MocMahale444 je napisao/la:Ne dize se moj kuRRac na wifi, da ima domet dug.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
UltrasZenica
- Kontakt:
Jbg imate jedan problem.Nemate lopata...Zenzo je napisao/la: Kakav vjetar u leđa, lopatom ih u leđa na rubu provalije.
Pa jbg onda ako cemo tako, nepostovanje prema zeni je i kada javno naglasavas da bi je kresnuo...ha kresnuo ha yebo mater isto ti je haha
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Sandokan87
- Kontakt:
Ode Sloboda u prvu ligu federacije a eto Azmira sa Siminim Hanom u Premier ligu
Uzet ce im krmak i stadion ahahahahaahahahahahahah
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- MocMahale444
Osime citas li ti, to je bio odg Marsalu jer on kaze da ne bi ali laze sigurno.
Nije bilo nasilnicki, nismo focaci ali ni iz trnova

Nije bilo nasilnicki, nismo focaci ali ni iz trnova
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ovdje se zna gdje je ženi mjesto, kad dođeš s posla lavor sa mlakom vodom već čeka, ručak na optimalnoj temperaturi, drva uredno složena pod konac, nema zajebancije. Pošalješ je da ti uplati kladionicu, usput donese dva Nikšićka, i nazad u kuhinju.MocMahale444 je napisao/la:Nista ni cudno od vas monte niggaz da udarate zene, to svako zna, ostalo ti u krvi da budes los prema zenama
Ko vam je kriv što ste ih razmazili.
Sandokan87 je napisao/la:Ode Sloboda u prvu ligu federacije a eto Azmira sa Siminim Hanom u Premier liguUzet ce im krmak i stadion ahahahahaahahahahahahah
Odma poskidati crvene stolice nabiti plave dok jos ima vremena, i podici ostale trEbine da se utakNice repke tude igraju
Ma onako sam preletio, zaboravi da sam ista rekaoMocMahale444 je napisao/la:Osime citas li ti, to je bio odg Marsalu jer on kaze da ne bi ali laze sigurno.
Nije bilo nasilnicki, nismo focaci ali ni iz trnova![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma opali je jarane ako ti se dize na nju. Meni se samo na tuzlanke dizeMocMahale444 je napisao/la:Osime citas li ti, to je bio odg Marsalu jer on kaze da ne bi ali laze sigurno.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Haj' sto ukopavas mene, ali i sebe, bolan bolan.MocMahale444 je napisao/la:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Počela ga trava loše pucati
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Sandokan87
- Kontakt:
Hahahaahah joj kad tusanj osvane u plavo bijeloj boji ahahahaahah ma daj gasi sve, gotovo je ovo, sudijska nadoknadaOsim13 je napisao/la:Sandokan87 je napisao/la:Ode Sloboda u prvu ligu federacije a eto Azmira sa Siminim Hanom u Premier liguUzet ce im krmak i stadion ahahahahaahahahahahahah
![]()
Odma poskidati crvene stolice nabiti plave dok jos ima vremena, i podici ostale trEbine da se utakNice repke tude igraju
Ma onako sam preletio, zaboravi da sam ista rekaoMocMahale444 je napisao/la:Osime citas li ti, to je bio odg Marsalu jer on kaze da ne bi ali laze sigurno.
- MocMahale444
Nisi ozbiljan, takvom taktikom mozes pokupiti samo onu sto nema gdje ili onu koja ti izvlaci pare. To sto pises nije ljubav sigurno, pa nije ti ona rob ba.Virtu4l je napisao/la:Ovdje se zna gdje je ženi mjesto, kad dođeš s posla lavor sa mlakom vodom već čeka, ručak na optimalnoj temperaturi, drva uredno složena pod konac, nema zajebancije. Pošalješ je da ti uplati kladionicu, usput donese dva Nikšićka, i nazad u kuhinju.MocMahale444 je napisao/la:Nista ni cudno od vas monte niggaz da udarate zene, to svako zna, ostalo ti u krvi da budes los prema zenama
Ko vam je kriv što ste ih razmazili.
1. Fudbal je sport a ovo je sportski forum.
2. zar se jos koristi lavor
3 Rucak, dok god ima restorana ili burek to go, sto ce kuhati neka cuva energiju za veceri.
4. Drva slozena
5. Kladionicu jok, posljem je jedino da sebi nesto kupi sto ce skinuti nakon pola sata
- TobeYarabi
- Kontakt:
- MocMahale444
Sad razumijem Mortema sto vas ubija gdje se rodio, to je vrlo vazno za vas makadam boys 
nemoj misliti da ja tebe branim, ti trazis guzici cepa ovo se odnosi na mirne zene.
rasavoje je napisao/la:Haj' sto ukopavas mene, ali i sebe, bolan bolan.MocMahale444 je napisao/la:
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 09 dec 2017, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Sandokan87
- Kontakt:
Znamo da ti surujes sa tuzlacima, al ipak spasit cemo CelikTobeYarabi je napisao/la:
- Sandokan87
- Kontakt:
Gdje se Mortem rodio, jel to pokazao rodni list iz Rogatice a da ja nisam vidioMocMahale444 je napisao/la:Sad razumijem Mortema sto vas ubija gdje se rodio, to je vrlo vazno za vas makadam boys
- MocMahale444
Rodio se Sandokane ( covjek koji zali vise psovanje lendri nego izgubljenu titulu) u Seheru. Sto si se nasao prozvanimSandokan87 je napisao/la:Gdje se Mortem rodio, jel to pokazao rodni list iz Rogatice a da ja nisam vidioMocMahale444 je napisao/la:Sad razumijem Mortema sto vas ubija gdje se rodio, to je vrlo vazno za vas makadam boys![]()
![]()
Svaka mu cast
Rokoko ti to neki mangup sad ha?
Ma halalim ti sve, samoMocMahale444 je napisao/la:nemoj misliti da ja tebe branim, ti trazis guzici cepa ovo se odnosi na mirne zene.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
E sad si ukakio i šefa i stanicu, ona vazda na tvojoj strani a ti o čepu i guzici.MocMahale444 je napisao/la:nemoj misliti da ja tebe branim, ti trazis guzici cepa ovo se odnosi na mirne zene.
- MocMahale444
your secret is safe with me boorasavoje je napisao/la:Ma halalim ti sve, samoMocMahale444 je napisao/la:nemoj misliti da ja tebe branim, ti trazis guzici cepa ovo se odnosi na mirne zene.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.