Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Evolution87
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Evolution87 » 04 dec 2017, 21:46

Branchester je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:
KingJamesMVP je napisao/la:Tuga je gledati ovakav Čelik

Locirat,devastirat i poslat u cvajtaru :bih:
Ako se istinski želi boljitak i napredak bh nogometu, onda je potrebno podhitno ugasiti FK Sloboda i FK Čelik i poslati ih na smetljište povijesti. :bih:
Taman ostane Liga 10
Naravno, a usput i dva fasisticka kluba iz hercegovine i eto lige 8 :bih:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 04 dec 2017, 21:49

Ovo Bra u Branchester je pretpostavljam od rijeci Brabonjak, glavnog prehrambenog sastojla u Rodoču, ko u Tuzli sol, Gradaccu sljiva, Visokom suhovina...
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 dec 2017, 21:56

Zenzo je napisao/la:U međuvremenu savez nije reagovao na ove orgije i velicanje presuđenih ratnih zlocianca, parole i podrsku zlu !

Kad zasijeda diciplinska ili se cak da prođe utakmica kupa i zadnje kolo pred pauzu.
pa i vi ste bili nazočni na spomenutim športskim manifestacijama, jeste imali primjedbu neku???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 05 dec 2017, 10:27

Branchester je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:
KingJamesMVP je napisao/la:Tuga je gledati ovakav Čelik

Locirat,devastirat i poslat u cvajtaru :bih:
Ako se istinski želi boljitak i napredak bh nogometu, onda je potrebno podhitno ugasiti FK Sloboda i FK Čelik i poslati ih na smetljište povijesti. :bih:
Taman ostane Liga 10
Ne znam zasto to? Ljudi smo nismo hercegovci

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 05 dec 2017, 14:17

Ligu i treba na 10 smanjiti pa četvorokružno.
Ali prije toga svega kretenski savez sa kretenskom uefom, treba vidjeti da uz neke subvencije klubove riješe pitanje travnate podloga, a onda nekad poslije i natkrivanja tribina.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 dec 2017, 19:06

Travnjaci su prioritet svih prioriteta, kakvi qrčevi reflektori, kakve tribine. :stop:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 06 dec 2017, 08:47

Taman ostane Liga 10[/quote]
Da mozda si donekle u pravu ali isto tako treba pod hitno ugasiti svinjski i listicu jer truju ovu nasu ligu sovinizmom, nacionalizmom i fasizmom a tome nije mjesto u Fudbal-Nogometu. Ujedno podrzavaju USP (udruzeni supacki poduhvat). Da se razumijemo nemam nista protiv cestitih hrvata :kafa: :kafa: :bih: :bih:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

sretan123
Kontakt:

Post Postao/la sretan123 » 06 dec 2017, 09:10

robertkosar je napisao/la:Ako se istinski želi boljitak i napredak bh nogometu, onda je potrebno podhitno ugasiti FK Sloboda i FK Čelik i poslati ih na smetljište povijesti. :bih:
Taman ostane Liga 10
Da mozda si donekle u pravu ali isto tako treba pod hitno ugasiti svinjski i listicu jer truju ovu nasu ligu sovinizmom, nacionalizmom i fasizmom a tome nije mjesto u Fudbal-Nogometu. Ujedno podrzavaju USP (udruzeni supacki poduhvat). Da se razumijemo nemam nista protiv cestitih hrvata :kafa: :kafa: :bih: :bih:[/quote]

Navijač sam Širokog Brijega, ne mrzim nikoga, smatram ustaštvo lošim pokretom, osjećam se Hrvatom, osuđujem svaki zločin posebno one koje su počinili moji Hrvati, generala Praljka smatram čovjekom koji je čestit koliko ja nikad neću biti ( spreman i umrijet za ideale) i nije osuđen po pravdi, o ostaloj 5orici nisam ni istraživao pa ne znam jesu krivi, ako jesu neka leže.

Pa evo sad ja bih volio da me sada smjestiš na ljestvici čestitosti, pošto si uzimaš već za pravo prozivati.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 dec 2017, 10:05

Čelik je trebao ispasti i prošleg godine, a o ovoj sezoni da ne pričam. Vjerovatno najlosija ekipa ikada u ligi, borili bi se za opstanak i u federalnoj ubijedjen sam u to.

Čelik se nece ugasiti dokle god ima interes makar raje da se ne ugasi...pustite price o parama dugovima i ostalom. Gasile su se obje Bosne pa se ne ugasise
=\_1921_/=

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 dec 2017, 10:14

invincible1921 je napisao/la:Čelik je trebao ispasti i prošleg godine, a o ovoj sezoni da ne pričam. Vjerovatno najlosija ekipa ikada u ligi, borili bi se za opstanak i u federalnoj ubijedjen sam u to.

Čelik se nece ugasiti dokle god ima interes makar raje da se ne ugasi...pustite price o parama dugovima i ostalom. Gasile su se obje Bosne pa se ne ugasise
Ima i gorih slučajeva, doduše tad nisu igrali klubovi iz RS-a. Đerzelez, Krajina pa i Ljubuški objasnili. :mrgreen:

slika

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 06 dec 2017, 10:19

robertkosar je napisao/la:Ako se istinski želi boljitak i napredak bh nogometu, onda je potrebno podhitno ugasiti FK Sloboda i FK Čelik i poslati ih na smetljište povijesti. :bih:
Taman ostane Liga 10
Da mozda si donekle u pravu ali isto tako treba pod hitno ugasiti svinjski i listicu jer truju ovu nasu ligu sovinizmom, nacionalizmom i fasizmom a tome nije mjesto u Fudbal-Nogometu. Ujedno podrzavaju USP (udruzeni supacki poduhvat). Da se razumijemo nemam nista protiv cestitih hrvata :kafa: :kafa: :bih: :bih:[/quote]

Jasno je svima da se zele gasiti hrvatski klubovi, al'to je vec problem onih koji to zele. Bolje je ugasiti turski amanet od drzave. Ostaviti jednu europalestinicu, srpsku kao Republiku i sto Bog da i sreca junacka, ne? Zar to nije posteno. Svakom dio i neka igraju. Cestito, ne? Bosanac je ipak Mujo iz vica. Ti bi to najbolje trebao znati, ako razumijes.
Zadnja izmjena: crozla, dana/u 06 dec 2017, 10:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 dec 2017, 10:20

braco je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Čelik je trebao ispasti i prošleg godine, a o ovoj sezoni da ne pričam. Vjerovatno najlosija ekipa ikada u ligi, borili bi se za opstanak i u federalnoj ubijedjen sam u to.

Ima i gorih slučajeva, doduše tad nisu igrali klubovi iz RS-a. Đerzelez, Krajina pa i Ljubuški objasnili. :mrgreen:

slika
:lol: :lol: :lol: joj kad se sjetim rezultata 8:0 a svako kolo im je bila petarda

Misio sma od kad je ovaj sistem bio 16timova pa do sad :D
=\_1921_/=

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 dec 2017, 11:54

Predstavnici FK Sarajevo su zajedno sa irskim stručnjakom za travu obišli stadion Asim Ferhatović Hase, a potom su ga odveli na Grbavicu na zajednički razgovor. Kakav će ishod razgovora biti, poznato će biti u sljedećih nekoliko dana.

Barem nek se nesto "zakotrljalo" oko terena i obnove istih.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 06 dec 2017, 12:00

miky_hz je napisao/la:Predstavnici FK Sarajevo su zajedno sa irskim stručnjakom za travu obišli stadion Asim Ferhatović Hase, a potom su ga odveli na Grbavicu na zajednički razgovor. Kakav će ishod razgovora biti, poznato će biti u sljedećih nekoliko dana.

Irskim? Pa Irci su za krompir ne travu, očigledno su fulali stadion.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 06 dec 2017, 12:19

invincible1921 je napisao/la:
braco je napisao/la:

slika
:lol: :lol: :lol: joj kad se sjetim rezultata 8:0 a svako kolo im je bila petarda

Misio sma od kad je ovaj sistem bio 16timova pa do sad :D
velez 15/16, 9 bodova
leotar 13/14, 9 bodova
gradina 12/13, 9 bodova
zepce 07/08, 7 bodova
drina 99/00, 6 bodova
radnik 96/97, 4 boda
45515

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 06 dec 2017, 12:25

miky_hz je napisao/la:Predstavnici FK Sarajevo su zajedno sa irskim stručnjakom za travu obišli stadion Asim Ferhatović Hase, a potom su ga odveli na Grbavicu na zajednički razgovor. Kakav će ishod razgovora biti, poznato će biti u sljedećih nekoliko dana.

Ovo je vjerovatno pod pokroviteljstvom UEFA nakon posjete šefa savezu, jer cisto sumnjam da su klubovi u moguncnosti da nesto sami poduzmu. Sad treba da se savez, lokane samouprave i klubovi udruže u realizaciju projekata terena.

Kosevo i Grbavica izgleda prvi na redu, kako bi bilo dobro da se ovo realizuje.
- Zeljeznicar -

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 06 dec 2017, 18:00

Kanton je obecao po pola miliona KM za Grbavicu i Koševo i to ce sigurno opet predvidjeti u narednoj budzetskoj godini jer ove godine nije realizovano. Na ljeto treba stisnitu i uraditi oba terena, opravdanja ne treba dopustiti.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 dec 2017, 20:47

braco je napisao/la:

slika
Sjecam se Đerzelezu u zadnjem kolu mi dosli, trebali im utrpati 4 da zaokruze na 200 primljenih komada, mi im dali samo dva. :facepalm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 dec 2017, 17:11

Sportsport je za ove druge sportske medije moze se reci Majka Tereza. One sportske sta pisu i kakve se tu gluposti objave, kakvi naruceni clanci, clanci uvijek za najvece negativce. Pa ljudi su napisali clanak za Sukera, imal dalje :tokralju: :urnebes:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 dec 2017, 18:07

@grbavicka ...veleza ne mozes racunati. Oni su namjerno i svjesno ispali, zna pouzdano dva slucaja te sezone kad su se igraci kladili sami protiv sebe jer im je klub dugovao puno plata :D
=\_1921_/=

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.