Smaraš.rasavoje je napisao/la:A jes' smijesno u pm.
@Muha reguliši ovo.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Smaraš.rasavoje je napisao/la:A jes' smijesno u pm.
Rokoko jos zaljubljen u teberasavoje je napisao/la:A jes' smijesno u pm.
Hajde udure je nemoj cmizdriti.uNbx je napisao/la:2X, al' dvaput je dvaput, unisti nas Zeljo![]()
Je l' da? Oduvijek sam znala.MocMahale444 je napisao/la:Rokoko jos zaljubljen u teberasavoje je napisao/la:A jes' smijesno u pm.![]()
Sigurno sad slusa ovo i proklinje sebe.
jedan SP bi morao biti ubivensviunapad1010 je napisao/la:Tobe yebacu te za ovouNbx je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Izdržite Tuzlaci, ako vas Cvajtara zajmi, ostajemo samo mi i kone na temi.![]()
![]()
Šizi za tobomrasavoje je napisao/la:Je l' da? Oduvijek sam znala.
Sam dolazak u nas najveci klub vrijedi 650 miljaZenzo je napisao/la:Sad ce mu Zukanovic u sartu stavi 650.000 € cjenu.
nisam još poruku dobioSandokan87 je napisao/la:Marin Popović novi igrac Fk Sarajevo
Imamo mi oba krila dobro pokrivena, Zec, Zakaric, Zeric i cekamo Crnova ako Bog da da ga zdravlje posluzi. Jest nam trebao docibal sad smo popunjeni i u B sastavu tako da bi bio prekobrojan. Ozbiljnon ti govorim da vam.on dolazi a zvali ste i Antu Radeljica iz Goska hahahaDenchiNL je napisao/la:nisam još poruku dobioSandokan87 je napisao/la:Marin Popović novi igrac Fk Sarajevo![]()
zar nije on vama trebao preć prije 2 sezone?? a kako je vama problem lijevo krilo a imate bar 2 u kadru??
to nešto ko u nas lijevi bek ili??
hajd dobro, treba nam rezervni stoper a da nije stranac, vjerujem da su sve što je džabalesku bar prozvaliSandokan87 je napisao/la:Imamo mi oba krila dobro pokrivena, Zec, Zakaric, Zeric i cekamo Crnova ako Bog da da ga zdravlje posluzi. Jest nam trebao docibal sad smo popunjeni i u B sastavu tako da bi bio prekobrojan. Ozbiljnon ti govorim da vam.on dolazi a zvali ste i Antu Radeljica iz Goska hahahaDenchiNL je napisao/la:nisam još poruku dobioSandokan87 je napisao/la:Marin Popović novi igrac Fk Sarajevo![]()
zar nije on vama trebao preć prije 2 sezone?? a kako je vama problem lijevo krilo a imate bar 2 u kadru??
to nešto ko u nas lijevi bek ili??
A budalice lika. Ja vam saljem sms ove, sprdam vam siri auditoriji bordo boje. Mene frajer sa sjevera nazove i kaze ima li sta novo ja mu ko iz topa kazem eto vam crnca keoz deset dana, nije proslo.ni pet Adukor stigao na probu.MortemHz je napisao/la:Koga smo jos zvali buraz
iće na posudbu , trebaju im minute...ko i svakom mladom igraču...Neandertalac je napisao/la:A gdje su oni akademci što po par miliona koštaju? Benfika zainteresovana.![]()
pa igra i dalje često, bukvalno zadnju je igro, e sad dal ga gotivi vidim da ga mjenja često...a opet ima još ugovora, ne vjerujem da ćemo ga posudit a ni platit... i Todorović je logičan potez jer nam Kadušić ode...i nema više desnih bekova da valjaju...to nam Ahmetović malo gura...Sandokan87 je napisao/la:@DenchiNL Nije nista uradio jarane, nije u kombinacijama. Trener ga ne gotivi, nije mu po ukusu. Vi ga ganjate odavno, samo sutite i mutite. Ganjate i Todorovica iz Slobode mladog reprezentativca. Imam ja info vjeruj sjebo bi se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.