Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

drug

Re: Emir Spahić

Post Postao/la drug » 08 sep 2010, 23:20

@mrzim ulizice :D
ma nemoj...nadju se mala derista i prave sranje...veliki internet huligani, mislioci, pametnjakovici... Idi obuci majicu "nek se radja ljubav, nek svako dijete mrzi glavni grad"

Sve su to kompleksi i lijecenje vlastitih frustracija...i pljuvanje po dijaspori, malim mjestima, zenici, sarajevu...bla bla bla

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 08 sep 2010, 23:22

drug je napisao/la:@mrzim ulizice :D
ma nemoj...nadju se mala derista i prave sranje...veliki internet huligani, mislioci, pametnjakovici... Idi obuci majicu "nek se radja ljubav, nek svako dijete mrzi glavni grad"

Sve su to kompleksi i lijecenje vlastitih frustracija...i pljuvanje po dijaspori, malim mjestima, zenici, sarajevu...bla bla bla
ma joj svi nesto mrze dijasporu a dijaspora nam citava reprezentacija smjesno :D :D

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 08 sep 2010, 23:25

mrzim_ulizice je napisao/la:ma pusti ti sarajlijice **** njih pola sarajeva im kinezi pola sandjaklije nema vise pravih sarajlija
ma sarajevo je nas centar i to je jedan divan grad..al je proseravanje da se neko prsi kao et ta fina gradska raja koja usput razvali pola stadiona,koja sasvim slucajno ima nekoliko navijackih sutki(ono za vedrana ne smatam sarajlije krive al ima dosta drugih belaja),koja ubacuje suzavce na tribine i ponekad se razvali ponesto u gradu za vrijeme derbija,udaranje invalida u kolicima..i jos masu stvari..al et onda to nisu sarajlije onda se optuze dosljaci koji su sisli u sarajevo i slicno..il su to seljaci sa strane koji nisu gradska raja..

sarajevu se nema sta reci prelijep grad,dobri ljudi,fina atmosfera al reci da oni ne prave sranja i sve sto nevalja su dosljaci i seljaci van grada sarajeva je i vise nego bezobrazno..
-PAJA Fan Club!!

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 08 sep 2010, 23:27

_Bad_boy je napisao/la:
mrzim_ulizice je napisao/la:ma pusti ti sarajlijice **** njih pola sarajeva im kinezi pola sandjaklije nema vise pravih sarajlija
ma sarajevo je nas centar i to je jedan divan grad..al je proseravanje da se neko prsi kao et ta fina gradska raja koja usput razvali pola stadiona,koja sasvim slucajno ima nekoliko navijackih sutki(ono za vedrana ne smatam sarajlije krive al ima dosta drugih belaja),koja ubacuje suzavce na tribine i ponekad se razvali ponesto u gradu za vrijeme derbija,udaranje invalida u kolicima..i jos masu stvari..al et onda to nisu sarajlije onda se optuze dosljaci koji su sisli u sarajevo i slicno..il su to seljaci sa strane koji nisu gradska raja..

sarajevu se nema sta reci prelijep grad,dobri ljudi,fina atmosfera al reci da oni ne prave sranja i sve sto nevalja su dosljaci i seljaci van grada sarajeva je i vise nego bezobrazno..
potpis

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 08 sep 2010, 23:29

LEGENDE ŽIVE VJECČNO !

A , seljaci ostaju seljaci zna se na koga se odnosi zato molim vas kao raju zanemarimo sve jedna utakmica gore dole , ne volim Susica kao ni vi ali da sada da ostavku to je nemoguca misija on ce nas voditi cijeli Ciklus kvalifikacija glupo je raspravljati o tome trebamo bodriti ove momke i u POBJEDA I PORAZIMA kao nekad a ne Seljakljuk ispoljavat ba !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 08 sep 2010, 23:40

Ne mogu da vjerujem kolika je drama napravčjena zbog zvizduka. Bio sam na istoku, ja i moja grupica uopste nismo vidjeli da je Spaha pricao na mikrofon. U tom trenutku smo ama bas sve negodovali (sto je opravdano). Ja sam prvi zelio da cijeli stadion zvizdi nasoj reprezentaciji, jer ono sinoc je bila sramota. Da mi ja otac igrao sinoc zvizdao bi mu.
I daj ne serite vise.

Umjesto da se malo zapitamo sta se desava s nasom reprezentacijom, da uticemo na kakve promjene, mi se ovdje bavimo glupostima i sranjima
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 09 sep 2010, 00:01

@Adinjo

Brate ovo za Sarajlije sam napisao cisto zastitnicki jer necu da bude sutra prica kako se igralo na Kosevu i kako smo mi (Sarajlice kako nas zovu) zvizdali Spahi!! Posto znamo kako se kod nas to sve okrene.

Ja protiv raje sa strane nemam nista i nemoj da mi ko izvrce to na drugacije. Kao prvo isao sam u srednju sa dosta ljudi koji nisu iz Sa. Zavrsio fax i sada radim takodjer sa ljudim koji nisu i Sa... i intenzivno se druzim sa njima. Moja mama takodjer nije iz Sa ,tako da ovo sto pojedinci iskompleksirani izvrcu u svoju korist neka okace macku o rep!!!
Papak je u glavi sto neko rece ...a kultura se nosi iz kuce!! Ti mozes biti rodjen na carsiji ,a da se ponasas ko zadnji medo brundo! ;) Sorry za off!

Za ove sto navodno nisu culi Spahu i koji navodno nisu njemu zvizdali ...KOGA VI LAZETE...Sebe ili nas?!
PA covijek ogorcen baca mikrofon...mislim halo...ne pravite se budale ako vec niste!

public enemy no1.
Kontakt:

Post Postao/la public enemy no1. » 09 sep 2010, 00:22

Spaha ja da sam na tvom mjestu nikad vise ne bih zaigrao za reprezentaciju...
ali se ipak nadam da si ti bolja osoba od mene...i da ces shvatiti da uvijek ima budala koje ne znaju postovati tvoj trud,srcanost i zalaganje za ovu napacenu drzavu...IZVINI !
Maria Kirilenko fan !

SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !

peRFection... love 18

nexoze
Kontakt:

Post Postao/la nexoze » 09 sep 2010, 00:33

O Sarajevskoj raji

Liku je na slici yt profila , sebilj.
"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 09 sep 2010, 00:41

Ma moze bit najveci patriota i volit bih,al kad odigra lose utakmicu treba mu skandirat i zvizdat kakve mi koristi i ja sam patriota pa neznam igrat

sakho
Kontakt:

Post Postao/la sakho » 09 sep 2010, 00:50

szlaja je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kolika je drama napravčjena zbog zvizduka. Bio sam na istoku, ja i moja grupica uopste nismo vidjeli da je Spaha pricao na mikrofon. U tom trenutku smo ama bas sve negodovali (sto je opravdano). Ja sam prvi zelio da cijeli stadion zvizdi nasoj reprezentaciji, jer ono sinoc je bila sramota. Da mi ja otac igrao sinoc zvizdao bi mu.
I daj ne serite vise.

Umjesto da se malo zapitamo sta se desava s nasom reprezentacijom, da uticemo na kakve promjene, mi se ovdje bavimo glupostima i sranjima
istina je da se sa istoka nije nista culo,ja sam mislio da Susic govori pa su zato i zvizduci bili, a zvizduci nisu bili upuceni prema Spahicu, to su najvece gluposti, pa citav istok je skandirao njegovo ime kroz utakmicu,a ovi se nesto izvinjavaju u ime "stoke koja je bila na utakmici i zvizdala mu", pa vi ste poludili ljudi moji, cuti na tv-u i uzivo nije isto.

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 09 sep 2010, 00:56

sakho je napisao/la:
szlaja je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kolika je drama napravčjena zbog zvizduka. Bio sam na istoku, ja i moja grupica uopste nismo vidjeli da je Spaha pricao na mikrofon. U tom trenutku smo ama bas sve negodovali (sto je opravdano). Ja sam prvi zelio da cijeli stadion zvizdi nasoj reprezentaciji, jer ono sinoc je bila sramota. Da mi ja otac igrao sinoc zvizdao bi mu.
I daj ne serite vise.

istina je da se sa istoka nije nista culo,ja sam mislio da Susic govori pa su zato i zvizduci bili, a zvizduci nisu bili upuceni prema Spahicu, to su najvece gluposti, pa citav istok je skandirao njegovo ime kroz utakmicu,a ovi se nesto izvinjavaju u ime "stoke koja je bila na utakmici i zvizdala mu", pa vi ste poludili ljudi moji, cuti na tv-u i uzivo nije isto.
Ma ova drzava je sva u ku*rcu. Sve naopako. Umjesto da se prica o pravim problemima, nasli se pametnjakovici (koji su sjedili kod kuce) da zapocnu glupu temu. Pa molim vas gospodo dodjite nekad na tekmu pa da vas vidimo, vi sve znate. Posle onakve bruke dobro je kad nismo zapalili stadion, i ne serite molim vas
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 09 sep 2010, 01:25

Svasta sam se nacitao, i dosao do zakljucka da bi BiH TREBALA IGRATI SVE TEKME VANI. Razlog je jednostavan, taj narod dole nije civilizovan da bi imao respekt prema svojim igracima. Okupi ih se 20.000 + a igraci se cuju kad pricaju na terenu. TO JE SRAMOTA !

Vi neki navijaci, znam da ovo nece mnogima odgovarat al' dijaspora i BHF su ispred vas u svakom pogledu, a posebno sto se navijanja tice. Kod vas nema nista osim sto mrtve glave padaju, nek vas je sramota.

Pogledajte tekme u Belgiji,Danskoj,Norveskoj,Njemackoj,Luksemburgu, bilo gdje vani NASI NAVIJACI SU BILI ZA 10 ! Pogledajte tekmu sinoc, i mnoge druge na tlu BiH...TO JE BIJEDA I ZALOST !

I igraci kad dodju dole, vi ih ubijete u pojam sa svojim jadnim kompleksima. Cak nasa repka bolje i igra vani nego u BiH, HMM PITAM SE ZASTO !?

P.S. Onda se nadje neki bosnjo s' dna kace, pa kaze joj Fanatikosi nas osramotise u Briselu ! :mrgreen: Sto bolan, zbog baklji jel ? Zamislite kakvu vi sliku posaljete is svojih jazbina svakog kola te jadne PL BiH. A navijanje BHF-a i vas domacih poznatiji kao velike patriote je jadno i porediti ! BHF je institucija poznata u svijetu, a za vas niko i ne zna. Oprostite, zna kad cuju da su neki navijaci nekog kluba u BiH UBILI NEKOGA, I TAKO...
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

idrizinho
Kontakt:

Post Postao/la idrizinho » 09 sep 2010, 01:36

KONGO je napisao/la:Svasta sam se nacitao, i dosao do zakljucka da bi BiH TREBALA IGRATI SVE TEKME VANI. Razlog je jednostavan, taj narod dole nije civilizovan da bi imao respekt prema svojim igracima. Okupi ih se 20.000 + a igraci se cuju kad pricaju na terenu. TO JE SRAMOTA !

Vi neki navijaci, znam da ovo nece mnogima odgovarat al' dijaspora i BHF su ispred vas u svakom pogledu, a posebno sto se navijanja tice. Kod vas nema nista osim sto mrtve glave padaju, nek vas je sramota.

Pogledajte tekme u Belgiji,Danskoj,Norveskoj,Njemackoj,Luksemburgu, bilo gdje vani NASI NAVIJACI SU BILI ZA 10 ! Pogledajte tekmu sinoc, i mnoge druge na tlu BiH...TO JE BIJEDA I ZALOST !

I igraci kad dodju dole, vi ih ubijete u pojam sa svojim jadnim kompleksima. Cak nasa repka bolje i igra vani nego u BiH, HMM PITAM SE ZASTO !?

P.S. Onda se nadje neki bosnjo s' dna kace, pa kaze joj Fanatikosi nas osramotise u Briselu ! :mrgreen: Sto bolan, zbog baklji jel ? Zamislite kakvu vi sliku posaljete is svojih jazbina svakog kola te jadne PL BiH. A navijanje BHF-a i vas domacih poznatiji kao velike patriote je jadno i porediti ! BHF je institucija poznata u svijetu, a za vas niko i ne zna. Oprostite, zna kad cuju da su neki navijaci nekog kluba u BiH UBILI NEKOGA, I TAKO...
Realno sada malo da gledamo ovako. BHF su na svi utakmicama gdje igra BiH, ali mogu se puno bolje organizovat sto se tice navijanja. Pjevaju pjesme od prvih koraka postanja, meni jednostavno tapkaju u mjestu nema nekog modernog navijanja. Ja ne kazem da oni nisu dobri sada, ali tapkaju u mjestu previse nista se novo ne desava. Svaki put kada igra repka cuje se Savez napolje pa dokle ce vise tako i sami su svjesni da ne mogu nista postici tako. Et oni su ti najorganizvani ajde da kazemo pa sto ne napravise neku koreografiju na stadionu !!! Kazem nemaju nekih ideja puno. Ali ja im skidam kapu ljudi idu na sve utakmice BiH i da smo otisli u JAR ove godine sig. sam da bi i tamo isli.

Drugo za ove navijace sto sebe nazivaju navijacima pa ljudi do kada cemo jos pjevat Bosna je SAMPION, kakav sampion? cega ? i one za mene ironicne pjesme Bosno behar probeharo.

Dajmo nesto novo, nesto sto cemo svi pjevat da se oni igraci motiviraju na terenu, s onom publikom sto je bila na kosevu tesko da cemo ista !!!

idrizinho
Kontakt:

Post Postao/la idrizinho » 09 sep 2010, 01:40

KONGO je napisao/la: P.S. Onda se nadje neki bosnjo s' dna kace, pa kaze joj Fanatikosi nas osramotise u Briselu ! :mrgreen: Sto bolan, zbog baklji jel ? Zamislite kakvu vi sliku posaljete is svojih jazbina svakog kola te jadne PL BiH. A navijanje BHF-a i vas domacih poznatiji kao velike patriote je jadno i porediti ! BHF je institucija poznata u svijetu, a za vas niko i ne zna. Oprostite, zna kad cuju da su neki navijaci nekog kluba u BiH UBILI NEKOGA, I TAKO...
ovo nisam dole procitao, jendi MANIJACI,ROBIJASI,HORDASI,RODJENI su puno organizovani i ne tapkaju i mjestu sto se tice navijanja kao sto su BHF, a to sve mozes pogledat na youtube ;)

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 09 sep 2010, 01:47

KONGO je napisao/la:Svasta sam se nacitao, i dosao do zakljucka da bi BiH TREBALA IGRATI SVE TEKME VANI. Razlog je jednostavan, taj narod dole nije civilizovan da bi imao respekt prema svojim igracima. Okupi ih se 20.000 + a igraci se cuju kad pricaju na terenu. TO JE SRAMOTA !

Ma ja, prava Bosna je u Svedskoj, Njemackoj, Holandiji, Austriji, Americi...sta su oni dole divljaci, oni nisu Bosna, je li tako. Mi vani smo bezbeli milion puta veci Bosanci. Hajce ziv bio razligu...sramota je sta pricas. Nikada mi nije palo na pamet da ja iz dijaspore dajem sebi pravo da pametujem ljudima koji zive u Bosni, kada sam dole prilagodim im se, utopim se sa njima...a ne kurcim okolo sa bjesnim autom i od kilu ipo zlata lancem, pa jos im popujem da sam ja u stvari Bosanaca, a oni prdina bara. Uh, svakakvih ljudi!!!!
Nije se zvizdalo Spahi????????? Ma jok ba, dzaba on bacio mikrofon i reko nesto u stili "pa dobro onda radite sta hocete i u sebi dodao "*(*(&)(*^&^)*&(*()&_)(&_)
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 09 sep 2010, 01:51

nexoze je napisao/la:O Sarajevskoj raji

Liku je na slici yt profila , sebilj.
sta pricate sarajevska raja, pa najmanje je ljudi iz sarajeva bilo... sve je ovo da ne nabrajam.

Hamulani
Kontakt:

Post Postao/la Hamulani » 09 sep 2010, 02:07

Sarajevo je zadnje mjesto gdje treba da igraju reprezentativne selekcije. U svim sportovima. Nedavno je igrala košarkaška repka, prazna skenderija, sjetimo se Bosne i punih dvorana pa onda dva poraza i nigdje nikog....Francuska prvak svijeta i Evrope i mevlud na stadionu jer bezbeli ne vodimo 3:0 u 15 minuti.

Treba biti realan i tačno je da je sinoć bilo dosta ljudi i sa strane ali sigurno ih nije bilo više od Sarajlija.

A priča o zviždanju igračima je nešto poznato. Hasan je zbog toga rekao zbogom, bezbeli nije se trudio pa mu zvižde. A zviždi se evo sad i Džeki, maneken, ufuro se isl. Sarajevo ne može podnjeti uspjeh, pogotovo Sarajlije. Dječaka koji je do jučer bio isti kao i oni ali je svojim radom uspio postati slavan a uzgred bio je i kloc. On ne pije kafu u Štrosi svaki dan i odmah ne valja. Džeki ne treba zviždati ni da sjedne na centar i zapali cigaru jer nas je toliko zadužio da mu trebamo spomenik dići na sred Ferhadije, sad.

Sarajlija sam i mislim da moj grad ne zaslužuje utakmice reprezentacija, neka se popravi teren u Zenici pa onda fino u auto, ko i prije, i navijaj srcem!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 09 sep 2010, 02:37

Hamulani je napisao/la:Sarajevo je zadnje mjesto gdje treba da igraju reprezentativne selekcije. U svim sportovima. Nedavno je igrala košarkaška repka, prazna skenderija, sjetimo se Bosne i punih dvorana pa onda dva poraza i nigdje nikog....Francuska prvak svijeta i Evrope i mevlud na stadionu jer bezbeli ne vodimo 3:0 u 15 minuti.

Treba biti realan i tačno je da je sinoć bilo dosta ljudi i sa strane ali sigurno ih nije bilo više od Sarajlija.

A priča o zviždanju igračima je nešto poznato. Hasan je zbog toga rekao zbogom, bezbeli nije se trudio pa mu zvižde. A zviždi se evo sad i Džeki, maneken, ufuro se isl. Sarajevo ne može podnjeti uspjeh, pogotovo Sarajlije. Dječaka koji je do jučer bio isti kao i oni ali je svojim radom uspio postati slavan a uzgred bio je i kloc. On ne pije kafu u Štrosi svaki dan i odmah ne valja. Džeki ne treba zviždati ni da sjedne na centar i zapali cigaru jer nas je toliko zadužio da mu trebamo spomenik dići na sred Ferhadije, sad.

Sarajlija sam i mislim da moj grad ne zaslužuje utakmice reprezentacija, neka se popravi teren u Zenici pa onda fino u auto, ko i prije, i navijaj srcem!
Iako ne volim podjele na Sarajevo, Zenicu...ovo, ono...ima neke istine u onome sto pises. Meni je Kosevo ostalo u posebno losoj uspomeni, na prvoj utakmici izmedju BiH i Srbije, kada su se srpski navijaci (uglavnom sa Romanije) osjecali i tefericili kao nasred Pala.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 09 sep 2010, 04:14

- Reakcija navijača nije bila lijepa, ali je razumijem, jer im je dosta svega. Ništa ne zamjeram - rekao je kapiten bh. tima.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 27 gostiju.