robertkosar je napisao/la:Amave reci nam de sta to tvoje ruke rade?
Udarnicki rade burazere da bude danas tekma selje.
Amave odkud za to finansije
Da se kupi sprey i lopate
Stari dao sadakice od svoje crkavice![]()
![]()
![]()

robertkosar je napisao/la:Amave reci nam de sta to tvoje ruke rade?
Udarnicki rade burazere da bude danas tekma selje.
Amave odkud za to finansije
Da se kupi sprey i lopate
Stari dao sadakice od svoje crkavice![]()
![]()
![]()
Imam neki osjecaj da je u pitanju ZSMarsal je napisao/la: Kad budeš dolazio javi se, vodim te u najbolju kafanu na svijetu.
TobeYarabi je napisao/la:NAROD ZNA!Penaltiky je napisao/la: Bitno je da Tobe il Wobly postanu forumas godine.![]()
![]()
Ma gdje bi drugo biloUltrasZenica je napisao/la:Imam neki osjecaj da je u pitanju ZSMarsal je napisao/la: Kad budeš dolazio javi se, vodim te u najbolju kafanu na svijetu.
A budale hahahahahahahahahahaahhskzmostar je napisao/la:Sa takvim razmisljanjem odvodis svoj narod u federalna prepucavanja sve vise a Celik i Slobodu mozda i u nestanakSariel1987 je napisao/la:jebte eto vas ko gej parti wtf???
kakva su to lizanja???
hnkmostar naravno mi ne pristajemo na te vase nacionalisticke podjele,,mi smo bosanci...nema odustajanja nema predaje... bolje rat nego pakt!
TobeYarabi je napisao/la:NAROD ZNA!MocMahale444 je napisao/la:S vase strane, jedan pitar drugi fukara. Sta mi navijaci Zelje imamo od toga. Vrijedjanje svega sto ima veze s Zeljom ne.Penaltiky je napisao/la: Bitno je da Tobe il Wobly postanu forumas godine.
Jedino @Skoro. Tobe je vec bio forumas godine, prosli put. Tip je ove godine malo otisao zesce zbog toga ne.
Vojvode su ga kostale, taman glasali za onog Feldmarschal.![]()
![]()
MocMahale444 je napisao/la:Pozivam plavu bracu da prestanu pisati na ovoj temi.
Ahahahahha ma necu zivi mi se jos, zelim jos koju tituli da sa Zeljom proslavim ako Bog da.Virtu4l je napisao/la:Nemoj Sandokane, znam koja je kafana, izginućete obojicaMarsal je napisao/la:Biće to praznik fudbala u Zenici.Sandokan87 je napisao/la:Normalno, slijedece sezone ako Bog da pravi derbi, jak Celik jak Zeljo.
Kad budeš dolazio javi se, vodim te u najbolju kafanu na svijetu ali morat ćeš šutit jer ako progovoriš zaplatit ćemo glavom i ti i ja.
Laže Virto Sandokane.Sandokan87 je napisao/la:Ahahahahha ma necu zivi mi se jos, zelim jos koju tituli da sa Zeljom proslavim ako Bog da.Virtu4l je napisao/la: Nemoj Sandokane, znam koja je kafana, izginućete obojica
Ne vjeruj zenićanima ni kad darove noseMarsal je napisao/la:Laže Virto Sandokane.
Smeta mu zato što smo zakopali ratne sjekire.
Kanto godine, k nozi.Virtu4l je napisao/la:Neće divovi na teren, navikli na old trafford
Eno traže da se registruje 0-3
Da je normalna drzava a i savez, tako bi trebalo da bude. Pa k'o god je u pitanju. Nisi odradio, vozdra.Sandokan87 je napisao/la:Sta je ovo, pobuna u vitezu. Ocekuju se bodovi za zelenim stolom hahahahaha joj svilenih igraca
Hmmm... zanimljivo.escobarpablo je napisao/la:Kanto godine, k nozi.
Ovoga su odvojili od auspuha izgleda, nije mu dobro.RZ88Adnan je napisao/la:Braćo derite malog Radnika
Nije, nego trenutno udiše euro5, treba samo spustit par kategorija dole...ima u mene Fiesta 82' godište taman da dođe sebi.escobarpablo je napisao/la:Ovoga su odvojili od auspuha izgleda, nije mu dobro.RZ88Adnan je napisao/la:Braćo derite malog Radnika
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, supervizor i 34 gosta.