FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 06 dec 2017, 14:21

benTzley je napisao/la:"Što se tiče mog ostanka u Slobodi, ne znam što da vam kažem. Na agenciju iz Berlina koja me zastupa stigle su dvije zvanične ponude, znat će se dosta ovih dana. Za Slobodu sam uvijek davao dio sebe i tako će uvijek biti, međutim ovaj put nije sve do mene. Ono što mene posebno raduje je da u Slobodi vidim mlade snage kako se bore za svoj klub i to mi je izuzetno drago. Poručio bih mladim kolegama da se borbe, vrijedno treniraju i ne sumnjam da će daleko da doguraju", rekao je Krpić.
Za jedan dan sam pogrijesio. Ja rekoh utorak ce se saznati. kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 06 dec 2017, 14:27

Probisvjet je napisao/la:
benTzley je napisao/la:"Što se tiče mog ostanka u Slobodi, ne znam što da vam kažem. Na agenciju iz Berlina koja me zastupa stigle su dvije zvanične ponude, znat će se dosta ovih dana. Za Slobodu sam uvijek davao dio sebe i tako će uvijek biti, međutim ovaj put nije sve do mene. Ono što mene posebno raduje je da u Slobodi vidim mlade snage kako se bore za svoj klub i to mi je izuzetno drago. Poručio bih mladim kolegama da se borbe, vrijedno treniraju i ne sumnjam da će daleko da doguraju", rekao je Krpić.
Za jedan dan sam pogrijesio. Ja rekoh utorak ce se saznati. kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
gdje nam ide cijenjeni, jel ostaje u PL ili ide vani negdje

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 dec 2017, 14:31

SmajilKaric je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
gdje nam ide cijenjeni, jel ostaje u PL ili ide vani negdje
Ko ce znati? Mozda ga Macak proda za 300.000 pa ga opet kupi za 100.000 Ko ce bolan znati, mutni su obojica. :lol: :lol: :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 06 dec 2017, 14:46

[/quote]

gdje nam ide cijenjeni, jel ostaje u PL ili ide vani negdje[/quote]
Ko ce znati? Mozda ga Macak proda za 300.000 pa ga opet kupi za 100.000 Ko ce bolan znati, mutni su obojica. :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Hahahahaha to ti je dobra poslovna politika hahahahaha, de mi samo reci jesu li ove spekulacije upravo ono sto je Slavko govorio senci ili si ti nesto drugo nacuo?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 dec 2017, 14:55

misljenja sam da ce Smajic zamjenit Krpu, ako ovaj ode, a da cemo dovesti lijevo krilo
taj napadac koji bi trebao doci, vjerujem da ce doci kao rezerva

x od x puta bih isforsirao Smajica, nego stavio Stokica ili Poturalica...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 dec 2017, 15:01

Nasa sansa je jedino Poturalic koji bi mogao biti odlican igrac ako bude imao volj i htijenja. Da ima talenta to je sigurno. Ako ga mi ne uzmemo on ce zavrsiti negdje drugo, a nama ostaje poslije samo da...
slika

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 dec 2017, 15:07

Kako vi zamisljate da igramo i uz to uvalimo i koji gol bez Ordagica i Krpica? :damn:

Stokic propao igracki pa ima sigurno 3 godine. On ne dominira ni u Federalnoj vise.. Isto kao sto smo proslo proljece pucali na "Evropu" pa imali jedno 6-7 poraza u 10 utakmica LZP tako cemo i ovo da pucamo na kup bez 3-4 glavna igraca. Doduse kup je laksi zadatak jer su tu Krupa i Zvijezda 09 ali konstantno kod ove uprave kvalitet igrackog kadra je ispod zacrtanih ambicija. Pucamo na nesto, a nemamo metaka.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 06 dec 2017, 15:28

Poturalića uzima "prijateljsko" nam udruženje kamiondžija iz Sajmon Hejna. :kafa:

katarakta

Post Postao/la katarakta » 06 dec 2017, 15:31

Pa zato treba prvo dat medijima imena igrača koje ne želimo, da ih Azmir pokupi
Niko, niko, samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 dec 2017, 15:38

Prelazni rok 2017 januar:
Otisli: Piric, Bobic, Kostic, Govedarica, Hasanovic, Krpic. Uz one koji su vec otisli na jesen u 10. mjesecu Mehidic, Djidic, Karic, Zeba. Ostaje klub bez prvog golmana, startnog stopera i prvog napadaca.
Dolaze: Hadzic, Salihovic, Mujkic, Jahic, Kalezic, Hairlahovic, Zilkic, Tandir. Zamjene za Pirica-Kostica-Krpica su Hadzic-Salihovic-Tandir :facepalm:
Najavljuje se borba za Evropu, a ulazi se u nastavak sa 40% slabijom ekipom u odnosu na start sezone.
Kako to zavrsi, zavrsi tako sto smo od Evrope bili 15-20 bodova, niti blizu.

Prelazni rok 2017 juni
Otisli: Fatic, Merzic, Subic, Efendic, Veselinovic, Zec
Dosli: Ignjatovic, Zukic, Djordjilovic, Osmanagic, Culum, Husic, Krpic
Opet se najavljuje borza za Evropu, a otisli su ti startni desni bek, lijevo krilo, poluspic i startno krilo. A dovodis opet igrace koji nisu kvalitetniji, kasnije se ispostavlja da niti jedan nije ispunio ocekivanja.
Kako se to zavrsi, tako sto imamo 16. bodova i 9. smo na tabeli. Opet se uslo u sezonu sa ekipom koja je jos dodadno 10% slabija u odnosu na onu iz prosle jer je ostala bez Subica, Zeca i Efendica koji su provjereni PL igraci, a od prinova niko osim Krpica nije pokazao da je pojacanje vec samo prinova.

Prelazni rok 2018 januar:
Ordagic? Krpic? Skahic? Mehmedagic?
Opet se obecava sada osvajanje kupa, a umjesto da se ekipa pojaca za jedno 30% mi cemo da udjemo opet u nastavak sa jedno 20% slabijom ekipom.
Kvalitet se iz prelaznog roka u prelazni rok srozava. Mozemo se uzdati samo u srecu, mozda izvucemo Zvijezdu 09 kao sto su se do sada izvlacile ekipe iz nizeg ranga. (sreca cista) sto se pokazuje na polozaju u PL.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 dec 2017, 15:41

katarakta je napisao/la:Pa zato treba prvo dat medijima imena igrača koje ne želimo, da ih Azmir pokupi
Kakve su to nase ponude onda kada nam ekipa iz Federalne bez pedigrea uzima igrace. Na trzistu su nam svi isti, izgubis igraca ako neko bolje ponudi.
Evo npr ja sam uvjeren da je kod nas sve kako treba da niti jedan igrac ne bi otisao u Slogu. To je cisto nas nedostatak, sta se to igracima nudi i sto ne zele ovdje vec negdje drugo, cisto nas problem.
Igrac ako dobije i slabiju ponudu od Slobode doci ce u Slobodu, Azmir se tu moze pusiti ali ocito igraci ni to ne dobiju pa odu u ligu nize radije.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 06 dec 2017, 15:47

Silni su ti igrači majstore. Nemaju gdje drugo i nemaju se kome i čemu više dokazivat, jer su bliži fudbalskoj penziji nego nekom transferu i uspjehu. Zato se i zadovolje Slogom
Niko, niko, samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 dec 2017, 15:49

katarakta je napisao/la:Silni su ti igrači majstore. Nemaju gdje drugo i nemaju se kome i čemu više dokazivat, jer su bliži fudbalskoj penziji nego nekom transferu i uspjehu. Zato se i zadovolje Slogom
Pa eto onda nam takvi i ne trebaju.

Mada takvom opisu odgovaraju sve ove prinove iz januara/juna sto su stigle za vrijeme ove uprave. Svi razmisljali u fazonu nemam gdje drugo, pa hajde tamo cu u Tuzlu da uzmem koju paru.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 dec 2017, 15:58

Taj Poturalic nije taj kapacitet, od njeg se ne moze vise napraviti igrac za Slobodine potrebe, zakasnio je, mozda je dobar za Gracanice i Sloge, za Slobode sigurno nije.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 06 dec 2017, 16:04

Nek je penzionisani Joco Stokić kapacitet za Slobode...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 dec 2017, 16:05

Skver je napisao/la:Taj Poturalic nije taj kapacitet, od njeg se ne moze vise napraviti igrac za Slobodine potrebe, zakasnio je, mozda je dobar za Gracanice i Sloge, za Slobode sigurno nije.
Bolje i takvi nego istrosene mule. Nije Krpic, ali nije ni Tandir. Nama u ekipi trenutno treba i prosjecnih igraca jer ni takvih nemamo. Odigra godinu dvije i pretvori se u pristojnog igraca.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 06 dec 2017, 16:07

Eto Krpic je bio Ronaldo, istjerali ga iz sve i jedne ekipe, kido nam zivce a gdje je sad
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 dec 2017, 16:10

Predcednice, ko nece da igra napolje u PM! Nedaj da docekaju slijedeci utorak. Odmah neka idu da znamo na cemu smo. Yebes to, cekaj pa da vidimo sta cu, a vozovi prolaze. Ko ce da ide nek se izjasni odmah. Macak ne pravi gresku! Ne smijemo biti rezervna varijanta nikome, ni Krpicu, ni Ordagicu...
Oni koji idu neka idu na vrijeme da se na vrijeme traze zamjene.
Ako nisi u stanju to raditi onda se izjasni javno, ima ko ce.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 dec 2017, 16:12

NKMramor je napisao/la:Nek je penzionisani Joco Stokić kapacitet za Slobode...
Taj ko dovede tog igraca ili ce imati tal ili je zalutao u fudbal.....

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 dec 2017, 16:23

Da i samo jos ovo. Nije istina da ganjamo Stokica jer ce on u Slogi svakako dobiti otkaz jer nije zadovoljio. Znaci on bi kao slobodan igrac-visak dosao kod nas, a ne kako se predstavlja, da ga mi zelimo uzeti od Sloge. :salut:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.