FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo da ga kakva paravojna milicija ne otme dok ne dodje do nas.kuadia
Haman nas je i pratio kad smo mu preporučivali Kalezića, Tandira, Ignjatovića itd. pa se opekao.katarakta je napisao/la:Senci preporucit da prati forum. Sve zelje koje se ovdje iznesu, OBAVEZNO ne dovoditi. Da se ne prisjecamo svih nasih zelja i promasaja
Slažem se da treba mlada ekipa, ovi momci su se pokazali kao fino osvježenje, al treba malo i iskustva na to.
P.S. Denise, ne sviđa mi se to što insuiniraš da treba odsutati od kupa.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Mislim da Sreckovic na 6 mjeseci ako ce donijet prevagu u kupu nije losa opcija
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
mladim igracima su potrebni iskusni igraci i samim time morate imati spoj mladosti i iskustva
-
- Kontakt:
Poturalića treba oteti nekako iz Gračanice. Ako ne budemo mi biće neko drugi. Nije bezveze ni sto mu je zastupnik Irfan Redzepagic i u slucaju da kod nas proigra možda se i zaradi lik nije husara. Naravno na ugovor duži ići. Bez pružanja prilike našim mladim igracima i bez dovođenja mlađih igrača nema hajra. Slažem se sa Chinijem da treba i iskustva mozda Ćelo iskopa nekog poput Zebe.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Zar Ordagic,Krpic,Mehmedagic,nisu iskusniChinaglia je napisao/la:mladim igracima su potrebni iskusni igraci i samim time morate imati spoj mladosti i iskustva

Treba dovoditi momke 20-25 godina,ni premlade,niti stare.....Naci hemiju u ekipi,a to je posao trenera.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Ako već traži iskusnije igrače, zašto nebi doveo Nikolića, raskinuo je ugovor sa Željom prije par dana, taj je bolji od obojice ovih potencijalnih pojačanja. Iako ja smijem garantovati da ni jedan od ove dvojice neće doći u Slobodu, ovako su nam pričali i prošlih prijelaznih rokova, a dovodili nam Ćulume, Kaleziće, Jahe, Husiće i sav mogući otpad koji nije imao gdje drugo!
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
jesu, al u cemu je razlika izmedju Krpe, Hareta, Ordagica i Sreckovica koga ti ne bi doveosolinas je napisao/la:Zar Ordagic,Krpic,Mehmedagic,nisu iskusni :?:Chinaglia je napisao/la:mladim igracima su potrebni iskusni igraci i samim time morate imati spoj mladosti i iskustva
Treba dovoditi momke 20-25 godina,ni premlade,niti stare.....Naci hemiju u ekipi,a to je posao trenera.
iskusan i kvalitetan igrac je iskusan i kvalitetan igrac, imao on 23 ili 30 godina
naravno, kontam sta ti govoris, al nije to bas tako jednostavno
Pa sta ces s njega ? Na godinu ugovor košta te 50.000 i ode slobodan jer ga nece sa 31 niko kupiti za bilo sta. To je los posao vjeruj. Da je njemu 28 pa hajde moze ali Slavko zna sta je cilj a sta sredstvo. Uglavnom ja za pojačanja nisam iskusna nego potencijal. Naše iskusne zadržati Krpa Grahovac Todor Mehmedagić Skaha Osmanagic Ordagic. To je kostur odličan.Chinaglia je napisao/la:jesu, al u cemu je razlika izmedju Krpe, Hareta, Ordagica i Sreckovica koga ti ne bi doveosolinas je napisao/la:Zar Ordagic,Krpic,Mehmedagic,nisu iskusniChinaglia je napisao/la:mladim igracima su potrebni iskusni igraci i samim time morate imati spoj mladosti i iskustva![]()
iskusan i kvalitetan igrac je iskusan i kvalitetan igrac, imao on 23 ili 30 godina
naravno, kontam sta ti govoris, al nije to bas tako jednostavno
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
To mu i govorim,imamo mi sada u ekipi 3-4 iskusna koja treba zadrzati,po svaku cijenu...zadrzati ono sto imas,a ne m,ijenjati krampu za krampu....
Sreckovicev motiv je upitan,docice da uzme jos koju marku,dok moze....Zar nam nije dosta toga....
Uostalom,hocemo li ikada praviti ekipu godinu dvije unaprijed,udariti cvrste temelje...svake polusezone pravimo de fakto novu ekipu.....
Muminovic,Todorovic,Mehmedagic,Ordagic,Krpic,Skahic,Smajic,Beganovic,Grahovac,Osmanagic......to su igraci oko kojih treba dovesti najvise 3-4 igraca....
Lazevski ako moze,neka ostane za rotacije,i td.....Dovesti tog Poturalica,i jos slicnih,mladih,a solidnih igraca,zeljnih dokazivanja,zeljnih fudbala covjece....yebem ti vise,Sreckovice,Zebe,Ahmetovice Karice i Dzidice koji samo gledaju koliko ce nas zavaliti.........krajnje je vrijeme da mislimo na buducnost,unaprijed par godina,ako necemo sada pokusati,u ovoj situaciji,kada cemo....nemozemo puno izgubiti,to je sigurno
Sreckovicev motiv je upitan,docice da uzme jos koju marku,dok moze....Zar nam nije dosta toga....
Uostalom,hocemo li ikada praviti ekipu godinu dvije unaprijed,udariti cvrste temelje...svake polusezone pravimo de fakto novu ekipu.....
Muminovic,Todorovic,Mehmedagic,Ordagic,Krpic,Skahic,Smajic,Beganovic,Grahovac,Osmanagic......to su igraci oko kojih treba dovesti najvise 3-4 igraca....
Lazevski ako moze,neka ostane za rotacije,i td.....Dovesti tog Poturalica,i jos slicnih,mladih,a solidnih igraca,zeljnih dokazivanja,zeljnih fudbala covjece....yebem ti vise,Sreckovice,Zebe,Ahmetovice Karice i Dzidice koji samo gledaju koliko ce nas zavaliti.........krajnje je vrijeme da mislimo na buducnost,unaprijed par godina,ako necemo sada pokusati,u ovoj situaciji,kada cemo....nemozemo puno izgubiti,to je sigurno
- Probisvjet
- Kontakt:
Na meti Sloge iz Simin Hana Husein Poturalić i Germain Kouadio
Izvor
Izvor
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Je li se zayebavasProbisvjet je napisao/la:Na meti Sloge iz Simin Hana Husein Poturalić i Germain Kouadio
Izvor

-
- Kontakt:
Pocelo je pocelo!!!!
"Što se tiče mog ostanka u Slobodi, ne znam što da vam kažem. Na agenciju iz Berlina koja me zastupa stigle su dvije zvanične ponude, znat će se dosta ovih dana. Za Slobodu sam uvijek davao dio sebe i tako će uvijek biti, međutim ovaj put nije sve do mene. Ono što mene posebno raduje je da u Slobodi vidim mlade snage kako se bore za svoj klub i to mi je izuzetno drago. Poručio bih mladim kolegama da se borbe, vrijedno treniraju i ne sumnjam da će daleko da doguraju", rekao je Krpić.
- tuzlak1987
- Kontakt:

Evo vam zamjene za Krpica
Kako saznajemo, izbor je pao na iskusnog napadača Sloge iz Siminog Hana, Jocu Stokića, i prvi koraci ka njegovom dovođenju na ''Tušanj'' su učinjeni. Slavko Petrović je već sarađivao sa ovim tridesetogodišnjim napadačem, i to u vremenu dok je Stokić nosio dres bijeljinskog Radnika. Stokić je ove sezone u Prvoj ligi Federacije BiH nastupio na 13 utakmica i postigao je šest pogodaka.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Igraci ce odlaziti i dolaziti, to je tako svugdje, problem ovdje je sto mi nemamo sistema a kako vidim ni minimalne kriterije pri dovodjenju igraca...ovdje je najveca tragedija sto nam drugi klubovi odvode igrace iz omladinskog pogona, uzimaju nam talentovane igrace ispred nosa sa podrucja kantona....ovdje samo treba malo dobre volje, podignuti klub na veci organizacijsku nivo i imas neku vizu za buducnost kluba. Rizo Meskovic je predlagao da se napravi skola fudbala u Slobodi po uzoru na Alkmarovu koja je mozda i najbolja u Holandiji, cak i ljudi iz Alkmara su bili spremni pomoci naravno uz svoj interes ali nista ne bi...mozes ti imati i novac i sve ali ako nema sistema djaba sve....ako bilo koji predsjednik ovo uradi, sigurno ce dobiti podrsku od raje koja ce dolaziti na utakmice, ovako je bilo i nekada prije, dovodjeni su igraci koji bili debelo placeni i nista, dok se nije neko sjetio pa reko hajmo mi praviti igrace i dovoditi talentovanu djecu i Sloboda je sa takvim igracima nabijala komplekse Partizanu, Zvezdi i drugima....domace je najbolje.

Ako je ovo istina, nek se ubiju....samo jos jedno bacanje para ni za sta...miky_hz je napisao/la:Evo vam zamjene za Krpica
Kako saznajemo, izbor je pao na iskusnog napadača Sloge iz Siminog Hana, Jocu Stokića, i prvi koraci ka njegovom dovođenju na ''Tušanj'' su učinjeni. Slavko Petrović je već sarađivao sa ovim tridesetogodišnjim napadačem, i to u vremenu dok je Stokić nosio dres bijeljinskog Radnika. Stokić je ove sezone u Prvoj ligi Federacije BiH nastupio na 13 utakmica i postigao je šest pogodaka.
-
- Kontakt:
Jao jao a da sacekamo prvo da.se odvije?sace se pisat sve i svasta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.