Kakav Viber i slaganje kockica, puno mu je to daj sta lakseSkver je napisao/la:Imal ko u Slobodi da se razumije u fudbal, mislim ono u fazonu neka komisija da testira radnu sposobnost igraca, ko je za invalid, ko je bolid, ima li retardiranih itd....mislim ono, skaganje lego kockica i tako to....bez vibera molt cu lijepo
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ne zaboravi Glasinac i Zepcesolinas je napisao/la:Ooooooo mi smoooo najgoriiiiii nikoo nas neee voliiiii kur ac nas zaboliiiiiiiiiiii![]()
Sve je bajno i sjajno u klubu a lekcije o fudbalu nam decenijama drze goskovi leotari orasja krupe i ostala sela lijepe nam domovine.
samo Sloboda
Rijeka od evrope zaradila skoro 14 miliona maraka.
Slobodin 10-godisnji budzet, ....
Dodjemo do toga da nas gu ze goskovi krupe i slicne vukoyebine i vidimo da smo u BiH niko i nista, a u regiji obicni seljacki klubcic.
Kako boli to svakog iskrenog navijaca Slobode, od Jugoslovenskog "velikana"do gu zice pasije.
Ali danas je bitnije da smo "carsija"znas. ........gadi mi se i ta carsija i sve ovo. ....
Dodjemo do toga da nas gu ze goskovi krupe i slicne vukoyebine i vidimo da smo u BiH niko i nista, a u regiji obicni seljacki klubcic.
Kako boli to svakog iskrenog navijaca Slobode, od Jugoslovenskog "velikana"do gu zice pasije.
Ali danas je bitnije da smo "carsija"znas. ........gadi mi se i ta carsija i sve ovo. ....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
SmajilKaric
- Kontakt:
Ma Rijeka kao i ostali klubovi iz regije su miljama daleko ne samo za Slobodu nego za sve klubove u BIH, ali i to ti je doprinos drzave koja je omogucila ulazak privatnog kapitala u klubove
I otpis dugova uz transformaciju društva iz UG u sportsko DDSmajilKaric je napisao/la:Ma Rijeka kao i ostali klubovi iz regije su miljama daleko ne samo za Slobodu nego za sve klubove u BIH, ali i to ti je doprinos drzave koja je omogucila ulazak privatnog kapitala u klubove
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
ma boli njih racku sto je nas GOSK pojeo, nek se oni provode
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Prije 2 godine se krenulo na takav put i ka tom cilju koji je u sezoni 18/19 trebao biti ostvaren,ali jbg u tz na zalost zive ljudi koji su pametniji i najbolje znaju. Ta ce evropska unija i euri, imamo mi budzet....solinas je napisao/la:Rijeka od evrope zaradila skoro 14 miliona maraka.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- Probisvjet
- Kontakt:
Sinoc se malo sjedilo i doslo do informacije da para za neka pojacanja nema niti ce biti. Pokusat ce se odrzati sa ovim sto ima i cekati privatizacija.
Usput na FB jos jedan komentar citam.
"Za sve je kriv sisoje Husić. Nije on Slobodu spasio zbog nas nego zbog kineskih kladionica. Vjerovatno je platio Gošku da nas pobjedi. Čaršija ti neće oprostiti izdaju!!"
Usput na FB jos jedan komentar citam.
"Za sve je kriv sisoje Husić. Nije on Slobodu spasio zbog nas nego zbog kineskih kladionica. Vjerovatno je platio Gošku da nas pobjedi. Čaršija ti neće oprostiti izdaju!!"
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Eto vidis sjedio si na nekom pogrešnom mjestu. Ja bio kod Tome kažu ima para biće pojačanja. Ali me malo zabrinula pjevačica za Slavkana otpjeva pjesmu maksuz.Probisvjet je napisao/la:Sinoc se malo sjedilo i doslo do informacije da para za neka pojacanja nema niti ce biti. Pokusat ce se odrzati sa ovim sto ima i cekati privatizacija.
Usput na FB jos jedan komentar citam.![]()
![]()
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakva ba pojacanja i te stvari, ako ostanemo u ligi udarati se nogom u guzicu. Ako se Celik pojaca i sredi ugrozeni smo maksimalno. Kup cemo napasti kao i Evropu prosle sezone, oslabiti se, a ljudima prodavati pricu kako se nesto napada bez ikakvog pokrica.
Isto ko ce nas privatizovati, kada dodje vjerovatno ga cekaju neka luda dugovanja, tipa plati racune u vinoteci sto se popilo i tako to.
Odrvenio sam i da ispadnu, bilo bi mi krivo jedan dan, drugi dan bih vec skontao to i zasluzujemo.
Isto ko ce nas privatizovati, kada dodje vjerovatno ga cekaju neka luda dugovanja, tipa plati racune u vinoteci sto se popilo i tako to.
Odrvenio sam i da ispadnu, bilo bi mi krivo jedan dan, drugi dan bih vec skontao to i zasluzujemo.
Skver je napisao/la:Imal ko u Slobodi da se razumije u fudbal, mislim ono u fazonu neka komisija da testira radnu sposobnost igraca, ko je za invalid, ko je bolid, ima li retardiranih itd....mislim ono, skaganje lego kockica i tako to....bez vibera molt cu lijepo
NEMA!!
DRŽAVA TUZLA!!
-
SmajilKaric
- Kontakt:
ma ti od svoje negative si davno odrvenio, ili si odrvenio na stolici tipkajuci po cijele dane na ovom forumutuzlak1987 je napisao/la:Kakva ba pojacanja i te stvari, ako ostanemo u ligi udarati se nogom u guzicu. Ako se Celik pojaca i sredi ugrozeni smo maksimalno. Kup cemo napasti kao i Evropu prosle sezone, oslabiti se, a ljudima prodavati pricu kako se nesto napada bez ikakvog pokrica.
Mislim da će biti odgođena utakmica danas, nema šanse da ovo očiste.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ozbiljno sad, kakav je izraz udaraj se nogom u guzicu.
Mozes petom dobacit. Al nije to to nije volejcina.
Otkud ovaj izraz u narodu?Nema mi logike nikako
Mozes petom dobacit. Al nije to to nije volejcina.
Otkud ovaj izraz u narodu?Nema mi logike nikako
-
Sariel1987
- Kontakt:
A gdje to citate ako nije tajna?Probisvjet je napisao/la:Sinoc se malo sjedilo i doslo do informacije da para za neka pojacanja nema niti ce biti. Pokusat ce se odrzati sa ovim sto ima i cekati privatizacija.
![]()
- Probisvjet
- Kontakt:
Eh eto sjedio sam i ja kod Tome i nece biti pojacanja u smislu nekih jakih igraca, bice prinova. Mislim na tipa Zeba, Ahmetovic, Saric...Hitman22 je napisao/la:Eto vidis sjedio si na nekom pogrešnom mjestu. Ja bio kod Tome kažu ima para biće pojačanja. Ali me malo zabrinula pjevačica za Slavkana otpjeva pjesmu maksuz.Probisvjet je napisao/la:Sinoc se malo sjedilo i doslo do informacije da para za neka pojacanja nema niti ce biti. Pokusat ce se odrzati sa ovim sto ima i cekati privatizacija.
![]()
Da nismo sjedili zajeno?
Ma bitno je rastjerati ovu gamad sto su je doveli, a poslije ce se vidjeti kako.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 09 dec 2017, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Na ViberuSariel1987 je napisao/la:A gdje to citate ako nije tajna?Probisvjet je napisao/la:Sinoc se malo sjedilo i doslo do informacije da para za neka pojacanja nema niti ce biti. Pokusat ce se odrzati sa ovim sto ima i cekati privatizacija.
![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sjedio sam i ja kod tome sinoc, i rasuo se ko rizaProbisvjet je napisao/la:Eh eto sjedio sam i ja kod Tome i nece biti pojacanja u smislu nekih jakih igraca, bice prinova. Mislim na tipa Zeba, Ahmetovic, Saric...Hitman22 je napisao/la:Eto vidis sjedio si na nekom pogrešnom mjestu. Ja bio kod Tome kažu ima para biće pojačanja. Ali me malo zabrinula pjevačica za Slavkana otpjeva pjesmu maksuz.Probisvjet je napisao/la:Sinoc se malo sjedilo i doslo do informacije da para za neka pojacanja nema niti ce biti. Pokusat ce se odrzati sa ovim sto ima i cekati privatizacija.
![]()
Da nismo sjedili zajeno?![]()
![]()
Ma bitno je rastjerati ovu gamad sto su je doveli, a poslije ce se vidjeti kako.
-
SmajilKaric
- Kontakt:
Ziljkic u Simin Hanu hahahahaha
-
Sariel1987
- Kontakt:
Iskreno ne znam kako mozete sjedit kod tome navece.ono je meni uzas.isto tenis.