Safet Sušić - Pape

Fozgen
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Fozgen » 08 sep 2010, 11:25

Ko je kriv?
Zeko kriv :D
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 08 sep 2010, 11:32

safet 77 je napisao/la:
forza je napisao/la:Moj Pape moj ... udaraj se nogom u guzicu sto nisi sa vise razlike izgubio ... nije on vala za repke .. onakve izjave poput da su zec i jahic usli samo prij gola situacija bi bila kontra.... jel to on mislio da bi mi pobijedili 2:0 ... hallooooo ... sta prica taj covjek ... al neka ga dok je ovakav savez los neka i njega loseg ... pa kad se stvari poprave onda cu se necemu nadat a do tad najvise sto mozemo je baraz protiv portugala ...
pgledaj ponovo izjavu pa komentarisi konju jedan. rekao je da su usli zec i jahic deset minuta prije gola i da smo izgubili pitali bi ga sto je vrsio izmjene. spaho ga je pitao zasto ranije nije izvrsio izmjene. toliko od mene majmune jedan neotesani i nemoj da okreces rijeci jedne legende.
halooo dijete retardirano ..... ko si ti da nekog nazivas konjem .... jesi ti sav svoj .... ?????? :roll:
ako imas sta pametno rec reci ... i ako sam ja pogrijesio ispravi me a nemoj ti meni konju i slicno .... hebo te PAPE
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 08 sep 2010, 11:35

demir44 je napisao/la:Nakon prespavane noci,rane jos vece...Evo mala analiza nasih "zmajeva"
1.Kenan Hasagic-Pa ajmo reci,jedna prolazna ocjena.Kod prvog gola,poznavajuci njegove mogucnosti,nije ni mogao nista,drugi gol,neznam sta on ima dizati ruku da je ofsajd a lopta jos nije u golu.Odlika neprofesionalizma...
2.Mensur Mujdza-Veliki plus za nasu reprezentaciju.Dosta trci,trudi se.Pokazao je nasim velikim ZVIJEZDAMA kako se izgara na terenu.Doduse,jos mu treba da se uhoda sa ekipom...
3.SENAD LULIC-Momak se jedini nije prepao francuskih zvijezda,probijao po strani,otkrivao se,vukao uz liniju,imao par finih prodora,nekoliko dobrih centarsuteva,solidno i u defanzivi.Stice se dojam kao da ima 100 reprezentativnih takmica.SENADE SVAKA CAST
4.Spahic-Kao i uvjek,kapitenski,srcem,medjutim,Benzema ga okrenuo kao ringispil...
5.Nadarevic-Nije dzabe u Eskisehirsporu,borbenost mu se ne moze zamjeriti,ali ruku na srce,treba potraziti novo rijesenje...
6.Rahimic-Covjek sa 35 godina da zaustavlja onako pametno francuske igrace,to se zove ISKUSTVO.Pa nek neko kaze da nije za reprezentaciju,jos u tandemu sa Bajramovicem,uhhhhhh...
7.Pjanic-Jedan sut sa 40 metara,jedan zuti karton,premalo za takav talenat.Neiskustvo,pritisak,izgorio u zelji za dobrom partijom
8.Misimovic-Nije igrao,neznam jel povreda il se opet nesto naljutio pa nije igrao ali nadam se da ce sve biti uredu do Albanije
9.Dzeko-SRAMOTA,40 MILIONA,pa cega braco draga,ako on vrijedi 40,onda Alen Skoro vrijedi sigurno 35...Sljivotres,trut,ne zeli da trci,oznojio se nije,skoka nije dobio,prisao po loptu nije,samo upada ko da je od gline napravljen,da treba Bayernu zabijati golove,on bi znao.Nemojte mi sad samo suplje bacati,on je igrac koji treba da prima loptu blizu gola,ovo ono,a svi znamo koliko je u Wolfsburgu golova dao na solo prodore,i kad nije davao golove,vidjela se ta zelja za igrom.Ovako,brzo ces zavrsit u Vietnamu,nesto poput Denilsona,i on je nekad vrijedio blizu kao i Dzeko,a sad ne bi imao mjesta u Famosu...
10.Ibricic-Vrlo lose,simulira,valja se,neraspolozen nikakav...
11.Ibisevic-Uzdignutog cela moze napustiti stadion,iako nije bio na svojoj poziciji,trcao,trudio se,pomagao u defanzivi,i opet on trpi da ga se uvjek izvede a Sljivotres se ceka,kao proradit ce,oce kar*inu
12-Zec-Za nekoliko minuta napravio vise nego Dzeko za cijelu utakmicu,i treba momku dati vise sanse,to je svima jasno
13-Jahic-Srednja zalost,mogao bi u prvu postavu umjesto nadarevica mozda
---SUSIC---Preuzmi Safete krivicu na sebe,makar smo toliko zasluzili,ipak je to tvoja ekipa,tebi je posao da im dignes moral,pripremis za utakmicu,postavis taktiku...
NAVIJACI---ZNACI DNO DNA,SELJACI,PRIMITIVCI,NEANDERTALCI,FUJJJJJ...Jos oni sebe nazivaju nekim navijacima,cuj SAVEZ NAPOLJE,pa sta hocete vise od **** saveza,da izleti ILJO pa zabije gol umjesto Dzeke il Ibisevica,da Uske zatvara Benzemu.Krivci su igraci i selektor,savez je nesto sasvim drugo,i do kad cemo se pobogu vadit na savez,SRAMOTA...
tisi vjerovatno jedan od onih strucnjaka sa grbavice,koji su svoje strucno misljenje o dzeki iznosili na grbavici spominjuci mu familiju i ostalo prije par godina.tada ste pokazali koji ste strucnjaci,tako da tvoja prica nema mjesta niti bi mogla biti relevantna.
hajde samo skontaj koji si ti pacenik,reci za igraca koji u dvije sezone postigne 55 golova samo u bundes ligi ,gdje kup,gdje liga prvaka,kup uefa,reprezentacija,da je los i sljivotres pa onda stvarno si za posmatranje.a mozda si veliki saljivdjija ,mozda te nisam skontao odmah evo cekaj ahhahaahahahahahhahaa.a ovo ahahahahahahahahhaa
moze ti se uputiti i zbog toga sto izdizes ibisevica iznad dzeke,e to ti je vrhunac gluposti majstore.
VOLIM TE ŽELJO

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 sep 2010, 11:36

cc kako smo mi jadan narod,ne valja vam pape furamo se da imamo najjacu repku ciju okosnicu cine igraci iz szlj liga,vecina igraca nasih ligu prvaka gleda na bht,pljujete covjeka serete svima lekcije drzite,pa nismo ni zasluzili pobjedu pola vas je molilo boga da izgubimo da mozete srat po papetu valjda nemate s kim kuci pricat ili vas niko ne j...e 1%, nek vam nadarevic strasni defanzivac pod nadimkom eustahije brzic cuva benzemu i iznosi loptu jer je on dobar igrac i veliki patriota,kad shvatite da mi nemamo 11 igraca koji igraju na svojim pozicijama sve ce bit lako a do tad,malo razmisljajte
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 08 sep 2010, 11:44

jordan 23 je napisao/la:
demir44 je napisao/la:Nakon prespavane noci,rane jos vece...Evo mala analiza nasih "zmajeva"
1.Kenan Hasagic-Pa ajmo reci,jedna prolazna ocjena.Kod prvog gola,poznavajuci njegove mogucnosti,nije ni mogao nista,drugi gol,neznam sta on ima dizati ruku da je ofsajd a lopta jos nije u golu.Odlika neprofesionalizma...
2.Mensur Mujdza-Veliki plus za nasu reprezentaciju.Dosta trci,trudi se.Pokazao je nasim velikim ZVIJEZDAMA kako se izgara na terenu.Doduse,jos mu treba da se uhoda sa ekipom...
3.SENAD LULIC-Momak se jedini nije prepao francuskih zvijezda,probijao po strani,otkrivao se,vukao uz liniju,imao par finih prodora,nekoliko dobrih centarsuteva,solidno i u defanzivi.Stice se dojam kao da ima 100 reprezentativnih takmica.SENADE SVAKA CAST
4.Spahic-Kao i uvjek,kapitenski,srcem,medjutim,Benzema ga okrenuo kao ringispil...
5.Nadarevic-Nije dzabe u Eskisehirsporu,borbenost mu se ne moze zamjeriti,ali ruku na srce,treba potraziti novo rijesenje...
6.Rahimic-Covjek sa 35 godina da zaustavlja onako pametno francuske igrace,to se zove ISKUSTVO.Pa nek neko kaze da nije za reprezentaciju,jos u tandemu sa Bajramovicem,uhhhhhh...
7.Pjanic-Jedan sut sa 40 metara,jedan zuti karton,premalo za takav talenat.Neiskustvo,pritisak,izgorio u zelji za dobrom partijom
8.Misimovic-Nije igrao,neznam jel povreda il se opet nesto naljutio pa nije igrao ali nadam se da ce sve biti uredu do Albanije
9.Dzeko-SRAMOTA,40 MILIONA,pa cega braco draga,ako on vrijedi 40,onda Alen Skoro vrijedi sigurno 35...Sljivotres,trut,ne zeli da trci,oznojio se nije,skoka nije dobio,prisao po loptu nije,samo upada ko da je od gline napravljen,da treba Bayernu zabijati golove,on bi znao.Nemojte mi sad samo suplje bacati,on je igrac koji treba da prima loptu blizu gola,ovo ono,a svi znamo koliko je u Wolfsburgu golova dao na solo prodore,i kad nije davao golove,vidjela se ta zelja za igrom.Ovako,brzo ces zavrsit u Vietnamu,nesto poput Denilsona,i on je nekad vrijedio blizu kao i Dzeko,a sad ne bi imao mjesta u Famosu...
11.Ibisevic-Uzdignutog cela moze napustiti stadion,iako nije bio na svojoj poziciji,trcao,trudio se,pomagao u defanzivi,i opet on trpi da ga se uvjek izvede a Sljivotres se ceka,kao proradit ce,oce kar*inu
12-Zec-Za nekoliko minuta napravio vise nego Dzeko za cijelu utakmicu,i treba momku dati vise sanse,to je svima jasno
---SUSIC---Preuzmi Safete krivicu na sebe,makar smo toliko zasluzili,ipak je to tvoja ekipa,tebi je posao da im dignes moral,pripremis za utakmicu,postavis taktiku...
NAVIJACI---ZNACI DNO DNA,SELJACI,PRIMITIVCI,NEANDERTALCI,FUJJJJJ...Jos oni sebe nazivaju nekim navijacima,cuj SAVEZ NAPOLJE,pa sta hocete vise od **** saveza,da izleti ILJO pa zabije gol umjesto Dzeke il Ibisevica,da Uske zatvara Benzemu.Krivci su igraci i selektor,savez je nesto sasvim drugo,i do kad cemo se pobogu vadit na savez,SRAMOTA...
tisi vjerovatno jedan od onih strucnjaka sa grbavice,koji su svoje strucno misljenje o dzeki iznosili na grbavici spominjuci mu familiju i ostalo prije par godina.tada ste pokazali koji ste strucnjaci,tako da tvoja prica nema mjesta niti bi mogla biti relevantna.
hajde samo skontaj koji si ti pacenik,reci za igraca koji u dvije sezone postigne 55 golova samo u bundes ligi ,gdje kup,gdje liga prvaka,kup uefa,reprezentacija,da je los i sljivotres pa onda stvarno si za posmatranje.a mozda si veliki saljivdjija ,mozda te nisam skontao odmah evo cekaj ahhahaahahahahahhahaa.a ovo ahahahahahahahahhaa
moze ti se uputiti i zbog toga sto izdizes ibisevica iznad dzeke,e to ti je vrhunac gluposti majstore.
Grbavice nisam vidio dok je Dzeko tresao sljive,i ovo je bio za sinocnju utakmicu,vidis i sam da su svi igraci opisani.I da,sinoc je Ibisevic bio miljama iznad Dzeke,i ne simpatisem nijednog,posebno nisam nesto gotivio Mujdzu,a sinoc me momak demantovao tako da,prvo skontaj o cemu sam pisao,pa onda komentarisi...
Rotor Volgograd...

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 08 sep 2010, 11:49

F.G.R. HARMANI je napisao/la:Susic nije ni za sta kriv !!! Izveo je najbolje igrace koje imamo, koji su samo malo vise trebali trcati i zalagati se, jer za pobjedu nije dovoljno samo namjestiti frizuru, stucne i reci da kostas 40 mil. Jednostavno, usrali se milioneri ko grlice.

Jedan osvrt na navijanje... BHF- krajnje je vrijeme da se toj baustelskoj seljadiji zabrani dolazak na tribine. Ne zna sta rade HZ kada im dozvoljavaju sjever.
cekaj malo, zar je zadatak trenera samo da izvede najbolje igrace koji su u tom momentu dostupni? onda mogu i ja komotno biti selektor. a i siguran sam da bi ih bolje poslozio nego pape sinoc (po pozicijama). ciji je zadatak taktika? mozda spahica ili ibisevica? ili je mozda susic sastavio jednu dobru taktiku ala murinho, samo sto igraci nisu to bili u stanju realizovat :roll:

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 08 sep 2010, 12:03

demir44 je napisao/la:
jordan 23 je napisao/la:
Grbavice nisam vidio dok je Dzeko tresao sljive,i ovo je bio za sinocnju utakmicu,vidis i sam da su svi igraci opisani.I da,sinoc je Ibisevic bio miljama iznad Dzeke,i ne simpatisem nijednog,posebno nisam nesto gotivio Mujdzu,a sinoc me momak demantovao tako da,prvo skontaj o cemu sam pisao,pa onda komentarisi...
uredu je sto ti komentarises sve igrace,ja sam ti dao komentar za dzeku.nije da ga branim,ali je sramota da pljujete covjeka nakon jedne utakmice.evo maloprije citam kaze benzema je igrac za njega.pa ljudi dragi covjeka nema godinu dana nigdje i odigra jednu utakmicu i odmah je bolji.a ovaj zabija svaku tekmu haman.pa ce opet neko reci ovaj igra za real a ovaj za wolsburg.jeste tacno je a ovaj u realu ima suigrace boli glava a ovaj drugi nema,zabija boljim ekipama od svoje.mislim da nije zasluzio sve ovo i da smo mi bosanci jedna velika **** i nije ni cudo sto nam je sve ovako.
VOLIM TE ŽELJO

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 08 sep 2010, 12:16

damir_82 je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Inače nemam običaj da komentarišem, što ne znači da ne pratim, igru reprezentacije i selektora, sad ću napraviti izuzetak.

Naime, nije sramota izgubiti od Francuske(iako me nisu impresionirali), problem je onako izgubiti. Jedna šansa, Pjanićev slobodnjak.
Na kraju smo imali sreće i izgubili "samo" 0:2. Moglo je biti mnogo gore.

Zašto. Veoma je prosto.

-------------------Rahimić-----Pjanić
-----Ibišević-------Misimović-------Ibričić

vs
-----------Maluda-----------------------Valbuena
-----------M.Vila----------------Diaby-----------
------------------------Diara------------------

Samo totalni trenerski laik je u stanju pomisliti da se naš vezni red, sastavljen od jednog napadača, tri pleja i jednog(starog) zadnjeg veznog igrača može nositi sa fizički "strašno moćnim" francuzima. Da znaju, ne znaju(osim Malude) al da trče, trče brate. U prvom poluvremenu su nas umorili i vile nas pronosale u drugom su nas pretrčali i pregazili.
Haj sve to, taktička greška, al mi nije jasno da je drugo poluvrijeme počela ista postava :roll: Samo trenerski laik ne bi vidio šta nam se sprema. Laika očito imamo na klupi. Jal veze nema sa svojim navodnim poslom, jal je slijep pa konta "biće bolje" u drugom poluvremenu.
Prepremne utakmice ne služe da isprobavaš Salihovića, Pandžu i Marvca koji su već igrali, nego valjda da nađeš adekvatne zamjene kad zajebeš stvar. Neki plan B. Plan A je nabij loptu na Džeku jer nema ko da iznese loptu na protivničku polovinu a imamo u ekipi 3 pleja koji guše jedan drugog. Plan B je,hm. Sjedi na klupi, furaj se da izgledaš ko Kapelo i na kraju utakmice sve svali na igrače.

Ne sam Safete.
Samo jos ne vidim da si naveo alternativu?! Koje to trkace imamo koji su mogli da pariraju francuskoj vezi veceras?? Ko je umjesto koga trebao da udje??
Vidi, tjeraš me da glumim trenera :mrgreen: Al eto, nije problem :mrgreen: Također, kada se pitamo, da postavim i ja pitanje. Kojeg novog igrača smo to isprobali na poziciji zadnjeg veznog igrača gdje smo po meni ubjedljivo najtanji ? Što nismo probali Cocalića(ako može Lulić, može i Cocalić, realno), Bekrića. Spominjem ove igrače jer znam da su mnogo bolji trkački od našeg komppletnog veznog reda i jer sam ih pratio. Koliko smo debitanata imali u pripremama osim Mujdže ? Lulića smo jednom vidjeli na na TV-u i hop, prvi tim :roll:
Nas su dobili Diaby i M.Vila koji su nam iznosili lopte kako i kada su htjeli. Pjanić to ne može igrati, to je valjda svima jasno, osim Sušiću.

------------Jahić------Rahimić-----Bekrić/Cocalić/neko iz mase :mrgreen:
-----------Zec----------------------Medunjanin
---------------------Misimović/Pjanić-------------
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 08 sep 2010, 12:19

damir_82 je napisao/la:
sombrero je napisao/la:
harishp je napisao/la:Odbrana iliti defanzivci.
Klubovi:-BB neki spor
-Stoke-znaci u mnozini\
-Zeljo-prebijem te liga.
-Monpelier-izbacili ih neki Madzarcici u Europa ligi ili kupu
-Eskisehirspor nije sesir-sehir
-Mechelen-prije 25 godina osvojili kup kupova,otada im je evropa nepoznat pojam
-Westerloo-citaj Waterloo sinonim za potop
-Freiburg ponekad i u BL ligu udju a ponekad izadju
-Yang boys,prodisali ove godine,inace ih nije bilo ni na mapi.
To su klubovi iz kojih nam dolaze najbolji defanzivci.Ako vi mislite da se sa ovim moze osvajati kvalifikacije,onda tu neko nekoga ebe.
Mozemo nastaviti i kasnije o drugim igracima i njihovim klubovima.ali pametnom je zasada dosta.
Ovo ni Mourinho ne sastavlja a da ga glava ne zaboli.
Ćiro je trenirao i Spahića i Nadarevića u Zagrebu i znao je da njih dvojica nemogu biti siguran tandem. I zato im je dodao još jednog stopera i igrao 3-5-2(ili 361), što je i jedino logično u našem slučaju jer nemamo brzih krilnih igrača. za 3-5-2 nema potrebe za krilima.
Tim se gradi od odbrane, ko prati Mourinha i njegov rad kupovinu igrača to je shvatio. Bez sigurne odbrane nema ni napada , ni rezultata...
A ko je bio taj treci stoper??
Čuj ko je bio :?: Jahić :!:

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 08 sep 2010, 12:45

prva stvar, NEMAS POJMA U FUDBALU... kad taj Meksikanac zabije 2 gola Manchesteru u 2 utakmice i bude najbolji strijelac Budeslige, najbolji igrac lige, kapitan Wolfsburga, kad Galliani zbog njega dodje u Sarajevo, pricat cemo... ;) levatino jedna trci li Ibisevic svojoj ekipi kad igraju Obasi i Ba, normalno da ne trci, zato sto igra poziciju koju je sinoc igrao Dzeko, trci li Inzaghi, Raul, Ibrahimovic, Zigic itd.... druga stvar sto je Papetova formacija drugacija od Cirine, kod Cire su trcali SVI, ovaj hoce da ima klasicnog spica i eto ima ga... ;) i za to sto je Dzeko lose igrao treba da krivis, Ibisevica, Misimovica, Pjanica i Ibricica, zato sto mu nisu proturili NIJEDNU, ali bash NIJEDNU dobru loptu... ledjima okrenut 20 metara od gola, oko njega trojica, odmah nas narod kaze nezna on... :roll:
BRAVE HEART 1979-2005

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 08 sep 2010, 12:53

mujoisuljo je napisao/la:
amho je napisao/la:
ackeey je napisao/la:Odmah nakon sto je Pape izabran za selektora rekao sam da on nema kvalitet za repku.
Po meni je Mesa najbolje sto imamo i igracemo ovako bezidejno sve dok se ne promijeni selektor.
ne moramo pobjedjivati njemacke, svedske ili francuske, ali trebamo igrati fudbal.
Ono sinoc nije bila igra... :cry:
bazdarevic (isto vrijedi i za barbareza, kodru, bolica.....) je isto sto i susic... igracka legenda i nista vise...
Odkud ti znaš da su Barbarez, Kodro i Bolić isto ko i Sušić Boga ti?Ljudi još nisu pokazali šta znaju.Kodro je dobro počeo ali su ga smjenili.
Ova prica protiv susica se pricala prije prve utakmice pod njegovim vodjstvom.... dok nije pokazao sta zna ili ne zna... a de mi ti reci odakle ti znas da su bazdarevic, barbarez, kodro i bolic bolji od susica??????? da i njih probamo, pa da se uvjerimo da nisu bolji???? nama treba neko za koga znamo da je bolji... uporno se traze ljude za koje se ne zna da su bolji.... a eto i ti si medju njima.....

cantona
Kontakt:

Post Postao/la cantona » 08 sep 2010, 12:56

cantona je napisao/la:Safet Susic je, po mom subjektivnom misljenju, covjek koji nema kapacitet selektora koji
je u mogucnosti kvalitetno voditi ovu reprezentaciju (daj boze da grijesim). Pape igrac i pape
trener su dva razlicita pojma. Prvo mislim da nije strucan zato sto nije imao nikakvih trenerskih
uspjeha dosad. Drugo, dosadan je, nema karizmu i kao takav tesko ce imati autoritet. Trece,
gledao sam utakmice repke pod njegovom palicom i moram reci da to ne izgleda dobro.
Osim toga zamjeram mu sto je vratio reprezentaciju na kosevo. Nit je taj stadion fudbalski,
a pri tom tu mislim na akustiku i izgled koseva koji je idealan samo za atletiku, nit grad sarajevo
zasluzuje da ugosti takve utakmice zato sto grad sarajevo (znam da se sad ovo mnogima nece svidjet)
nije grad fudbala, cak kad se igra i protiv najjacih selekcija stadion se jedva ispuni a atmosfera je
katastrofa. Domacinstvo treba vratiti zenici jer ima najbolju publiku i najbolji stadion.
Sarajevo se treba drzati film festivala i bascarsijskih noci i ostalih kulturnih desavanja a fudbal
prepustiti zenici.
A svima onima koji tvrde kako smo mi nerealni navijaci i imamo nerealne zahtjeve i zelje moram reci
da oni nemaju pojma o fudbalu. Da ista znaju znali bi da recimo jedna Slovenija sa skromnim igrackim
kadrom (da skromniji nemoze bit) ima vec tri velika natjecanja iza sebe za razliku od Bosne i Hercegovine
ciji je igracki kadar daleko nadmocniji (uvijek bio).
Razlika je u strucnosti i profesionalizmu (ovaj video koji prikazuje gdje i u kakvim uslovima nas nacionalni tim trenira dovoljno govori) slovenackog nogometnog saveza i selektora koji svojom sposobnoscu sa tako slabim
igrackim kadrom prave uspjehe.
ovo sam napisao prije utakmice a ovo je ujedno i komentar utakmice :)
Safet Susic nije nogometni trener. On nema nista sto bi ga cinilo nogometnim trenerom
nesposoban, neinteligentan, iritantan, dosadan, nestrucan......stoga mu nista ne zamjeram
zamjeram onima koji su ga doveli tu i nama koji ga trpimo..on kao da je doveden da nas totalno unisti
i unisti i ono malo ugleda i rejtinga koji smo stekli u evropi i svijetu..
igracima ne zamjeram nista..niko im nemoze osporit trud i zelju i zalaganje..to sto igraju bez trenra
nije njihova krivica..
to je sve od mene..
kosevo? upravo onako kako sam i ocekivao i kako sam i najavljivao
OTPUSTITE SUSICA I VRATITE REPRENZENTACIJU U ZENICU KO BOGA VAS MOLIM GOSPODO IZ SAVEZA

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 08 sep 2010, 13:01

jordan 23 je napisao/la:
amho je napisao/la:
ackeey je napisao/la:Odmah nakon sto je Pape izabran za selektora rekao sam da on nema kvalitet za repku.
Po meni je Mesa najbolje sto imamo i igracemo ovako bezidejno sve dok se ne promijeni selektor.
ne moramo pobjedjivati njemacke, svedske ili francuske, ali trebamo igrati fudbal.
Ono sinoc nije bila igra... :cry:
bazdarevic (isto vrijedi i za barbareza, kodru, bolica.....) je isto sto i susic... igracka legenda i nista vise...
da jba ne lupaj glupsoti,cuj sta je bazdarevic napravio.pa brate mesa je 2 puta treceligase uvodio u prvu ligu.istres i grenoble.mesa je za papet osim.
i to ti je kriterij za selektorsko mjesto.... svaka cast.... mesa je trazen nema sta... otima se pola evrope za njim k'o i za susicem... samo ga treceligasi i zaposljavaju... kodro trener podmlatka u spaniji (to mu je plafon)... bolic nije nista u trenerskom poslu... barbarez isto tako.... o cemu ti pricas??? ovo sto ti govoris za mesu, skoro svi su tvrdili i za susica dok nije dos'o..

cantona
Kontakt:

Post Postao/la cantona » 08 sep 2010, 13:15

nick je napisao/la:cc kako smo mi jadan narod,ne valja vam pape furamo se da imamo najjacu repku ciju okosnicu cine igraci iz szlj liga,vecina igraca nasih ligu prvaka gleda na bht,pljujete covjeka serete svima lekcije drzite,pa nismo ni zasluzili pobjedu pola vas je molilo boga da izgubimo da mozete srat po papetu valjda nemate s kim kuci pricat ili vas niko ne j...e 1%, nek vam nadarevic strasni defanzivac pod nadimkom eustahije brzic cuva benzemu i iznosi loptu jer je on dobar igrac i veliki patriota,kad shvatite da mi nemamo 11 igraca koji igraju na svojim pozicijama sve ce bit lako a do tad,malo razmisljajte
cuj ovog "mozga" jebt

gospodine "realni" hocemo li argumentirano raspravljat

prvo daj mi reci jedan jedini argument koji bi isao u korist susiceve trenerske strucnosti
karizme potencijala i kvaliteta pa cu ja tebi odgovorit sa hiljadu i jednim koji pokazuju da susic nema veze sa trenerskim poslom
drug, vjerovao ili ne mi imamo reprenzentaciju koju cine odlicni igraci, srbija i hrvatska po imenima
nisu nista bolji od nas, razlika je sto oni imaju strucan strucni stab a mi nestrucan, o sloveniji da ne
govorimo, po imenima oni su daleko iza nas ali imaju struku koja ih od samostalnosti naovamo vec
tri puta vodi na velika takmicenja
problem je u (ne)strucnosti ljudi koji vode reprenzentaciju

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 sep 2010, 13:20

Po taktici koju su prikazali igraci na terenu moglo bi biti da je Pape postavio ovu strategiju!
Nemojte da napadate, a nemojte previse ni da se branite! Onako, saburli! Sve prolazi pa ce i ova utakmica! Ako pobijedi Francuska ja cu im cestitati pred kamerama, a vi bjezite! Nema sikiracije jer ima jos kvalifikacija!
Pa nije sa jednim kvalifikacijama svijet propao!
Neda vas vas Pape i hajte samo lahko, pa neka oni trce i nek se znoje! :mrgreen:

Taktika koji kuda, ima ih svuda! Formacija gdje ko stigne!
Iskustvo u porazima Papetova je prednost!!! :mrgreen:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 08 sep 2010, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 08 sep 2010, 13:21

cantona je napisao/la:
nick je napisao/la:cc kako smo mi jadan narod,ne valja vam pape furamo se da imamo najjacu repku ciju okosnicu cine igraci iz szlj liga,vecina igraca nasih ligu prvaka gleda na bht,pljujete covjeka serete svima lekcije drzite,pa nismo ni zasluzili pobjedu pola vas je molilo boga da izgubimo da mozete srat po papetu valjda nemate s kim kuci pricat ili vas niko ne j...e 1%, nek vam nadarevic strasni defanzivac pod nadimkom eustahije brzic cuva benzemu i iznosi loptu jer je on dobar igrac i veliki patriota,kad shvatite da mi nemamo 11 igraca koji igraju na svojim pozicijama sve ce bit lako a do tad,malo razmisljajte
cuj ovog "mozga" jebt

prvo daj mi reci jedan jedini argument koji bi isao u korist susiceve trenerske strucnosti
karizme potencijala i kvaliteta pa cu ja tebi odgovorit sa hiljadu i jednim koji pokazuju da susic nema veze sa trenerskim poslom
drug, vjerovao ili ne mi imamo reprenzentaciju koju cine odlicni igraci, srbija i hrvatska po imenima
nisu nista bolji od nas, razlika je sto oni imaju strucan strucni stab a mi nestrucan, o sloveniji da ne
govorimo, po imenima oni su daleko iza nas ali imaju struku koja ih od samostalnosti naovamo vec
Argument, on ti je pitar
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

cantona
Kontakt:

Post Postao/la cantona » 08 sep 2010, 13:24

MOZAK je napisao/la:
cantona je napisao/la:
cuj ovog "mozga" jebt

Argument, on ti je pitar
skonto sam to ;)

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 08 sep 2010, 13:30

Safete,ako imaš i trun obraza daj ostavku. Uništit ćeš nam najbolju generaciju.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

cantona
Kontakt:

Post Postao/la cantona » 08 sep 2010, 13:39

neko_iz_mase je napisao/la:Safete,ako imaš i trun obraza daj ostavku. Uništit ćeš nam najbolju generaciju.
to je najveca tragedija..ovo jest nasa najbolja generacija dosad..ko zna kad cemo ovakvu generaciju
ponovo imati..mozda nikad..zato je potrebna hitna akcija da se smjeni strucni stab..od vlade treba trazit novac
da se dovede provjeren svjetski poznat strucnjak..jedino je to rjesenje..

e sad ako neko vjeruje u teorije zvjere (moram priznat da kad je nogometna reprenzentacija bih u pitanju
ja pocinjem vjerovat u to) onda se ovo sve smisljeno radi da se i ono jedino dobro sto je ostalo od nogometa
u bosni i hercegovini, dakle reprezentacija, sroza i unisti zarad politickih ciljeva..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 sep 2010, 13:42

Normalno da treba hitna smjena! Ovi igraci ce se raspasti vec za slijedeci ciklus!!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.