Albanija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Albanija - BiH
makar nas je poraz spustio na zemlju opet, pa mi se nakon svake pobjede vidimo kao svjetski prvaci
kada siptari zaigraju, najebali smo pravo u albaniji.
Fernando José Torres Sanz El Niño |Liverpool FC
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ebo siptare, ako mi budemo u najboljem izdanju nikakav siptar nam ne moze pokvariti planovetest_car je napisao/la:kada siptari zaigraju, najebali smo pravo u albaniji.

Za zivot cijeli!
sa susicem? bogme tesko...negine nam poraz.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ebo siptare, ako mi budemo u najboljem izdanju nikakav siptar nam ne moze pokvariti planovetest_car je napisao/la:kada siptari zaigraju, najebali smo pravo u albaniji.
Fernando José Torres Sanz El Niño |Liverpool FC
-
- Kontakt:
Naši su se igraći prepali francuza, realno gledano jaci smo i bolji od Albanaca i njih se naši Zmajevi nesmiju bojati i trebamo ici na pobjedu
Nakon Francuske ja se ne bi usudio pominjat pobjedu prtiv bilo "koga" ...fazlafazla je napisao/la:Naši su se igraći prepali francuza, realno gledano jaci smo i bolji od Albanaca i njih se naši Zmajevi nesmiju bojati i trebamo ici na pobjedu
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- King Kenny
- Kontakt:
ako susic bude postavio *taktiku* kao protiv francuza poraz nam ne ginefazlafazla je napisao/la:Naši su se igraći prepali francuza, realno gledano jaci smo i bolji od Albanaca i njih se naši Zmajevi nesmiju bojati i trebamo ici na pobjedu

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Kuže nas je skužio

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- NoName
- Kontakt:
Priželjkujem poraz jer je Sušić obećao otići ako se to desi a grupa je takva da bi i nakon poraza, sa normalnim selektorom, itekako imali šanse pa i za prvo mjesto.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja njih ne omalovažavam do te mjere da ne mogu nikome zapapriti, već govorim da nemaju kvalitet da budu prvi u grupi. Sad, iznenađenja su moguća(lopta je okrugla, rekoše stariji), tako da...No, bez obzira koliko Albanci imali sreće, htijenja, volje ili ne znam ti čega, trebaće im i kvalitet kojeg, da budemo iskreni, ne posjeduju.Devil je napisao/la:
Brate jbg nisu oni ni nekvalitetni pogledaj njihove prosle kvalifikacije,0:0 u Lisabonu,0:0 kuci sa Svedima,1:1 kuci sa Dancima koji su i otisli na SP.izgubili od Portugala 1:2 kuci golom u 95.minutu,tako da oni nisu naivan protivnik,potencijalna mina grupe gde svi mogu da izgube.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Realno, tuljumbe nam neće dati gol jer se brane i kući i na strani,al bome s ovakvom igrom nećemo ni mi njima.
Dakle,ništa ne preostaje nego X ko kuća
Dakle,ništa ne preostaje nego X ko kuća

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Mi imamo svi jedan veliki kompleks da imamo jaku repku 

jeste francuska bolja momcad ali sigurno su nasi morali odigrati bolje vise se zalagati i boriti jbg a ne onakoreds je napisao/la:Meni nije nada opala,Francuska je bolja momčad i dalje sam uvjeren da možemo bar do 2.mjesta.Cartman je napisao/la:Hajde napravite anketu, da vidimo koliko je raji opala nada...
Albanija bi mogla sve iznenaditi u grupi treba se čuvati ali očekujem pobjedu možda od 0-1.
.
"Ja sam uvjek imao dobru volju da napravimo nešto dobro i da fudbal stavimo na zdrave noge, međutim vidim da to nije moguće. Član sam Predsjedništva tri godine i to daleko manje od mojih kolega iz ovog tijela i ne znam čime sam zaslužio takvo ponašanje. Ostavku neću podnijeti, jer imam obavezu prema FS RS koji me je predložio na ovu funkciju.", rekao je Čeko.
Eto kad god repka igra samo pjevajte savez napolje to ce motivisati igrace ima da lete. Necemo ga nikad istjerat samo mozemo popusiti njegovu mlohavu neobrezanu srpsku k.urcinu
Eto kad god repka igra samo pjevajte savez napolje to ce motivisati igrace ima da lete. Necemo ga nikad istjerat samo mozemo popusiti njegovu mlohavu neobrezanu srpsku k.urcinu
Zadnja izmjena: kurdt, dana/u 08 sep 2010, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Sinoc nam je ocitana vrlo poucna lekcija, da vise nikad sebe ne precjenimo, a druge potcjenimo. Albanci mozda nemaju kvalitet za neko veliko takmicanje ali su u stanju da poremete bilo koju repku, zato mislim da su nam sanse 50-50... tu ce se vidjeti koliko smo psihicki (ne)jaki, igraci imaju dovoljno vremena da se dohavizaju, Susic da nadze neku bolju taktiku,a "navijaci" da se odluce hoce li nastaviti sa primitivizmom ili konacno shvatiti bacanjem baklji i pravljenjem ostalih sranja nece postici nista osim blamiranja i sebe i nacije...
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
Ovdje apsolutno ne očekujem pobjedu, jer tim igra tako da jedino Luxemburga možemo pobjediti, bez promjena u taktici, nemamo se čemu nadati.
Hajde da mi vidimo ko ce u Albaniju.nesto na Kosevu cu da je cjena oko 180KM.odavno imam zelju otici tamo.Sad je prilika.Nisu vala ni neke pare 200Km valja otici malo svijeta vidjeti.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Svi ovdje pisu da ocekuju poraz, a na anketi ubjedljivo vodi pobjeda BIH.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- bavaraccccc
- Kontakt:
albosi ce da nas saslusaju,nego izgubit i ovu,i cekat da safa ode,to nam je jedina sansa za euro,
,a sve mislim da ce nas odraditi i bjelorusi i rumunji,kako bilo imaju svi boljeg selektora,ako se ovo u nas moze nazvati selektorom,pa ljudi moji nema u onome safetu damara,da mi je njega vidjeti da dobije na lotu

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
BIHfan je napisao/la:Svi ovdje pisu da ocekuju poraz, a na anketi ubjedljivo vodi pobjeda BIH.![]()
![]()
![]()
![]()

nemamo se mi čemu nadat, sa Ćirom se osjetio taj duh zajedništva, osjetilo se na terenu da su svi kao jedan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.