FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sarajevo46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajevo46 » 11 dec 2017, 12:47

Sarajevo bi bez Sarica bilo slabije, treba ga pokušati zadržati sto duže.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 11 dec 2017, 12:49

Po meni ne treba ovdje dosta igrača, dobra odluka je mlade poslati na posudbu, riješiti se Livaaka, Lelića i Anđušića i Novakovića... umjesto njega dovesti jednog baš baš kvalitetnog štopera od kojeg će Mujakić i Mihojević imati dosta toga naučiti a njih dvojicu rotirati ovisno od povreda i kartona, jer Mujakić je pokazo da nije slabiji od njih dvojice ni u jednom segmentu.
Ne znam šta vidite u tom Ordagiću pa ga toliko prizivate, za jednog ofanzivnog veznog on ima očajnu statistiku, nekad nam je bio mozda potreban ali sada ne, imamo dovoljno dobrih igrača u veznom redu, pa tako i ako Sarić ode ne vjerujem da će se to osjetiti nešto puno...
Kao što brat iznad reče ni napadaća ne bi dovodio, ako Ahmetovića stane a ne vjerujem da će, treba se davat Nedimu prilika, jer jedino tako možemo dobiti igračinu od njega, ako bude treći napadać onda opet nema minutaže za njega. Eventualno zaganjat tog crnju iz Istre, ne znam na koju foru ga je Istra dovela, ali ako su oni onda možemo i mi, ako u medjuvremenu sa ponudom ne upadnu Dinamo, Rijeka ili Osijek.
Doveo bih još možda i konkurenciju za Dušana ako Kadušić ode. Žao je meni njega nije on toliko loš, a i mlad je mogao je napredovat još ako se uzme u obzir da je sa veznog gurnut na beka, onda je sasvim solidno igrao svoje tekme, al džaba kad ima **** od menadžera...
Joj već sad me strah kako preživit ovu pauzu :(

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 11 dec 2017, 13:47

BitiSrcemVezan je napisao/la:A odakle ova priča da Sara ide, gdje će?

Koliko znam on ima ugovor, znači jedino uz odštetu. Može i u PP.
MIješaju ga sa Ivetićem, iz Istre nam dolaze dva igrača(besplatno) :shh:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 11 dec 2017, 13:54

U Istri doslovno raspad - ko prvi dodje i ponudi igracima njegov je :D Znaci sve zavisi koliko su upratili pojedine igrace i koliko im mogu dati love..
I dalje treba 'ganjati' domace najbolje igrace a Ordagic je na tacni sa ovim ugovorom do januara.
Nadam se da su skauti pratili igrace i da nece fulati sa preporukama...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

sencobih
Kontakt:

Post Postao/la sencobih » 11 dec 2017, 14:30

**** ordagića, imao je priliku doci u vise navrata, nije htio ko ga je..be

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 dec 2017, 14:38

Slavko hoce Ivetica u Slobodu da vrati,pa eto mogli bi se nagodit na tu foru za neke Tuzlake u razmjeni. :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 11 dec 2017, 14:45

miky_hz je napisao/la:Slavko hoce Ivetica u Slobodu da vrati,pa eto mogli bi se nagodit na tu foru za neke Tuzlake u razmjeni. :kafa:
Pravimo trade, kao u NBA

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 11 dec 2017, 15:48

Ako Sarić ide, onda bi ja Ordagića pokušao dovesti i mislim da bi bili u plusu.

Izvjesno je i mislim da će Ivetić put Tuzle, ja bi na lijevom beku doveo kvalitetnu konkurenciju Almiru, pa ako ovaj bude kriminalan kako zna biti, da ima dostojnu zamjenu, isto važi i za poziciju desnog beka, ako Kadušić ode, doveo bi po mogućnosti boljeg igrača od Hodžića.

Riješio bi se Novakovića a na njegovo mjesto bi doveo jakog i iskusnog stopera od kojeg će Mihojević i Mujakić nešto naučiti i iskoristiti svoj talenat.

Riješio bi se Liivaka, Lelića i Anđušića, doveo bi kvalitetna oba krila gdje bi njihove zamjene bile Kuzmanović, odnosno Hebibović.

Ih, kakva bi onda ekipa bila....

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 11 dec 2017, 16:11

SiouxLukavac je napisao/la:Ako Sarić ide, onda bi ja Ordagića pokušao dovesti i mislim da bi bili u plusu.

Izvjesno je i mislim da će Ivetić put Tuzle, ja bi na lijevom beku doveo kvalitetnu konkurenciju Almiru, pa ako ovaj bude kriminalan kako zna biti, da ima dostojnu zamjenu, isto važi i za poziciju desnog beka, ako Kadušić ode, doveo bi po mogućnosti boljeg igrača od Hodžića.

Riješio bi se Novakovića a na njegovo mjesto bi doveo jakog i iskusnog stopera od kojeg će Mihojević i Mujakić nešto naučiti i iskoristiti svoj talenat.

Riješio bi se Liivaka, Lelića i Anđušića, doveo bi kvalitetna oba krila gdje bi njihove zamjene bile Kuzmanović, odnosno Hebibović.

Ih, kakva bi onda ekipa bila....
I zaboravio si još Delača da vratimo a Pavlović da mu bude zamjena ako ikako može. :lol: :mrgreen:

Zezam se, nerealno je to jbg, iako bi mi svi voljeli nešto tako. Ja bih bio prezadovoljan kad bi doveli Ordagića, lijevo krilo i štopera za početak.
Esport je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Slavko hoce Ivetica u Slobodu da vrati,pa eto mogli bi se nagodit na tu foru za neke Tuzlake u razmjeni. :kafa:
Pravimo trade, kao u NBA
Ivetić i pick prve runde(akademac naš neki) za Ordagića. :kafa:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 11 dec 2017, 16:17

Ja u vezi ne bih nikog dovodio.
Adukor, Stanojević, Herić, Radovac kao centralni i kao desetke Rahmanović, Babuka i Velkoski.
Čak i da Krstu ne računamo kao desetku opet imamo širok izbor igrača.
Sa druge strane stoper i krilo su nam prioriteti. Sa onim krilom iz Istre i nekim stoperom ja bih bio prezadovoljan. Kao da gledam dovest ćemo i Gojkovića iz Istre na stopera :urnebes:
Zadnja izmjena: haris004, dana/u 11 dec 2017, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 dec 2017, 16:24

Kazna protiv mladosti 7 milja??? Koji qrac

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 dec 2017, 16:27

Megafon čuda čini. :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 dec 2017, 16:44

haris004 je napisao/la:Ja u vezi ne bih nikog dovodio.
Adukor, Stanojević, Herić, Radovac kao centralni i kao desetke Rahmanović, Babuka i Velkoski.
Sa druge strane stoper i krilo su nam prioriteti. Sa onim krilom iz Istre i nekim stoperom ja bih bio prezadovoljan. Kao da gledam dovest ćemo i Gojkovića iz Istre na stopera :urnebes:
Ovdje je samo Radovac cmf. Fali nam tu neko ako Saric ode.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 11 dec 2017, 16:54

Sabinho je napisao/la:
Po meni je veoma mala razlika u našoj igri između cmf i dmf. Stanojević, Adukor i Herić su nešto sposobniji odbranu igrati pa ih zovemo dmf. Sarić je cijelo vrijeme igrao ispred njih kao neka desetka, ali eto, mi to zovemo cmf. Po toj logici Rahmanović i Husejinović nemaju poziciju u ekipi sa čim se ne slažem.
Mislim da ćemo i kada ode Sarić imati dosta igrača na tim pozicijama u vezi i tek kada bi još jedan otišao onda bih razmišljao o pojačanju.

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 11 dec 2017, 17:01

haris004 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Po meni je veoma mala razlika u našoj igri između cmf i dmf. Stanojević, Adukor i Herić su nešto sposobniji odbranu igrati pa ih zovemo dmf. Sarić je cijelo vrijeme igrao ispred njih kao neka desetka, ali eto, mi to zovemo cmf. Po toj logici Rahmanović i Husejinović nemaju poziciju u ekipi sa čim se ne slažem.
Mislim da ćemo i kada ode Sarić imati dosta igrača na tim pozicijama u vezi i tek kada bi još jedan otišao onda bih razmišljao o pojačanju.
I ja tako mislim, prije bih rekao da mi igramo sa tri centralna vezna samo sa različitim ulogama. Tu je jedan klasični razbijač (Adukor), zatim engleski prototip centralnog veznog koji ide i naprijed i nazad (Box to box - Stanojević) i tehničar-playmaker Sarić. Ne igramo toliko strogo u linijama da bi se osjetila razlika između centralnog i zadnjeg veznog, ili centralnog i prednjeg, po meni je bitnija tehnika i kreativnost koju taj treći posjeduje. Barem tako mi izgleda ono što gledam na terenu.

Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 dec 2017, 17:30

Jedino Stanojević igra nešto što liči na školski primjer DMF-a.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 dec 2017, 17:34

Ahmetovic na klupi Karabukspora protiv Konje :lol:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 11 dec 2017, 18:03

Sarajlijica1946 je napisao/la:Ahmetovic na klupi Karabukspora protiv Konje :lol:
Vidi fakat :urnebes:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 11 dec 2017, 18:06

Kakav je ovo zayeb :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 dec 2017, 18:29

Sarajlijica1946 je napisao/la:Ahmetovic na klupi Karabukspora protiv Konje :lol:
Juce protiv Viteza, danas protiv Konye, kaze hoce da ocuva formu za proljetni dio :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, Google [Bot], Lavcina, Marokanci58, Turo i 28 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []