Albanija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Principatus
- Kontakt:
Re: Albanija - BiH
No u tome lezi jedna druga poenta, a to da protiv Rumunije/Albanije/Bijelorusije nece igrati Ibisevic na krilu nego pored Dzeke. Sve tri reprezentacije su slabije od nas, igracemo nas stil, napadacki, a samo tako i mozemo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ako se ne varam, mi smo jedini govorili da i protiv Francuza trebamo igrati sa 2 klasična napadača. Ok, možda to izgleda presmiješno i smjelo sa naše strane, ali sinoć nismo imali niti jednog napadača(Džeko odsječen i udvojen, a Ibišević nije pravio traženi višak na krilu(jednom je zavrtio Clychia i ubacio u sredinu, ali ništa). Dakako, to bi značilo da bismo se morali odreći usluga nekog od ovih: Miske, Pjana ili Ibra, a uveli bismo nekog destruktivca(Jaha). Smijem se kladiti da bismo izgledali puno bolje u odnosu na ono ruglo sinoć.Principatus je napisao/la:No u tome lezi jedna druga poenta, a to da protiv Rumunije/Albanije/Bijelorusije nece igrati Ibisevic na krilu nego pored Dzeke. Sve tri reprezentacije su slabije od nas, igracemo nas stil, napadacki, a samo tako i mozemo.
Dakle, protiv Albanije očekujem jednog "virtuoza" manje na terenu, ali jednu radilicu više.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
nemojte previse pametovati nismo mi brazil a niti luxermbrug..
E sto ne mogu ovoga napadockog stila, znatel vi sta je uopste napdackistil igre???? Kad budete shvatili sta je napadacki still igre onda pricajte o njemu. Ne mozes ti igrati napdacki stil igre kad nemas ni jednog prodornog igraca u reperezetnaciji. U ove dvije utakmice imali smo jedan uspjesan prodor i to Zeca u Lux-u i nijedan u dvije utakmice, a tad smo igrali protiv Lux-a, shvatite da mi nemamo igrace da igramo vas napadacki still igre, mi mozemo napadati ali to nije napadacki stil igre, trebte naci razliku izmedju ta dva pojma
Mes Que Un Club
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pobijedit će Albanci 1-0. Jer ne vidim načina da BiH, s ovakvim pristupom i ovakvom igrom postigne gol nekoj malo ozbiljnijoj reprezentaciji od Luksemburga, a Albanija je puno ozbiljnija od navedene reprezentacije. A i Albanci jako malo golova daju, a također malo golova doma primaju, svi su se tamo patili, teško pobijeđivali, pa tako priče o pobjedi BiH sa 2-3 gola razlike smatram sarkazmom.
Hayley <3
Iz igre treba izvaditi Ibisevica. Znaci, igrati samo sa Dzekom u napadu i Misketom iza njega. Na sredinu staviti Salihovica kada se vrati, Pjanica, Rahimica (Jahica), i jos nekog... Nekog, ko ce moci trcati. Ibricica na klupu, za dzokera ga imati.Trebalo bi se pozvati ono Ljevakovica, jer izgleda od Rahimica polako nista ne ostaje, a Bajramovic sam od sebe polako pada u zaborav... Nakon sinocne utakmice sam ostao razocaran. Ocekivao sam kakav napad, organizovan pritisak na francuski gol. Ali, nista - katastrofa. Ibisevic nece vise igrati na onoj poziciji ako selektor stvarno zeli uspjeh ove ekipe. Misimovic j Pjanic jedan drugog guse na sredini. Zato, Miske naprijed, iza Dzeke, a neka bude taj za prenos lopte na drugu stranu.. Safet je i mene razocarao, nista nije pokazao. Ciro de je sjedio na klupi sinoc, mi bi igrali. I opet izgubli, ali ipak igrali... Safetu jos jednu sansu treba dati. Ako se protiv Albanije u gostima ne pokaze ocigledan napredak, treba mu se lijepo zahvaliti i nekog drugog, jer ovako cemo da pusimo svaku tekmu, i odose kvalifikacije bye-bye...
Jadna nam je majka sa Papetom u Albaniji. Ovi igraju bunker 90 minuta i vrlo tesko primaju golove. Ali ovo moramo pobjedit, i kvalitetniji smo. Ali oni sigurno imaju 10 puta boljeg trenera, a i bolji moral u ekipi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
KeC ko kuca
Albanci sedam utakmica ne znaju za poraz, primili su samo jedan gol
i ovde ako remi izvucemo bice dobro.
Valjda ce se nase zvijezde i zvjezdice napregnuti i iscupati par bodova sa neugodnog terena.

Valjda ce se nase zvijezde i zvjezdice napregnuti i iscupati par bodova sa neugodnog terena.
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Ma ljudi nemamo mi sanse protiv Albanije kod njih. Ja sam kad su izvucene grupe znao da mi nemozemo pobijediti ni Albaniju ni Bjelorusiju u gostima. Tako da ako izvucemo remi na konju smo. Ali nevjerujem nakon sinoc... 

Nemaju mozda kvalitet, ali zato imaju htenja, kidaju ko terijeri, dobar trener. Ja sam isto nadam da ce BiH uzeti tri boda, cisto kao navijac iste.Monolog je napisao/la:Zato što nemaju kvalitet, eto zašto. Ako smo mi nikakvi(a jesmo, to smo nebrojeno puta dokazali), kakvi li su tek oni?! Očekujem tvrdu utakmicu, vrlo je moguće da jedan gol odluči(iskreno se nadam da ćemo mi zabiti taj pogodak).cole-ch je napisao/la:Albanija je zadnjih godina igrala puno utakmica sa izrazitim favoritima i nepamtim da ih je neko dobio sa tri gola razlike, kako mnogi (naravno se sale) ocekuju.
Albanija od nezavisnosti (1800 i neke god.) po prvi put ima sansu da negde zasedne na prvom mestu, zasto je nebi iskoristili?!
Ni Slovenci nemaju kvalitet pa uhvatise svjetsko... sinoc iz Beograda podignute glave... Nama fali zalaganja, htijenja, morala... treba neka cvrsta ruka da to maherski poslozi... Susic to ne zna, ne umije... igrati lopte i voditi tim su nebo i zemlja... a po pravilu napadaci nikad nisu bili treneri... (kako ces i biti trener kad svi na terenu rade za tebe a ti ko nash dijamant dzeko cekas da ti neko doda loptucole-ch je napisao/la:Nemaju mozda kvalitet, ali zato imaju htenja, kidaju ko terijeri, dobar trener. Ja sam isto nadam da ce BiH uzeti tri boda, cisto kao navijac iste.Monolog je napisao/la:Zato što nemaju kvalitet, eto zašto. Ako smo mi nikakvi(a jesmo, to smo nebrojeno puta dokazali), kakvi li su tek oni?! Očekujem tvrdu utakmicu, vrlo je moguće da jedan gol odluči(iskreno se nadam da ćemo mi zabiti taj pogodak).cole-ch je napisao/la:Albanija je zadnjih godina igrala puno utakmica sa izrazitim favoritima i nepamtim da ih je neko dobio sa tri gola razlike, kako mnogi (naravno se sale) ocekuju.
Albanija od nezavisnosti (1800 i neke god.) po prvi put ima sansu da negde zasedne na prvom mestu, zasto je nebi iskoristili?!

Brate jbg nisu oni ni nekvalitetni pogledaj njihove prosle kvalifikacije,0:0 u Lisabonu,0:0 kuci sa Svedima,1:1 kuci sa Dancima koji su i otisli na SP.izgubili od Portugala 1:2 kuci golom u 95.minutu,tako da oni nisu naivan protivnik,potencijalna mina grupe gde svi mogu da izgube.Monolog je napisao/la:Zato što nemaju kvalitet, eto zašto. Ako smo mi nikakvi(a jesmo, to smo nebrojeno puta dokazali), kakvi li su tek oni?! Očekujem tvrdu utakmicu, vrlo je moguće da jedan gol odluči(iskreno se nadam da ćemo mi zabiti taj pogodak).cole-ch je napisao/la:Albanija je zadnjih godina igrala puno utakmica sa izrazitim favoritima i nepamtim da ih je neko dobio sa tri gola razlike, kako mnogi (naravno se sale) ocekuju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma zaboli me! Ja se napatim odem na utakmicu i najgore vratim se utucen i razocaran!!!
A Pape alkemicar za pare...
Ne interesuje me dok je legenda Pape selektor! Samo preko TV i lagano meze!!!
A Pape alkemicar za pare...
Ne interesuje me dok je legenda Pape selektor! Samo preko TV i lagano meze!!!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- armageddon666
- Kontakt:
Ako Safet Susic bude igrao,pobjedit cemo ,ako bude selektor ,nece nas spasiti niko od nove katastrofe xD Jedino sto bude dobro po nasu reprezentaciju da do utakmice sa Albanijom lik skonta da je Ibisevic klasicni napadac i da nije C.Ronaldo da moze igrati na sto pozicija ,naravno osim Ibisevica ima tu jos igraca koji igraju pozije na kojima nisu mogli ni sanjati da ce igrati
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
- bosanac035
- Kontakt:
Hajde napravite anketu, da vidimo koliko je raji opala nada... 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Meni nije nada opala,Francuska je bolja momčad i dalje sam uvjeren da možemo bar do 2.mjesta.Cartman je napisao/la:Hajde napravite anketu, da vidimo koliko je raji opala nada...
Albanija bi mogla sve iznenaditi u grupi treba se čuvati ali očekujem pobjedu možda od 0-1.
FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.