Skuplji od AtletikaVirtu4l je napisao/la:Gdje su akademci sa kobilje glave u ovom žrijebu![]()
2014SELIMOVIĆ: Trening kamp u Butmiru jedna je od kapitalnih investicija koje će FK Sarajevo, uz pomoć Vincenta Tana, realizirati u velikoj smjeri do kraja 2015. godine.
Nemoj više mijenjati izgidosmoKUSTURICA: To je žalosna činjenica koja govori da se u omladinskom pogonu ne radi dovoljno kvalitetno. Nešto se desi na prelazu iz juniorskog u prvi tim i odjednom se dođe do spoznaje da naši mladići ne mogu biti okosnica prvog tima. Uopšte nisam zadovoljan sa radom u omladinskom pogonu, uz časne izuzetke. Tu će biti promijena, morat će se raditi 8 sati dnevno po programima koji će biti ustrojeni. Trening kamp i naša fudbalska Akademija će sve promijeniti.
Ma to me ne zanima.. Glasanje je to glupo.... Meni si ti totalno nerealan lik. Znaci zesci kontras. Ne znam mozda sam samo 2-3 puta vidio da si napisao neki realan post. I to mozda kad ste zijanili titulu.. Tebi da neko kaze da je zeljin dres plave boje , ti bi rekao nije tacno, malo naginje na zelenu..Virtu4l je napisao/la:Zagor je napisao/la:A ti Virtual napusi nam se kurca...![]()
![]()
![]()
I pitaju se ostali zašto kinezi glasaju za mene
Možemo iznajmiti gradski stadion Koševo ako nam je volja, možemo ih dočekati i na SVOM stadionu, možemo u Zenicu... mi smo Željo moj Djipke, možemo šta nam je voljafks74 je napisao/la:Gdje ce mali strumfovi docekati Hatletika Hmadrida.
u trening centru Butmirfks74 je napisao/la:Gdje ce mali strumfovi docekati Hatletika Hmadrida.
bilo bi dobro da iznajmimo stadion u niksicu ili pljevljima, pa da napokon i ti pogledas utakmicuVirtu4l je napisao/la:Možemo iznajmiti gradski stadion Koševo ako nam je volja, možemo ih dočekati i na SVOM stadionu, možemo u Zenicu... mi smo Željo moj Djipke, možemo šta nam je voljafks74 je napisao/la:Gdje ce mali strumfovi docekati Hatletika Hmadrida.
Jedno je sigurno, veliki Željezničar će dočekati veliki Atletico Madrid![]()
Kakav je to cirkusant jbtZenzo je napisao/la:Skuplji od AtletikaVirtu4l je napisao/la:Gdje su akademci sa kobilje glave u ovom žrijebu![]()
![]()
https://www.transfermarkt.de/atletico-m ... rein/41581 - Atletiko UEFA U19 700.000 €
https://www.transfermarkt.de/fk-sarajev ... erein/5610 - Sarajevo Akademija U19 900,000 €
mozemo i na gradskom stadionu kosevo, svakako nije u vlasnistvu nijednog kluba...fks74 je napisao/la:Gdje ce mali strumfovi docekati Hatletika Hmadrida.
grbavicka je napisao/la:mozemo i na gradskom stadionu kosevo, svakako nije u vlasnistvu nijednog kluba...fks74 je napisao/la:Gdje ce mali strumfovi docekati Hatletika Hmadrida.
Pa naravno kad ti neko realno kaze nesto, ne znas sta da odgovoris. Jer tvoji komentari se svode na to da ste vi Bogom dan klub, a mi udbasi. S tobom se ne moze voditi normlana diskusiju, jer ti to ne zelis.Virtu4l je napisao/la:Sve si lijepo rekao, i onda sam slučajno pogledao tvoj potpis.
I ti se nasao raspravljati sa likom koji vise mrzi Sarajevo nego sto voli Zelju..Zagor je napisao/la:Pa naravno kad ti neko realno kaze nesto, ne znas sta da odgovoris. Jer tvoji komentari se svode na to da ste vi Bogom dan klub, a mi udbasi. S tobom se ne moze voditi normlana diskusiju, jer ti to ne zelis.Virtu4l je napisao/la:Sve si lijepo rekao, i onda sam slučajno pogledao tvoj potpis.
Ovakav sličan na dresu bi mogo biti i kod vas. Medo se penje na bukvu.Virtu4l je napisao/la:Možemo iznajmiti gradski stadion Koševo ako nam je volja, možemo ih dočekati i na SVOM stadionu, možemo u Zenicu... mi smo Željo moj Djipke, možemo šta nam je voljafks74 je napisao/la:Gdje ce mali strumfovi docekati Hatletika Hmadrida.
Jedno je sigurno, veliki Željezničar će dočekati veliki Atletico Madrid![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nedimmmm1337, PeppermintSA, tutankamon1905 i 29 gostiju.