FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa mater im ye8em nisu u stanju za godinu dana dati posljivih 30,000 km!!! Nemoj vise da neko pomene Ajnadzica i opcinu ovdje,to su klasicne lopine i lazovi. Jos im neko vjeruje kad pocnu pricati o nekakvoj obnovi Koseva i projektima ovakvim i onakvim. Fujjj stoko uhljebljena i lazljiva!
U isto vrijeme gurbetima daju i sakom i kapom,ulazu u stadion koji je vlasnistvo kluba,a nama nisu u stanju bar tu taksu za godisnje koristenje stadiona (30,000 km) halale. Opstine jesu druge,ali je to ista politika.
U isto vrijeme gurbetima daju i sakom i kapom,ulazu u stadion koji je vlasnistvo kluba,a nama nisu u stanju bar tu taksu za godisnje koristenje stadiona (30,000 km) halale. Opstine jesu druge,ali je to ista politika.
- escobarpablo
- Kontakt:
I mi smo režimski klub 
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Dok je bio Dzevad Becirevic druga je prica bila,ovi zeleni stisli g.uzove.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
belosevic28
- Kontakt:
Samo da pohvalim ''gospodu'' sa ovog PDF-a koja su @Evanderu dala moje ime i prezime, tj. FB acc pa isti prijeti i psuje preko FB. Bravo ''braco'' pitari !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Boze sacuvaj
- sarajevo46
- Kontakt:
Ekipa smo s daleko najviše postignutih golova čak 41. Pored Ahmetovića, Hadžića i Velkoskog nema potrebe za novim napadačem da uzima pare. Cijela karijera Ahmetovića upucuje na to da je slab u drugom dijelu sezone, ali ako se misli da on ostane onda mi nema logike dovođenje novog, jer ima itnijih pozicija u timu. Napad nam je super u provm dijelu bio, odličan, više bih volio da odbranu pojačaju.
I da to kad nije idealna situacija možeš uvesti deset napadača ako nemaš taktike nema gola (ima nekad, nešto sretno, ali to nije nešto za duge staze).
I da to kad nije idealna situacija možeš uvesti deset napadača ako nemaš taktike nema gola (ima nekad, nešto sretno, ali to nije nešto za duge staze).
http://i67.tinypic.com/r902l4.jpg evo ko je glasao za a ko ne da se usvojibelosevic28 je napisao/la:Samo da pohvalim ''gospodu'' sa ovog PDF-a koja su @Evanderu dala moje ime i prezime, tj. FB acc pa isti prijeti i psuje preko FB. Bravo ''braco'' pitari !!!
- Osttribine
- Kontakt:
I kad neko kaze rezimski klub ovo ono, dok opstina Novo Sarajevo daje novac Zeljeznicaru, takodje gradske uprave Tuzle i Zenice novcano pomazu svoje klubove i neka pomazu i treba tako, ova nasa qrceva maticna opstina ni tih simbolicnih 30 milja vise ne daje. Sretno Bojanu u nastavku karijere kod nas, a sad se nadam da ce prije svega dovesti desnog beka, pa onda ostalo sta hoce.
Imaš jednu sjednicu mjesečno, maksimalno dvije i ti se ne pojaviš. Plata udara 2.000KM mjesečno (barem kod nas) 4.000KM predsjednik skupštine grada, a Bošnjak mora biti, pa se ova petorica-šestorica pokolju za to mjesto. I sve tako 4 godine. Još ti nađu i posao, ako nemaš. 
željo je SDA klub, to se vidi po svemu po pisanju u službenom portalu(Faktor) i po kompletnoj sviti ljudi koji se pojavljuju na njihovim večerima i ostalim događajima, zbog toga mi je neizmjerno drago da istih nema kod nas više i da su tu stranci...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ta činjenica ne pije vode jer se nećemo sretati s tim ekipama u LZP više , nego top 6 ekipa s kojima nam je učinkovitost poprilično skromna...sarajevo46 je napisao/la:Ekipa smo s daleko najviše postignutih golova čak 41. Pored Ahmetovića, Hadžića i Velkoskog nema potrebe za novim napadačem da uzima pare. Cijela karijera Ahmetovića upucuje na to da je slab u drugom dijelu sezone, ali ako se misli da on ostane onda mi nema logike dovođenje novog, jer ima itnijih pozicija u timu. Napad nam je super u provm dijelu bio, odličan, više bih volio da odbranu pojačaju.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nisu oni SDA, oni su političke kurve. Sutra da SDP dođe na vlast u NS, na Grbavici će napisat "Smrt fašizmu, sloboda narodu". Takvi su uvijek bili.DenchiNL je napisao/la:željo je SDA klub, to se vidi po svemu po pisanju u službenom portalu(Faktor) i po kompletnoj sviti ljudi koji se pojavljuju na njihovim večerima i ostalim događajima, zbog toga mi je neizmjerno drago da istih nema kod nas više i da su tu stranci...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
gledaj ovih Koldžinih trnokopa, ni jedan nije prisutan 
ma nebitno je ovdje 30k pišljivih, bitno je samo da se vidi ko je režimski klub a ko nije.
Ajnadžić vozi zvjerku od 100 hiljada, samo da se zna, **** lažljivo.
ma nebitno je ovdje 30k pišljivih, bitno je samo da se vidi ko je režimski klub a ko nije.
Ajnadžić vozi zvjerku od 100 hiljada, samo da se zna, **** lažljivo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Osttribine
- Kontakt:
Ali gledaj ovih sda gurbeta ili nisu bili prisutni ili suzdrzani nanu im naninu 
1:3 Željezničar 0
4:2 Zrinjski 3
2:3 Krupa 0 (imamo još gostujuću utakmicu igrati)
2:0 Široki Brijeg 3 (imamo još gostujuću igrati)
5:2 Mladost 4
4:1 Borac 4
4:1 Radnik 3 (imamo još domaću utakmicu igrati)
Bilo koja ekipa od ovih da uđe u ligu za prvaka moramo i možemo uzeti još 6 bodova (Radniku 9 bodova).
Evo računajući možda najrealniju opciju, a to je da Mladost domogne se lige za prvaka imamo gol razliku 15:10 u 8 utakmica, do kraja bi nam ostale dvije utakmice, a saldo bodova je 10. U možda najboljem slučaju za nas na kraju bi imali 14 bodova. A 15 bodova se može uzeti samo na domaćim utakmicama. Nije baš neki rezultat mora se priznati. U ligi za prvaka ispod 21 boda (sve kući) i na strani Krupa i Mladost je porazno. U ligi za prvaka svaka pobjeda duplo vrijedi, jer direktno utječeš na konkurenta.
Neka nam je Bog na pomoći na proljeće.
4:2 Zrinjski 3
2:3 Krupa 0 (imamo još gostujuću utakmicu igrati)
2:0 Široki Brijeg 3 (imamo još gostujuću igrati)
5:2 Mladost 4
4:1 Borac 4
4:1 Radnik 3 (imamo još domaću utakmicu igrati)
Bilo koja ekipa od ovih da uđe u ligu za prvaka moramo i možemo uzeti još 6 bodova (Radniku 9 bodova).
Evo računajući možda najrealniju opciju, a to je da Mladost domogne se lige za prvaka imamo gol razliku 15:10 u 8 utakmica, do kraja bi nam ostale dvije utakmice, a saldo bodova je 10. U možda najboljem slučaju za nas na kraju bi imali 14 bodova. A 15 bodova se može uzeti samo na domaćim utakmicama. Nije baš neki rezultat mora se priznati. U ligi za prvaka ispod 21 boda (sve kući) i na strani Krupa i Mladost je porazno. U ligi za prvaka svaka pobjeda duplo vrijedi, jer direktno utječeš na konkurenta.
Neka nam je Bog na pomoći na proljeće.
- sarajevo46
- Kontakt:
I drugi klubovi su igrali isto tako protiv klubova iz donjeg dijela tabele, pa nisu upisivali neke visoke pobjede. Najviše golova postigli i daleko najviše igrača se upisalo u strijelce iz naše ekipe. To nije slučajno. Protiv timova iz vrha naravno da se ne može očekivati pobjeda od npr. 4-0, ali tri napadača su dovoljna da se uz dobru taktiku pokuša uraditi nešto. Opet kažem više pažnje se treba obratiti na odbranu.DenchiNL je napisao/la:ta činjenica ne pije vode jer se nećemo sretati s tim ekipama u LZP više , nego top 6 ekipa s kojima nam je učinkovitost poprilično skromna...sarajevo46 je napisao/la:Ekipa smo s daleko najviše postignutih golova čak 41. Pored Ahmetovića, Hadžića i Velkoskog nema potrebe za novim napadačem da uzima pare. Cijela karijera Ahmetovića upucuje na to da je slab u drugom dijelu sezone, ali ako se misli da on ostane onda mi nema logike dovođenje novog, jer ima itnijih pozicija u timu. Napad nam je super u provm dijelu bio, odličan, više bih volio da odbranu pojačaju.
Mislim da imamo napokon pravog trenera da zna sta mu treba a sta ne.
Samo se nadam da HUSREF nece bit picka ko Cala, da laze da sacuva sebi i upravi poso.
Ako dovedu reci doveli su to sam trazio i titula je pod must.
Ako ne dovedu isto tako nisu doveli ova ekipa je za 4 mjesto ostajem na klupi ili ne ostajem (po mom misljenju trebo bi podnijet ostavku)
Dosta je uprava se krila iza trenera..
Nabijem nakurac ajndzica i SDA I OPSTINU. Treba istjerat olimpic ja vjerujem da bi efendic mnogo vise davo.
**** im zeljo mater
Samo se nadam da HUSREF nece bit picka ko Cala, da laze da sacuva sebi i upravi poso.
Ako dovedu reci doveli su to sam trazio i titula je pod must.
Ako ne dovedu isto tako nisu doveli ova ekipa je za 4 mjesto ostajem na klupi ili ne ostajem (po mom misljenju trebo bi podnijet ostavku)
Dosta je uprava se krila iza trenera..
Nabijem nakurac ajndzica i SDA I OPSTINU. Treba istjerat olimpic ja vjerujem da bi efendic mnogo vise davo.
**** im zeljo mater
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa ebote dan ludi, da li je ovo opet moguće da se Hadžić uspoređuje s Mbappeom? Svakakvi likovi prate fudbal..

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Mislim da se nikad nije pojavila budala na ovom pdf-u kao ovaj Evander il ti ga menadjer

- LegendKiller
- Kontakt:
Meni samo nisu jasni ovi koji su povjerovali da bi Ajnadzic mogao renovirati Koševo ili uraditi bilo šta za ovaj klub. Bio u dva javna poduzeća, oba uništio, i sada sjeo u fotelju "najbitnije općine" u državi. Lik bez bilo kakve reference u životu.
Fakat nekad pomislim da treba otići igrati na Otoku. Eto im Koševo, za godinu bi propalo bez Sarajeva. Dosta više ucjenjivanja ovog kluba.
Fakat nekad pomislim da treba otići igrati na Otoku. Eto im Koševo, za godinu bi propalo bez Sarajeva. Dosta više ucjenjivanja ovog kluba.