Imali bi mi vise titula da je savez uz nas. Mi se ne zalimo i ne pisemo dopise, za ne dosudjene penale i svirane ofsajde koji se ne vidjaju ni u crtanom filmu.grbavicka je napisao/la:zato vam je dao samo dvije titule poslije rata a drugima po 5 ili 6Laznjak je napisao/la:Ni Bog ne voli mitomane.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
- TobeYarabi
- Kontakt:
e cuj nama bog dao gazdu, a njih hadzikamatrevic zatvorio u azil ko kerove
toliko im je ispraznio njihove suplje glavice, da ne znaju kad im je, ni koji rodjendan

Zamisli da Manijaci organizuju slavlje Nove godine. Došla bi na Dan nezavisnosti majke mi, pomicala bi se k'o Hidžretska.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Neandertalac
- Kontakt:
"

Od danas u bh. fudbalu ništa neće biti isto. FK Sarajevo ovog trenutka objavljuje rat korupciji u bosanskohercegovačkom nogometu i mešetarima koji su od Premijer lige napravili to što su napravili", za SportSport.ba je istakao direktor FK Sarajevo, Dino Selimović.
Stvarno ne znam zbog čega me predsjednik Husić napao'', izjavio je Selimović.
"Pred utakmicu 29. kola došao mi je vaš tadašnji sportski direktor Abdulah Ibraković u Tuzlu. Našli smo se u hotelu 'Royal', popili piće i pitao me: 'Je li istina, čuo sam da hoćete da pustite utakmicu Mladosti?'. Ja sam rekao: 'Sloboda svaku utakmicu igra na pobjedu'. On je potom rekao: 'Treba mi ta sigurnost da nećete Mladosti prodati utakmicu', a ja sam mu poručio: 'Dok sam ja tu, niko ne može kupiti utakmicu na Tušnju!'. 'Imate 20.000 KM premiju za pobjedu na toj utakmici', rekao je Ibraković".
Husić je potom detaljno objasnio sastanak na kojem su, između ostalih, prisustvovali Selimović i tadašnji sportski direktor Sarajeva Abdulah Ibraković navodeći kako je Ibraković poručio Selimoviću da isplati premiju od 20.000 KM za meč koji je Sloboda igrala protiv Mladosti. Te pare je, tvrdi, Husić, trebao u Tuzlu donijeti Ibrakovićev punac.
A zato jer je radio "pošteno" sada veš mašine dolaze kao donacijaDino Selimović odlazi, Sabrina Buljubašić prva direktorica FK Sarajevo
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Jos se nije raščistilo od prave proslaveTobeYarabi je napisao/la:OTKRIVEN PRAVI UZROK JOS JEDNE NEUSPJELE LAZNE PROSLAVE: ipak magla nije krivac za jos jedan propali pokusaj proslave izmisljenog rodjendana..opet su to uradili pitari![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- TobeYarabi
- Kontakt:
mogo bi ti opet ovakve postove pisatiNeandertalac je napisao/la:"Od danas u bh. fudbalu ništa neće biti isto. FK Sarajevo ovog trenutka objavljuje rat korupciji u bosanskohercegovačkom nogometu i mešetarima koji su od Premijer lige napravili to što su napravili", za SportSport.ba je istakao direktor FK Sarajevo, Dino Selimović.Stvarno ne znam zbog čega me predsjednik Husić napao'', izjavio je Selimović.
"Pred utakmicu 29. kola došao mi je vaš tadašnji sportski direktor Abdulah Ibraković u Tuzlu. Našli smo se u hotelu 'Royal', popili piće i pitao me: 'Je li istina, čuo sam da hoćete da pustite utakmicu Mladosti?'. Ja sam rekao: 'Sloboda svaku utakmicu igra na pobjedu'. On je potom rekao: 'Treba mi ta sigurnost da nećete Mladosti prodati utakmicu', a ja sam mu poručio: 'Dok sam ja tu, niko ne može kupiti utakmicu na Tušnju!'. 'Imate 20.000 KM premiju za pobjedu na toj utakmici', rekao je Ibraković".
Husić je potom detaljno objasnio sastanak na kojem su, između ostalih, prisustvovali Selimović i tadašnji sportski direktor Sarajeva Abdulah Ibraković navodeći kako je Ibraković poručio Selimoviću da isplati premiju od 20.000 KM za meč koji je Sloboda igrala protiv Mladosti. Te pare je, tvrdi, Husić, trebao u Tuzlu donijeti Ibrakovićev punac.A zato jer je radio "pošteno" sada veš mašine dolaze kao donacijaDino Selimović odlazi, Sabrina Buljubašić prva direktorica FK Sarajevo

- Neandertalac
- Kontakt:
Posle udbaskih textova po novinama, sve može kao argument i dokaz. Proslijedi taj post onom vašem Digimonu što je knjigu napisao ko zna kada će mu zatrebati.
Nego šta bi sa "borbom protiv korupcije"
Lola Abdulah vas "prosvijetlio" ili ste ga vi pokvarili?
Nego šta bi sa "borbom protiv korupcije"
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
pa dajLaznjak je napisao/la:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
dobra dobraDenchiNL je napisao/la:pa dajLaznjak je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
45515

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- TobeYarabi
- Kontakt:
jel i ovo udba pisala?Neandertalac je napisao/la:Posle udbaskih textova po novinama, sve može kao argument i dokaz. Proslijedi taj post onom vašem Digimonu što je knjigu napisao ko zna kada će mu zatrebati.
Nego šta bi sa "borbom protiv korupcije"Lola Abdulah vas "prosvijetlio" ili ste ga vi pokvarili?

Rodjaci nocas bez teskih tema...imajte postovanja...otisla je draga August...otisla rano.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Uuuuu poklopi tobe pepeljugu momackiTobeYarabi je napisao/la:jel i ovo udba pisala?Neandertalac je napisao/la:Posle udbaskih textova po novinama, sve može kao argument i dokaz. Proslijedi taj post onom vašem Digimonu što je knjigu napisao ko zna kada će mu zatrebati.
Nego šta bi sa "borbom protiv korupcije"Lola Abdulah vas "prosvijetlio" ili ste ga vi pokvarili?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Marsal
- Kontakt:
Očekujem glasove i podršku braće sa ove teme
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 4&start=20
Kad ja budem moderator svi sa teme imate imunitet na prepucavanjima, ima da ratujemo svaki dan.
Kad ja budem moderator svi sa teme imate imunitet na prepucavanjima, ima da ratujemo svaki dan.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
No Tifa no party!
Sent from my MI 4W using Tapatalk
Sent from my MI 4W using Tapatalk
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam namjerno glasao za ovog drugogMarsal je napisao/la:Očekujem glasove i podršku braće sa ove teme![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- TobeYarabi
- Kontakt:
trebali smo mi sa prepucavanja organizovati zajednicki docek nove godine..sigurno bi to bilo lijepo druzenje i nezaboravan provod
- MocMahale444
Glasao sam Marsal za tebe, zbog jednog razloga. Isao si u napad za ovu temu a slabo pises ovdje, nisi kao neke prepe s ove teme.
Tobe kako ste prosli u kupu?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- TobeYarabi
- Kontakt:
ko bos po trnjuMocMahale444 je napisao/la:Glasao sam Marsal za tebe, zbog jednog razloga. Isao si u napad za ovu temu a slabo pises ovdje, nisi kao neke prepe s ove teme.
- Marsal
- Kontakt:
Nema veze, halal olsunMortemHz je napisao/la: Ja sam namjerno glasao za ovog drugog
Ti nikad nisi izd'o.MocMahale444 je napisao/la: slabo pises ovdje
Što se tiče pisanja šta da kažem osim ČELIK
mi se na svojoj temi prepucavamo među sobom dok nam klub umire, ovo nam dođe kao dobar zalog za budućnost ako ikad ozdravimo
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.