Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

starmo76
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la starmo76 » 25 mar 2009, 00:10

eh sad bi vi experimetisali najvazniju utakmicu ikad.sad bi vi opet neke jakirovice itd.uopste ne razmisljate dok pisete materemi moje ili vam je koeficijent inteligencije 0. ili ste premladi pa bubate ko maxim po diviziji.koji smajic?koji trivunovic? koji janjic? nemaju fakat ni poluvrijeme zajedno u repci.sto se tice lijeve strane tu je uvjek provjereni hrgovic,brz,za slobodnjaka sa lijeve ,zna cuvati loptu.ili vladavic ( najbrzi igrac u repci i zna cuvati loptu ).zamolio bi vas da ne izvlacite igrace sa dna ' kace' do sledecih kvalifikacija jer stvarno nema smisla.

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 25 mar 2009, 00:29

hrgovic je propo ko zeton

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 25 mar 2009, 00:42

bubooty je napisao/la:meni je smijsno pomisliti a kamoli pricati o formaciji 3-5-2 protiv ekipe kojoj krila igraju 2 ponajbolja igraca holandske lige mousa dembele i marteen marteens ...poznavajuci ciru on nema blage veze o belgijancima ni odakle nam prijeti najveca opasnost...cuj topica na beka...ooooooj robijoooo...neznam koliko bajramovic moze a nadam se da moze bar poluvrijeme ...stoga bi bilo dobro poceti sa damjanovicem i rahimicem kao 2 zadnja vezna i vidjeti kako funkcionisu spahic i radeljic na stoperu...desno pandza lijevo jahic...licno bih krenuo sa pjanicem na desnoj sa vladavicem na lijevoj ili obrnuto nebitno...kad dodze poluvrijeme zamijeniti vladavica i uvesti bajramovica jer on pored zadnjeg veznog moze igrati i desnog veznog...njegovo iskustvo ce nam biti zlata vrijedno u ovoj tekmi...

sad da odgovorim ovom gore za ibricica...on jeste potencijal i zna igrat medzutim on igra u veoma slaboj hrvatskoj ligi u kojoj 80% utakmica odigra sa pola snage...naravno da na takvog igraca nemozes da se oslonis u jakim tekmama jer on iako igra vec dugo standardno u hrvatskoj ,nema iskustva za tekme s belgijom...vidio si rpotiv turske ...on podhitno mora u jacu ligu ako misli igrat u repci jer po meni trenutno nije ni za klupe...prije bih pozvao aganovica ili janjica...i bas me interesuje zasto ciro nije uputio poziv janjicu koji je poceo igrat za arminiu standardno
Bravo, odlican post. Samo bi treb'o mjenjati mjesto Pandzi i Radeljicu, da Radeljic igra desnog beka - kao sto ga igra u Cottbusu. Inace se slazem u potpunosti za Ibricica, momak ima smisla za lopte nema sta, al' bezze srlja s loptom i nema tempa u tijelu, usporava akcije s potezom viska.

@lopta je okrugla : odlicni postovi, drago mi je vidjeti da raja reaguje na ovu ocigledno losu taktiku Cirinu, ovo je zaista kukavicki. Svaka cast da imamo dobre defanzivne igrace a lose ofanzivne pa da igramo 5-4-1, ali covjece mi ne mozemo dati golova koliko ih mozemo primiti!

Pa samo pogledajte prijateljske utakmice, protiv Bugarske i Slovenije smo fasovali po 3 gola. Belgijanci nisu nista losiji od te 2 repke, cak bi' rekao da su jaci. Budimo realni raja, Cirina taktika nas je skupo kostala u Istanbulu, a ja zaista ne vidim kako cemo parirati Belgijancima s ovom postavom. Lose brate, lose! :roll:

@biskitt: svidjaju mi se tvoji postovi, uvijek ih je zanimljivo citati, bravo!

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 25 mar 2009, 00:44

hrgovic je trenutno najbolja opcija na lijevoj strani...ako mi kazete boljeg ljevaka trenutno sto imamo onda je ok.znamo da je je hrgovic imao vise dobrih nego losih partija.ima papac ALI.......

farek
Kontakt:

Post Postao/la farek » 25 mar 2009, 01:15

-----------------------Nurkovic/Supic-------------------
-----------Nadarevic----Spahic-----Pandza---
Muratovic/Dzemo----Damjanovic----------Jahic-------
-----------Stilic-------Misimovic----Smajic-----
-----------------------Dzeko-----------------

Koliko se ja sjecam Smajic je na ovoj poziciji igrao uvijek u mladoj reprezentaciji i na toj poziciji igrao najbolje,
a muratovic bi mogao na desnu stranu iako nije posebno dobar defanzivno bar zna centrirati loptu u sesnesterac,
ovo bi mogla biti dobra taktika u defanzivi dok bi se u transformaciji Stilic i Smajic ili Misimovic i Smajic mogli ici naprijed a njihova mjesta popunjavati bekovima.

--------------------------Nurkovic/Supic-------------------
-------------Nadarevic----Spahic-----Pandza---
-------------------------Damjanovic-----------------
Muratovic/Dzemo--- --Misimovic------------Jahic-----
--------------Stilic--------------------Smajic-------
----------------------------Dzeko-----------------
...JA SAM SARAJEVO...

car_medju_kraljevima
Kontakt:

Post Postao/la car_medju_kraljevima » 25 mar 2009, 01:58

pa sta ovaj ciro pijo, jel on normalan :x :x

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 25 mar 2009, 02:34

nije bitno radeljic ili pandza oba znaju igrati i beka i stopera...a vi ako vjerujete ovo za trivunovica onda ste gori od djece ioz obdanista...cuj borce sredojevic cita rusku stampu i zna ruski i hej on nasao vuletovu izjavu...covjek ni nezna ruski a da daje izjave...boze sacuvaj jest ovim nasim ljudima lahko zamazat oci...

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 25 mar 2009, 02:44

usanovicu i dominkovicu vaznije slikanje sa Platinijem nego reprezentacija,nista novo kada su u pitanju ove dvije komunjare,udbasi,kriminalci itd itd.......kao da su obojica morali da idu u Kopenhagen,a to sto igraci treniraju,bolje receno,skijaju se u snijegu,nikom nista,umjesto da se repka sto prije zaputi(prije prvobitnog plana) u Belgiji gdje je puno bolje vrijeme i tereni,ovoj dvojici uhljupa vaznije slikanje sa Platinijem.....eto koji sve smradovi "rade" u nasem savezu,niko nije pratio vremenske prognoze,moglo se makar otici u Medjugorje gdje su male sanse da padne snijeg....ponasaju se kao da mi imamo terene i stadione sa "pokretnim" krovovima....kada god zelim da budem optimista-sjetim se da nemamo logistike i to me spusti na zemlju,sada imamo i senilnog selektora koji pred ovako vaznu tekmu sprema eksperimente tipa Topic na lijevom beku i slicno....znaci nasi igraci u subotu-moraju da pobjede belgijance(tu spada i taktika belgijskog selektora),cirinu taktiku,hijene iz naseg saveza i mozda i sudije......sve ovo me dovodi do zakljucka da nam je tekma u Belgiji=NEMOGUCA MISIJA!!

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 25 mar 2009, 02:53

bubooty je napisao/la:nije bitno radeljic ili pandza oba znaju igrati i beka i stopera...a vi ako vjerujete ovo za trivunovica onda ste gori od djece ioz obdanista...cuj borce sredojevic cita rusku stampu i zna ruski i hej on nasao vuletovu izjavu...covjek ni nezna ruski a da daje izjave...boze sacuvaj jest ovim nasim ljudima lahko zamazat oci...
Svaka cast za ovo u vezi Vuleta,drago mi je da vidim da ima jos onih koji nisu naivni i ne primaju prvu serviranu vijest kao zdravo za gotovo,ta udbaska vijest u vezi Vuleta je stigla iz "kuhinje" korumpiranih novinara,tj.sibicara koji u svemu vide svoj interes jer pisu takve narucene tekstove za pojedine mesetare kojima nije za cilj da Vule igra za repku nego da proguraju svog nekog kloca od igraca....gori su ovi nasi muski od zenki,kao neke mahaluse,cim nesto procitaju ili cuju odmah to primaju zdravo za gotovo,znaci ako meni neka mahalusa kaze nesto-moram odmah da to i povjerujem,moram ali malo morgen.....

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 25 mar 2009, 02:58

i niko nista ne govori o katastrofalnom stanju u kojem se nalazi teren na stadionu Bilino Polje,ne bi me cudilo ako delegat Uefa-a suspenduje teren i kaze da nema uslova za normalno odigravanje tekme,ah da,vaznije je slikanje sa Platinijem.....

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 25 mar 2009, 03:03

lopta je okrugla je napisao/la:i niko nista ne govori o katastrofalnom stanju u kojem se nalazi teren na stadionu Bilino Polje,ne bi me cudilo ako delegat Uefa-a suspenduje teren i kaze da nema uslova za normalno odigravanje tekme,ah da,vaznije je slikanje sa Platinijem.....
Ma teren na Bilinom Polju je uvijek bio u losem stanju, kako tako. Ali imas pravo, ljudi koji vode nas fudbalski savez zaista nemaju pojma o zivotu! :evil:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 mar 2009, 03:22

Kad skontas da je selektor Belgije pozvao 8 napadaca, a Ciro ukupno 3 napadaca i bruku odbrambenih,to ti dovoljno govori ko ce tu kakvu ulogu igrati...i kako ce cija formcija izgledat,mi cemo se branit ko zecevi,ljudi ce igrati napadacki,mi cemo izbijati izbijati,ako koja dodje do Dzeke dobro je ako ne dodje cuvaj gol,bas kao sto je bilo protiv Spanije i Turske ;) i bojim se da ta kukavicka igra nista dobrog nece donjeti...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 25 mar 2009, 03:28

miky_hz je napisao/la:Kad skontas da je selektor Belgije pozvao 8 napadaca, a Ciro ukupno 3 napadaca i bruku odbrambenih,to ti dovoljno govori ko ce tu kakvu ulogu igrati...i kako ce cija formcija izgledat,mi cemo se branit ko zecevi,ljudi ce igrati napadacki,mi cemo izbijati izbijati,ako koja dodje do Dzeke dobro je ako ne dodje cuvaj gol,bas kao sto je bilo protiv Spanije i Turske ;) i bojim se da ta kukavicka igra nista dobrog nece donjeti...
To ce biti ogroman rizik! :(

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 25 mar 2009, 06:25

Ciro Topica zviznu na beka :evil: pa Cirooooooooooo koji ti je -nadam se da se salis sa ovim glupostima i Dzeko sam u napadu pa 100% gubimo :evil:
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 25 mar 2009, 08:54

iskreno se nadam da je to bio momenat senilnosti i da je zaboravio imena igrača....kud njega na beka jes normalan ćiro.
Ja evo spremam stvari ide se u Belgiju al stvarno bi volio vidjeti naprijed džeku i muslimovića pa makar izgubili 5:0 al da barem izgubimo muški. Sve ok nije Belgija slaba ,al brate nije ni Španija pa da se branimo jer ne znaš više odakle lupaju ljudi po golu.
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

Harre
Kontakt:

Post Postao/la Harre » 25 mar 2009, 09:18

ma nece valjda na beku igrati topic.

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 25 mar 2009, 09:21

izgleda da hoće :) neznam zasto neda vladaviću da igra sad kad nema salihovića??
ili zasto ne pozove seada ramovića da brani pa čovjek u norveskoj super???
mes que un club

Harre
Kontakt:

Post Postao/la Harre » 25 mar 2009, 09:23

slazem se al valjda njemu nedaju igrati za reprezentaciju.covjek brani odlicno.a na beka treba staviti vladavica ili smajica a topica u napad.

bosanncheros
Kontakt:

Post Postao/la bosanncheros » 25 mar 2009, 09:28

Gora vijest ovog jutra nije mogla doci od Cire, pa bolan gdje ces Topica na beka :o .
Covjek je naucio biti u sesnaestercu i tu mu je i mjesto, a on ga povlaci po liniji - to nije normalno. On ne moze nabacivati Dzeki ili nekom drugom kad u cijeloj njegovoj karijeri se njemu nabacivalo. Treba poceti sa Jahicem na lijevom boku, bori se, jak je i zna s loptom. Iz drugog plana je idealan, ima jak sut. Topica bi trebao staviti na lijevo krilo, dovoljno bi bio prodoran i svojom snagom bi razbio njihovu odranu, a uz to jos ima dobar osjecaj za gol. Na drugoj strani Stilic bi bio idealan za proigravanje Dzeke i Topica. Pandza nije dovoljno iskusan, ali ima potencijal, ali bih se vratio na Cirine rijeci da ce u vatru baciti provjerene i iskusne igrace, tako da bi Damjanovic trebao poceti kao stoper a u sredini ako ne bude Rahimic oporavljen ubaciti Bajramovica, taj rizik bi nam mogao donijeti dobar rezultat.
Bajramovic je bio i ostao klasa od igraca i mislim da bez obzira sto nije igrao dugo, moze pokazati svima da nije zaboravio igrati. Ostalo je sve poznato, Miske ima da razbije njihovu sredinu uz pomoc Murata a Dzeko da matira golmana belgijske reprezentacije, kao i uvijek zakucavanjem hahaha... :D

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 25 mar 2009, 09:32

Ma ajmo pozitive nije loš sastav samo Ibro treba bit u prvih 11 koja forma ,bit će to cool mora Ćiro malo cimat Belgijance čekaj mačak je on neće sve otkrivat .ali uvijeren sam u pobijedu kad im dođemo gore jadni oni jesu nas zajeb...za stadion,karte dosta više i Belgije.
idemo Bosno sretnooooo :)
Fi hajati.
GO Bosno.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.