Istina je da smo imali pehova, ali da se npr Čabraja nije držao do kraja protiv Goška a i nije trebao se ni držati možda o ovome sad nebi pričali. Nismo smjeli uprskati ovako stvari u borbi za oba trofeja, jedan da ali dva nikako.
Vidilo je se u zadnjih 5 utakmica da neki nemaju šta raditi u ovom klubu.
Počevši od golmana: tu smo dobri, ali brzo ćemo trebati tražiti zamjenu i za Bilobrka i on je kraju karijere.
Obrana:
Ćorluka nije ekstra kvalitet ali zaslužuje prvih 11, od stopera Bralić može proći ali ni on nije onaj stari, Joja klupa, svakako će brzo i on u mirovinu, Nikić nista posebno, nije napredovao čovjek, Matić ok do kraja sezone. Marković po meni što prije raskid. Treba nam na zimu lijevi bek i stoper jedan.
Veza:
Begonja je odlično igrao u europi, prvenstvo solidno, Ćorić se puno izgleda zeza ali ako prođe prave pripreme može puno pomoći. Dane nije za nas ali njegova želja i borba su fantastični, Lončaru treba još pure kako se kod nas kaže. Grubišić i Ivanković slobodni papiri. Vukoja i Marić posudba da steknu minuta.
Naprijed: Menalo nadam se da će ostati, Čabraja je svakako out do kraja sezone, Basa nije nista pokazao a kako sam čuo ima jednu od najvećih plaća i ako je moguće raskinuti, Baraban nije onaj stari, Waga svakako igra oproštajnu sezonu, Juriću trebaju minute, Dino je dobro krenuo ali i njega zezaju ozljede.
Po meni opet ponavljam: raskinuti sa Markovićem, Jurom, Grubišićem i Bašom. Dane i Joja su naši ali nije to kvaliteta ako mislimo donijeti titulu u naš grad. Dovesti stopera, lijevog beka, veznog i napadača i onda bi se mogli nadati tituli a ovo ostalo je sve vidimo i u ovih 5 utakmica kako...
Samo Široki!