FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Savez + uefa i hoce pomoci samo radi reprezentacje, znamo mi dobro da to sami necemo moci realizovati. Kanton je obecao 500.000 KM i to je dobro za pocetak pa cemo vidjeti.
- Zeljeznicar -
Nadam se da ce Anel i Haris ostati kod nas i sljedece polusezone. Hajdar pokidao danas u drugom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma ostat će 100%LjoZee je napisao/la:Nadam se da ce Anel i Haris ostati kod nas i sljedece polusezone. Hajdar pokidao danas u drugom.
KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH!
- MocMahale444
Vracaju se oni u Zenicu, ja cisto sumnjam da ce nam iko pomoci. Tribinu si sam radio, nije ti niko pomogao (nesto sitno). Tako ce na kraju biti i s travnjakom.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Neandertalac
- Kontakt:
Još skupština i spustiti zavjesu na ovu godinu. Posle skupštine još koju prozboriti pa onda do februara okaciti "tastaturu o klin".
Uzimajući u obzir sva desavanja, početak sezone, prelazni rok, smjenu trenera, nevjerovatno uspješan jesenji dio takmičenja. Prvenstveno zasluge idu igračima i treneru koji su uspjeli da prevaziđu velike oscilacije sa početka sezone i nađu pravi ritam koji nas je u konačnici doveo na prvo mjesto i polufinale kupa. Kapa dole svima a prvenstveno Adžemu. Od igrača ne bih izdvajao nikoga, samo bih istaknuo da sam itekako ponosan na našu djecu koji su pokazali da mogu i znaju. Razlog zašto ne bih nikoga posebno isticao je jednostavan, najviše smo napredovali kao tim i ovo je tek pola posla odrađeno. Nastavite ovako do kraja i budite upisani kao šampionska generacija.
Uzimajući u obzir sva desavanja, početak sezone, prelazni rok, smjenu trenera, nevjerovatno uspješan jesenji dio takmičenja. Prvenstveno zasluge idu igračima i treneru koji su uspjeli da prevaziđu velike oscilacije sa početka sezone i nađu pravi ritam koji nas je u konačnici doveo na prvo mjesto i polufinale kupa. Kapa dole svima a prvenstveno Adžemu. Od igrača ne bih izdvajao nikoga, samo bih istaknuo da sam itekako ponosan na našu djecu koji su pokazali da mogu i znaju. Razlog zašto ne bih nikoga posebno isticao je jednostavan, najviše smo napredovali kao tim i ovo je tek pola posla odrađeno. Nastavite ovako do kraja i budite upisani kao šampionska generacija.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
MocMahale444 je napisao/la:Vracaju se oni u Zenicu, ja cisto sumnjam da ce nam iko pomoci. Tribinu si sam radio, nije ti niko pomogao (nesto sitno). Tako ce na kraju biti i s travnjakom.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kad je skupstina?Neandertalac je napisao/la:Još skupština i spustiti zavjesu na ovu godinu. Posle skupštine još koju prozboriti pa onda do februara okaciti "tastaturu o klin".
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Najzanimljivije tek slijedi... prelazni rok [emoji1]
Period insajdera
Period insajdera
- MocMahale444
Papac: Filter dovođenja igrača će biti rigorozniji
Da vidimo sta se kuha, nadam se dobra corba.
2 beka, stoper, krilo, dmf. Jos neki golman sto ima iskustva, neka grije klupu.
Adzem bi trebao naci jos nekog dobrog pomocnika.
Vukotic zbog privatnih razloga napusta klub ili ? trebaju nam sigurno jaki ljudi u upravu sa finom lovom..Zenzo je napisao/la:U subotu na skupstini da najave "novi teren" na proljece" pa da zapakujemo 2017.
P.S. Vukotic nas napusta, doci ce par novih ljudi u upravu.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Nadam se. Ovo sad treba izuzetno pametno odraditi, u odlicnoj smo situaciji, ne smijemo uprskati ovo.MocMahale444 je napisao/la:Papac: Filter dovođenja igrača će biti rigorozniji
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Veca je valjda bio nešto povrijeđen, dok je Blagojević bio suspendovan pa je zato priliku dobio Elsner. Očigledno da Adžem smatra da Hajdar i Anel ne mogu još uvijek zajedno nositi vezni red u seniorskoj konkurenciji, i po tom pitanju se slažem sa njim.halaliMi je napisao/la:Adzem opet poceo jest **** s sastavom jedino ako nije nastimano pa stavio Fejzica i Elsnera levata.
Sacuvati Sinisu, Danijela, Gorana a otjerat Projica, Kajkuta i pojacat se na tim pozicijama.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mi sa ovim prelaznim rokom počinjemo graditi ekipu za slijedeću sezonu. Nemojmo zaboraviti da neki od ugovora i posudbi ističu i na ljeto. Takođe siguran sam da ima igrača koji su pod ugovorom a rado bi gradili karijeru negdje dalje, nadograđivali se, i pokušali potpisati i neke unosnije ugovore.
O djeci me strah i razmišljati. Ne sumnjam da će odigrati dobro, i da su na radaru mnogih. Čak sam i čuo neke priče (doduše ne provjerene) koje imponuju, ali i odvode našu djecu dalje...
O djeci me strah i razmišljati. Ne sumnjam da će odigrati dobro, i da su na radaru mnogih. Čak sam i čuo neke priče (doduše ne provjerene) koje imponuju, ali i odvode našu djecu dalje...
Da nam je naci nekog bas dobrog lijevog beka bilo bi super. Tu nam je fkt potrebno pojacanje.
Samo NE povratnike. A i ne sumnjam da će ovaj put struka (Ado i Saša) raditi na tome.
- MocMahale444
Povratnici nas i jesu dobro oderali, kontali Zeljo ce platiti, imaju od prodaje igraca. Onako dobro se spreme i odu za klikere ili prasinu.
U vezi stranaca:
Ako je stranac mora biti bolji od svih nasih da bi igrao, sto bi dovodili koga kad imas igraca i mladjim timovima boljih od ovih polovnjaka.
U vezi stranaca:
Ako je stranac mora biti bolji od svih nasih da bi igrao, sto bi dovodili koga kad imas igraca i mladjim timovima boljih od ovih polovnjaka.
Kako je mogao doci Elsner doci ce neko drugi, isto kao sto se vratio Stanic moze se vratiti neko drugi. Pravila nema.
Slažem se. Stranci baš moraju biti prevaga. Je li od iduće sezone ide pravilo o 4 strana igrača u prvih 11 ili u zapisniku za utakmicu?MocMahale444 je napisao/la:Povratnici nas i jesu dobro oderali, kontali Zeljo ce platiti, imaju od prodaje igraca. Onako dobro se spreme i odu za klikere ili prasinu.
U vezi stranaca:
- MocMahale444
Stanic je sutio, nikad od njega nisi cuo da baljezga gluposti.halaliMi je napisao/la:Kako je mogao doci Elsner doci ce neko drugi, isto kao sto se vratio Stanic moze se vratiti neko drugi. Pravila nema.
Kerla - sta reci
Bekrija - rumeni mi je bio drag ali nije njegovo maslo za Ramazana.
Zeba - poslije slobode nikad se nije trebao vratiti.
Bogicevic - nas jos sudio.
Valjda necemo praviti vise takve greske, nista protiv navedenih.
Pa Bogicevic ti je jedan od najboljih igraca ove sezone.To nisu greske, nego prava stvar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.