Sariel1987 je napisao/la:A zasto seko?rasavoje je napisao/la:Jesu l' ga banovali?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Ma uzima me lopatomRooney88 je napisao/la:Ne mozes onog Besica stic da si bog.Virtu4l je napisao/la:Džaba vam pitari, bićete karani i narednu godinu dana
Masa raje nije ni glasala,a većina mojih kurtizana je već glasala za mene.to je to
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Tebi nisam nista uradio. I vjeruj cijenim zensko a prati bh pl...pored tolikih omladinaca.al pravila su za sve ista.ne diram te ne diraj me.sportski pozdravrasavoje je napisao/la:Sariel1987 je napisao/la:A zasto seko?rasavoje je napisao/la:Jesu l' ga banovali?
Mojne se kačit s uštipkom Sari, evaporirat ćeš, a nećeš ni skontat.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ma zivot je jedan zivi ga fikreta.
Nisam je pipno a ona mene dira.
A ne kontam zasto.nema pitrebe. Kako s muhom imam dzentlmenski dogovor i drzim ga se.rijec i obraz.
Nisam je pipno a ona mene dira.
A ne kontam zasto.nema pitrebe. Kako s muhom imam dzentlmenski dogovor i drzim ga se.rijec i obraz.
Neka mu neko kaze da nisam mislila na njega. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Virto izdrži, nije kraj svijeta, u našim srcima ti.jedina prava kanta!!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
Sariel1987
- Kontakt:
Aaa pa imena kolega.imena.dolazi do zabune.a onda i do suvisnih rijeci zbog kojih mozemo zazalit.
P.s za mene ko glasa bacicu kletvu.
P.s za mene ko glasa bacicu kletvu.
- Probisvjet
- Kontakt:
Nemere Mesa maknuti jes ga safato.uNbx je napisao/la:Zeljo92 priveo Baždarevića.TobeYarabi je napisao/la:perhan na aparatimauNbx je napisao/la:A pogotovo kad su ovaj dekor stavili. Kusturica ih tužio za autorska prava.
![]()
![]()
![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- MocMahale444
uNbx je napisao/la:Mojne se kačit s uštipkom Sari, evaporirat ćeš, a nećeš ni skontat.
Izaziva ga, vidis zbog nje sam navukao sarija na tanak led i ova karapandza ni hvala.
Ostali bez citiranja ako nemate 1000 postova ovdje. Necu vam odg.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Otkad sam sazno da ustipak ima vecu kitu od mene ne smijem ulazit u rasprave s tim
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- MocMahale444
Alipasino je napisao/la:Rokoko okoko jesta loboko.
Rokoko sto te ovo zeza Alpa
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- TobeYarabi
- Kontakt:
al zato ti imas vece sisePenaltiky je napisao/la:Otkad sam sazno da ustipak ima vecu kitu od mene ne smijem ulazit u rasprave s tim
TobeYarabi je napisao/la:al zato ti imas vece sisePenaltiky je napisao/la:Otkad sam sazno da ustipak ima vecu kitu od mene ne smijem ulazit u rasprave s tim![]()
Ma za mene glasa samo otpad sa ove teme, ne potresa me to mnogo. Znaju da se karanje nastavlja.Besic je napisao/la:Ma uzima me lopatom
Masa raje nije ni glasala,a većina mojih kurtizana je već glasala za mene.to je to
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znamo da te nastavljamo karati, s ljubavlju Otpad.Virtu4l je napisao/la:Ma za mene glasa samo otpad sa ove teme, ne potresa me to mnogo. Znaju da se karanje nastavlja.Besic je napisao/la:Ma uzima me lopatom
Dvaput je dvaput.
- TobeYarabi
- Kontakt:
Sretan 35ti rodjendan.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.