ova mi je najbolja jedino sto bi ja vise volio sokratisa na beku nego boneru al tako allegri zeli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

nema na cemu druze heherobovi88 je napisao/la:
ova mi je najbolja jedino sto bi ja vise volio sokratisa na beku nego boneru al tako allegri zeli
mislim da je ova malo preofanzivna al etorobovi88 je napisao/la:
jbg ja bi vise volio desnog ali eto.. a onaj Ofkors da je Boateng u prvoj,momak koji moze trcat ko konj,koji je i jak kao konj,visok,mlad,jak i precizan sut,borben sta visenevjernik je napisao/la:Jos da imate kakvog lijevog beka, bili bi beton, vidim Boateng se vec gura u prvih 11
Samo Ronaldinho umjesto RobinhaMOZAK je napisao/la:U ova mi je ubitacnija..
a sta robinho od nogometa zna jeebo te on u cmar xDA_d_0 je napisao/la:E jbg bas nam je retardirana uprava. Pametnjakovicu. Mrtvog igraca smo uvalili za 14 miliona a za te pare doveli mnooogo losijeg Robinha za kojeg je Huntelaar Bog fudbala i plus smo doveli Ibrahimovica. Kakva greska. Gdje ces prodati Huntelaara a dovesti Ibru i Robinha. Celavi glupani.
pomogo je vama i to dosta,Rekordni transfer u Premiership,glavni igrac bio Brazila na SP sta vise ?? -.-'Brnjoo je napisao/la:a sta robinho od nogometa zna jeebo te on u cmar xDA_d_0 je napisao/la:E jbg bas nam je retardirana uprava. Pametnjakovicu. Mrtvog igraca smo uvalili za 14 miliona a za te pare doveli mnooogo losijeg Robinha za kojeg je Huntelaar Bog fudbala i plus smo doveli Ibrahimovica. Kakva greska. Gdje ces prodati Huntelaara a dovesti Ibru i Robinha. Celavi glupani.
aha ko i IbrahimovicBrnjoo je napisao/la:Jelda ovaj Huntelaar jos uvijek nema pojma
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.