FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anelbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anelbavarac » 03 dec 2017, 15:18

Ako se Tuchelu budu mijesali u posao, kao sto je to bilo u domuzu, nema tu napredka.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 04 dec 2017, 12:08

Sutra utakmica protiv PSG-a, brzo nam dodje kraj grupne faze, na kraju ipak 'samo' nema Robbena, Thiaga i Neuera(Bernata ne racunam ni u sta), medjutim pitanje je da li je Alaba dovoljno spreman, mislim da je krucijalan povratak Mullera, vidjeli smo protiv Hannovera koliko nam znaci on u ovom sistemu, ocekujem gustu pobjedu od 1-0 ili 2-1, subjektivno volio bih da ih nabijemo 5-0 za ono u Parizu.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 04 dec 2017, 17:07

ledar je napisao/la:@schikeria i @effe

Ja mislim da je uzrok svega bio u tome što su pukle uzde, neke perjanice su počele i javno demonstrirati svoje frustracije, narušena je atmosfera u momčadi, a sve se to lako rješava autoritetom. To bi i Tuheljko riješio i to nije izlika za odbijenicu. Ako se sumnjalo u njegov autoritet sada zašto bi taj autoritet bio dobar nagodinu. Jer što je trener dulje na ledu to mu i kredibilitet pada. Naravno ne kod svih, zato je dobro da se s vremena na vrijeme pusti glas da je odbio nekog, ali opet ne valja pretjerivat sa odbijenicama da ne bi ispalo da je prezahtjevan ili nerealan.

Također mislim da s Tuheljkom nije ništa dogovoreno, ali da se pokušavalo ostaviti otvorena vrata. Izjave uprave nakon dolaska Juppa su tipično lizanje, da se poliže i izgladi kolko je izvedivo. To je čista diplomacija, ali Tuheljko nije hlebinac. Osim toga prilično je tašt, ali opet ne iznad svog interesa. Ja bih rekao da nije nemoguće da dođe, ako mu se dotad negdje drugdje ne otvori prilika. Ako mu se negdje ponudi pravi projekt vjerujem da će ga prihvatiti.

Tuchel sigurno nema autoritet među nasim igracima kao jupp
Sto bi se dogodilo da smo doveli tuchela i on ne odradi sezonu kako spada i tako potrosimo jednog potentnog trenera.
Ovako ce on imati mir od ljeta,vec u veljači ce se objaviti ime novog trenera

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 dec 2017, 21:56

Ukoliko dođe Tuchel ne predviđam mu dug boravak u Minhenu njegov karakter vs uprava teško održiva veza.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 dec 2017, 22:43

Saurman je napisao/la:Ukoliko dođe Tuchel ne predviđam mu dug boravak u Minhenu njegov karakter vs uprava teško održiva veza.
Ne mora da znaci da ce biti takav rasplet situacije s obzirom sa znamo kakav je Pep karakter pa se zadrzao do kraja svog ugovora.

Mene Tuchel najvise privlaci zbog rada sa mladjim igracima te ako on dodje sumnjam da cemo izgubiti Sanchesa i Gnabrya.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 dec 2017, 22:51

Omerbavarac je napisao/la:Sanchesa
U ovog vise ne vjerujem ni ja koji sam ga zivotom branio ovdje i svaljivao sve na trenera i adaptaciju. Frajer je izgubljen slucaj skroz :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 04 dec 2017, 23:00

Renato je odmrmorio svoje. Bojim se da od njega nema nista. On je imao prevremenu ejakulaciju kao fudbaler i to mu je narusilo psihu totalno. Nikakvi potentni treneri njega ne mogu da vrate u zivot. Jedino prekucavanje vazne utakmice u kojoj on sam istinski veruje da je uspeo. İ tako da nastavi. pijes pisas i posle tri godine ti bude bolje.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 04 dec 2017, 23:39

schickeria je napisao/la:
Ovako ce on imati mir od ljeta,vec u veljači ce se objaviti ime novog trenera
Ne vjerujem da će se išta objaviti do pred kraj sezone, a mediji će dotle i dalje spekulirati o novom/starom treneru.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 05 dec 2017, 18:38

Imamo li Robbena na raspolaganju večeras?
Stern des Südens

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 dec 2017, 18:46

proFCB je napisao/la:Imamo li Robbena na raspolaganju večeras?
Ne.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 05 dec 2017, 19:23

Ako bude linkova dobrih, bilo bi lijepo da podijelite. hvala

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 05 dec 2017, 19:25

Sa robnom ili bez - povjerenje u jupa je ogromno, tako da sam ubijeđen da ćemo zaustaviti Parižane.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 05 dec 2017, 19:45

edotabako je napisao/la:Ako bude linkova dobrih, bilo bi lijepo da podijelite. hvala
zemljace, sa opstine, evo ovdje ja nadjem sebi, pa proberi neki da ti godi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 dec 2017, 19:49

Ocekujem zaista veliku nabrijanost, prvo zbog Juppa a drugo zbog onog poraza iz Pariza.
Ne sumnjam sa ce svi dati sve od sebe, kao da se radi o finalu iz vec navedenih razloga.

AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 05 dec 2017, 19:50

zemljače sa opštine ili ti ga opštinjače, koja je opština u pitanju?

Konačno postava koja može zabiti gol:
Ribery, James, Coman i Lewa, malo mi nesigurno izgledaju Rudy i Tolisso na zadnjem veznom, ali vjerujem da će Francuzi u našoj ekipi večeras da polno opće sa ekipom iz svog glavnog grada.

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 05 dec 2017, 19:51

coelho41 je napisao/la:zemljače sa opštine ili ti ga opštinjače, koja je opština u pitanju?

Ribery, James, Coman i Lewa, malo mi nesigurno izgledaju Rudy i Tolisso na zadnjem veznom, ali vjerujem da će Francuzi u našoj ekipi večeras da polno opće sa ekipom iz svog glavnog grada.
mi smo Lukavcani, ti si nam komsija iz TZ :D

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 05 dec 2017, 19:53

Scholl je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:zemljače sa opštine ili ti ga opštinjače, koja je opština u pitanju?

ako su Dubrave Tuzla, onda je i Rafinha fudbaler :mrgreen:

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 05 dec 2017, 19:56

coelho41 je napisao/la:
Scholl je napisao/la:

ako su Dubrave Tuzla, onda je i Rafinha fudbaler :mrgreen:
Komsija iz Zivinica, moja greska. Dobar je Rafko :D

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 dec 2017, 20:09

slika

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 05 dec 2017, 20:11

Zašto je Martinez na klupi :twisted:
coelho41 je napisao/la:Dubrave
Pljosko ćakijaš :o :mrgreen:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []