Baš tako, nema mu ravnog. Taman kad sam pomislio da će nam ponestati glupana na forumu, on se pojaviSandokan87 je napisao/la:Ma ti si forumas godine, nema ti ravan.Penaltiky je napisao/la:Za koga glasamo za forumasa godine? Ja sam za krmka ako ne on Tobe il Wobly
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
MocMahale444 je napisao/la:Sta se javlja ovaj Dževad Galijašević. Bjezi ba idi pisi negdje drugo, ovdje si visak.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
Zivi od mrznje Dzevdo, udruzio se s smajli brigadom i samo im se ulizuje. Za njega je Sariel zvani bif tek- Abbe Faria.irfo je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Sta se javlja ovaj Dževad Galijašević. Bjezi ba idi pisi negdje drugo, ovdje si visak.![]()
![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
E ovo je jubilej, pedeset tisuća komada postova
K'o da je jučer bio prvi
K'o da je jučer bio prvi
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
ili rok ko fol elsnerNeandertalac je napisao/la:Npr Livak.
TobeYarabi je napisao/la:ili rok ko fol elsnerNeandertalac je napisao/la:Npr Livak.
Ufff.
- MocMahale444
Sandokan kakav ti je to Isus rahmetli na avataru.
Virto cestitam na 50k.
Virto cestitam na 50k.
- Sandokan87
- Kontakt:
Cuj Isus. Ti jbt ko da ne znas ko je Sandokan.MocMahale444 je napisao/la:Sandokan kakav ti je to Isus rahmetli na avataru.
Virto cestitam na 50k.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- MocMahale444
Ne znas ni ti moju raju, sto bi ja znao tvoju.Sandokan87 je napisao/la:Cuj Isus. Ti jbt ko da ne znas ko je Sandokan.MocMahale444 je napisao/la:Sandokan kakav ti je to Isus rahmetli na avataru.
Virto cestitam na 50k.
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma imas brate filmove, serije pa i crtice za ovu balavurdiju sa sjevera o piratu, malezijskom princu Sandokanu.MocMahale444 je napisao/la:Ne znas ni ti moju raju, sto bi ja znao tvoju.Sandokan87 je napisao/la:Cuj Isus. Ti jbt ko da ne znas ko je Sandokan.MocMahale444 je napisao/la:Sandokan kakav ti je to Isus rahmetli na avataru.
Virto cestitam na 50k.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- MocMahale444
Ja samo znam Aladina jer je brat musliman.Sandokan87 je napisao/la:Ma imas brate filmove, serije pa i crtice za ovu balavurdiju sa sjevera o piratu, junaku Sandokanu.![]()
Znao sam ja da si ti pitar prve klase. Evo dokaza tanovac jedan.
"Sandokan, also known as "The Tiger of Malaysia"
- Sandokan87
- Kontakt:
Ahahaha ma solidarisem se sa "kinezima". Jbt ja im im informacije dajem kojeg igraca ganjaju i koji menadzeri ih handre. ccc Dzaba im sms masinerija kad sve informacije stoje kod meneMocMahale444 je napisao/la:Ja samo znam Aladina jer je brat musliman.Sandokan87 je napisao/la:Ma imas brate filmove, serije pa i crtice za ovu balavurdiju sa sjevera o piratu, junaku Sandokanu.![]()
- TobeYarabi
- Kontakt:
kakav sandzokan..to je nas mersudinSandokan87 je napisao/la:Cuj Isus. Ti jbt ko da ne znas ko je Sandokan.MocMahale444 je napisao/la:Sandokan kakav ti je to Isus rahmetli na avataru.
Virto cestitam na 50k.
- MocMahale444
Koji ce im **** igraci strani ili pojacanja, imaju oni akademijuSandokan87 je napisao/la:Ahahaha ma solidarisem se sa "kinezima". Jbt ja im im informacije dajem kojeg igraca ganjaju i koji menadzeri ih handre. ccc Dzaba im sms masinerija kad sve informacije stoje kod meneMocMahale444 je napisao/la:Ja samo znam Aladina jer je brat musliman.Sandokan87 je napisao/la:Ma imas brate filmove, serije pa i crtice za ovu balavurdiju sa sjevera o piratu, junaku Sandokanu.![]()
- Sandokan87
- Kontakt:
Hahahahah fakat isti AhmetovicTobeYarabi je napisao/la:kakav sandzokan..to je nas mersudinSandokan87 je napisao/la:Cuj Isus. Ti jbt ko da ne znas ko je Sandokan.MocMahale444 je napisao/la:Sandokan kakav ti je to Isus rahmetli na avataru.
Virto cestitam na 50k.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
DobarPenaltiky je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Ako bude wobly izgubit ce u finalu, tako da sam za tobetijaPenaltiky je napisao/la:Za koga glasamo za forumasa godine? Ja sam za krmka ako ne on Tobe il Wobly
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
a jedi ****
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
to je gratis igrač, nas ne košta ništa, jer nastupa za repku...zna lopte ali za poziciju koju igra nije dovoljno brz a nemaš prostora ni vremena da ga probavaš u sredini ako ganjaš poene/zaostatak...ima Hebiba,Saida,Krstu, Miću,Liju, Lelića u konkurencijiNeandertalac je napisao/la:Npr Livak.
nećemo mi nešto naročito tog što ga Husarić nedaSandokan87 je napisao/la:![]()
šta će bit kod vas za tog lijevog beka , ima li Burekovića? ili nešto drugo? i ja što sam čuo Crnov je bivši tj. neće mu se produžit ugovor na ljeto...
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 09 dec 2017, 08:53, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Čestitke na pedeset tisuća, al' si ih obećao Woblyju posvetit, sad će ti čovjek neki gif napravit jer si ga izradio. :mrgeen:Virtu4l je napisao/la:E ovo je jubilej, pedeset tisuća komada postova![]()
K'o da je jučer bio prvi
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Virtu, da li ti imas crnogorski naglasak? 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Imam po potrebi, ali bukvalno.rasavoje je napisao/la:Virtu, da li ti imas crnogorski naglasak?
Bio sam u Podgorici - Bio sam u Podgoricu.
Đeca, sjutra, pa i naglasak, mogu to kontrolisati, kao što rekoh, po potrebi.
Iako se sjever i primorje drastično razlikuju, na sjeveru su stepenice kao kod nas, ovdje u Boki su skaline, itd...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.