PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Sandokan87
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Bravooo Celikkk!!!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Ovo ne radimo za opstanak,ovo je za braću s Grbavice! 
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
-
mario11111
- Kontakt:
Onda ih ne volite očigledno?RZ88Adnan je napisao/la:Ovo ne radimo za opstanak,ovo je za braću s Grbavice!
1905
Jesu ti poznati pojmovi cinizam i sarkazam?mario11111 je napisao/la:Onda ih ne volite očigledno?RZ88Adnan je napisao/la:Ovo ne radimo za opstanak,ovo je za braću s Grbavice!Licemjerni stavovi, uvijek će vas vodit' kroz život! 1905.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- hskzmostar
- Kontakt:
Sandokan87 je napisao/la:Bravooo Celikkk!!!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- Sandokan87
- Kontakt:
hskzmostar je napisao/la:Sandokan87 je napisao/la:Bravooo Celikkk!!!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- hskzmostar
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Idemo Čelik![]()
![]()
Idemoo
Do najblize zvajtare mada je Sisic i kompanija vise za RS prvenstva
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Kupio ja juce knjigu na traficiMocMahale444 je napisao/la:Sandokan kakav ti je to Isus rahmetli na avataru.
Virto cestitam na 50k.

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- elamalakia
- Kontakt:
Hahahahahahahahha kakav bratEisenbahner1921 je napisao/la:Imamo, dvije.wobly92 je napisao/la:Ouch. Boli, kao da si me loptom udario.Eisenbahner1921 je napisao/la:
Kvota je 1 okruglo.
Cak je ova minimalna kvota veca od broja vasih trofeja.
Kad bi je imali.
Daleko vise nego vi trofeja, i dalje..
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- Branchester
- Kontakt:
Prskanje kozojeba se nastavljaEisenbahner1921 je napisao/la:Imamo, dvije.wobly92 je napisao/la:Ouch. Boli, kao da si me loptom udario.Eisenbahner1921 je napisao/la:
Kvota je 1 okruglo.
Cak je ova minimalna kvota veca od broja vasih trofeja.
Kad bi je imali.
Daleko vise nego vi trofeja, i dalje..
18.11.1991
Šta ti znaš šta je prskanje, ispreskakan pa banovan na prepucavanjima branitelju glupiBranchester je napisao/la: Prskanje kozojeba se nastavlja![]()
![]()
E moj ajzace, znamo mi da je vama lopata ekvivalent vrijednosti za trofej ovih dana.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ja imam jedno pitanje. Kako se u Zen'ci moze igrati po snijegu, a na Grbavici ne? 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- TobeYarabi
- Kontakt:
Sad su ti gore pisali da imaju grijace.. Oni svoj snijeg griju i more se komotno igrati na njemu. A na sergijici nema grijaca, snijeg je hladan, ljepi se za loptu i zato sa lopte opada farba.rasavoje je napisao/la:Ja imam jedno pitanje. Kako se u Zen'ci moze igrati po snijegu, a na Grbavici ne?
-
UltrasZenica
- Kontakt:
Drug drenaza sluzi da se voda ne zadrzava na terenu,da nema drenaze na bilinom bi danas bila njiva.Sto se tice grijaca postoje ali se nisu nikad ni koristili, eh sad zasto to ne znam.Sandokan87 je napisao/la:Gdje su oni silni strucnjaci za travnjake, drenaze i pratecu opremu? Sta je ovo sa Zenicom i Bilinim Poljem, lopata se uveliko a grijaci postoje, drenaza vrhunska. Nema tog travnjaka, nema te drenaze koja bi izdrzala snijezni nanos kakav zna pasti na nasim prostorima.
Ni snijeg vise ni'e sto je bio, u Zen'ci. kuknjava
- Marsal
- Kontakt:
Ti si glupa, ali evo svejedno ću ti odgovorit.rasavoje je napisao/la:Ja imam jedno pitanje. Kako se u Zen'ci moze igrati po snijegu, a na Grbavici ne?
U Zenici ima vrhunska drenaža, na Grbavici nema. To je se danas lako moglo vidjet, dakle ni onaj snijeg ni bijeli dresovi Zrinjskog se skoro nisu isprljali jer nije bilo skoro ništa blata. O Grbavici nećemo pričati.
I treba nešto pod hitno uradit kad su u pitanju travnjaci. Željo, Sarajevo, Zrinjski i Široki mogu platiti kvalitetan travnjak kao u Zenici, a svi ostali koji ne mogu nek iznajmljuju jedan od ova 4 stadiona. Ovo je veliak sramota, a koliko god mi to poricali kvalitet našeg fudbala digao bi se za najmanje 50% da su svi travnjaci kao na Bilinom.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ahwuhsgsshahajhausuwajhwhwa
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jesi naivan.TobeYarabi je napisao/la: Sad su ti gore pisali da imaju grijace.. Oni svoj snijeg griju i more se komotno igrati na njemu. A na sergijici nema grijaca, snijeg je hladan, ljepi se za loptu i zato sa lopte opada farba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.