EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koje mjesto u kvalifikacijama očekujete:

1.
212
32%
2. (najbolji drugi)
122
18%
2. (prolaz u baražu)
159
24%
2. (ispadamo u baražu)
60
9%
3.
47
7%
4.
29
4%
5.
9
1%
6.
23
3%

Ukupno glasova: 661

maston
Kontakt:

Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Post Postao/la maston » 08 sep 2010, 00:13

Eto ti Safete, pa ti opet igraj na Kosevu!!!

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 08 sep 2010, 00:16

Ništa, momci glave gore i rušit naprijed.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 08 sep 2010, 00:19

maston je napisao/la:Eto ti Safete, pa ti opet igraj na Kosevu!!!

Ja sam uvijek govorio: Ne sam Safete.... :D
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 sep 2010, 12:20

yup je napisao/la:Ništa, momci glave gore i rušit naprijed.
Tako je idemo dalje !!!! izgubili od Francuske mozes misliti sramote :lol: pokusat pobjedit ove repke od kojih smo realno jaci i pruziti momcima podrsku najlakse je pljuvati !! :ugeek:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 sep 2010, 12:49

RiNo je napisao/la:Et' Albanija ode direktno na EP, a Bjelorusi u baraž...
slika
Smirite strasti, ima još do kraja...
Bice ovo dosta izjednacena grupa, francuzi ce sigurno prosuti jos bodova, ako nista na gostovanjima u Bjelorusiji ili Rumuniji. Znaci nije puno izgubljeno, sinocnu utakmicu treba sto prije zaboraviti i samo uzimati koliko god bodova mozemo i nadati se da ce biti dovoljno za jedno od prva dva mjesta.

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 08 sep 2010, 12:50

1994-95 AS Cannes (Francuska)
1996-98 Istanbulspor (Turska)
2001-02 Al Hilal (Saudijska Arabija)
2004-2005 Konyaspor (Turska)
2005-2006 Ankaragudžu (Turska)
2006-2006 Rizespor (Turska)
2007-2008 Rizespor (Turska)
2008-2009 Ankaraspor (Turska)
STRASNO... ;) ko mi kaze i jedan uspjeh navedenih ekipa, ima cokoladu... :mrgreen:
BRAVE HEART 1979-2005

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 08 sep 2010, 13:05

juznjak> je napisao/la:
Tako je idemo dalje !!!! izgubili od Francuske mozes misliti sramote :lol: pokusat pobjedit ove repke od kojih smo realno jaci i pruziti momcima podrsku najlakse je pljuvati !! :ugeek:
Nije sramota izgubit od francuza!Ja sam najmanja razocaran izgubljenim bodovima!
Vise sam razocaran covjekom koji vodi ovu reprezentaciju!
On je totalno izgubljen slucaj!Njemu cak ona igra iz prvog poluvremena i nije losa :?:
Da ne govorim o njegovom poznavanju taktike, suvisno je ista govoriti!
Tako hladan biti, pa da se ne nasekira nimalo..ma nabijem ga u one naocale :geek:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 08 sep 2010, 13:10

juznjak> je napisao/la:
Daleko od toga da je sramota izgubiti od Francuske.Sramota je onako igrati i nadati se nečemu poslije sinoćnje predstave.Nadati se nečemu u ovim kvalifikacijama je isto kao i vjerovati u vanzemaljce. :mrgreen:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 08 sep 2010, 14:18

Moje vidjenje utakmice:
Prije svega mi smo se digli zadnjih godina da smo neka velesila,a nismo.Ako nam jedan igrac igra za Wolfsburg jeli to znaci da smo najaci na svijetu :roll: :?:
Realno mi ako osvojimo drugo mjesto na konju smo,jer kazem NEMAMO kvalitet.
Necu nikoga pojedinacno ocjenjivati jer siguran sam da su mogli odigrali bi svi najbolje sto mogu.Mi smo solidni al' si Francuzi Beton(inat) ekipa.
Kakvi su ono navijaci,konta ima zastavu i on je sad najveci.Sto?Zato sto ima dati 40KM za kartu.

PS:Bitno je da su oni zvizdali kapitenu :evil: ,to je najbitnije.
Izrevolitiran sam i "poser.em" se svakom navijacu koji je sinoc zviznuo u usta.
I ono navijanje "Savez napolje" vec slusamo 10 godinai nismo ih otjerali,neka oni pjevaju Bosnom behar probeharao a ne ono.
Ma joj BHF nema sta patriote a pobjegle iz Bosne ko najvece ckapi i sad bi oni da red zavode.Mrs cisti strancu halu pusti nas "patriote" da birnemo o svojoj Bosni

Spahicu uz tebe smo!
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 08 sep 2010, 14:38

Hairlija je napisao/la:Moje vidjenje utakmice:
Prije svega mi smo se digli zadnjih godina da smo neka velesila,a nismo.Ako nam jedan igrac igra za Wolfsburg jeli to znaci da smo najaci na svijetu :roll: :?:
Necu nikoga pojedinacno ocjenjivati jer siguran sam da su mogli odigrali bi svi najbolje sto mogu.Mi smo solidni al' si Francuzi Beton(inat) ekipa.
Kakvi su ono navijaci,konta ima zastavu i on je sad najveci.Sto?Zato sto ima dati 40KM za kartu.

I ono navijanje "Savez napolje" vec slusamo 10 godinai nismo ih otjerali,neka oni pjevaju Bosnom behar probeharao a ne ono.
Ma joj BHF nema sta patriote a pobjegle iz Bosne ko najvece ckapi i sad bi oni da red zavode.Mrs cisti strancu halu pusti nas "patriote" da birnemo o svojoj Bosni

Spahicu uz tebe smo!
Stvarno ono njihovo " Savez napolje" vec svima ide na zivce , trebali su sat prije tekme doci prd zgradu saveza pola sata izgovarati tu parolu kamere nek zabiljeze i svi onda na stadion i pjevati jedna si jedina,skandirat Dzeki, Misketu malo ih dignuti . A ne u drugom poluvremenu bili smo ko nesto poceli kad se s tribina cuje "savez napolje" pa nija ne bih imao volju da igram!!
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 08 sep 2010, 15:03

SemPer_fi je napisao/la:

Spahicu uz tebe smo!
Stvarno ono njihovo " Savez napolje" vec svima ide na zivce , trebali su sat prije tekme doci prd zgradu saveza pola sata izgovarati tu parolu kamere nek zabiljeze i svi onda na stadion i pjevati jedna si jedina,skandirat Dzeki, Misketu malo ih dignuti . A ne u drugom poluvremenu bili smo ko nesto poceli kad se s tribina cuje "savez napolje" pa nija ne bih imao volju da igram!!
Al da tih momaka nije bilo navijanje bi se svodilo samo nekompaktno Bosna,BOSNA....Sinoc Istok svaka cast--- ;) ja bio na zapadu kupio kartu ono nesto pozvinica bio medju nekim zvanicama i nekako se pomjerim na ovaj "normalni"zapad mi mladji ustanemo da navijamo kad mi baba iza ledja sjedi sjedi zove zastitare jbm...ti tu publiku koja jedosla samo da vidi igrace i da jede kospe... :(
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 sep 2010, 15:09

Spahicu uz tebe smo!
Ja bi reka da nije u pitanju kvalitet nego mentalitet :roll: :roll : itekako imamo mi kvaliteta pa nije valjda Slovenia bolja od nas a Slovenia igra na velikim takmicenjima i ne useru se kada igraju sa Rusiom nego ih ispickaju za razliku od nasih koje se ukake u gace pred pocetak svake vaznije tekme a slazem sa za ovo savez napolje dosadilo i Bog ii narodu !!
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 08 sep 2010, 15:32

nakon ovog sad ocekujem da francuska u nastavku kvalifikacija protutnja grupom...volio bih da grijesim..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 sep 2010, 17:48

Losa je ovo grupa. Francuzi ce bit prvi, a ostaloj bagri preostaje borba za drugo mjesto. Mislim da bi mi ipak trebali bit najjaci tu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 08 sep 2010, 18:41

Ovo je jedna od laksih grupa do sada u kvalifikacijama.Start smo imali strasni, svi nam se drugi rezultati poklopili ali nista.Kontam, ma nismo mi toliko ni dobri a onda kad pogledas jednu Sloveniju pa Slovacku i jos bar 4-5 ekipa koje bi sve dale da imaju ovakve igrace kao mi a koje će se plasirati onda te srce zaboli.**** im mater sta rade od ovog naroda.Pa kad nas ovi politicari prce sa svih strana sto nam moraju i sport upropastiti. :cry:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 sep 2010, 19:55

Ovo je jedna od najludjih grupa u citavim kvalifikacijama,moze se porediti sa onom proslom grupom A gde su bili upravo Albanija,Danska,Svedska,Portugal,Madjarska.A kakva bi tek festa bila da su tu Ciro i Domenek pa to bi strasno bilo.
Vec sam rekao na kraju ce svako svakoga pobediti(osim Luxa)i nema ovde nikakvih kalkulacija mora se ici na pobedu u svakoj tekmi a sto bi Susic rekao u jednom intervju nekidan ko bude imao najvise bodova ide dalje. :lol: :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 08 sep 2010, 23:13

Spahicu uz tebe smo!
to si u pravu al prvo se poseri pjanicu i ostalima u usta pa onda bhf posto je pjanic i svi ostali pobjegli isto kao i bhf

Sta hoces.ba ?
Kontakt:

Post Postao/la Sta hoces.ba ? » 08 sep 2010, 23:40

Hairlija je napisao/la: Ma joj BHF nema sta patriote a pobjegle iz Bosne ko najvece ckapi i sad bi oni da red zavode.Mrs cisti strancu halu pusti nas "patriote" da birnemo o svojoj Bosni
Hajd ne rise patriJoto.

Momke koje blatis su bili djeca za vrijeme rata.
Al ti si mozda bio Bosko Buha?
90% repke ti cine djeca iz dijaspore.

Jel i njih mrzis ?
Sirotinji i pas qrac pokazuje...

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 08 sep 2010, 23:45

Ma PRODATA UTAKMICA 100 %

Savez se dogovorio sa Platinijem. Nema odmah suspenzije, bice ako dobijete Francuze. Nije mi jasno da se nisu ni oznojili. Mislim da je prodata utakmica kako nas nebi izbacili iz takmicenja.
Eto vidjecemo u oktobru. Ako nas ne suspenduju onda je stvar ove utakmice.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 09 sep 2010, 09:06

:lol: Ma normala da je prodato. A da ne bi bilo sumnjivo u zadnjih 6 utakmica smo dobili samo Luksemburg. Jesmo namazani.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.