NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2017/2018
Ma ne mashe ljudi, ovo je poraz
Po.sralo ih veceras jebga
Po.sralo ih veceras jebga
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Usput,ma koliko izgledalo isto ofanzivno,ovaj HOU je jaca ekipa nego prosle sezone,jer igraju odbranu.Ne bas u ovoj utakmici,ali veca su prijetnja zbog defanzive.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne ovoliko dobro, ali dovoljno dobro da nemaju problema sa spacingom da, to sam ti i govorio.NEZALAGANJE je napisao/la:Mislim da niko nije ocekivao da Moore,a pogotovo Miller ovako sutiraju.Medjutim,i dalje je to gola borba za PO,kako smo i predvidjali.IlCapitano je napisao/la:Rekoh ja tebi da imaju sasvim ok šutere i role igrače. Samo još da se Hill oporavi i popuni rupu u odbrani na krilu.NEZALAGANJE je napisao/la:Arizi zato sto je poslije faula udario Cousinsa jos 2 puta sto je u kosarci tehnicka.
Inace,GS Pelicans![]()
Nikakva gola borba. Imali su najteži raspored dosad od ovih ekipa sa kojima se bore, bez Ronda dobar dio koji je fenomenalno oslobodio ekipu kako sam i govorio, Hill još ne igra, Davis je imao problema itd.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Problem je u tome sto im CP nije donio novu dimenziju kao sto se ocekivalo, poene iz picka i poludistance nego se samo uklopio u Mikeovo napucavanje. S ovakvim stilom igre nemaju sanse ni protiv Warriorsa ni protiv kompletnih Spursa al vidjet cemo hoce li sta promijenit do PO.NEZALAGANJE je napisao/la:Usput,ma koliko izgledalo isto ofanzivno,ovaj HOU je jaca ekipa nego prosle sezone,jer igraju odbranu.Ne bas u ovoj utakmici,ali veca su prijetnja zbog defanzive.
de poruči retardu da je fazon u poenimaalemsa je napisao/la:14 asistencija Brade nije ni poluvrijeme
Doktor 
Eto ti nove dimnezije, CP take over, 10 poena zaredomEpidaurus je napisao/la:Problem je u tome sto im CP nije donio novu dimenziju kao sto se ocekivalo, poene iz picka i poludistance nego se samo uklopio u Mikeovo napucavanje. S ovakvim stilom igre nemaju sanse ni protiv Warriorsa ni protiv kompletnih Spursa al vidjet cemo hoce li sta promijenit do PO.NEZALAGANJE je napisao/la:Usput,ma koliko izgledalo isto ofanzivno,ovaj HOU je jaca ekipa nego prosle sezone,jer igraju odbranu.Ne bas u ovoj utakmici,ali veca su prijetnja zbog defanzive.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da,to je istina.Realno,bez svih segmenata igre(koji ukljucuje i midrange) tesko,tesko se moze dobiti ozbiljan protivnik u POu.Epidaurus je napisao/la:Problem je u tome sto im CP nije donio novu dimenziju kao sto se ocekivalo, poene iz picka i poludistance nego se samo uklopio u Mikeovo napucavanje. S ovakvim stilom igre nemaju sanse ni protiv Warriorsa ni protiv kompletnih Spursa al vidjet cemo hoce li sta promijenit do PO.NEZALAGANJE je napisao/la:Usput,ma koliko izgledalo isto ofanzivno,ovaj HOU je jaca ekipa nego prosle sezone,jer igraju odbranu.Ne bas u ovoj utakmici,ali veca su prijetnja zbog defanzive.
@Il Capitano Ja ti kazem da je ovo borba za PO i tako i igraju.Jako promjenjivo,a svima fale igraci u ekipama koji su im konkurenti.Jedino OKC nije imao tolike probleme sa povredama.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 12 dec 2017, 03:51, ukupno mijenjano 1 put.
Since the Westbrook coast-to-coast dunk that tied the game, the Hornets went on a 22-2 run to open up a 20-point lead.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- IlCapitano
- Kontakt:
Kažu sudije Tucker i CP3 bez faula čuvaju Cousinsa u postu. 
Rondo TD
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
- IlCapitano
- Kontakt:
Možeš Rođaka toljagama tući pod košem ali ne daj Bože puhnuti na Hardena...
Dan te je.bo prebijaju Cousinsa na 20 razlicitih nacina citavu tekmu i onda ovako ko mahniti skacu kad sudije napokon jedan faul sviraju 
RATATATATAIlCapitano je napisao/la:Možeš Rođaka toljagama tući pod košem ali ne daj Bože puhnuti na Hardena...
HARDEN
BRADA
JAMES
EDWARD
13
- IlCapitano
- Kontakt:
Pa ovo je sramota majke mi, skoči Harden sa obje noge i nema koraka 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nisu bili koraci.Upravo sam pregledao na slow motionu jer mi se isto ucinilo.IlCapitano je napisao/la:Pa ovo je sramota majke mi, skoči Harden sa obje noge i nema koraka
Kakva trka Hardena i LeBrona ce bit za MVP 
A sta radi ovaj babo od covjeka
6 steals, kakvo izdanje u clutch-u dvije tekme zaredom
6 steals, kakvo izdanje u clutch-u dvije tekme zaredom
- branimir85
- Kontakt:
rakete
sad mi napokon izgledaju kao ozbiljan kontender
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- IlCapitano
- Kontakt:
Što se tarzan puše jer su na jedvite jade dobili ekipu sa pola sastava i 8 igrača na terenu 
Je l' ovako i nakon one sramote sa Portlandom?
Je l' ovako i nakon one sramote sa Portlandom?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.