FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
jel vitez skino gace?
za to se dovede veteran u ekipu, poput Benke, koji je penale izvodio ko u mokrim snovima svakog penal-stručnjaka, jako i visoko u stranu...neodbranjivo...treba nam specijalista u ekipi, neko ko zna izvesti korner, slobodni, penal....ti likovi su dobra investicija...nama Herić junior najbolji izvođač kornera u timu od 30 igračaOsttribine je napisao/la:
Sve ostalo manje vise ok, ali nisu ovi iz Moldavije bas amateri. Cali jedino zamjeram u toj prvoj utakmici sto je usao preoprezno kao da igra protiv ne znam ti koga, a vec u drugom poluvremenu te prve utakmice smo tu ekipu Zarije nadigrali, kao i na Kosevu, ali penali su lutrija ili u nasem slucaju neznanje, jer smo i u Širokom imali dobar start na otvaranju tih penala, ali dzaba kad jednostavno ne znamo sa tim penalima
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Fun fact: drzavna televizija ove godine vise puta prenosila zvezdu nego Sarajevo...

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Do sad se u ovih par navrata kao najbolji izvođač pokazao Almir Bekić. Visoka, jaka, ono De Gea ne brani.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Osttribine
- Kontakt:
Ali ovde se radilo o penal serijama tako da nam taj veteran ne bi bio bas od pomoci u istim ma kako dobro izvodio penale, doduse mozda da je jedan takav bio umjesto Crnkica kod onog penala u 87. minuti protiv Zarije do serije penala ne bi ni doslo, ali jbg to je sad vec sta bi bilo kad bi bilo.DenchiNL je napisao/la:za to se dovede veteran u ekipu, poput Benke, koji je penale izvodio ko u mokrim snovima svakog penal-stručnjaka, jako i visoko u stranu...neodbranjivo...treba nam specijalista u ekipi, neko ko zna izvesti korner, slobodni, penal....ti likovi su dobra investicija...nama Herić junior najbolji izvođač kornera u timu od 30 igračaOsttribine je napisao/la:
Sve ostalo manje vise ok, ali nisu ovi iz Moldavije bas amateri. Cali jedino zamjeram u toj prvoj utakmici sto je usao preoprezno kao da igra protiv ne znam ti koga, a vec u drugom poluvremenu te prve utakmice smo tu ekipu Zarije nadigrali, kao i na Kosevu, ali penali su lutrija ili u nasem slucaju neznanje, jer smo i u Širokom imali dobar start na otvaranju tih penala, ali dzaba kad jednostavno ne znamo sa tim penalimasmiješno je ako pogledamo prosječnu visinu ekipe i broj visokih igrača da apsolutno ništa ne radimo s tim....smiješno je da na terenu bude 7 igrača preko 1m90 a mi nemamo nikakvu prednost dok izvodimo korner...žalosno...
Pa jesmol multikulturalni il nismoFrancescoTotti je napisao/la:Fun fact: drzavna televizija ove godine vise puta prenosila zvezdu nego Sarajevo...
![]()
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Osttribine
- Kontakt:
Evo ne znam bogumi, u nedelju ce valjda, obaveznoTobeYarabi je napisao/la:jel vitez skino gace?
Za penale nista Cala kriv nije, on je kriv sto nije nastavio da napada nakon sto smo poveli 1-0 , realno razbili smo ih onu tekmu i samo se mogu Cali zahvaliti sto su nam kup uzeliDenchiNL je napisao/la:jel se treba podsjećat ko je puco te famozne penale jbg dan ga ****? dva mentalna kepeca prvačići bi ih išibali na IQ testu, svaki **** dan pogledam u nebo i zahvalim što više nisu u klubu....Inijesta je napisao/la: Cala je kup izgubio jer je picka, u 60 minuti imas vodstvo , ubijas ih igrom i on se povuce ceka **** penale
Samo pogledaj kako gurbeti odigraju takve tekme, evo ove tri , cim su vidjeli da mogu poginuse na terenu uz to ih i sreca poprati i 3 tekme ih dobise, nasi bi kakve su picke sve tri zijanili
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
eto sam si rekao, najvjerovatnije ne bi ni došlo do serija u tom slučaju, ali i sa psihološkog aspekta, kad vidiš svog saigrača kako je sigurno složi, sigurniji si , lakše se igra, nema frke ko će izvest, jer se zna, bitno je da zabiješ prvi u seriji...ne kad ti je to strah, opsesija, a pratilo nas od zarije kroz ligu...Osttribine je napisao/la:Ali ovde se radilo o penal serijama tako da nam taj veteran ne bi bio bas od pomoci u istim ma kako dobro izvodio penale, doduse mozda da je jedan takav bio umjesto Crnkica kod onog penala u 87. minuti protiv Zarije do serije penala ne bi ni doslo, ali jbg to je sad vec sta bi bilo kad bi bilo.DenchiNL je napisao/la:za to se dovede veteran u ekipu, poput Benke, koji je penale izvodio ko u mokrim snovima svakog penal-stručnjaka, jako i visoko u stranu...neodbranjivo...treba nam specijalista u ekipi, neko ko zna izvesti korner, slobodni, penal....ti likovi su dobra investicija...nama Herić junior najbolji izvođač kornera u timu od 30 igračaOsttribine je napisao/la:
Sve ostalo manje vise ok, ali nisu ovi iz Moldavije bas amateri. Cali jedino zamjeram u toj prvoj utakmici sto je usao preoprezno kao da igra protiv ne znam ti koga, a vec u drugom poluvremenu te prve utakmice smo tu ekipu Zarije nadigrali, kao i na Kosevu, ali penali su lutrija ili u nasem slucaju neznanje, jer smo i u Širokom imali dobar start na otvaranju tih penala, ali dzaba kad jednostavno ne znamo sa tim penalimasmiješno je ako pogledamo prosječnu visinu ekipe i broj visokih igrača da apsolutno ništa ne radimo s tim....smiješno je da na terenu bude 7 igrača preko 1m90 a mi nemamo nikakvu prednost dok izvodimo korner...žalosno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
To za titulu si upravu a uz sve istalo mi je nismo mogli osvojiti da nas je gvardiola vodio, jer zna se kako se stimalo sve, mi konja za tu trku nemmo od odlaska lopinasa Ibraka
Cala je odgovoran za kup i amatere i to sto posto
I mene brate strah da se Husref ne pocne pljuvati vec na proljece , a ono sto su zajebali zijo ublehas i propuh vojnici kluba niko popraviti ne moze
Po meni nama je evropa veoma upitna , titulu ne smijem ni da se nadam[/quote]
Meni su oni brate amateri teski, sad u ovom trenutku da igramo s njima zabili bi im 7+ u dvije tekme hladno al et bilo, proslo i be ponovilo se
Sve ostalo manje vise ok, ali nisu ovi iz Moldavije bas amateri. Cali jedino zamjeram u toj prvoj utakmici sto je usao preoprezno kao da igra protiv ne znam ti koga, a vec u drugom poluvremenu te prve utakmice smo tu ekipu Zarije nadigrali, kao i na Kosevu, ali penali su lutrija ili u nasem slucaju neznanje, jer smo i u Širokom imali dobar start na otvaranju tih penala, ali dzaba kad jednostavno ne znamo sa tim penalima
[/quote]
Ma meni su brate amteri, sad bi im u dvije tekme zabili 7+ hladno al et bilo, proslo ne ponovilo se
Mene id svega najvise nervira sto idalje najbitnije tekme odigramo tako pickasto da nas na terenu Mesi i ronaldo zajedno ne bi izvadili
I mene brate strah da se Husref ne pocne pljuvati vec na proljece , a ono sto su zajebali zijo ublehas i propuh vojnici kluba niko popraviti ne moze
Po meni nama je evropa veoma upitna , titulu ne smijem ni da se nadam[/quote]
Meni su oni brate amateri teski, sad u ovom trenutku da igramo s njima zabili bi im 7+ u dvije tekme hladno al et bilo, proslo i be ponovilo se
Ma meni su brate amteri, sad bi im u dvije tekme zabili 7+ hladno al et bilo, proslo ne ponovilo se
Mene id svega najvise nervira sto idalje najbitnije tekme odigramo tako pickasto da nas na terenu Mesi i ronaldo zajedno ne bi izvadili
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
za ibraka se slažem potpuno, previše se ovdje može još uticat na izbor sudije, a non stop ubacuju neke početnike, kojem prelako možeš dati cifru koju on ne može zaraditi za 8 kola delegiranja...i to se radi, i vidi se ofirno baš...i savez tu ništa ne radi...ne dodaju na sljedeću tekmu domaćina više sudija, nego samo suspenduju tog a još kad je kraj sezone, obično ide "do kraja sezone" što zvuči wauuu a u biti je kraj npr. za 2-3 kola...Inijesta je napisao/la: To za titulu si upravu a uz sve istalo mi je nismo mogli osvojiti da nas je gvardiola vodio, jer zna se kako se stimalo sve, mi konja za tu trku nemmo od odlaska lopinasa Ibraka
Po meni nama je evropa veoma upitna , titulu ne smijem ni da se nadam
Ma meni su brate amteri, sad bi im u dvije tekme zabili 7+ hladno al et bilo, proslo ne ponovilo se![]()
i u toj konstelaciji je korisniji frajer a la Ibrak, ali da bude tih i radi iz sjene, bez skretanja pažnje i mržnje na sebe...
a druga stvar moramo mi se uozbiljit i prestat pravit igrače od amatera i poluigrača iz manjih klubova...treba iskehat za ozbiljne igrače, ako imaš 5-6 pravih , ostalo popuniš svojom djecom i guraš ko region...jok mi pravimo reprezentativce od Bekića i slične pizdarije...taj lik nikad repke vidio nebi da nije nas...ako ćeš dovodit onda daj mladog talenta i brusi dok ne bude promjenio mentalitet i zaigrat će lakše sa iskusnim jbg...kako ćeš ti zaigrat gledaš u lika s 30 godina od kojeg ti bolje centriraš???!! šta možeš skontat tu? ništa... uvijek sam za to da kvalitet treba platit...Benku, Spahu, izvadi 100 milja i reci hvala što ste došli, fali li vam šta? šta imaš od rostera od 30 igrača gdje ih je po 2-3 ista u 5 deka?? nećemo s 2 tima ligu igrat...kvalitet ne kvantitet jbg dan....
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Papak i bivse piskarali Vesele sveske, snijeg okruzio Olovo, ne moze se nigdje, pa ti opet o Evanderu?belosevic28 je napisao/la:Evo moralista opet... Boli me tuki za degene kojima je furka velicanje zlocinaca ma ko da je upitanju. Ja sam pozelio srecu ekipi na terenu, momku koji ke regularan uvijek, javi se kad nam treba info o nekom igracu iz Srbije itd itd. Treba velicati postove evandera koji pljuje po legendama kluba, salutirati mu...to je inn !
Jao al sam ti komplekse nabio
P.S. Svako ko suruje sa ovom upravom je neprijatelj kluba!
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 07 dec 2017, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ubi se odmah ako ces se sa tim iz godine u godinu zadovoljavati.Osttribine je napisao/la:Kako ovde ljudi imaju kratko pamcenje to je cudo jedno, Cala kad nas je preuzeo prosle godine bili smo u totalnom qrcu i mozda bili blize LzO nego LzP, ali eto ustrojio je nekako ekipu(igracki slabija nego trenutna) i obezbijedio nam suvereno nastup u Evropi. Za kup i Zariju donekle mu se moze zamjeriti jer je tu usao sa puno straha, a spominjati ga u kontekstu izgubljene titule je suludo, hocemo li na kraju ove sezone isto i za Husrefa govoriti ako titulu ne uzme, nidze veze, preuzeo nas u teskoj situaciji na tabeli i aBd vjerovatno cemo izboriti nastup u Evropi cime sam licno zadovoljan obzirom kako smo startali u prvenstvu.
Hocete istu pricu furati i za godinu dana?
Evo isto sve, ali bukavlno identicno, citam iz godine u godinu.
- Osttribine
- Kontakt:
Jedini koji bi se ovde trebao ubiti si ti, veci pesimista od tebe na forumu ne postoji, sve ti crno, srao si ovde mjesecima kad je lose islo, a kad smo pobjedjivali nigdje te. A doduse inace u istoriji naseg kluba imamo 80 titula pa nam je ovo sad sve cudno i nesto novo.Evander je napisao/la:Ubi se odmah ako ces se sa tim iz godine u godinu zadovoljavati.Osttribine je napisao/la:Kako ovde ljudi imaju kratko pamcenje to je cudo jedno, Cala kad nas je preuzeo prosle godine bili smo u totalnom qrcu i mozda bili blize LzO nego LzP, ali eto ustrojio je nekako ekipu(igracki slabija nego trenutna) i obezbijedio nam suvereno nastup u Evropi. Za kup i Zariju donekle mu se moze zamjeriti jer je tu usao sa puno straha, a spominjati ga u kontekstu izgubljene titule je suludo, hocemo li na kraju ove sezone isto i za Husrefa govoriti ako titulu ne uzme, nidze veze, preuzeo nas u teskoj situaciji na tabeli i aBd vjerovatno cemo izboriti nastup u Evropi cime sam licno zadovoljan obzirom kako smo startali u prvenstvu.
Ne spominjem ih što ih gotivim nego mi krivo što nismo mi sad dalje u kupu i što nismo mi na vrhu tabele. Ali eto oni jesu a mi evo još uvjek ma bice, sad ce, samo da se to...KrajisnikBosnjak je napisao/la:Svaka čast Želji, ali ipak ovo je forum FK Sarajevo, ne znam dokle će se pričati o njima.
SAMO SARAJEVO I TO JE TO! Niko drugi! Eventualno malo reprezentacija i to je to.
Ti si najveci neprijatelj kluba!!!Evander je napisao/la:Papak i bivse piskarali Vesele sveske, snijeg okruzio Olovo, ne moze se nigdje, pa ti opet o Evanderu?belosevic28 je napisao/la:Evo moralista opet... Boli me tuki za degene kojima je furka velicanje zlocinaca ma ko da je upitanju. Ja sam pozelio srecu ekipi na terenu, momku koji ke regularan uvijek, javi se kad nam treba info o nekom igracu iz Srbije itd itd. Treba velicati postove evandera koji pljuje po legendama kluba, salutirati mu...to je inn !
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Mogu komotno godinu dana nista ne pisati, vratiti se u decembru iduce godine, isto ovo cete opet pisati.Osttribine je napisao/la:Jedini koji bi se ovde trebao ubiti si ti, veci pesimista od tebe na forumu ne postoji, sve ti crno, srao si ovde mjesecima kad je lose islo, a kad smo pobjedjivali nigdje te. A doduse inace u istoriji naseg kluba imamo 80 titula pa nam je ovo sad sve cudno i nesto novo.Evander je napisao/la:Ubi se odmah ako ces se sa tim iz godine u godinu zadovoljavati.Osttribine je napisao/la:Kako ovde ljudi imaju kratko pamcenje to je cudo jedno, Cala kad nas je preuzeo prosle godine bili smo u totalnom qrcu i mozda bili blize LzO nego LzP, ali eto ustrojio je nekako ekipu(igracki slabija nego trenutna) i obezbijedio nam suvereno nastup u Evropi. Za kup i Zariju donekle mu se moze zamjeriti jer je tu usao sa puno straha, a spominjati ga u kontekstu izgubljene titule je suludo, hocemo li na kraju ove sezone isto i za Husrefa govoriti ako titulu ne uzme, nidze veze, preuzeo nas u teskoj situaciji na tabeli i aBd vjerovatno cemo izboriti nastup u Evropi cime sam licno zadovoljan obzirom kako smo startali u prvenstvu.
Jad i bjeda.
Sto mi jaran nedavno rece "tukne na nazadluk".
Najgore kad se covjek pomiri sa tim da je niko i nista...
A tvoji ukucani zive od kluba. Je li te stid?Zip je napisao/la:Ti si najveci neprijatelj kluba!!!Evander je napisao/la:Papak i bivse piskarali Vesele sveske, snijeg okruzio Olovo, ne moze se nigdje, pa ti opet o Evanderu?belosevic28 je napisao/la:Evo moralista opet... Boli me tuki za degene kojima je furka velicanje zlocinaca ma ko da je upitanju. Ja sam pozelio srecu ekipi na terenu, momku koji ke regularan uvijek, javi se kad nam treba info o nekom igracu iz Srbije itd itd. Treba velicati postove evandera koji pljuje po legendama kluba, salutirati mu...to je inn !
Joj vazdan svađa i rasprava, k'o da smo mi 3:0 izgubili pa tražimo šta je truhlo u državi Danskoj.
Rileks, okrenimo se Vitezu pa onda ide pauza. O ovom prelaznom roku ovisi sve, kako za nas tako i za druge ekipe. Ako se adekvatno pojačamo sve je moguće. Dobra pojačanja su topila i veće razlike od ove naše, normalno mora nam se poklopit i da konkurenti kiksaju. Dobro je što će i kone presjeć ova pauza, sad su u naletu i imam dojam da bi u ovom tempu gazili do kraja. Al' kad se ohlade, sigurno neće bit ovako.
Rileks, okrenimo se Vitezu pa onda ide pauza. O ovom prelaznom roku ovisi sve, kako za nas tako i za druge ekipe. Ako se adekvatno pojačamo sve je moguće. Dobra pojačanja su topila i veće razlike od ove naše, normalno mora nam se poklopit i da konkurenti kiksaju. Dobro je što će i kone presjeć ova pauza, sad su u naletu i imam dojam da bi u ovom tempu gazili do kraja. Al' kad se ohlade, sigurno neće bit ovako.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Osttribine
- Kontakt:
Mogu komotno godinu dana nista ne pisati, vratiti se u decembru iduce godine, isto ovo cete opet pisati.Evander je napisao/la:Jedini koji bi se ovde trebao ubiti si ti, veci pesimista od tebe na forumu ne postoji, sve ti crno, srao si ovde mjesecima kad je lose islo, a kad smo pobjedjivali nigdje te. A doduse inace u istoriji naseg kluba imamo 80 titula pa nam je ovo sad sve cudno i nesto novo.Osttribine je napisao/la:Ubi se odmah ako ces se sa tim iz godine u godinu zadovoljavati.Evander je napisao/la:
Jad i bjeda.
Sto mi jaran nedavno rece "tukne na nazadluk".
Najgore kad se covjek pomiri sa tim da je niko i nista...
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk[/quote]
Jah, inace kroz istoriju naseg kluba smo pisali o nastupima u finalu LŠ ili slicno, pises kao da smo mi u najmanju ruku od 10 sezona u 8 prvaci bili i jos jedno 5 nastupa u grupnim fazama LE ili LŠ pa odigrali dvije tri lose sezone pa ti sve sad cudno i ispodprosjecno. Kratko i jasno nemoj ni navijati za ovaj klub ako ti tukne na nazadluk kako kazes, i nemoj ni pisati samo kad nam lose ide, javi se nekad i kad pobjedimo, kao Zrinjski recimo nakon 13 ili 14 godina u ligaskoj utakmici u Mostaru itd.
Trenutno korisnika/ca: boki86, BungaBum, DoktorXabaras i 22 gosta.