BIH 2_formacija (defanzivnije)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
juce smo govorili o tome, stranica 136lopta je okrugla je napisao/la:i niko nista ne govori o katastrofalnom stanju u kojem se nalazi teren na stadionu Bilino Polje,ne bi me cudilo ako delegat Uefa-a suspenduje teren i kaze da nema uslova za normalno odigravanje tekme,ah da,vaznije je slikanje sa Platinijem.....
Ma ne valja se radovati tuđoj nevolji...Uostalom imaju oni Vermaelena ,odličnog stopera Ajaxa i naravno Van Buytena.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Super vijesti![]()
Ja sam glasao da cemo pobijediti!
Tako je care...Treba se uzdati i u Boziju pomoc...Mukiol je napisao/la:cuj molim te belgijanci hoce protiv nas svih 6 bodova pa nismo mi malta ili armenija, ima ako Bog da insAllah da ih pobijediomo i tamo i ovdje![]()
![]()
![]()
od nas mogu dobiti samo 6 golova,to bi im halalio, ali 6 bodovaMukiol je napisao/la:cuj molim te belgijanci hoce protiv nas svih 6 bodova pa nismo mi malta ili armenija, ima ako Bog da insAllah da ih pobijediomo i tamo i ovdje![]()
![]()
![]()
Allahu ekber!majestic je napisao/la:Tako je care...Treba se uzdati i u Boziju pomoc...Mukiol je napisao/la:cuj molim te belgijanci hoce protiv nas svih 6 bodova pa nismo mi malta ili armenija, ima ako Bog da insAllah da ih pobijediomo i tamo i ovdje![]()
![]()
![]()
Vjerovatno ce u drugom poluvremenu doci do promjene i mozda ubaci Muslimovica sa Dzekom u napadu, umjesto nekogaTarik14 je napisao/la:Bog je uvijek tu ali ja zaista nevidim kako cemo doci do bilo cega u Genku ako Topic bude igrao na poziciji lijevog beka a Dzeko sam u napadac. To je apsolutni rizik (znamo svi sta se desilo u Istanbulu)!
u potpunosti si u pravu, to je sve tacno neznam kako Ciro misli na ovaj nacin da nas odvede na Mundijal 2010denimb je napisao/la:A Boze, muka mi kad citam ove najave sastava. Sve on to lijepo i uredno pozove, lijep i spisak napravi, **** ga i nemamo bolje. I onda pocne mixat, mijesat, toplu vodu otkrivat, napadaci u odbrani, defanzivci u veznom redu, dzeko gore sam treba da se nosi sa 4-tvoricom belgijanaca.
Pa daj Ciro majku mu, daj da igramo lopte u pm, pa neka i gubimo **** zivot, bit ce opet navijanja, bit ce opet rostilj, bit ce ludnica, al nemoj da igramo ko picke svaku utakmicu. Vazda igramo na najslabiju kartu, vazda igramo na odbranu i to uvijek u nekom novom eksperimentalnom sastavu.
Pa **** te, u Dansku smo onomad otisli sa 14 igraca i kad su nas svi ismijavali gore izasli smo na teren i napali ih od prve minute i kuac bi ih dobili da smo izasli u ovakvim kukavickim formacijama, đe se vise ne zna ni ko sta igra, bitno je samo da ih od 11 igraca 9-torica brani gol, pa bili oni odbrambeni ili napadaci nije vise ni bitno.
CIROOOOO DAJ DA IGRAMO LOPTE.
Ja se samo uzdam u Allaha dz.s.(Boga) i ni u koga drugogGoRaN je napisao/la:Dobro je s tim bogom...Uzdajte se u snagu reprezentacije a ne u boga...Ako smo ista naucili iz utakmica protiv Turske i Spanije mislim da ovo ne bi trebao biti problem....
@Mukiol ispravi potpis.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.