Ti bas ovdje glumis neku facu. Dronjak Nea 1/1Neandertalac je napisao/la:Kakav degen, 1/1.
Nije bilo nista toliko ozbiljno, samo eto da se ceka kraj tekme pa opleti.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ti bas ovdje glumis neku facu. Dronjak Nea 1/1Neandertalac je napisao/la:Kakav degen, 1/1.
Nakon ovoga danas, duvaj ga usnama. Nemoj me citirati više svega ti ispao si hinjavac pravi.MocMahale444 je napisao/la:Ti bas ovdje glumis neku facu. Dronjak Nea 1/1Neandertalac je napisao/la:Kakav degen, 1/1.
Nije bilo nista toliko ozbiljno, samo eto da se ceka kraj tekme pa opleti.
Ma daj ba kakav teren, jesi luuuuud. Izadjes iz sarajeva ceka tee opet kaljuza negdje drugo. Teren je ovakav kakav je i istrpio je velike snjezne nanose, kisni period. Na proljece ce biti ko tepih.tm1987vtz je napisao/la:Osnovna stvar, ali OSNOVNA i prioritetna tokom ove pauze mora biti teren!!!!
15 sad ... Mozel neko da sredi awatar graovca da mi posalje il da ga postavi na forum.. HvalaQwerty90 je napisao/la:Kad je skupština ?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
E radi takve logike i tog načina razmišljanja liga nam je u k**** sa svim klubovima i terenima kolektivno i nikada nećemo imati napretka nažalost.. Pa zašto mi moramo se uklapati u većinu i biti kao većina? Zašto ne bi odskočili malo iz prosjeka?Sandokan87 je napisao/la:Ma daj ba kakav teren, jesi luuuuud. Izadjes iz sarajeva ceka tee opet kaljuza negdje drugo. Teren je ovakav kakav je i istrpio je velike snjezne nanose, kisni period. Na proljece ce biti ko tepih.tm1987vtz je napisao/la:Osnovna stvar, ali OSNOVNA i prioritetna tokom ove pauze mora biti teren!!!!
Prvi zapikao makseNeymar11 je napisao/la:15 sad ... Mozel neko da sredi awatar graovca da mi posalje il da ga postavi na forum.. HvalaQwerty90 je napisao/la:Kad je skupština ?

A tek vidjoh jbs bruda ti hahahaha.. Hajd zakrica ako mozes da napravis sa tekme poslacu ti sliku da mi sredis ?Rokoko87 je napisao/la:Prvi zapikao makseNeymar11 je napisao/la:15 sad ... Mozel neko da sredi awatar graovca da mi posalje il da ga postavi na forum.. HvalaQwerty90 je napisao/la:Kad je skupština ?
pa neces ga zimi radititm1987vtz je napisao/la:E radi takve logike i tog načina razmišljanja liga nam je u k**** sa svim klubovima i terenima kolektivno i nikada nećemo imati napretka nažalost.. Pa zašto mi moramo se uklapati u većinu i biti kao većina? Zašto ne bi odskočili malo iz prosjeka?Sandokan87 je napisao/la:Ma daj ba kakav teren, jesi luuuuud. Izadjes iz sarajeva ceka tee opet kaljuza negdje drugo. Teren je ovakav kakav je i istrpio je velike snjezne nanose, kisni period. Na proljece ce biti ko tepih.tm1987vtz je napisao/la:Osnovna stvar, ali OSNOVNA i prioritetna tokom ove pauze mora biti teren!!!!
Alipasino je napisao/la:Jesam reko da cemo pobjedit,ja najvise kukam svekrve mi Ali cim kukam bude kontra,znaci ispadamo u kupu i na kraju cemo bit 4, posto je Sloboda uzela kup neidemo u evropu zaove mi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.