FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 dec 2017, 23:55

Komuljara je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
Komuljara je napisao/la:Tuzlak, stvarno moras poceti malo pozitivnije razmisljati, mlad si, valjace ti u zivotu :)
Razmisljati cu kada bude materijala da tako razmisljam. Do tada mozemo se mi nadati da nesto osvajamo kup, ostajemo u ligi, sve bajno i krasno. Ali to je najgori oblik zablude jer sami sebe lazemo.
Kada se u 15 godina svake godine ista stvar desi onda ima da se desi i 16. put.
O cemu ba ti pricas, u 15 godina?! Pa nisi ovako crnjacio kada ti je AH bio na celu, nisi trazio finansijski, nisi se zalio na igrace koji su uzimali desetine hiljada na dva udarca lopte. Pa nemas uopste autoriteta u svojim izjavama da ti nekome pricas. Ja sam barem dosljedan, banirali me ili ne.
Koliko je ova vlast u Tuzli godina? I koliko su trofeja u tom razdoblju u kolektivnim sportovima osvojili?

Sta cu crnjaciti kod Husica kada su bili u vrhu tabele i igrali Evropu? Za finansijski izvjestaj se slazem da svako mora da podnese. A za igrace me ne zanima koliko uzimaju dok su u vrhu tabele i pobjedjuju. Po cemu ovi igraci opravdavaju nesto? I ovi uzimaju desetine hiljada, a izgledaju daleko losije od onih starih na terenu. Ovi ne mogu izboriti uopste Evrope i vratiti u klub 300-400 hiljada KM. A opet ih ima koji uzimaju 5000 KM.

Boli mene briga ko je na vrhu kluba, vidim ja mane i Husica i ovih. Husic je imao manu sto je pisao pozajmice i sto nakon njega nema plana B. Ali dok je on u nekom klubu on to sve servisira da se ne mora niko zamarati stvarima van terena, isto svaki rok je i aktivan i ima visoke ambicije.

Ali nije normalno da se ovi podrzavaju samo da ne bude Husic. Ovi da se poseru po klubu neki bi ih podrzali samo da nije Husic.
Oni su trebali skontati da predaju Husicu za sva vremena klub u ruke, da naprave deal oko stadiona i to bi bilo to. Ovako nakon sto se nisu dogovorili smo dobili njegove pozajmice na teret, reprogramski dug i te stvari. Da se krenulo u pravcu dogovora i pustilo njemu da bude zasluzan za Slobodu, a ne neko drugi imali bi i stadion i ekipu. Prvo se nije nista promienilo u statutu, drugo ne zele da se odreknu stadiona, trece oni bi da tempiraju kada i kako da on izlazi u Evropu. Oni u prevodu zele da preuzmu sve zasluge. Covjek ih otkantao i sada su mu prikacili sve najgore. Da su bili normalni i imali razuma pa skontali da ne mogu ni oni ni on imati sve imali bi sada normalnu Slobodu i dalje.

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 13 dec 2017, 00:08

Koji trol yebo sve sebi, finansijski se najvise trazio za njegovo vrijeme, najvece kazne od saveza za njegovo vrijeme svaku tekmu par hiljada pravili.
A sada ne smiju pisnuti. ...
Ako vec pricas o tome vremenu reci i da smo bili viceprvaci, finalisti kupa najbolja gostujuca ekipa nakon Zrinjskog, strah i trepet u ligi. ...
Ako uporedimo da je ova uprava za sezonu i pol syebala 1.3 miliona od grada, sponzora plus pola miliona od evrope, 300 000 od Krpica I zaduzila klub jedno 450 000 (izacice sve uskoro na sunce)na pozajmice, a bori se za goli opstanak gdje jedva bod kuci uzimamo ne znam za tebe meni je prva opcija nekako primanljivija.
Husic je tako on kaze zaduzio (pozajmica)klub 3 milke ali su rijeseni desetci tuzbi, igraca i pravnih lica zbog kojih nema hotela gdje smo mogli nociti ili restorana da rucamo. .
Zlatnik(restoran) i Medjugorje su odnijeli skoro 100 000 km da se isplati dug i sve smo to gledali imaju klipovi sa skupstina sa press imaju video kada covjek pokazuje dokument od 30 ljudi koji traze novac igraca bivsa od toga 22 ......I uz sve to jos smo bili sila. ...
Pa yebem i njemu mater radio je na tri cetiri fronta sam ovi nemogu nista .....
Za godinu I pol ili malo jace napravili duga i sjebali para ko ovaj za cjelo vrijeme u Slobodi. ..
Pa zar ne rece Senad da 100 000 mje senco ide za plate samo. ..A sta smo dobili. ..ka rinu.
Dje su pare. ...
FK Sloboda Tuzla

Komuljara
Kontakt:

Post Postao/la Komuljara » 13 dec 2017, 00:10

Kakvo nerazumijevanje stvari od tako poluinteligdntnog momka. Ali drago mi je da potvrdjujes da je stadion i pare oko zemljista prva stvar, a ne ljubav prema Slobodi. Mani vise te price kako su ga otjerali, jer nisu ispunjavali zelje. Kakva mitomanija.
#SamoSloboda
#UključiMozak

Komuljara
Kontakt:

Post Postao/la Komuljara » 13 dec 2017, 00:12

Saltsity je napisao/la:Koji trol yebo sve sebi, finansijski se najvise trazio za njegovo vrijeme, najvece kazne od saveza za njegovo vrijeme svaku tekmu par hiljada pravili.
A sada ne smiju pisnuti. ...
Ako vec pricas o tome vremenu reci i da smo bili viceprvaci, finalisti kupa najbolja gostujuca ekipa nakon Zrinjskog, strah i trepet u ligi. ...
Ako uporedimo da je ova uprava za sezonu i pol syebala 1.3 miliona od grada, sponzora plus pola miliona od evrope, 300 000 od Krpica I zaduzila klub jedno 450 000 (izacice sve uskoro na sunce)na pozajmice, a bori se za goli opstanak gdje jedva bod kuci uzimamo ne znam za tebe meni je prva opcija nekako primanljivija.
Husic je tako on kaze zaduzio (pozajmica)klub 3 milke ali su rijeseni desetci tuzbi, igraca i pravnih lica zbog kojih nema hotela gdje smo mogli nociti ili restorana da rucamo. .
Zlatnik(restoran) i Medjugorje su odnijeli skoro 100 000 km da se isplati dug i sve smo to gledali imaju klipovi sa skupstina sa press imaju video kada covjek pokazuje dokument od 30 ljudi koji traze novac igraca bivsa od toga 22 ......I uz sve to jos smo bili sila. ...
Pa yebem i njemu mater radio je na tri cetiri fronta sam ovi nemogu nista .....
Za godinu I pol ili malo jace napravili duga i sjebali para ko ovaj za cjelo vrijeme u Slobodi. ..
Pa zar ne rece Senad da 100 000 mje senco ide za plate samo. ..A sta smo dobili. ..ka rinu.
Dje su pare. ...
E to je sve sazvakano vec stotinu puta, nema potrebe da se lozis. Laku noc
#SamoSloboda
#UključiMozak

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 13 dec 2017, 00:14

Komuljara je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Pa opet komunista? :rol:
Čovječe dragi kako ti ne dosadi više. Sve što radiš je citiraš druge, ili im se indirektno obraćaš i na neki način ismijavaš postove i vrijeđaš forumaše koji su ih napisali.
Imaš besplatno psihologa, znaš, ne treba te biti stid otići i popričati s nekim vezano za tvoj problem.
Pa obzirom da je moderator napokon skontao svijetlu stranu i da njegove prijetnje su bile bespredmetne, imam pravo ovdje diskutirati. Ti kršiš pravila sa tjeranjem forumaša sa foruma. A psihologa sebi zabij gdje god hoces, nismo na terapiji.
Ne tjeram te, samo ti opisujem tvoje ponašanje na ovoj temi, isto ponašanje koje si imao i na ko zna koliko prethodnih profila, a ponašanje koje nije nimalo lijepo, što potvrđuje tvoja zadnja rečenica kojom si pokazao kakvo si ti dno od osobe.
Ti očito imaš nekih problema, ili ti je Jasmin nešto u rodu, Senad, nešto tako, ili si jedan obični troll koji nema šta ovdje tražiti, jer da ti hoćeš normalno diskutovati, iste stvari se ne bi stalno ponavljale s tvoje strane.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 dec 2017, 00:18

Komuljara je napisao/la:Kakvo nerazumijevanje stvari od tako poluinteligdntnog momka. Ali drago mi je da potvrdjujes da je stadion i pare oko zemljista prva stvar, a ne ljubav prema Slobodi. Mani vise te price kako su ga otjerali, jer nisu ispunjavali zelje. Kakva mitomanija.
A inace drugoj strani je bitna ljubav prema Slobodi, bitno im je samo da kontrolisu Tusanj kako bi imali para za svoje uhljebe. A sto se tice individualno niko nece marke da ulozi.
U isto to vrijeme izbace na sjever, pomocne terene, istok i druge dekoracije sigurno jedno 10 miliona, a ne naprave stadion koji ima bar jednu uslovnu tribinu za Evropu.

Otjerali su ga, prvo covjek jedan se potrosi, dajes svoje vrijeme i pare na nesto sto je skupo. Fudbal nije jeftina stvar pa ni u BIH. A u isto vrijeme nisi ispostovan. Jel receno da ce Sloboda igrati Evropu u Tuzli, covjek je izborio, oni nisu uredili stadiona.
Zasto mu je Fule kada je bila skupstina rekao, Husicu zasto ti je cilj da udjemo u PL, to nije nikom u klubu cilj trenutno?
Sto je Imamovic iskakao iz pastete i kada je bio kup i kada je dosao Ciro i kada su igraci dolazili iz Sarajeva nakon pobjede?
Sto su navijaci svako kolo pravili kazne od 3-4k KM?
Onda svaku skupstinu neka frka, svadje, onda onaj predsjednik skupstine Muharemagic ga sabotira? Sada kada je skupstina prodje sve lagano, niko nema nikakve zamjerke, svi sute jer im se kaze da sute. Tada su i skupstinari i predsjednik skupstine trazili finansijske izvjestaje, sada niko ne trazi nista.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 dec 2017, 00:33

- Naša agencija traži da se prema igraču izmire obaveze, u protivnom ćemo biti primorani da pravnim putem tražimo zaštitu prava. Želimo korektnu obostranu saradnju, a ne da se lažemo, jer mi živimo od fudbala - rekao je Husarić za Faktor, dodajući da je rok za izmirenje dugova 20. decembar.
- Nikakva briga za igrača nije postojala dok je bio bolestan, a ugovor koji smo potpisali u junu ovjeren je tek u oktobru - precizira Škahićev menadžer.
- Nismo zadovoljni ni tretmanom koji je imao Škahić. Poslije odličnih partija i povratka na teren sklonjen je na klupu. Razlog je jednostavan. Naše javno reagovanje na dugovanja - kaže Husarić.

Ovdje se moze odmah namirisati sta ce biti. Juric nije predao ugovor kada je potpisan vec kasnije. Nasi ce govoriti bio je povrijedjen, nije igrao, nije bio tu. Ali ga bili potpisali. Onda ce doci do neke pravne bitke gdje ce nasi izgubiti spor jer logicno je potpisali ugovor, pa cekali da ga predaju. Citavo vrijeme ce tvrditi da imaju pravo ali su samo stvorili jedan problem namjerno ili ne gdje ce Sloboda morati da isplati igracu pare.
Ovo je vec sablon na koji rade, oni samo zanimljivo je zaseru kada je dobar igrac, a kada odlazi neko los onda nema problema. A sa ovim kvalitetnim igracima sve neke pravne bitke.

Ishod ce biti takav da ce Sloboda isplatiti pare, a oni ogaditi igraca ljudima jer ce to predstaviti kao napad na klub.

Komuljara
Kontakt:

Post Postao/la Komuljara » 13 dec 2017, 00:41

Aerials je napisao/la:
Komuljara je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Pa opet komunista? :rol:
Čovječe dragi kako ti ne dosadi više. Sve što radiš je citiraš druge, ili im se indirektno obraćaš i na neki način ismijavaš postove i vrijeđaš forumaše koji su ih napisali.
Imaš besplatno psihologa, znaš, ne treba te biti stid otići i popričati s nekim vezano za tvoj problem.
Pa obzirom da je moderator napokon skontao svijetlu stranu i da njegove prijetnje su bile bespredmetne, imam pravo ovdje diskutirati. Ti kršiš pravila sa tjeranjem forumaša sa foruma. A psihologa sebi zabij gdje god hoces, nismo na terapiji.
Ne tjeram te, samo ti opisujem tvoje ponašanje na ovoj temi, isto ponašanje koje si imao i na ko zna koliko prethodnih profila, a ponašanje koje nije nimalo lijepo, što potvrđuje tvoja zadnja rečenica kojom si pokazao kakvo si ti dno od osobe.
Ti očito imaš nekih problema, ili ti je Jasmin nešto u rodu, Senad, nešto tako, ili si jedan obični troll koji nema šta ovdje tražiti, jer da ti hoćeš normalno diskutovati, iste stvari se ne bi stalno ponavljale s tvoje strane.
Isprazna si. Tvoja diskusija ovdje je sljedeca: ako dodjem izgubicemo, ako ne dodjem pobijedicemo, a mozda ko zna. Kako rekoh, isprazna si.
Zadnja izmjena: Komuljara, dana/u 13 dec 2017, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
#SamoSloboda
#UključiMozak

Komuljara
Kontakt:

Post Postao/la Komuljara » 13 dec 2017, 00:43

Nema druge nego izabrati Tuzlaka za predjednika UO Slobode, on ima rjesenja za pitanja koja postoje i koja ce se stvoriti.
#SamoSloboda
#UključiMozak

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 13 dec 2017, 00:45

Na istoku stare price, na zapadu nista novo...
[emoji529][emoji529][emoji529][emoji529][emoji529][emoji529][emoji529][emoji529][emoji529]
[emoji204][emoji204][emoji204][emoji204][emoji204][emoji204][emoji204][emoji204][emoji204]

Sent from Nokia 3210

Komuljara
Kontakt:

Post Postao/la Komuljara » 13 dec 2017, 00:50

tuzlak1987 je napisao/la:- Naša agencija traži da se prema igraču izmire obaveze, u protivnom ćemo biti primorani da pravnim putem tražimo zaštitu prava. Želimo korektnu obostranu saradnju, a ne da se lažemo, jer mi živimo od fudbala - rekao je Husarić za Faktor, dodajući da je rok za izmirenje dugova 20. decembar.
- Nikakva briga za igrača nije postojala dok je bio bolestan, a ugovor koji smo potpisali u junu ovjeren je tek u oktobru - precizira Škahićev menadžer.
- Nismo zadovoljni ni tretmanom koji je imao Škahić. Poslije odličnih partija i povratka na teren sklonjen je na klupu. Razlog je jednostavan. Naše javno reagovanje na dugovanja - kaže Husarić.

Ovdje se moze odmah namirisati sta ce biti. Juric nije predao ugovor kada je potpisan vec kasnije. Nasi ce govoriti bio je povrijedjen, nije igrao, nije bio tu. Ali ga bili potpisali. Onda ce doci do neke pravne bitke gdje ce nasi izgubiti spor jer logicno je potpisali ugovor, pa cekali da ga predaju. Citavo vrijeme ce tvrditi da imaju pravo ali su samo stvorili jedan problem namjerno ili ne gdje ce Sloboda morati da isplati igracu pare.
Ovo je vec sablon na koji rade, oni samo zanimljivo je zaseru kada je dobar igrac, a kada odlazi neko los onda nema problema. A sa ovim kvalitetnim igracima sve neke pravne bitke.

Ishod ce biti takav da ce Sloboda isplatiti pare, a oni ogaditi igraca ljudima jer ce to predstaviti kao napad na klub.
Btw, osim Cipurkovica, cijeli UKC je bio animiran za lijecenje Skahica. I neka ga sada Husaric vodi. A ti ga lakiraj da nam lijep bude :)
#SamoSloboda
#UključiMozak

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 dec 2017, 00:54

Komuljara je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:- Naša agencija traži da se prema igraču izmire obaveze, u protivnom ćemo biti primorani da pravnim putem tražimo zaštitu prava. Želimo korektnu obostranu saradnju, a ne da se lažemo, jer mi živimo od fudbala - rekao je Husarić za Faktor, dodajući da je rok za izmirenje dugova 20. decembar.

Btw, osim Cipurkovica, cijeli UKC je bio animiran za lijecenje Skahica. I neka ga sada Husaric vodi. A ti ga lakiraj da nam lijep bude :)
Djaba ti sve to Cipurkovic i UKC nisu uposlenici kluba, ovaj ako preda racun pare ce morati da dobije od Slobode. Isto tako ce i za ugovor morati da dobije i juni,juil,august,septembar sve. Pa neka uprava pjeva borbene. Svaki spor ce da izgube.

https://sportsport.ba/fudbal/malkic-tuzi-slobodu/72054

Ponavljaju se stvari iz ere prije Azmira. Zna Zdeno kako se to radi. Samo sto sada nece biti Azmira da to plati Skahicu. ;)

Komuljara
Kontakt:

Post Postao/la Komuljara » 13 dec 2017, 00:58

tuzlak1987 je napisao/la:
Komuljara je napisao/la:

Djaba ti sve to Cipurkovic i UKC nisu uposlenici kluba, ovaj ako preda racun pare ce morati da dobije od Slobode. Isto tako ce i za ugovor morati da dobije i juni,juil,august,septembar sve. Pa neka uprava pjeva borbene. Svaki spor ce da izgube.

https://sportsport.ba/fudbal/malkic-tuzi-slobodu/72054

Ponavljaju se stvari iz ere prije Azmira. Zna Zdeno kako se to radi. Samo sto sada nece biti Azmira da to plati Skahicu. ;)
Nebitno, mi iz ljudi oko Slobode smo izljecili Skahica. Nije po papirima, njemu na savjest. Ti mozes nastaviti siriti negativnu energiju po cvaju, ali dzaba ti je, Sloboda ce ostati :)
#SamoSloboda
#UključiMozak

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 dec 2017, 01:01

Kako ste ga vi lijecili kada je vjerovatno sam sebi placao da ima zdravstveno? U bas je qovno taj Skahic, nevjerovatno sta radi.

U kojem to paralelnom univerzumu ja zelim da Sloboda ne opstane? Samo je pitanje u kojoj ligi, treca, cetvrta, peta, sa ili bez historije, kecap ili majonez?
Komuljaro branite Slobodu ko Enes Stjepana, nemojte je vise braniti bgt.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 13 dec 2017, 01:07

Hitman22 je napisao/la:Napravite peticiju i otjerajte Senada bombaša ! Mislim da je jasno da ne moze uzeti prvenstvo a mozda kup promaši. Husara na aparatima pa da mu se malo odškrinuti vrata.
Po meni počnite pisati Kurevicu jer samo je spas u nekom novom
Ajde
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Komuljara
Kontakt:

Post Postao/la Komuljara » 13 dec 2017, 01:28

Zajebi tu tu svoju pricu, Skahica smo provlacili kroz sve liste. Probaj ti proci bez veze to pa ces vidjeti sta smo radili. Inace, ti nemas veze o opstanku Slobode jer si klinac.
#SamoSloboda
#UključiMozak

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 dec 2017, 01:37

Komuljara je napisao/la:Zajebi tu tu svoju pricu, Skahica smo provlacili kroz sve liste. Probaj ti proci bez veze to pa ces vidjeti sta smo radili. Inace, ti nemas veze o opstanku Slobode jer si klinac.
Kakav opstanak, da brani Slobodu neko ko je vec jednu ugasio? Pa ja ti rekoh vec nismo svi neobrazovani. A vasa definicija ljubavi prema klubu je iskrivljena jer ste u politickim qovnima do guse. Jedino vam je raditi kako se sa vrha kaze. :thumbup:

A Skahic ce sve da naplati kako i treba da bude. Da ima normalnog poslodavca to ne bi izlazilo u medije da se prlja ime Slobode vec bi se vrlo lako rijesilo tako sto bi pare legle na racun. A onda bi se preslo fazi razgovora o ostanku igraca u klubu.

Komuljara
Kontakt:

Post Postao/la Komuljara » 13 dec 2017, 01:39

Majstore, tebi je politika obrisala mozak. Mi smo Skahicu pogli jer je igrac Slobode, kao sto cemo j svakom sljedecem igracu pomoci. Tebi trba samo par pilula da dodjrles sebi :)
#SamoSloboda
#UključiMozak

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 dec 2017, 01:42

Komuljara je napisao/la:Majstore, tebi je politika obrisala mozak. Mi smo Skahicu pogli jer je igrac Slobode, kao sto cemo j svakom sljedecem igracu pomoci. Tebi trba samo par pilula da dodjrles sebi :)
Svaka cast, nije UG vec crveni krst. Trebali ste mu pomoci tako sto bi izasli sa saopstenjem gdje kritikujete rad uprave koja mu nije predala ugovor da se ovjeri i sto mu nije platila lijecenje. A ne pokusavati zamaskirati propuste koji se dese zbog kojih samo Sloboda ispasta.

Komuljara
Kontakt:

Post Postao/la Komuljara » 13 dec 2017, 01:45

Znaci izvini sto smo mu pomogli :)
#SamoSloboda
#UključiMozak

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.