ojhaaa
imam jednu zelju da ti tvoja medna usta jos jednom poljubim pa da seeeeeeeeeee
nikada
haj z ljudi ba
**** kup bice kupova

probisvjeteeeeeeeee
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Za sariela sutra bambuca tuzlaka umjesto 2 deca da se ispravi. Haj zSariel1987 je napisao/la:voli piti volim piti i ljubiti takvoga me majka rodi takav cu i ostaritiiiiiiii
ojhaaa
nikada
haj z ljudi ba
**** kup bice kupova![]()
probisvjeteeeeeeeee
Samo rokaj, hopaaaaa.Sariel1987 je napisao/la:voli piti volim piti i ljubiti takvoga me majka rodi takav cu i ostaritiiiiiiii
ojhaaa
nikada
haj z ljudi ba
probisvjeteeeeeeeee
brt.to si ti nesto pomjeso. brat sareil casti. sta god pijete!sviunapad1010 je napisao/la:Za sariela sutra bambuca tuzlaka umjesto 2 deca da se ispravi. Haj zSariel1987 je napisao/la:voli piti volim piti i ljubiti takvoga me majka rodi takav cu i ostaritiiiiiiii
ojhaaa
nikada
haj z ljudi ba
probisvjeteeeeeeeee
Znaci bice neka jaka. Samo da ne baca na šećera možeSariel1987 je napisao/la:brt.to si ti nesto pomjeso. brat sareil casti. sta god pijete!sviunapad1010 je napisao/la:Za sariela sutra bambuca tuzlaka umjesto 2 deca da se ispravi. Haj zSariel1987 je napisao/la:voli piti volim piti i ljubiti takvoga me majka rodi takav cu i ostaritiiiiiiii
ojhaaa
nikada
haj z ljudi ba
probisvjeteeeeeeeee![]()
i fakat ne pijem bambuce.. plastika..eeee
To haman nisu premije bileChinaglia je napisao/la:sutra 1-2, pickolisci ce pokazat zasto ne zasluzuju nosit dres Slobode
koji si ti trolChinaglia je napisao/la:sutra 1-2, pickolisci ce pokazat zasto ne zasluzuju nosit dres Slobode
Kakav negativac samo ne znam gdje to kupiš energiju. Haman direkt na dalekovodu se prikopčao na negativu.tuzlak1987 je napisao/la:Pobjediti ce sutra, ipak su i ovakvi daleko bolji od Celika. Ali ali, dosli su u polufinale kupa preko ekipa iz nizih liga, sada se nesto vidim gleda na ovu ekipu kao na uspjesnu, oni smatraju da su imali dobru polusezonu i izvukli stvar ali je istina da je ovaj broj bodova porazan za Slobodu i da uprava treba kupiti prnje sto se naravno nece desiti jer nema ko preuzeti.
U januaru opet sapunice, ko ce kome zabiti noz u ledja
pickolisci su igrali na kartu "emocije", htjeli su smeksati srce Senci, al njegovo srce je od armiranog betona iz Tom Cat-a :kafa:benTzley je napisao/la:To haman nisu premije bile :lol:Chinaglia je napisao/la:sutra 1-2, pickolisci ce pokazat zasto ne zasluzuju nosit dres Slobode
Chinaglia je napisao/la:pickolisci su igrali na kartu "emocije", htjeli su smeksati srce Senci, al njegovo srce je od armiranog betona iz Tom Cat-abenTzley je napisao/la:To haman nisu premije bileChinaglia je napisao/la:sutra 1-2, pickolisci ce pokazat zasto ne zasluzuju nosit dres Slobode
Sve potpisujem, s obzirom na sve dobro i guramo.ultrasstyle_tz je napisao/la:broj bodova svakako porazan- to stoji
u kupu idemo na guranje, protiv nizeligasa, ali idemo. Polufinale je nesto ipak,mozemo mi pricati sta hocemo.
samo se bojim da se na kraju ne budemo kajali sto nismo dali makar malo podrske klubu. **** ljude koji ga vode. 500 ljudi vise na domacim tekmama (znaci ne pricamo ni o kakvim hiljadama gledalaca sto je nerealno za PL) je 3500 po utakmici, puta 10 domacih tekmi ovoj ligi je gotov ta plata sto se pomija kao da fali. I onda bi sve bilo tip-top.
ocigledno je da ljudi u upravi nisu grobari Slobode, previse ok stvari se desilo da bi se prozvali grobarima.
ocigledno je da organizaciono napreduju.
ocigledno je da se bore protiv svega i svacega sto smo dijelom i mi dozvolili.
Izmedju ostalog i tih prica o atmosferi u ekipi, pa onda procure ovakvi klipovi i izjave igraca. Sumnjam da neko prijeti Zilkicu, Kalezicu itd itd. Znaci nije bas toliki odron rukovodstvo kluba.
mozda je to trebalo malo vise podrzati jbg, mozda to i nije toliko lose. Pogotov sto imam neki osjecaj za kup, tako to ide. Na guranje, jedva, podupiri sa svih strana, ali ide i dalje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.