Pa ovo zna i moja nana, samo istresi keš i čuda se praveLaznjak je napisao/la:U srijedu, 6.12.2017. godine, Fudbalski klub Sarajevo ugostio je predstavnike renomirane kompanije iz Velike Britanije, čija djelatnost je vezana za izgradnju najmodernijih, fudbalskih travnjaka u ovom dijelu svijeta. Riječ je o firmi SiSpitches, koja je između ostalog, zaslužna za vrhunske travnate podloge na stadionima FC Barcelona, Athletic Bilbao, Besiktas JK, Chelsea FC, Galatasaray, Olympiacos i drugi.
Također, ova firma je jedan od najvećih dobavljača za predstojeće svjetsko prvenstvo u Rusiji, a u toku svoje posjete gradu Sarajevu, koja se realizovala na poziv našeg kluba, posjetili su Olimpijski stadion “Asim Ferhatović-Hase”, kako bi uradili analizu koševskog travnjaka, te nakon iste, dostavili klubu i prijedloge za modernizaciju i poboljšanje trenutnog stanja.
Obzirom na trenutne vremenske okolnosti, stanje nije zadovoljavajuće za vrhuski sport, no predstavnici kompanije SiSpitches su istakli da travnata podloga Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović-Hase” može biti jedna od najboljih u regionu, te će u skladu s tim pripremiti i odgovarajući projekat za unaprijeđenje travnjaka.
U toku svoje posjete glavnom gradu Bosne i Hercegovine, SiSpitches je posjetio i stadion Grbavica, te će oba sarajevska kluba svoja iskustva, kao i dobivene informacije iskoristiti u razgovorima sa predstavnicima vlade, koji su nedavno obećali unaprijeđenje travnjaka na koševskom stadionu i na Grbavici.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
belosevic28
- Kontakt:
Moze i Ahmo samo nek je nasmiky_hz je napisao/la:Ja sam Ahmu podrzao jel realno "ima" osnove da bude najbolji brojke i to govore ,Mihojevic nazalost u ovom momentu sa ovom formom tesko da moze pobjediti i u izboru prva dva stopera nase ekipe.belosevic28 je napisao/la:Treba podrzati Mihu u izboru za naj igraca PL BiH (portal bnm.ba). Prosle godine Duljevic osvojio...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
miky_hz je napisao/la:Ja sam Ahmu podrzao jel realno "ima" osnove da bude najbolji brojke i to govore ,Mihojevic nazalost u ovom momentu sa ovom formom tesko da moze pobjediti i u izboru prva dva stopera nase ekipe.belosevic28 je napisao/la:Treba podrzati Mihu u izboru za naj igraca PL BiH (portal bnm.ba). Prosle godine Duljevic osvojio...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
belosevic28
- Kontakt:
Sabo babo ne salutiraj nego glasaj i hajcaj raju da glasa
Dok mas mod ne banuje, jer tema je FK Sarajevo
Dok mas mod ne banuje, jer tema je FK Sarajevo
Jedini uslov da vidimo sto bolji fudbal na ovim prostorima. Kakvi ba reflektori, kakve tribine. Prvo teren, pa onda sve ostalo. Ovaj Čekerin kako je dosao odma jurišLaznjak je napisao/la:U srijedu, 6.12.2017. godine, Fudbalski klub Sarajevo ugostio je predstavnike renomirane kompanije iz Velike Britanije, čija djelatnost je vezana za izgradnju najmodernijih, fudbalskih travnjaka u ovom dijelu svijeta. Riječ je o firmi SiSpitches, koja je između ostalog, zaslužna za vrhunske travnate podloge na stadionima FC Barcelona, Athletic Bilbao, Besiktas JK, Chelsea FC, Galatasaray, Olympiacos i drugi.
Također, ova firma je jedan od najvećih dobavljača za predstojeće svjetsko prvenstvo u Rusiji, a u toku svoje posjete gradu Sarajevu, koja se realizovala na poziv našeg kluba, posjetili su Olimpijski stadion “Asim Ferhatović-Hase”, kako bi uradili analizu koševskog travnjaka, te nakon iste, dostavili klubu i prijedloge za modernizaciju i poboljšanje trenutnog stanja.
Obzirom na trenutne vremenske okolnosti, stanje nije zadovoljavajuće za vrhuski sport, no predstavnici kompanije SiSpitches su istakli da travnata podloga Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović-Hase” može biti jedna od najboljih u regionu, te će u skladu s tim pripremiti i odgovarajući projekat za unaprijeđenje travnjaka.
U toku svoje posjete glavnom gradu Bosne i Hercegovine, SiSpitches je posjetio i stadion Grbavica, te će oba sarajevska kluba svoja iskustva, kao i dobivene informacije iskoristiti u razgovorima sa predstavnicima vlade, koji su nedavno obećali unaprijeđenje travnjaka na koševskom stadionu i na Grbavici.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Cuj “da je kako” ... Momci ce ih uzeti minimalno 3 razlike bolan.muhamedhulk je napisao/la:Da je kako uzeti vitez, usput ih jos vise pribliziti cvajtiPa onda neka 'sredjuju' igracki kadar.
Sabrine mi moje!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma ne treba ih potcijenit, nisu nam jednom ovi fenjeraši skinuli bodove.BosnianKingdom je napisao/la:Cuj “da je kako” ... Momci ce ih uzeti minimalno 3 razlike bolan.muhamedhulk je napisao/la:Da je kako uzeti vitez, usput ih jos vise pribliziti cvajtiPa onda neka 'sredjuju' igracki kadar.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Igre u zadnje vrijeme ne djeluju kao da bi nam ekipe sa dna tabele uzimali bodove.skoroalen je napisao/la:Ma ne treba ih potcijenit, nisu nam jednom ovi fenjeraši skinuli bodove.BosnianKingdom je napisao/la:Cuj “da je kako” ... Momci ce ih uzeti minimalno 3 razlike bolan.muhamedhulk je napisao/la:Da je kako uzeti vitez, usput ih jos vise pribliziti cvajtiPa onda neka 'sredjuju' igracki kadar.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Sabrine mi moje!
- kupus army
- Kontakt:
Po ovim prognozama moglo bi biti i odgode u nedelju,ako se bude igralo teren ce biti kaljuza sto svakako odgovara Vitezu,neće biti ni malo lagana utakmica.Posle svega u ovoj sezoni tih -6 je sasvim ok,imali smo u derbiju priliku da se skroz vratimo,al po običaju kad god nam treba mi omanemo.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
belosevic28
- Kontakt:
Nema odgode, snijeg pada subotu i prestaje u noci sa subotu na nedjelju. Znaci nek se organizuju i ociste do termina tekme. U nedjelju vedro, bez padavina...
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
0-2 da uzmemo dosta, ali ipak bit će to 1-2 vjerovatno. Idemooo
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
belosevic28
- Kontakt:
Doveati desnog beka Istre, makedonca onoga. OBAVEZNO !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako ce biti dosadno na pauzi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
i on i Ofosu dobili papire i slobodni igrači....belosevic28 je napisao/la:Doveati desnog beka Istre, makedonca onoga. OBAVEZNO !!!
Fudbaler kojeg želi Sarajevo postao slobodan igrač uslijed finansijskih problema
Istra je danas potvrdila raskid ugovora dvojice standardnih prvotimaca, Reagyja Ofosua i Tome Kitanovskog, čime se nastavilo osipanje igračkog kadra ovog pulskog prvoligaša uslijed velikih finansijskih problema.
Naime, veliki broj igrača napušta Puljane, te je upitno sa kakvim će igračkim kadrom dočekati drugu polusezonu.
Ofosu, inače, igra na poziciji lijevog krila i dolazi iz Njemačke. U svojoj karijeri je nastupao za NEC Nijmegen, Grodig, Ingolstadt i Istru, dok je karijeru započeo u HSV-u. Špekulisalo se da je dugo na radaru FK Sarajevo, pa nam ostaje da vidimo da li će Bordo klub krenuti u pregovore nakon što je postao slobodan igrač.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Jbt koliko smo tanani da nam igrači iz prosječnih klubova HNL-a postaju zvučna pojačanja.
Šalim se, ovo su dva izuzetno kvalitetna igrača. Sve je moguće. Ja sam čuo ne baš toliko davno u vezi ovog crnca da je blizu potpisa, valjda se čekalo zbog ovog raskida ugovora. Welcome mamba!
Šalim se, ovo su dva izuzetno kvalitetna igrača. Sve je moguće. Ja sam čuo ne baš toliko davno u vezi ovog crnca da je blizu potpisa, valjda se čekalo zbog ovog raskida ugovora. Welcome mamba!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
dobro kontam da se zezaš ali inače mi volimo potcjenjivat a pogledaš te lige srpsku i hrvatsku i vidiš da i lošiji klubovi imaju po 5 španaca, kolumbijci, gana, kongo, brazil, to šareno i probaju svi dovuć nekog kvaliteta a mi tuzla pa tuzlaKrajisnikBosnjak je napisao/la:Jbt koliko smo tanani da nam igrači iz prosječnih klubova HNL-a postaju zvučna pojačanja.![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Ofosua poznajem odavno i mogu reci ako vam dođe da ste dobili pravo pojačanje.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Samo da ne bude problema na granici.Wandelanoite je napisao/la:Ofosua poznajem odavno i mogu reci ako vam dođe da ste dobili pravo pojačanje.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Pogrešno, nego Tuzlaci dolaze u shopping i ostanu.DenchiNL je napisao/la:probaju svi dovuć nekog kvaliteta a mi tuzla pa tuzla![]()
SRETAN BROJ - 1725
eto od ove godine, dešnjak, a zna s loptom, hoće i pressing radit i markirat, ko da mu nije lijeno potrčat?...
enter Rukfaš 
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Pact1921, pierce i 35 gostiju.