FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
**** ordagića, imao je priliku doci u vise navrata, nije htio ko ga je..be
Slavko hoce Ivetica u Slobodu da vrati,pa eto mogli bi se nagodit na tu foru za neke Tuzlake u razmjeni. 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pravimo trade, kao u NBAmiky_hz je napisao/la:Slavko hoce Ivetica u Slobodu da vrati,pa eto mogli bi se nagodit na tu foru za neke Tuzlake u razmjeni.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ako Sarić ide, onda bi ja Ordagića pokušao dovesti i mislim da bi bili u plusu.
Izvjesno je i mislim da će Ivetić put Tuzle, ja bi na lijevom beku doveo kvalitetnu konkurenciju Almiru, pa ako ovaj bude kriminalan kako zna biti, da ima dostojnu zamjenu, isto važi i za poziciju desnog beka, ako Kadušić ode, doveo bi po mogućnosti boljeg igrača od Hodžića.
Riješio bi se Novakovića a na njegovo mjesto bi doveo jakog i iskusnog stopera od kojeg će Mihojević i Mujakić nešto naučiti i iskoristiti svoj talenat.
Riješio bi se Liivaka, Lelića i Anđušića, doveo bi kvalitetna oba krila gdje bi njihove zamjene bile Kuzmanović, odnosno Hebibović.
Ih, kakva bi onda ekipa bila....
Izvjesno je i mislim da će Ivetić put Tuzle, ja bi na lijevom beku doveo kvalitetnu konkurenciju Almiru, pa ako ovaj bude kriminalan kako zna biti, da ima dostojnu zamjenu, isto važi i za poziciju desnog beka, ako Kadušić ode, doveo bi po mogućnosti boljeg igrača od Hodžića.
Riješio bi se Novakovića a na njegovo mjesto bi doveo jakog i iskusnog stopera od kojeg će Mihojević i Mujakić nešto naučiti i iskoristiti svoj talenat.
Riješio bi se Liivaka, Lelića i Anđušića, doveo bi kvalitetna oba krila gdje bi njihove zamjene bile Kuzmanović, odnosno Hebibović.
I zaboravio si još Delača da vratimo a Pavlović da mu bude zamjena ako ikako može.SiouxLukavac je napisao/la:Ako Sarić ide, onda bi ja Ordagića pokušao dovesti i mislim da bi bili u plusu.
Zezam se, nerealno je to jbg, iako bi mi svi voljeli nešto tako. Ja bih bio prezadovoljan kad bi doveli Ordagića, lijevo krilo i štopera za početak.
Ivetić i pick prve runde(akademac naš neki) za Ordagića.Esport je napisao/la:Pravimo trade, kao u NBAmiky_hz je napisao/la:Slavko hoce Ivetica u Slobodu da vrati,pa eto mogli bi se nagodit na tu foru za neke Tuzlake u razmjeni.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ja u vezi ne bih nikog dovodio.
Adukor, Stanojević, Herić, Radovac kao centralni i kao desetke Rahmanović, Babuka i Velkoski.
Čak i da Krstu ne računamo kao desetku opet imamo širok izbor igrača.
Sa druge strane stoper i krilo su nam prioriteti. Sa onim krilom iz Istre i nekim stoperom ja bih bio prezadovoljan. Kao da gledam dovest ćemo i Gojkovića iz Istre na stopera
Adukor, Stanojević, Herić, Radovac kao centralni i kao desetke Rahmanović, Babuka i Velkoski.
Sa druge strane stoper i krilo su nam prioriteti. Sa onim krilom iz Istre i nekim stoperom ja bih bio prezadovoljan. Kao da gledam dovest ćemo i Gojkovića iz Istre na stopera
Zadnja izmjena: haris004, dana/u 11 dec 2017, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
- Evolution87
- Kontakt:
Kazna protiv mladosti 7 milja??? Koji qrac
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ovdje je samo Radovac cmf. Fali nam tu neko ako Saric ode.haris004 je napisao/la:Ja u vezi ne bih nikog dovodio.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Po meni je veoma mala razlika u našoj igri između cmf i dmf. Stanojević, Adukor i Herić su nešto sposobniji odbranu igrati pa ih zovemo dmf. Sarić je cijelo vrijeme igrao ispred njih kao neka desetka, ali eto, mi to zovemo cmf. Po toj logici Rahmanović i Husejinović nemaju poziciju u ekipi sa čim se ne slažem.Sabinho je napisao/la:Ovdje je samo Radovac cmf. Fali nam tu neko ako Saric ode.haris004 je napisao/la:Ja u vezi ne bih nikog dovodio.
Mislim da ćemo i kada ode Sarić imati dosta igrača na tim pozicijama u vezi i tek kada bi još jedan otišao onda bih razmišljao o pojačanju.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
I ja tako mislim, prije bih rekao da mi igramo sa tri centralna vezna samo sa različitim ulogama. Tu je jedan klasični razbijač (Adukor), zatim engleski prototip centralnog veznog koji ide i naprijed i nazad (Box to box - Stanojević) i tehničar-playmaker Sarić. Ne igramo toliko strogo u linijama da bi se osjetila razlika između centralnog i zadnjeg veznog, ili centralnog i prednjeg, po meni je bitnija tehnika i kreativnost koju taj treći posjeduje. Barem tako mi izgleda ono što gledam na terenu.haris004 je napisao/la:Po meni je veoma mala razlika u našoj igri između cmf i dmf. Stanojević, Adukor i Herić su nešto sposobniji odbranu igrati pa ih zovemo dmf. Sarić je cijelo vrijeme igrao ispred njih kao neka desetka, ali eto, mi to zovemo cmf. Po toj logici Rahmanović i Husejinović nemaju poziciju u ekipi sa čim se ne slažem.Sabinho je napisao/la:Ovdje je samo Radovac cmf. Fali nam tu neko ako Saric ode.haris004 je napisao/la:Ja u vezi ne bih nikog dovodio.
Mislim da ćemo i kada ode Sarić imati dosta igrača na tim pozicijama u vezi i tek kada bi još jedan otišao onda bih razmišljao o pojačanju.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jedino Stanojević igra nešto što liči na školski primjer DMF-a.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ahmetovic na klupi Karabukspora protiv Konje 
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Vidi fakatSarajlijica1946 je napisao/la:Ahmetovic na klupi Karabukspora protiv Konje
-
belosevic28
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Juce protiv Viteza, danas protiv Konye, kaze hoce da ocuva formu za proljetni dioSarajlijica1946 je napisao/la:Ahmetovic na klupi Karabukspora protiv Konje
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Fali nam krilo! Al baš pravo i dobro krilo. Nikakve koristi od Hebibovića, Anđušića, Lelića, Liivaka i Kuzmanovića. Krste može proći ali nije to to.
Hajde da Tobeta proguramo kad je već jedini on konkurencija Feldu.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=13016
Svi za Tobeta, svi svi svi!
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=13016
Svi za Tobeta, svi svi svi!
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Evolution87
- Kontakt:
Tobe do kraja
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,