E ovo je najveće navlačenje u istoriji argumentiranja na ovom forumu.kurdt je napisao/la:Pa normalno da ce ga otpustiti kad ima troduplo manje bodova od BIH a duplo jacu ekipu gdje ces porediti portugal i BIHB0SANAC je napisao/la:Evo Queiroza (selektora Portugala) ce vec otpusiti zbog poraza u Norveskoj i remija protiv Kipra.
Anketa: Treba li Sušić odmah dati ostavku?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Anketa: Treba li Sušić odmah dati ostavku?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- NoName
- Kontakt:
Pitao bih te ja da je samo jedna od onih prečki/stativa u Lisabonu ušla da li bi tako govorio. I da nas sudija nije masakrirao tamo. Podcjenjuješ previše, nešto si mi sumnjiv, od kojih si?kurdt je napisao/la:Pa normalno da ce ga otpustiti kad ima troduplo manje bodova od BIH a duplo jacu ekipu gdje ces porediti portugal i BIHB0SANAC je napisao/la:Evo Queiroza (selektora Portugala) ce vec otpusiti zbog poraza u Norveskoj i remija protiv Kipra.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ne, nego Grujic Jagodinac!Monolog je napisao/la:Škoro? Klose? Stoch? Krleža?dzenidm je napisao/la:miroslav

Ljudi, ja sam gledao X velikih tekmi koje je BiH igrala i mogu slobodno reci da su kvalifikacije za SP 2010 i mec u Lisabonu neponovljivi, bar ne u skorije vreme.
Neka neko napise ako moze naci na netu, koje su to repke u oficij.utakmicama u zadnjih 15 god. nekoga napunile sa 7:0 ili 5:0. Koliko mene secanje sluzi malo je takvih razbijanja bilo.
Nisam da se stari vrati posto je na nesportski nacin oteran, a i prevulgaran je za svoje godine, ali, Luzer mora otici!
Safete, reaguj!
Neka neko napise ako moze naci na netu, koje su to repke u oficij.utakmicama u zadnjih 15 god. nekoga napunile sa 7:0 ili 5:0. Koliko mene secanje sluzi malo je takvih razbijanja bilo.
Nisam da se stari vrati posto je na nesportski nacin oteran, a i prevulgaran je za svoje godine, ali, Luzer mora otici!
Safete, reaguj!
Ne mogu zaboravit pobjedu protiv Norveške u gostima i legendardnu pobjedu protiv Turske 3-2, kada je Čustović u zadnjoj minuti dao gol za veliko slavlje.
Dvije riječi Fuad Muzurović.
Dvije riječi Fuad Muzurović.
- NoName
- Kontakt:
@cole, respect, trudiš se kvalitetno objasniti situaciju i istrajan si a objašnjenja su uglavnom na mjestu. Samo je problem što je ovdje postalo teško normalno diskutirati, neke gluposti se valjaju bez ikakvih argumenata. Stoga, ne trudi se previše, džaba se umaraš vjeruj.cole-ch je napisao/la:Ljudi, ja sam gledao X velikih tekmi koje je BiH igrala i mogu slobodno reci da su kvalifikacije za SP 2010 i mec u Lisabonu neponovljivi, bar ne u skorije vreme.
Safete, reaguj!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da.
Lik je trenerski anonimus, uletio je kao padobranac i sje*bao ekipu.
Nemam ništa protiv njega kao čovjeka, ali kao trenera... halo ?!?! WTF OMG
Hayley <3
slazem se u potpunostibadblueboylivno je napisao/la:Da.
.
To ti misliš da je sje*bao ekipu...Tek će da je sje*be...badblueboylivno je napisao/la:Da.
Svi oni poštovaoci lika Papeta ALI KAO TRENERA volio bih da argumentovano iznesu činjenice koji su to razlozi što ga podržavaju. Ne kao igračku legendu, već kao trenera?
Hvala
NETREBA.
MORAMO GA OSTAVITI DA U MIRU ODRADI OVAJ CIKLUS.
90 % LJUDI BI BIRALO OVE IGRAĆE.
U NAS JE TAKAV MENTALITET.
Jašta ćeš ga ostavit, da upropasti idealnu priliku za odlazak na veliko takmičenje. Nikad nisam imali lakšu grupu, i trebamo sad pustiti da to jedan kvazi trener upropasti, treba mjenjati stvaro dok je vrijeme.
- Slatinash_7
- Kontakt:
glasao sam za DA al diskutabilno je sad to.Da li je on kriv,po meni jeste al kad se malo bolje pogleda situacija mozda i nije.Svaki Francuz pretrci za 2 nasa a to nije do njega.Ibisevic se vracao nazad i opet nedovoljno trcanja da se pokrije ta praznina.Daj kakvog kondicionog trenera ko sto su Koreanci imali i spremni su ljudi bili trcat 90 min a nemko ovi nasi ne mogu nsita.Isto nam je bilo i protiv portugala.
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
PRILIKA JE VEĆ UPROPAŠĆENAbake je napisao/la:Jašta ćeš ga ostavit, da upropasti idealnu priliku za odlazak na veliko takmičenje. Nikad nisam imali lakšu grupu, i trebamo sad pustiti da to jedan kvazi trener upropasti, treba mjenjati stvaro dok je vrijeme.
ALI JA MISLIM DA VAMA NEBI NI MAURINJO BIO DOBAR
nije bitna francuska repka ne igra dobro pod njim on je los trener ,ne zna recenice sastavit nije skolovan ni ja ne volim nagle promjene ali on gdje god je radio otpusten je.on nije u rangu Vahida ili Dusana kad bi bar Vahid uzeo blizu je da uporedo radi bilo bi dobro
99% ljudi bi biralo ove igrače, ali bi isto tako 99% ljudi znalo više o tim istim igračima i pozicijama na kojima igraju, a i vjerovatno bi učili na greškama, izvlačili neke pouke...JOZI je napisao/la:NETREBA.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Susic kanta ..
Zar vec nije dao ostavku????????
-
- Kontakt:
slazem se stobomMILANOVAC je napisao/la:JA SAM ZA DA SUSIC OSTANE JOS OVE DVIJE UTAKMICE NA KLUPI .AL MOR AOSVOJIT SVIH 6 BODOVA.UKOLIKO OSVOJI 4 BODA NEK ODMA DA OSTAVKU IL NEK GA SMIJENE,.JER NIJE MJERILO FRANCUSKA.BODOVI SE TREBAJU TRAZIT PROTIV MANJIH PROTIVNIKA.U KOLIKO NE MOZE DOBIT I ALBANIJU I BJELORUSIJU NEMA STA OVDJE DA TRAZI.....
Je li Katar mjerilo? Švedska?AC_Milan4ever je napisao/la:slazem se stobomMILANOVAC je napisao/la:JA SAM ZA DA SUSIC OSTANE JOS OVE DVIJE UTAKMICE NA KLUPI .AL MOR AOSVOJIT SVIH 6 BODOVA.UKOLIKO OSVOJI 4 BODA NEK ODMA DA OSTAVKU IL NEK GA SMIJENE,.JER NIJE MJERILO FRANCUSKA.BODOVI SE TREBAJU TRAZIT PROTIV MANJIH PROTIVNIKA.U KOLIKO NE MOZE DOBIT I ALBANIJU I BJELORUSIJU NEMA STA OVDJE DA TRAZI.....
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Vidis da se ne bore u kvalifikacijama sta ocekujes na prijateljskim. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.