Nema padavina sutra, sredit ce se teren aBd.Neymar11 je napisao/la:Nema Pinky odgode... Morace se teren ocistit ako je jedan Celik u stanju bio teren da ocisti koji je duzan bogu i narodu zasto nebi nasi ocistili teren, valjda sutra nece padatiLjoZee je napisao/la:Evoooo snijeeeega
Za novu odgodu spremni
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Jos da ovaj Celik zrinja ostane x ... odosmo im na tri sutra dobijemo .. ma slabo ovo pada .. vala smo i pehovi pravi i nudi nam se KvesaZeljo92 je napisao/la:Nema padavina sutra, sredit ce se teren aBd.Neymar11 je napisao/la:Nema Pinky odgode... Morace se teren ocistit ako je jedan Celik u stanju bio teren da ocisti koji je duzan bogu i narodu zasto nebi nasi ocistili teren, valjda sutra nece padatiLjoZee je napisao/la:Evoooo snijeeeega
Za novu odgodu spremni
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Nemamo sreće sa tim povratnicima nikako, mada Kvesa mi je lično vazda slaba tačka bio, dečka je povreda yebala da odradi pravi transfer.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Od odlaska Kvese mi "normalnog" lijevog beka nismo imali. Izuzetno mi je drag, ali Bog zna u kakvom je stanju sad. U Hajduku je bio los.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
samoposmatram
- Kontakt:
Marin Popovic.LjoZee je napisao/la:Od odlaska Kvese mi "normalnog" lijevog beka nismo imali. Izuzetno mi je drag, ali Bog zna u kakvom je stanju sad. U Hajduku je bio los.
Jasarevic je igrac koji nama treba.
Jug i Istok zatvoreni za sutra, a ulaznica za sjever 5 KM.
https://fkzeljeznicar.ba/nosimo-plave-d ... ati/29869/
https://fkzeljeznicar.ba/nosimo-plave-d ... ati/29869/
Bice sutra od ranih jutarnjih sati lopatanja i posipanja soli po terenu.
- Zeljeznicar -
[emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]
-
samoposmatram
- Kontakt:
Mozda Burekovic. Mislim da je Zeljeznicar prevelik zalogaj za Jasarevica trenutno. Momak nema nikakvog iskustva igranjem u ekipi koja je pod pritiskom da pobijedi svaku utakmicu.halaliMi je napisao/la:Jasarevic je igrac koji nama treba.
Nasi angazovali preko 60 ljudi za ciscenje terena. Valjda nece padati sutra.
A Burekovic kao ima takvog iskustva?samoposmatram je napisao/la:Mozda Burekovic. Mislim da je Zeljeznicar prevelik zalogaj za Jasarevica trenutno. Momak nema nikakvog iskustva igranjem u ekipi koja je pod pritiskom da pobijedi svaku utakmicu.halaliMi je napisao/la:Jasarevic je igrac koji nama treba.
Pri tome nas odbio prije 2 godine na ružan način.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kakav crni burek, nemojte njeg prizivat. Da hoce Bogdo Jasarevica dovest, valjda mogu kako dogovorit se.
Mogu, isto kao za Vukotica...
On bi bio najbolje pojacanje za tu poziciju jer i mlad, a kvalitetan. Medjutim, ugovor ima vazeci kao i Vukotic.
On bi bio najbolje pojacanje za tu poziciju jer i mlad, a kvalitetan. Medjutim, ugovor ima vazeci kao i Vukotic.
Pa ocito da smeta. Ne mozes biti navijac i jedva cekati gresku svog igraca. Kritika ok, ali ismijavati konstanto je bezobrazluk. Ne zanima mene Misimovic niti tudja prica. I nemam nekog favorita niti medju upravom, niti medju igracima. Ocjenjujem po rezultatimaNeandertalac je napisao/la:Kako će nekome smetati Željo na prvom mjestu, ne kontam nikako. Pravo glupa priča koju puštaju oni što su sve i jednu fulu podržali, u jednom trenutku sam imao osjećaj da se Misimovic ponjake na centar da bi pisali kako će bolje trava rasti.
Ne mislim na tebe ali pusis tu foru očito.
Igraci koji su naznaceni kao "pojacanje" zasluzuju sve moguce kritike ako su prelosi na terenu, dok igraci koji poticu iz OP Zeljeznicar ne zasluzuju nijednu kritiku nego samo podrsku jer od njih mozes dobro zaradit dok od polovnjaka jok, cast izuzetcima.
To sto ismijavam Elsnera znaci da mi smeta sto je Zeljo na prvom mjestu 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
irfo je napisao/la:To sto ismijavam Elsnera znaci da mi smeta sto je Zeljo na prvom mjestu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
VELIKI ROK
Tek sam sad shvatio da mi je korijen usernamea njegovo ime.
Bilo je suđeno.

Tek sam sad shvatio da mi je korijen usernamea njegovo ime.
Bilo je suđeno.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★