zato sto nam je savez glup a što hrvatski savez radi pametno i prosječne igrače pravi korisnim ...Dzin je napisao/la: Ti nisi normalan,bolje ne spominji i ne poredi nas ni skim.Kada smo bolji sto nemozemo pobijediti nikoga,samo amaterske repke(grad-drzava)
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Svaka čast na postu! Kad vidim kako novinari u Hrvatskoj razapinju Bilića nakon remija protiv Grčke, dođe mi da plačem. Makar se diskutuje o konkretnim stvarima, pozicijama igrača na terenu, taktici, pa onda i Bilić prizna svoje greške. A ovdje sve isto djeca. Dječiji tekstovi. Glavna pouka je "Dajmo podršku!". Za šta podršku, za nastavak ove agonije?! A glavni zaključak trenera je da su oni tehnički potkovaniji, a da smo se mi prepali?cole-ch je napisao/la:Ovaj portal ne radi bas savesno svoj posao! Pazi, posle sinocne, retko vidjene blamaze, sa nikad kao sinoc kompaktnim timom i protivnikom (FRA) koji svi redom brukaju vec tri godine oni (ss.ba) gotovo da nijedan tekst objavili nisu, osim par reci Spahica i Rahimica.avenija je napisao/la:pa stanite ako nas 90 % ne zeli gledati tele na klupi zasto ovaj portal ne zatrazi ostavku ?
MI korisnici ako se vec svi slazemo zasto se ne napise tekst o telecem pogledu susica
Oni (ss.ba) su zadnjih deset dana pravo drugovali sa igracima, njihov placeni "novinar" Dutbegovic je napravio min. jedno 20 video zapisa sa igracima i vrlim trenerom. Pa, gde to jos ima?! I zato, neki ne zele da pisu jer vide da nema vajde (kakva drzava takav i savez,(haj smeni nekog ministra?)), a nekima (npr: ss.ba) neide u prilog da nebi narusavali drugarsku harmoniju.
Halo, "novinari", ako nemozete savez, smenjujte trenere, ne samo fudbalskog vec i kosarkaskog!

Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 08 sep 2010, 14:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Arsenalisation
- Kontakt:
KAO STO SU Armenija,Estonija,luxemburg,...Hairlija je napisao/la:Pape daj otkaz pokazi da imas obraz,ovdje su svi umislili da imaju kvalitet.
Inace tvoj prethodnici su sa lakocom pobjedjivali velike reprezentacije.
Da nam dodje Mourniho nemoze nas odvesti jer nemamo kvalitet

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
a ček šta je sa pjanićem, misimovićem, spahićem njih možes baciti de ba j*** vas Sušić i vi ste HZ zadrti za ne povjerovati ko da je trener svi trenera samo što je igrao za vaš pišljivi klub u pišljivoj ligi (da na*ijem tu jugoslovensku ligu)vedran86 je napisao/la:nemozes ti kretenima dogovorit da francuzi i oslabljeni imaju 10 puta jace igrace od nasih sem normalno edinaHairlija je napisao/la:Pape daj otkaz pokazi da imas obraz,ovdje su svi umislili da imaju kvalitet.
Ne mogu organski podnjeti tipa koji govori o francuzima ko o svojoj naciji a isto to važi i za Vahida daBogda im djeca molila za hljeb od Sarkozija
Ma ja uzeli smo Turke u dvije utakmice,Spancima uvalili 5-icu na Bilinom polju itd..Arsenalisation je napisao/la:KAO STO SU Armenija,Estonija,luxemburg,...Hairlija je napisao/la:Pape daj otkaz pokazi da imas obraz,ovdje su svi umislili da imaju kvalitet.

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Špancima smo zabili 2 gola i stvorili deset 100% šansi i da nije bilo jadnog Supića koji nas je u startu bacio u minus, možda ne bi ni izgubili. A još su se igrači morali čuvati kartona za baraž. Sinoć je najveće dostignuće bio šut sa 40 metara iz prekidaHairlija je napisao/la:Ma ja uzeli smo Turke u dvije utakmice,Spancima uvalili 5-icu na Bilinom polju itd..Arsenalisation je napisao/la:KAO STO SU Armenija,Estonija,luxemburg,...Hairlija je napisao/la:Pape daj otkaz pokazi da imas obraz,ovdje su svi umislili da imaju kvalitet.

I da, veliki Safet je na pres konferenciji izjavio da je rekao igračima prije utakmice da se čuvaju žutih kartona?!

Toliko o psihičkoj pripremi za rat na terenu i za pobjedu!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- NoName
- Kontakt:
Dajte ba, ako ste navijači FKS i nešto posebno ljubite Papeta, objasnite onda kako da smo to odjednom izgubili igru. Ponavljam već par puta, rezultat nije toliko bitan koliko je bitno to da mi apsolutno nemamo igre kako je Pape sjeo na selektorsku klupu. Njegove formacije i taktičke zamisli su smiješne, reakcije kada se reagovati mora su nikakve, autoritet spram igrača nula, odnos sa navijačima i medijima nula... U čemu onda leži taj njegov kvalitet koji vi prepoznajete a mi ne.
Igrali smo mi sa Španijom (2 klase jači od A selekcije Francuske, ne ovih zamjena), sa Turskom (u rangu sa ovom ekipom Francuske) gdje nismo napravili bogzna kakve rezultate ali smo I G R A L I! Ono sinoć se ne može nazvati igrom.
Zašto forsirati klasičnog napadača na krilo? Da mu retardi ovdje i na drugim forumima širom naše ponosne psuju sve redom? Ako već hoćeš formaciju 4-1-4-1 onda ubaci igrače kojima je to manje / više prirodna pozicija ili su kroz prijateljske utakmice dokazali da to mogu igrati. Pa puno je logičnije bilo da umjesto Ibiševića u onoj formaciji igra Zec.
3 kreativca na terenu protiv trkačke reprezentacije? 1 zadnji vezni u poznim godinama? Pa da li je taj stručnjak uopšte pogledao neku utakmicu u zadnjih 10 godina? Ili možda misli da je fudbal ona ista igra koja se igrala kada je on bio igrač i kada je lucidnost i tehnička potkovanost igrača bila najbitnija karakteristika? Sve u svemu ovaj čovjek je pao na selektorsko mjesto naše reprezentacije ravno s Marsa, tako se snalazi.
Ako već nekog podržavate ili napadate, pokušajte da date i poneki argument.
Igrali smo mi sa Španijom (2 klase jači od A selekcije Francuske, ne ovih zamjena), sa Turskom (u rangu sa ovom ekipom Francuske) gdje nismo napravili bogzna kakve rezultate ali smo I G R A L I! Ono sinoć se ne može nazvati igrom.
Zašto forsirati klasičnog napadača na krilo? Da mu retardi ovdje i na drugim forumima širom naše ponosne psuju sve redom? Ako već hoćeš formaciju 4-1-4-1 onda ubaci igrače kojima je to manje / više prirodna pozicija ili su kroz prijateljske utakmice dokazali da to mogu igrati. Pa puno je logičnije bilo da umjesto Ibiševića u onoj formaciji igra Zec.
3 kreativca na terenu protiv trkačke reprezentacije? 1 zadnji vezni u poznim godinama? Pa da li je taj stručnjak uopšte pogledao neku utakmicu u zadnjih 10 godina? Ili možda misli da je fudbal ona ista igra koja se igrala kada je on bio igrač i kada je lucidnost i tehnička potkovanost igrača bila najbitnija karakteristika? Sve u svemu ovaj čovjek je pao na selektorsko mjesto naše reprezentacije ravno s Marsa, tako se snalazi.
Ako već nekog podržavate ili napadate, pokušajte da date i poneki argument.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Iole kvalitetniji trener sa BiH može da postigne nekakav rezultat, sad to ne mora biti plasman na neku završnicu EP ili SP. Al' da se reprezentaciji vrati dostojanstvo, npr. Ćiro nije odveo BiH na SP al' je ta igra na nešto ličila... i ako su gubili, nisu padali bez ispaljenog metka(npr. u Turskoj)...
Al' da takav trener, kvalitetniji ostane bar 2 ciklusa rezultat bi došao. Treba imati i sreće prilikom izvlačenja grupa i da se glavnim igračima desi dobra sezona da mogu iznijeti teret tih kvalifikacija...
Još nešto o navijačima, svi znamo da reprezentaciju prate ( u 70% slučajeva, ljudi koji rijetko posjećuju sportske događaje) , to je tako sa svim reprezentacijama ex-yu, takva je atmosfera bila i u beogradu sinoć.
Ćute ko mutavi cijelu utakmicu, kada prijeđu centra počnu "navijati", zatim je*u sudiji mater, pa onda zvižde protivniku. A prije toga zvižde himnu... Zviždati svojim igračima je nezamislivo i nedopustivo, to se sinoć deslio u Zagrebu sa istočne tribine, u Beogradu na poluvremenu, u Sarajevu mislim na kraju...
TO NIJE STVAR NACIJE, DRŽAVE...TO JE NAŠ BALKANSKI MENTALITET, I TO NAM JE SVIMA ZAJEDNIČKO!
Al' da takav trener, kvalitetniji ostane bar 2 ciklusa rezultat bi došao. Treba imati i sreće prilikom izvlačenja grupa i da se glavnim igračima desi dobra sezona da mogu iznijeti teret tih kvalifikacija...
Još nešto o navijačima, svi znamo da reprezentaciju prate ( u 70% slučajeva, ljudi koji rijetko posjećuju sportske događaje) , to je tako sa svim reprezentacijama ex-yu, takva je atmosfera bila i u beogradu sinoć.
Ćute ko mutavi cijelu utakmicu, kada prijeđu centra počnu "navijati", zatim je*u sudiji mater, pa onda zvižde protivniku. A prije toga zvižde himnu... Zviždati svojim igračima je nezamislivo i nedopustivo, to se sinoć deslio u Zagrebu sa istočne tribine, u Beogradu na poluvremenu, u Sarajevu mislim na kraju...
TO NIJE STVAR NACIJE, DRŽAVE...TO JE NAŠ BALKANSKI MENTALITET, I TO NAM JE SVIMA ZAJEDNIČKO!
Neeeee bih jaaaaa ovdje ništa pisao...
a kakav to kvalitet imaju Slovenci???
U odnosu na nas nikakav!!A bili su na mundijalu!
U odnosu na nas nikakav!!A bili su na mundijalu!
Susicu idi molim te,Pape je bio igracina kao trener je mozda rinaka al' kazem vam nemoze nas niko odvesti jer nemamo kvalitet
Imamo Dzeku,gdje igra? Najveci klub Wolfsburg.
Nego zahvalite vi onoj prostitutki sto nije bilo Riberija
Mi smo kvalitetom u rangu sa Svicarskom,Svedskom,Bugarskom.
Srbi i Hrvati su za nijansu jaci od nas,realno!
Nego zahvalite vi onoj prostitutki sto nije bilo Riberija

Pa ajd mi odg na pitanje...kako su Slovenci otisli na mundijal!Sve im repka frca od kvaliteta!Hairlija je napisao/la:Susicu idi molim te,Pape je bio igracina kao trener je mozda rinaka al' kazem vam nemoze nas niko odvesti jer nemamo kvalitet
Nego zahvalite vi onoj prostitutki sto nije bilo Riberija![]()
...hvala ti Pape za najruzniju tekmu koju sam gledao reprezentacije....gublili smo i sa vise razlike ali smo igrali nesto.....tip je neandertalac to sam vec rekao na ovom forumu kada je imenovan za selektora....
Nema vise :P
Zato sto im je grupa ****Jamaica je napisao/la:Pa ajd mi odg na pitanje...kako su Slovenci otisli na mundijal!Sve im repka frca od kvaliteta!Hairlija je napisao/la:Susicu idi molim te,Pape je bio igracina kao trener je mozda rinaka al' kazem vam nemoze nas niko odvesti jer nemamo kvalitet
Nego zahvalite vi onoj prostitutki sto nije bilo Riberija![]()

Koliko para,toliko muzike.
Alternativa izabira selektora????
Kako rekoh ocekujte Tulica ili takve gigante.
Ili da nakon jos par kiksova poseremo i popisamo jos jednu slijedecu ''legendu''iz BIH fudbala.
Ko je slijedece janje za klanja da mi je znati.
Cisto sumnjam da ce iko ''pametan'' svoj obraz kao i guzicu za 5.000 dati tako lako.
Ili da nakon jos par kiksova poseremo i popisamo jos jednu slijedecu ''legendu''iz BIH fudbala.
Cisto sumnjam da ce iko ''pametan'' svoj obraz kao i guzicu za 5.000 dati tako lako.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nama sutra da daju tu istu grupu mi je ne bi prosli jer nam fali ono nesto.Fali nam trener koji ce svojim bezobrazlukom i taktikom ponizavati puno vece repke.Pape nije takav trener...ja glavu dajem da ce Albanci dobiti Francuze u Tirani!A gdje je njima sav taj kvalitet?
Trebao je Pape k'o Ćiro okriviti kojeg igrača, malo psovat po press konferenciji, reći da ćemo im j.ebat mater u revanšu i onda bi bilo Pape majstore.
Vratite onog papka, papcima u BiH takav i treba. Pa da opet pobjeđujemo velesile kakve su Armenija, Belgija ili Estonija. Da li ste svijesni da mi nikada nismo pobjedili nijednu iole jaču reprezenaciju? Imali par bljeskova i to je to.
Najblizi smo bili kad smo od Španaca primili gol u 97-oj a i tad su nas ubili nogama.
Al otom, potom za mjesec ćemo opet biti šampioni svijeta kad uzmemo Albaniju, najveća fudbalska slika koju je svijet vidio, sa igračima koje bi svako poželio imati.
Vratite onog papka, papcima u BiH takav i treba. Pa da opet pobjeđujemo velesile kakve su Armenija, Belgija ili Estonija. Da li ste svijesni da mi nikada nismo pobjedili nijednu iole jaču reprezenaciju? Imali par bljeskova i to je to.
Najblizi smo bili kad smo od Španaca primili gol u 97-oj a i tad su nas ubili nogama.
Al otom, potom za mjesec ćemo opet biti šampioni svijeta kad uzmemo Albaniju, najveća fudbalska slika koju je svijet vidio, sa igračima koje bi svako poželio imati.
Safet Susic - Potomak Homo Habilisa
Ne mili mi se ni gledati onaj susret u Albaniji

Ne mili mi se ni gledati onaj susret u Albaniji
- NoName
- Kontakt:
Dotle je došlo da je bolja bilo koja alternativa od onih koji su mu bili konkurenti za mjesto selektora. Pa makar da imamo nešto, ovako nemamo ništa. Ne kažem ja da bi Barbarez bio bolji selektor, teško je to predviđati, ali je makar zaslužio da se uči na reprezentaciji, gore od ovoga, koji kao nešto zna, nikako ne može.harishp je napisao/la:Koliko para,toliko muzike.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Izgubio bi glavu ko' na tanjiru.Jamaica je napisao/la:Nama sutra da daju tu istu grupu mi je ne bi prosli jer nam fali ono nesto.Fali nam trener koji ce svojim bezobrazlukom i taktikom ponizavati puno vece repke.Pape nije takav trener...ja glavu dajem da ce Albanci dobiti Francuze u Tirani!A gdje je njima sav taj kvalitet?
Pa ta ista Albanija sa igracem vise na svom terenu dobila luxemburg sa 1-0 i to na guzove.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mi da dobijemo grupu u kojoj je malta san marino luksemburg andora i lihtenstajn s ovakvom igrom s ovakim strucnjacima kako u ns BiH tako s trenerima u strucnom stabu nebi opet otisliii i tacka promjenje trebaju od temeljaa da se rade e ne od krovaa djaba sad sve kad ne moze se promjenit nikako jedino da ih poubijaju kulturno metak u celo jedino tako mozemo promjene napravit u savezu i to je surova istina
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.