PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Penaltiky
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Penaltiky » 09 dec 2017, 11:53

Marsal je napisao/la:Krampa je fin izraz također :kahva:
Bio je onaj bot sto ga zovu raznim oblicima Krampa
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 09 dec 2017, 11:57

Penaltiky je napisao/la:
Marsal je napisao/la:Krampa je fin izraz također :kahva:
Bio je onaj bot sto ga zovu raznim oblicima Krampa
Trnokop je također fin izraz ali otpadaju ove alatke jer ipak pričamo o Virti kao kanti u CG
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 dec 2017, 12:05

:mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 dec 2017, 12:06

Kolika je kvota da će se sutra odgodit meč na Grbavisoon Parku?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 09 dec 2017, 12:10

wobly92 je napisao/la:Kolika je kvota da će se sutra odgodit meč na Grbavisoon Parku?
Kvota je 1 okruglo.
Cak je ova minimalna kvota veca od broja vasih trofeja.
Životni saputnik! 1921

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 09 dec 2017, 12:13

Padaj bjelane padaj zatrpaj sve.
Citav savez kad su glupani. Iznenadio ih snijeg i kaljuge u decembru .
Daj nam LEfrektore da gledamo u njiha :rol:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 dec 2017, 12:16

Eisenbahner1921 je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Kolika je kvota da će se sutra odgodit meč na Grbavisoon Parku?
Kvota je 1 okruglo.
Ouch. Boli, kao da si me loptom udario.
Kad bi je imali.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 09 dec 2017, 12:26

wobly92 je napisao/la:
Kvota je 1 okruglo.
Ouch. Boli, kao da si me loptom udario.
Kad bi je imali.
Imamo, dvije.
Daleko vise nego vi trofeja, i dalje..
Životni saputnik! 1921

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 09 dec 2017, 12:29

DenchiNL je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Npr Livak.
to je gratis igrač, nas ne košta ništa, jer nastupa za repku...zna lopte ali za poziciju koju igra nije dovoljno brz a nemaš prostora ni vremena da ga probavaš u sredini ako ganjaš poene/zaostatak...ima Hebiba,Saida,Krstu, Miću,Liju, Lelića u konkurenciji :?
Sandokan87 je napisao/la: :rol:
nećemo mi nešto naročito tog što ga Husarić neda :D mislim pratimo situaciju jer imaju 2 igrača na istoj poziciji kojima ističe ugovor na ljeto u tom klubu :D a mogu ih obojicu zadržat ko će ga znat....

šta će bit kod vas za tog lijevog beka , ima li Burekovića? ili nešto drugo? i ja što sam čuo Crnov je bivši tj. neće mu se produžit ugovor na ljeto...
Ma kakav Burekovic, sazvakana zvaka davno. Tu je Projic i junior ulijece vrlo vjerovatno. Desno je Stanic, sta ce biti sa Stevanovicem ostaje da se vidi, al i tu ima junior Besirevic tako da nema zime. Sto se tice Crnova, ako ga povrede zaobidju produzit ce ugovor. Zeljo ga ceka i izasao mu je u susret maksimalno i sa ljudske i sportske strane. Povrijdjen jeste, proljece je pred njim ako Bog da i siguran sam ako bude iole zdrav da ce biti mega pojacanje.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 dec 2017, 12:30

Eisenbahner1921 je napisao/la: Imamo, dvije.
Te dvije imaju efekta isto k'o onaj naš kup '73 protiv vas.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 09 dec 2017, 12:33

Gdje su oni silni strucnjaci za travnjake, drenaze i pratecu opremu? Sta je ovo sa Zenicom i Bilinim Poljem, lopata se uveliko a grijaci postoje, drenaza vrhunska. Nema tog travnjaka, nema te drenaze koja bi izdrzala snijezni nanos kakav zna pasti na nasim prostorima.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 09 dec 2017, 12:35

wobly92 je napisao/la:
Ne brani se. Virtual je osvajanjem kante prosle godine postao trofejniji od vas.
Životni saputnik! 1921

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 09 dec 2017, 12:43

Sandokan87 je napisao/la:Gdje su oni silni strucnjaci za travnjake, drenaze i pratecu opremu? Sta je ovo sa Zenicom i Bilinim Poljem, lopata se uveliko a grijaci postoje, drenaza vrhunska. Nema tog travnjaka, nema te drenaze koja bi izdrzala snijezni nanos kakav zna pasti na nasim prostorima.
Što ti je krivo što mi znamo lopatat
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 dec 2017, 12:48

Sandokan87 je napisao/la: Ma kakav Burekovic, sazvakana zvaka davno. Tu je Projic i junior ulijece vrlo vjerovatno. Desno je Stanic, sta ce biti sa Stevanovicem ostaje da se vidi, al i tu ima junior Besirevic tako da nema zime. Sto se tice Crnova, ako ga povrede zaobidju produzit ce ugovor. Zeljo ga ceka i izasao mu je u susret maksimalno i sa ljudske i sportske strane. Povrijdjen jeste, proljece je pred njim ako Bog da i siguran sam ako bude iole zdrav da ce biti mega pojacanje.
Projić??? pa ti si totalno neozbiljan :roll: ako još jednog juniora stavite u prvih 11 kapa dole :thumbup:

jedino da Crnov produži kao iz neke solidarnosti što ste ga plaćali dok je bio povrijeđen, ali i dok je bio zdrav bio je tanak, ja sam čuo drugačije da ga vi nećete, čuj ako ga povrede zaobiđu a imao ih 3 u ovako kratkom vremenu? i šta ima još 2-3 mjeseca da igra ako ne računamo pauzu? i to sve ako ne obnovi ozljedu? mislim da su male šanse ali eto....

budi pozdravljen :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 09 dec 2017, 12:50

wobly92 je napisao/la:
Ne brani se. Virtual je osvajanjem kante prosle godine postao trofejniji od vas.
:rol: :rol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 09 dec 2017, 12:52

RZ88Adnan je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la:Gdje su oni silni strucnjaci za travnjake, drenaze i pratecu opremu? Sta je ovo sa Zenicom i Bilinim Poljem, lopata se uveliko a grijaci postoje, drenaza vrhunska. Nema tog travnjaka, nema te drenaze koja bi izdrzala snijezni nanos kakav zna pasti na nasim prostorima.
Ma vama svaka cast. Ovo je samo dokaz da Stadion sa ekstra travnjakom, drenazom i grijacima ispod samog travnjaka ne moze izdrzati snijezni nanos kakav je cest u ovom periodu godinu na nasim prostorima.

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 09 dec 2017, 12:53

Sandokan87 je napisao/la:
RZ88Adnan je napisao/la:
Ma vama svaka cast. Ovo je samo dokaz da Stadion sa ekstra travnjakom, drenazom i grijacima ispod samog travnjaka ne moze izdrzati snijezni nanos kakav je cest u ovom periodu godinu na nasim prostorima.
Ma mi nemamo toalet papira a kamo li da još palimo i ako ih imaju.A i nije za naših prostora upravu si.
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 09 dec 2017, 12:56

Sandokan87 je napisao/la:
RZ88Adnan je napisao/la:
Pod velikim upitnikom su ti grijaci jarane.. Kruzile su price da nesto nije uredu, i ja ne znam da li su ikad oni upaljeni :/ a i da su ispravni trebali su se odmah jutros upaliti, jer oni nista ne znace ako se pusti prvo 10cm snijega na teren da napada pa da se onda pale.. sreca ima ova masina koja cisti teren, pa ce se najvjerovatnije igrati, samo po koju cijenu za travnjak .. i nadam se da ce vise neko konacno odgonetnuti tu misteriju grijaca na BP..

P.S. i da rade, nemamo za spreja da ofarbamo lopte a kamoli za struju za grijace da rade 6 sati :urnebes:

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 09 dec 2017, 13:00

DenchiNL je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la: Ma kakav Burekovic, sazvakana zvaka davno. Tu je Projic i junior ulijece vrlo vjerovatno. Desno je Stanic, sta ce biti sa Stevanovicem ostaje da se vidi, al i tu ima junior Besirevic tako da nema zime. Sto se tice Crnova, ako ga povrede zaobidju produzit ce ugovor. Zeljo ga ceka i izasao mu je u susret maksimalno i sa ljudske i sportske strane. Povrijdjen jeste, proljece je pred njim ako Bog da i siguran sam ako bude iole zdrav da ce biti mega pojacanje.
Projić??? pa ti si totalno neozbiljan :roll: ako još jednog juniora stavite u prvih 11 kapa dole :thumbup:

jedino da Crnov produži kao iz neke solidarnosti što ste ga plaćali dok je bio povrijeđen, ali i dok je bio zdrav bio je tanak, ja sam čuo drugačije da ga vi nećete, čuj ako ga povrede zaobiđu a imao ih 3 u ovako kratkom vremenu? i šta ima još 2-3 mjeseca da igra ako ne računamo pauzu? i to sve ako ne obnovi ozljedu? mislim da su male šanse ali eto....

budi pozdravljen :wave:
Ja bih sad bez imalo straha oba beka iz juniorskog pogona stavio u startnih 11. Pogotovo Besirevic! Sto se tice Projica zna odigrati toplo hladno, ali je sasvim dobar. Ma da su se nasi htjli kotarisati Crnova, davno bi se kotarisali. Druga stvar povreda koju je vukao je takve prirode da se mogla sanirati samo operativnim zahvatom. Ne sekiraj se ti za Crnova. Ne treba njemu puno da dodje na svoje ;)

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 dec 2017, 13:02

RZ88Adnan je napisao/la:
:lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.