FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jesmo postali chokeri u pm
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Neki strah da ne bi neko upravu napo....Virtu4l je napisao/la:Ali pazi ti kakav je to lik, niko ništa loše nije rekao, kritikuju se pojedini igrači što je normalno kod ovakvih grešaka![]()
Kakvi su to mozgovi jbt.
Ne brinite se napast cu ja kasnije, nije jos vrijeme
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kad će Adžem skontati da Elsner i Kajkut ne smiju biti starteri? Samo im još Zeba fali i da imamo onaj identični sastav koji je prosuo bodove protiv Viteza. Zar mu nije jasno da je upravo radi njih odigrao katastrofalno protiv Viteza.
Gdje su Beganović i Hasanović?
Nema ih ni na klupi. Adžem je bez ikakvog razloga totalno zanemario njih dvojicu. Ova dvojica su morali igrati ispred Elsnera i Kajkuta. Mlađi su i brži, pokretljiviji i borbeniji. Beganović je imao onu asistenciju u Bijeljini kad smo dobili Radnika. Kakav Kajkut ili Elsner. Zeba i ova dvojica su igrači za maksimalno 30 minuta.
Gdje su Beganović i Hasanović?
Nema ih ni na klupi. Adžem je bez ikakvog razloga totalno zanemario njih dvojicu. Ova dvojica su morali igrati ispred Elsnera i Kajkuta. Mlađi su i brži, pokretljiviji i borbeniji. Beganović je imao onu asistenciju u Bijeljini kad smo dobili Radnika. Kakav Kajkut ili Elsner. Zeba i ova dvojica su igrači za maksimalno 30 minuta.
- Neandertalac
- Kontakt:
I ovaj Radnik će se raspasti ako im damo go do 60_te minute. U odbrani im skripi na svim stranama a mi nemamo šta kalkulisati. Napadamo na sjever, svi u napad!
Naprijed Željo ljubavi moja!!!
Naprijed Željo ljubavi moja!!!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Skoro nikada se ne slažemo, ali to je to. I jbt. ima još jedno poluvrijeme, znam da će biti teško, ali ništa se sa nama ove polusezone ne zna. Nemamo snage vidi se, i daj Bože da stignemo ovo. Najgore što osim Žere ja ne vidim ko bi mogao donijeti nešto ovoj ekipi. Marković? Zaja? Mujaga je težak, ali bi ga ja umjesto Kajkuta gurnuo, najtanji je danas...Neandertalac je napisao/la:Ja apsolutno podržavam Adžema i odluku ko će igrati, stojim iza toga. Međutim ako mu nakon ovoga neke stvari nisu jasnije onda bojim se da imamo problem. Mijenjaj Ado.
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma treba spustiti zavjesu na ovaj jesenji dio prvenstva. Imamo polufinale kupa, bod zaostatka za Zrinjskim. Dobro je kako je moglo biti. Najavljivao sam da ce ova utakmkca sa Radnikom biti najteza od svih 5 koje smo igrali u zadnje vrijeme. LAHKO CEMO! E to je to. Nema LAHKO CEMO. Izadji pobij se na terenu za 3 boda. Dodjes do vode i ne napijes se. U dobroj smo situaciji za proljece, hoce li to znati iskoristiti pitanje je koje se postavlja.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Postajemo bosanski NY GiantsRokoko87 je napisao/la:Jesmo postali chokeri u pm
Nema Mujage na klupiMonci je napisao/la:Skoro nikada se ne slažemo, ali to je to. I jbt. ima još jedno poluvrijeme, znam da će biti teško, ali ništa se sa nama ove polusezone ne zna. Nemamo snage vidi se, i daj Bože da stignemo ovo. Najgore što osim Žere ja ne vidim ko bi mogao donijeti nešto ovoj ekipi. Marković? Zaja? Mujaga je težak, ali bi ga ja umjesto Kajkuta gurnuo, najtanji je danas...Neandertalac je napisao/la:Ja apsolutno podržavam Adžema i odluku ko će igrati, stojim iza toga. Međutim ako mu nakon ovoga neke stvari nisu jasnije onda bojim se da imamo problem. Mijenjaj Ado.
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 10 dec 2017, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
Je li moguće da opet gubimo titulu (jeste jesenja, ali nakon maja i ovo ovako boli).. šta se dešava sa igračima, što ne zapnu kada najviše treba? Je li moguće da su tako se amaterski ponijeli da su ušli u tekmu kao da je već pobijeđena nakon svih ovih dobrih rezultata a 5 dana se priča samo da ih ne ponese, spustiti se na zemlju i odigrati ovo kako treba.. I što je najgore, umjesto sad mirni i sretni na pauzu da odemo, ovako će biti nervoze sve do početka drugog dijela sezone
KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH!
Dzenis i Dino bi preorali ovaj teren da su tu.
Haj bar napadamo na ovu bolju stranu sad, ima jos kakve takve sanse da se ovo izjednaci
Ma i ti što kažeš....polufinale kupa, bod zaostatka, ne možemo se žaliti...mada ne možemo meda, bar tako izgleda. Fakat smo izgledali umorno i tromo ovo prvo poluvrijeme. Slažem se što neko napisa, napadamo na našu stranu, Manijaci iza gola, i jedan brzi go bi mogao promjeniti sve. Ne treba se zalijetati, opasne su im kontre. Polako ima još 45 minuta da se igra, nemaju ni ovi snage za 90 minuta trke, moraju pasti...Sandokan87 je napisao/la:Ma treba spustiti zavjesu na ovaj jesenji dio prvenstva. Imamo polufinale kupa, bod zaostatka za Zrinjskim. Dobro je kako je moglo biti. Najavljivao sam da ce ova utakmkca sa Radnikom biti najteza od svih 5 koje smo igrali u zadnje vrijeme. LAHKO CEMO! E to je to. Nema LAHKO CEMO. Izadji pobij se na terenu za 3 boda. Dodjes do vode i ne napijes se. U dobroj smo situaciji za proljece, hoce li to znati iskoristiti pitanje je koje se postavlja.
Yebi se vala Zeko....
Svi vide svi znaju Ali Roki igra i Kajkut,sad se postavlja pitanje jel Adzem Nas zajebaje ili Nas mora zajebavat.5 boba se prosuse radim Rokija i Kajkuta.Pa vidjecemo na kraju price Ali se bojim da CE to bit previse.
toooooooooooooo hajmo jos
Evo gaaa
Hajmoo okrenuti, moze se ovo dobiti. Iskoristiti pritisak I poravnati sto prije.
Hajmoo okrenuti, moze se ovo dobiti. Iskoristiti pritisak I poravnati sto prije.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Bazinga12345
- Kontakt:
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma dobar je i x ovdje.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- 7aprildomemoj
Oni ti ga puše Kajkute, Kajkute 
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Trenutno korisnika/ca: GradKamena1, ibz, majtn22, Sarun i 76 gostiju.