PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Jeste se uzjogunili. Što ne poštujete želje Rahmetli predsjednika izjavljene 90-te godine u Travniku. Ma kakva rezanja zvuka i bakrači. Koji ADZ. Perica propagira istinu o povijesti, kulturi, jeziku, suživotu na principima jednakopravnosti. Živjela BIH, zajednica jednakopravna tri naroda.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
-
- Kontakt:
Mi vas mrzimo u duhu sportskog rivalstva. Doduse i ovi vasi iskusniji prepucavaci su istog razmisljanja.skoroalen je napisao/la:Čuj ja naginjem a kod tebe havatar plav.bodi123 je napisao/la:Škoro opasno naginješ na onu anamo stranu Miljacke, nemoj dopustit da te crnogorski pastir regrutira.skoroalen je napisao/la: Al' vidi syebane situacije. Konkurenti nam najveći nacionalisti i gamad u ligi, i s druge strane vječni rivali. Hajd reci da ti je drago da rival osvaja, a s druge strane hajd "podrži" nekog ko slavi ratne zločince na stadionu. I konama ista situacija, ne mogu nas a vala ne mogu ni Škutore. Što neki fin klub nije tu negdje, tipa Krupa, da svi zapnemo da ljudi uzmu nešta. Mamurne pande oličenje kulturne grupe.![]()
Šalim se, ma neću ja preći niđe, nego ono, ne mogu reći da su mi mrži od Ubica i ovih Praljakovih dupelizaca. Mislim, kao rivale ih ne podnosim i drago mi je kad izgube, volim podyebavat svu raju koja navija za Želju al' u suštini je to obično sportsko rivalstvo. S ovim nacionalistima je druga pjesma, ne vole tvoju (i svoju) državu, provociraju na svaki mogući način. Nema tu sporta, tu su više sile u pitanju.
@Osim13 kako će bit fin klub kojim Sisoje upravlja, s tim likom smo se po sudu tjerali.
Mi to tako volimo.
Životni saputnik! 1921
Ma ta to kenjaš u ova kasna dobaPERO1234 je napisao/la:Jeste se uzjogunili. Što ne poštujete želje Rahmetli predsjednika izjavljene 90-te godine u Travniku. Ma kakva rezanja zvuka i bakrači. Koji ADZ. Perica propagira istinu o povijesti, kulturi, jeziku, suživotu na principima jednakopravnosti. Živjela BIH, zajednica jednakopravna tri naroda.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Branchester
- Kontakt:
A ti se od mog k. U.Rca nikako odlijepiti ne možešsviunapad1010 je napisao/la:Kosarkas iz jasenice, sta ti znasBranchester je napisao/la:Slika i prilika svakog zeničaninaavenija je napisao/la:Ovaj Sablic je korektan covjek nemoj njega.
Za razliku od ovih zatucanih kamendura zbog pedesetogodisnje izolacije covjek je evropejac![]()
![]()
Odlijepio frajko od tuge za guznikom.

18.11.1991
- Branchester
- Kontakt:
Veće gamadi od one sa koševa nemaskoroalen je napisao/la:Al' vidi syebane situacije. Konkurenti nam najveći nacionalisti i gamad u ligi, i s druge strane vječni rivali. Hajd reci da ti je drago da rival osvaja, a s druge strane hajd "podrži" nekog ko slavi ratne zločince na stadionu. I konama ista situacija, ne mogu nas a vala ne mogu ni Škutore. Što neki fin klub nije tu negdje, tipa Krupa, da svi zapnemo da ljudi uzmu nešta. Mamurne pande oličenje kulturne grupe.Zagor je napisao/la:U kakvim smo mi **** bili dobro pa smo i treci zavrsili. Da se razumijemo, draze mi je vise kad vidim da je zeljeznicar prvi negi zrinjski, al isto tako najljepsi osjecaj kad izbijes trofej iz ruka komsijama kosto smo vas prosle godine. to kad nekome pricas sa strane ko nikada nije osjetio strast derbija on nerazumije. Tako da ove zajebancije su osnovane, i s vase i s nase strane za odredjene situacije.

18.11.1991
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Kako se uspale cim ih malo podjebavas,a kad oni druge lože onda nema problemasviunapad1010 je napisao/la:Pisam ti se na bijele, a ponjamke na crvene kockice. Yebo te pajdo iz jasenice, a ti njega.PERO1234 je napisao/la:
Čuvajmo našu dragu Herceg Bosnu
Vidi ovog avenije, od smoga nezna više ni što priča.
Ccc
EKONNP
PERO1234 je napisao/la:Jeste se uzjogunili. Što ne poštujete želje Rahmetli predsjednika izjavljene 90-te godine u Travniku. Ma kakva rezanja zvuka i bakrači. Koji ADZ. Perica propagira istinu o povijesti, kulturi, jeziku, suživotu na principima jednakopravnosti. Živjela BIH, zajednica jednakopravna tri naroda.
. . . VOLIO TE JEDAN ULTRAS !!! ★★★★★
- hskzmostar
- Kontakt:
E ovako vam je i oko granice
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Ko ti ovo avatar spuca?skripar96 je napisao/la:Kako se uspale cim ih malo podjebavas,a kad oni druge lože onda nema problemasviunapad1010 je napisao/la:Pisam ti se na bijele, a ponjamke na crvene kockice. Yebo te pajdo iz jasenice, a ti njega.PERO1234 je napisao/la:
Čuvajmo našu dragu Herceg Bosnu
Vidi ovog avenije, od smoga nezna više ni što priča.
Ccc

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
MuhoniRaonffa je napisao/la:
Ko ti ovo avatar spuca?
Reko sam da mi se sviđa dizajn
EKONNP
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Muhoni stari mangupskripar96 je napisao/la:MuhoniRaonffa je napisao/la:
Ko ti ovo avatar spuca?
Reko sam da mi se sviđa dizajn
Btw fino ti stoji

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Selam radni narode. Poseban selam za nasu malobrojnu dijasporu na durmitoru. Ne dopustimo da plasticari unesu nemire u nase redove. Ova tema je bila i ostat ce branik ovog foruma...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I onda jednu jednostavnu cinjenicu i to je to..PERO1234 je napisao/la:Ovo nije vaš rat
![]()
![]()
Široki Brijeg je grad, općina i naselje u južnom dijelu Bosne i Hercegovine i središte Zapadnohercegovačkog kantona. Smješten je na rijeci Lištici, oko 20 km zapadno od Mostara. Sam grad ima oko 10.000 stanovnika, dok ih općina ima oko 30.000. Grad se do 1992. zvao Lištica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da i?MortemHz je napisao/la:I onda jednu jednostavnu cinjenicu i to je to..PERO1234 je napisao/la:Ovo nije vaš rat
![]()
![]()
Široki Brijeg je grad, općina i naselje u južnom dijelu Bosne i Hercegovine i središte Zapadnohercegovačkog kantona. Smješten je na rijeci Lištici, oko 20 km zapadno od Mostara. Sam grad ima oko 10.000 stanovnika, dok ih općina ima oko 30.000. Grad se do 1992. zvao Lištica.
Morto buraz nesto si mi šupalj u zadnje vrijeme. Nemoj da te nagovore tamo da uzimas svasta..
EKONNP
belosevic28 je napisao/la:Ne dopustimo da plasticari unesu nemire u nase redove. Ova tema je bila i ostat ce branik ovog foruma...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ova tema je zlo cim se pocnes zajebavat vrati se ko bumerang uglavu.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Tvoja je svakako šuplja pa nema zime za tebe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: b00t, jurisicduska, MaroonBjelave, mikimaus, perodeformero, ristagrad, Skojevska i 56 gostiju.