hammers je napisao/la:
![]()
Najaci dio kad se neko iz publike javlja kao navija za zelju,kad se ovaj odvali smijat
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
hammers je napisao/la:
![]()
LoL ja evo idem uravo ceko tekmu imao na managerleague.combiskitt je napisao/la:kod mene je jos rano za spavanje
rano jos, nema ni 23h joshammers je napisao/la:LoL ja evo idem uravo ceko tekmu imao na managerleague.combiskitt je napisao/la:kod mene je jos rano za spavanje![]()
Hajde slatke snove
Ima ovako jedan sarplaninac u Rajlovcu isto ko lav kad su ga osisali...ccc lolobannon je napisao/la:
Zar se nisi pozdravio s forumom ?Rz88 je napisao/la:HAHAHHAHAHA, gdje si ovo nasao ja lava.
Jasta ali **** ga Milan mamu im hebemRz88 je napisao/la:hammers je napisao/la:
jedan od najboljih igraca, ako se dobro sjecam i protiv man utd je isto tako dao ko 3:3 98~99
haah i ja isto tako cvjetam od srece kad zadnja recenica "Šta reći nego potez za svaku pohvalu, a ako ste se bar malo ponadali da u svemu ima istine pogledajte današnji datum na vašem računaru i shvatićete o čemu je riječ".The_Target je napisao/la:A jeb**te uzeca ovog na sportsport.ba taman se probudio i citam "ČELNICI SAVEZA: ODLAZIMO NAKON BIH - BELGIJA" i ne mogu da vjerujem, procitam jednom naslov, pa nekoliko puta, pa tekst i onda na kraju skontam prvi april
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.