Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Da ponovimo:
zadatak napadaca je da zabije gol tj, da loptu "ugura" u gol. Eh sad postavlja se pitanje sta ce ugurati ako nema lopte? Bananu mozda? Smijesni ste. Glavni krivci su po meni vezni igraci koji prnuli nisu (cast Rahimicu covjek sa 56 umire al trci). Kad je Ciro rekao da Misimovic i Pjanic nemogu zajedno vi ste se svi pravili pametni da mogu. Eh sad se vidi da nemogu jer nijedan od njih 2 nije trkac i ceka slobodan prostor da bi dao zadnji pas. A ako imas 2 igraca koja cekaju prostor a nema ga onda su to 2 igraca manje + napadac koji nema lopte. I da sad svi o Dzeki pricaju kao o klocu nema veze sto je bio potpuno odsjecen i igrao protiv 4 stalno na ledjima a kada zabije prvi gol ponovo ce vratiti titulu najboljeg napadaca univerzuma.
zadatak napadaca je da zabije gol tj, da loptu "ugura" u gol. Eh sad postavlja se pitanje sta ce ugurati ako nema lopte? Bananu mozda? Smijesni ste. Glavni krivci su po meni vezni igraci koji prnuli nisu (cast Rahimicu covjek sa 56 umire al trci). Kad je Ciro rekao da Misimovic i Pjanic nemogu zajedno vi ste se svi pravili pametni da mogu. Eh sad se vidi da nemogu jer nijedan od njih 2 nije trkac i ceka slobodan prostor da bi dao zadnji pas. A ako imas 2 igraca koja cekaju prostor a nema ga onda su to 2 igraca manje + napadac koji nema lopte. I da sad svi o Dzeki pricaju kao o klocu nema veze sto je bio potpuno odsjecen i igrao protiv 4 stalno na ledjima a kada zabije prvi gol ponovo ce vratiti titulu najboljeg napadaca univerzuma.
Sinoc je Ibisevic dobio ogromne zvizduke, ali to je samo jedan igrac zasluzio, Edin "balerina" Dzeko. Ono njegovo ponasanje u svetom dresu je jedna velika sramota. Njemu je Wolfsburg prcija gdje moze radit sta god hoce izgleda, ali repka to nece nikada bit. Nije bila ni puno vecim igracima od njega, pa nece ni balerini. Covjek nije posteno potrco bez lopte. Ne moze me niko ziv ubjedit da je on sinoc bio znojan. Pa vise smo se mi jadnici na tribini i ispred TV-a uznojili od nervoze. Pa onda nakon utakmice nece da prica sa novinarima. Umislio se pravo, a igra za prosjecni njemacki klub. Neka ga je stid nakon one predstave sinoc, on da bude lider ekipe? Moze, al' u qurcu. Nema karaktera i morala. To se ne moze nacuit, ili ga imas ili ga nemas i zavrsis karijeru u Wolfsburgu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Larry David
- Kontakt:
Dzeko je dobar, ali Benzema je sinoc pokazao sta je vrhunski napadac. Ni njemu niko nije servirao sanse i gol, a covjek kad uzme loptu opasan je ko sam dzavo, niko mu lopte nije uzeo a da ga nije faulirao.
Mi nismo sinoc presli centra. Sta tu ima jedan napadac uradit?
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
- Larry David
- Kontakt:
Mozda da se zvijezda nekad pokusa vratiti ( a ne samo kad je korner ) kao sto je to Benzema sinoc radio.szlaja je napisao/la:Mi nismo sinoc presli centra. Sta tu ima jedan napadac uradit?
Nismo mi Wolfsburg pa da Josue, Riether, Schafer, Barzagli... trce za njega.
Dzeko se smao uklopio u sivilo cijele ekipe,mada mene zabrinjava da igrac od 40 miliona eura u toku 90 minuta ne uputi niti jedan sut u okvir gola!ali sta je tu je,Edin je nas najbolji ambasador u svijetu i sigurno da ni njemu nije lako,jer mu je u sinocnoj utakmici samo pala reputacija koju ima u Evropi,zna on dobro da je sinocnu utakmicu gledao i Murinjo u Realu,ako nista radi Benzeme...treeba se sada dobro odmoriti i onda pcoeti operaciju Albanija,tu utakmicu jednostavno mormao pobjediti!
- sarajlija89
- Kontakt:
Ako ste gledali zadnju presicu prije tekme,,kakvi su ba ono podocnjaci kod Dzeke,gdje je on zaglavio i lomio ga
I stas ti ocekivat...

I stas ti ocekivat...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Fali mi onaj stari Dzeko.
Dzeko koji se borio kao lav na terenu ...

Daj nekenjajte vise,sta treba covjek da uzme loptu kod naseg gola i ode do njihov,sve prodje,jel to?B0SANAC je napisao/la:Fali mi onaj stari Dzeko.
Njemu je zadatak da daje golove a ne da igra u odbrani.
Dajte ljudi nije vam ovo PES,sad ako da gol u subotu bice Dzeko najbolji napadac i sl..
Pljuvatori

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

slazem se, al u dosta navrata je cekao da lopta dodze do njega a umjesto da on trci u nju... u tim trenutcima je i gubio lopte... inace kao i ostali SLAB protv francuza...Hairlija je napisao/la:Daj nekenjajte vise,sta treba covjek da uzme loptu kod naseg gola i ode do njihov,sve prodje,jel to?B0SANAC je napisao/la:Fali mi onaj stari Dzeko.
Njemu je zadatak da daje golove a ne da igra u odbrani.
Dajte ljudi nije vam ovo PES,sad ako da gol u subotu bice Dzeko najbolji napadac i sl..
Pljuvatori
BLUE NATION.
Pa nije Dzeko sad Terminator da moze sam protiv 3-4 igraca u odbrani a neki su i crnci a oni su jaki.
Bio je slab jucer, ali isto nije imao absolutno nikakvu pomoc od veznog reda.
Ali istina je da je Dzeko mogao puno bolji biti protiv onog Ramija jer ga je Adil Rami odradio kao malo dijete.
Ali istina je da je Dzeko mogao puno bolji biti protiv onog Ramija jer ga je Adil Rami odradio kao malo dijete.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Svaki faul je na njihovoj polovici je napravljen na njemu pa vi vidite,nebranim ga,al' mi smo rijeto kad izbacili loptu na njihovu polovicu,uvjek smo igrali na nasojPauk je napisao/la:Pa nije Dzeko sad Terminator da moze sam protiv 3-4 igraca u odbrani a neki su i crnci a oni su jaki.

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

I pored jucerasnjeg slabog izdanja Dzeke i njegovih kolega, Dzeko je za mene i dalje legenda i igracina ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ne radi se o tome da se ocekuje od njega da sve uradi sam. Nego covjek jednostavno stoji i gleda dok Mexes i ostali u odbrani dodavaju jedan drugom bez problema. Pa tu se gradi napad, Benzema nije dao Safetu i Spahi disat, dok su ovi mogli ciljat 5 minuta. Ili jedan nas igrac (obicno Miske) vrsi presing na zadnju liniju Francuske, a Dzeko stoji i gleda umjesto da pomogne. Pa onda ono valjanje po terenu...To raju iritira. Ne moze lider repke sebi takve stvari dopustit. Pa Bolic nikad nije bio igrac na nivou Dzeke, ali covjek je ginuo za svaku loptu i u svakoj tekmi. Od San Marina do Spanije. To se ocekuje i od Dzeke. A svak naravno moze imat los dan, ali Dzeko je sinoc bio totalno odsutan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
oplakaPauk je napisao/la:Pa nije Dzeko sad Terminator da moze sam protiv 3-4 igraca u odbrani a neki su i crnci a oni su jaki.

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
odigrao je lose kao i 90% nasih reprezentativaca sinoc
tako ti je kad nemas autoritet na klupi
tako ti je kad nemas autoritet na klupi
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Džeko bez komentara
Među prvima je iz naše svlačionice izašao Edin Džeko, koji je za razliku od njegovih saigrača, koji su bez problema odgovarali na pitanja novinara, projurio pored nas i na našu molbu da prokometira poraz, kratko rekao "Nema potrebe". Zbog čega ovakva reakcija, nije jasno.
dnevni avaz
dzeko daleko si ti od 40 miliona! cuj prosao i rekao nema potrebe, pa halo pogledaj spahu majmune jedan.
Među prvima je iz naše svlačionice izašao Edin Džeko, koji je za razliku od njegovih saigrača, koji su bez problema odgovarali na pitanja novinara, projurio pored nas i na našu molbu da prokometira poraz, kratko rekao "Nema potrebe". Zbog čega ovakva reakcija, nije jasno.
dnevni avaz
dzeko daleko si ti od 40 miliona! cuj prosao i rekao nema potrebe, pa halo pogledaj spahu majmune jedan.
znaci prije svega
nabijem na k...c onog iza mene mali incident kad je doslo do frke jer nisam mogao slusati seljacinu sarajevsku onu poznatu znate( sve sarajlije nisu seljaci) " picko jedna usrana **** te u usta i tebe i tvoju familiju nabijem na 40 miliona" majica mu je bhf i sad mi recite ko je taj bhf? rat savezu? ma rat i tom bhf i svima koji su govorili o nasim deckima onakve pogrdne rijeci MA FUJ . jednostavno ljudi NIJE BILA NASA NOC dzekina pogotovo al boze moj... ponovo ce on zabijati siguran sam

Boli me ona stvar za njegovih 40 miliona,za rekord Bundeslige sa Grafiteom,za najvise golova u Wolfsburgovoj historiji,za najboljeg strijelca prosle godine,kakvu korist ja imam od toga,kakvu korist ima REPREZENTACIJA OD TOG!?Samo se vucara po terenu k'o kakva kujurina...
Rotor Volgograd...