valjda si tu da naucis nesto, a pricat mos kasnije uz kaficu il sok, sta vec pijes.
Mlad si ti jos...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sto nije komunizam da se ovi Titovci zalete.nevjernik je napisao/la:izgleda nacionalizam na temi "Mundobasket"
neko me/nas zvaoDevil je napisao/la:Sto nije komunizam da se ovi Titovci zalete.nevjernik je napisao/la:izgleda nacionalizam na temi "Mundobasket"
Ma cini ti se nesta ja glasno razmisljam.T-MAC je napisao/la:neko me/nas zvaoDevil je napisao/la:Sto nije komunizam da se ovi Titovci zalete.nevjernik je napisao/la:izgleda nacionalizam na temi "Mundobasket"![]()
![]()

Da,ali to je najmanje bitni detalj na ovoj slici imaju najmanje 3 brutalno smesne scene.dubrava je napisao/la:jel to oni igraju povuci - potegni![]()
pa tko prije, njemu mlada
![]()
Onaj guzonja sa desne strane, lik sa kačketom koji je zauzeo neku kung - fu pozu i onaj kralj sa cigarom kojeg nije briga šta se dešava oko njega.Devil je napisao/la:Da,ali to je najmanje bitni detalj na ovoj slici imaju najmanje 3 brutalno smesne scene.dubrava je napisao/la:jel to oni igraju povuci - potegni![]()
![]()
Bravo majstore.Monolog je napisao/la:Onaj guzonja sa desne strane, lik sa kačketom koji je zauzeo neku kung - fu pozu i onaj kralj sa cigarom kojeg nije briga šta se dešava oko njega.Devil je napisao/la:Da,ali to je najmanje bitni detalj na ovoj slici imaju najmanje 3 brutalno smesne scene.dubrava je napisao/la:jel to oni igraju povuci - potegni![]()
![]()
Pa dobro nisam tako mislio,ali ne brini se jos 5 minuta i bice potpuno jasna slika.dubrava je napisao/la:A dobro, ja slabo kontam, jel tako devileto si htio da kazes?
![]()
a jebga, kad sam Bosanac, a ovaj Tuzlak, odmah je o slici i disertaciju mogo napisati
![]()
ninja i guzonja su prejaki![]()
evo, i ja polako kontam, odmagljuje mi se
![]()
hahahahah, dobra, dobraDevil je napisao/la:Pa dobro nisam tako mislio,ali ne brini se jos 5 minuta i bice potpuno jasna slika.dubrava je napisao/la:A dobro, ja slabo kontam, jel tako devileto si htio da kazes?
![]()
a jebga, kad sam Bosanac, a ovaj Tuzlak, odmah je o slici i disertaciju mogo napisati
![]()
ninja i guzonja su prejaki![]()
evo, i ja polako kontam, odmagljuje mi se
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.