FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Popijte šta, zapalite, nemojte se svađat ba. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Vjerujem da si blizak Nedimu, savjetuj mu da nabaci malo mase, da se trudi jos jace i jos vise, da grize na treningu, da ne odustaje. Vjerujem da ga je cijela situacija malo ponijela, najbolji talent i sve to, sto je i normalno u tim godinama. Ali on treba da se trudi jos vise, jer talenat ima, a doci ce i prilika, pa ako Bog da ode u bolju ligu i napreduje jos. Najvise zbog sebe, pa i zbog Kluba. Da budemo svi na dobitku.Primorac je napisao/la:Ti ponavljaš istu stvar stalno imamo najbolji napad u ligi ti bi dovodi špica kao prioritet a ostale linije su nam top po tvom mišljenju više ne treba komentarisati tvoje postove pošto si zalutao u ovaj sport poz
ma ne svađam se , ja sam zabrinut za taj segment iz objektivnih razloga, poučen prijašnjim sezonama dotičnih igrača...kao što smo napamet naučili Ajnštajnovu "raditi istu stvar a očekivati drugačiji rezultat je definicija ludosti" ... idemo u LZP...očekuju nas fajtovi sa top 6 ekipa lige...teže tekme...vjerovatno nikakvo suđenje i upitni tereni...uNbx je napisao/la:Popijte šta, zapalite, nemojte se svađat ba.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Samo radom se dolazi do rezultata pratim vecinom omladinski pogon imamo talenata još za god dvije ako im se da šansa igramo Evropu to ti garantujem
Zašto ne bi napasti LZP sa mladim igračima dokazali su da se mogu nositi sa ostalim naravno dozirati im min ali ne bi bili ništa lošiji od ostalih naših igraca cak naprotiv oni igraju SRCEM
Dok se vi svađate o Nedimu, on kači storyje s beogradskog derbija. 
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
gdje oba tima imaju po 4 rezervna igrača za svaku poziciju jbgskoroalen je napisao/la:Dok se vi svađate o Nedimu, on kači storyje s beogradskog derbija.
uz dužno poštovanje, mi nismo razvojna liga, možda bi trebali bit po svemu, al nismo...znači najbolje za omladinu da idu na posudbe u klubove iz LZO...da stiču iskustvo, zabijaju, bore se, igraju srcem, bubrezima, nebitno, al da igraju po ovim uslovima, ovim suđenjem, bez pritiska...tako i treneri amateri isto...Primorac je napisao/la:Zašto ne bi napasti LZP sa mladim igračima dokazali su da se mogu nositi sa ostalim naravno dozirati im min ali ne bi bili ništa lošiji od ostalih naših igraca cak naprotiv oni igraju SRCEM
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Upravo zato i jesmo gdje jesmo vecina klubova gura mlade igrace danilovic,smajic,cavar,saban dignu im cijenu prodaju i kupe igrace za Evropu ne znam za koju lovu mi da koga dovedemo samo treba gledati šta rade klubovi u okruženju i bice nam jasno.Ovakvom politikom vjeruj mi nema nas nigdje
ta "djeca" mogu igrati uz strane kvalitetne igrače, evo gledao si derbi(beogradski) prosjek je 25/26 godina po sastavu..najmlađi 21 god. ... igraju oko glavnih stranih igrača(mi TAKVIH nemamo), dakle 5-6 jakih igrača i onda stave igrača a la Radovac sa 21. godinom koji ima iskustva igranja i poderat će...u zvezdi,dinamu ili partizanu da neko kaže napadamo titulu za 18-godišnjakom dobio bi otkaz na licu mjesta.....Primorac je napisao/la:Upravo zato i jesmo gdje jesmo vecina klubova gura mlade igrace danilovic,smajic,cavar,saban dignu im cijenu prodaju i kupe igrace za Evropu ne znam za koju lovu mi da koga dovedemo samo treba gledati šta rade klubovi u okruženju i bice nam jasno.Ovakvom politikom vjeruj mi nema nas nigdje
Sumnjam ja da u upravi imaju ambicije da idu na titulu,a samim tim sumnjam da ce se dovoditi neka extra kvalitetna (skupa) pojacanja,dabogda Bgm.
A ako vec nemaju ambiciju da uzmu titulu onda zaista ne vidim nikakav ni kvalitativni ni kompetitivni razlog da npr. Novakovic zauizima mjesto Mujakicu i da ostali juniori sa potencijalom (Heric,Hadzic itd.) ne dobiju jos vise prostora za igru,naravno ako to opravdaju svojim pristupom i odnosom prema klbu,treninzima,struci i sl.
A ako vec nemaju ambiciju da uzmu titulu onda zaista ne vidim nikakav ni kvalitativni ni kompetitivni razlog da npr. Novakovic zauizima mjesto Mujakicu i da ostali juniori sa potencijalom (Heric,Hadzic itd.) ne dobiju jos vise prostora za igru,naravno ako to opravdaju svojim pristupom i odnosom prema klbu,treninzima,struci i sl.
pa što su doveli Husa? što bi on najavljivao promjene?zagorski je napisao/la:Sumnjam ja da u upravi imaju ambicije da idu na titulu,a samim tim sumnjam da ce se dovoditi neka extra kvalitetna (skupa) pojacanja,dabogda Bgm.
jedino što ja ne vidim je zašto baš MI trebamo ganjat juniore i rizikovat dok ostale 2 ekipe koje ganjaju titulu će hladno dovest iskusnije...?
zašto se toliko bojimo potrošit 100 milja da uzmeš titiulu? kone u dugu 5 miliona pa traže igrače i plaćaju sudije, al eto nećemo mi, mi ćemo razvijat juniore, sami sebi glavu odsjeć prije nastavka...i kad ga napraviš igračem reći će pa-pa ko Dulja
Pa i ja se to isto pitam. A na to pitanje odgovor moze dati samo uprava,a njihov odgovor ce uvijek biti zamotan i formalan u stilu ‘Sarajevo uvijek ima najvise ambicije’.DenchiNL je napisao/la:pa što su doveli Husa? što bi on najavljivao promjene?zagorski je napisao/la:Sumnjam ja da u upravi imaju ambicije da idu na titulu,a samim tim sumnjam da ce se dovoditi neka extra kvalitetna (skupa) pojacanja,dabogda Bgm.
jedino što ja ne vidim je zašto baš MI trebamo ganjat juniore i rizikovat dok ostale 2 ekipe koje ganjaju titulu će hladno dovest iskusnije...?
zašto se toliko bojimo potrošit 100 milja da uzmeš titiulu? kone u dugu 5 miliona pa traže igrače i plaćaju sudije, al eto nećemo mi, mi ćemo razvijat juniore, sami sebi glavu odsjeć prije nastavka...i kad ga napraviš igračem reći će pa-pa ko Dulja
Husref je ja mislim doveden zato da iz postojeceg kadra izvuce maksimum,a ne zato sto su oni odjednom postali ambiciozni i sto zele uloziti u ekipu,osvojiti titulu itd.
A lahko je rizikovati sa juniorima kad u ekipi imas 5-6 klasnih igraca koji uvijek mogu napraviti prevagu ili kada imas 10-15 bodova prednosti na tabeli.
A ako vec zele da forsiraju juniore i da se tim gradi dugorocno onda je posteno i reci navijacima da se ne napada titula. Ovako mi smo sve nesta napola,i da uzmemo titulu i da forsiramo juniore i da prodano dobro igraca,ali da igra za minimalac itd.
Ivetica pored Slobode trazi i Borac.Fulali su sa Puzigacom kojem se ne igra vise lopte sto smo mogli vidjeti i na Kosevu pa hoce Peru da dovedu tu za LB.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pero trazen ko Alex Sandro 
Vjerujem da ce sarajevo s husrefom osvojiti titulu ali nema šanse da se razmiljalo o tituli u situaciji kad se husref dovodio mislim da je i ovo do sad iznad ocekivanja. A upravu sta god se pita svede se na pricu da na treba manji stadion, natkriven...cini mi se da je i prosle i ove sezone sluzbeno cilj izlazak u europu.DenchiNL je napisao/la:pa što su doveli Husa? što bi on najavljivao promjene?zagorski je napisao/la:Sumnjam ja da u upravi imaju ambicije da idu na titulu,a samim tim sumnjam da ce se dovoditi neka extra kvalitetna (skupa) pojacanja,dabogda Bgm.
Uvijek pricaju da su najbolji uslovi da je tim vrhunski i onda cilj izlazak u europu, valjda treba cilj biti titula a europa plan b, a trenutni sastav i nije bas za titulu koliko god bolje izgledali od dolaska husfera.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Trenutni sastav u ovoj konkurenciji sa Širokim Brijegom, Zrinjskim pa čak i Željezničarom, sigurno je konkurent za titulu. Usudio bih se reći da imamo najkvalitetniju ekipu, ali uvjerili smo se svi da to u svijetu sporta nije baš uvijek recept za uspijeh.
Dok je Husref u klubu titula je cilj, sto je i sam rekao, covjek voli Sarajevo vise od ikoga i nebi dozvolio da ga zajebaju i da on svoj obraz gubi zbog nekih Valentina i sl.zagorski je napisao/la:Sumnjam ja da u upravi imaju ambicije da idu na titulu,a samim tim sumnjam da ce se dovoditi neka extra kvalitetna (skupa) pojacanja,dabogda Bgm.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Konkurent sigurno ali ja sam htio reci da bi s obzirom na izjave o najboljim uvjetima i slicno trebalo biti favorit za titulu. Zavisi kako ce konkurencija odraditi prelazni rok ovaj tim uz par pojacanja i bez kupa koji je uzeo danak prosle sezone moze i iznenaditi.BelminM23 je napisao/la:Trenutni sastav u ovoj konkurenciji sa Širokim Brijegom, Zrinjskim pa čak i Željezničarom, sigurno je konkurent za titulu. Usudio bih se reći da imamo najkvalitetniju ekipu, ali uvjerili smo se svi da to u svijetu sporta nije baš uvijek recept za uspijeh.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Te dobre uvijete odavno ima Široki Brijeg i Zrinjski, što trenažni proces, što finansijski, a ovo naše prsenje se odnosi samo na Željezničar i ostatak ekipa. Mi smo možda malo finansijski iskočili od Širokog Brijega i Zrinjskom samo zbog toga što smo masne plate davali pogrešnim igračima, ali sada je to sve svelo se u normalnu.
Je li Pidro lijevi bek?miky_hz je napisao/la:Ivetica pored Slobode trazi i Borac.Fulali su sa Puzigacom kojem se ne igra vise lopte sto smo mogli vidjeti i na Kosevu pa hoce Peru da dovedu tu za LB.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.