Podnio sam neopozivu ostavku. Sad sam joj stručni savjetnik, guram je u propast k'o nas gospodin Ćelavi kojeg ne smijem spomenut imenom, banovat će me.MortemHz je napisao/la:Ko nasem Alenu sto se tice plavkeuNbx je napisao/la:Čalin najbolji potez je bio ostavka.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Karahmet.skoroalen je napisao/la:Meni je dovoljno da se sjetim dimija u Doboju kod Kaknja, je l' ga Ramović il' Mićo onda prosu? Od tad mi je nešto ohladio taman da je Trabelsi.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
ajdohordas
- Kontakt:
Izmirili smo se al' smo samo prijatelji, neće više Škoro s curom koja voli fudbal, jok.
Znači prvo pitanje sad je prati l' se naša liga. Ako kaže da prati, pitam zna l' ko su Frank Liivak i Rok Elsner. Ako ne zna, bezopasna je.
[/quote]
@skoroalen Ja se nisam ni izmirio, kažem ti ja onu noć, ako zijanimo derbi ja sam donji na oba fronta
@skoroalen Ja se nisam ni izmirio, kažem ti ja onu noć, ako zijanimo derbi ja sam donji na oba fronta
@skoroalen Ja se nisam ni izmirio, kažem ti ja onu noć, ako zijanimo derbi ja sam donji na oba frontaajdohordas je napisao/la:Izmirili smo se al' smo samo prijatelji, neće više Škoro s curom koja voli fudbal, jok.Znači prvo pitanje sad je prati l' se naša liga. Ako kaže da prati, pitam zna l' ko su Frank Liivak i Rok Elsner. Ako ne zna, bezopasna je.
Auu nije se još odljutila? Opasna ti mala, na muku pristaje u ovim teškim trenucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ukroti to Ajda
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ništa nije zvanično, šuška se. Mada medijima ne bi bio prvi put da s foruma objave neko ime. Trebamo svi iz zayebancije profurat da nam dolazi Ante Vukušić, da vidimo koji će novinar prvi poletjet' da objavi.AlfredNobel je napisao/la:Jel naš ovaj Ofosu?
Za sad vjerujemo Memari da je istina ovo.
-
ajdohordas
- Kontakt:
pa na granici, gdje bi drugo bili, imaju nekih administrativnih problema kao i običnopitic je napisao/la:@Evi gdje su Švabe
- AlfredNobel
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Ništa nije zvanično, šuška se. Mada medijima ne bi bio prvi put da s foruma objave neko ime. Trebamo svi iz zayebancije profurat da nam dolazi Ante Vukušić, da vidimo koji će novinar prvi poletjet' da objavi.AlfredNobel je napisao/la:Jel naš ovaj Ofosu?![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Je l' još neko ima problema sa forumom? Da ne učitava itd?
-
ajdohordas
- Kontakt:
Nije to do foruma, to je do nas, slabo smo aktivniskoroalen je napisao/la:Je l' još neko ima problema sa forumom? Da ne učitava itd?
Steta za tog Vukusica inace, frajer Igro izgleda godinama sa kolabriranim plucem(s jednim plucnim krilom) eto sad mu tek skontali doktori to....i pod operacijom mu otklonili sad se oporavlja...povlacio se po bruku klubova pa brzo raskid pa kakvi su to doktori a bas mi cudno bilo...skoroalen je napisao/la:Ništa nije zvanično, šuška se. Mada medijima ne bi bio prvi put da s foruma objave neko ime. Trebamo svi iz zayebancije profurat da nam dolazi Ante Vukušić, da vidimo koji će novinar prvi poletjet' da objavi.AlfredNobel je napisao/la:Jel naš ovaj Ofosu?![]()
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 06 dec 2017, 07:56, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Razmjenjuju pljuvačku s gurbetima... Nije ni.čudo sto nam.se dešava kad se sa njima miješamo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- robertkosar
- Kontakt:
Selam i Vozdra bordo braci
Imali kakva isajderska ko ide a ko dolazi u bordo porodicu

Imali kakva isajderska ko ide a ko dolazi u bordo porodicu
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ante Vukušić dolazi, čuo ja od druga koji je blizak sa Sabrininom jetrvom.robertkosar je napisao/la:Selam i Vozdra bordo braci![]()
Imali kakva isajderska ko ide a ko dolazi u bordo porodicu![]()
![]()
![]()
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
- Orangina85
- Kontakt:
?Pantelija je napisao/la:Razmjenjuju pljuvačku s gurbetima... Nije ni.čudo sto nam.se dešava kad se sa njima miješamo
Pa vidiš da pišu kako imaju cure gurbete, čim mu je Cura, razmjenjuju pljuvačku, pare se i prave dezorijentisanu djecu...Orangina85 je napisao/la:?Pantelija je napisao/la:Razmjenjuju pljuvačku s gurbetima... Nije ni.čudo sto nam.se dešava kad se sa njima miješamo
Ima brate Cura ne zna sta je lopta, ima sto navija za sarajevo, on nadje gurbeta
Sejo i Seada, znamo kako nam je klub tad igrao kad se mali petljao sa gurbetima
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Po meni, prioritet treba da bude stoper, jak, visok, iskusan, pored kojeg će talenat Mihojevića i Mujakića doći do izražanja, oba krila trebaju biti prioritet, brzi, visočiji od trenutnih, da njihove zamjene na desnom krilu budu Hebibović odnosno na lijevom Kuzmanović. I onda napadač, neki golgeter poput Komazeca, Benke..
Te četri pozicije su moja želja. Naravno, mjenjao bi ja i bekove, doveo bi i veznjaka ukoliko Sarić ode ali previše je to sve.
Te četri pozicije su moja želja. Naravno, mjenjao bi ja i bekove, doveo bi i veznjaka ukoliko Sarić ode ali previše je to sve.
- Evolution87
- Kontakt:
Sto niko Ordagica ne spominje? 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.