Nije tačno da nema nikakve reference, šta je god njegova ruka takla, to je otišlo u najdublju propast i u zaborav.LegendKiller je napisao/la:Meni samo nisu jasni ovi koji su povjerovali da bi Ajnadzic mogao renovirati Koševo ili uraditi bilo šta za ovaj klub. Bio u dva javna poduzeća, oba uništio, i sada sjeo u fotelju "najbitnije općine" u državi. Lik bez bilo kakve reference u životu.
Fakat nekad pomislim da treba otići igrati na Otoku. Eto im Koševo, za godinu bi propalo bez Sarajeva. Dosta više ucjenjivanja ovog kluba.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ma ja mislim da im niko nije ni povjerovao,ni oni najnaivniji. To su lopinasi i nesposobnjakovici koji samo znaju unistavati,kao sto to rade i sa drzavom. Ako njih nema u nekom poslu,nema nista ni od posla.LegendKiller je napisao/la:Meni samo nisu jasni ovi koji su povjerovali da bi Ajnadzic mogao renovirati Koševo ili uraditi bilo šta za ovaj klub. Bio u dva javna poduzeća, oba uništio, i sada sjeo u fotelju "najbitnije općine" u državi. Lik bez bilo kakve reference u životu.
Fakat nekad pomislim da treba otići igrati na Otoku. Eto im Koševo, za godinu bi propalo bez Sarajeva. Dosta više ucjenjivanja ovog kluba.
Zato bi volio da napravimo svoj stadion pa neka bude i sa 5 hiljada mjesta. Samo da ublehasima kazemo ‘do videnja’!
to im je modus operandi, ajnadžić, konaković, branković, nastavi niz...uNbx je napisao/la:Nije tačno da nema nikakve reference, šta je god njegova ruka takla, to je otišlo u najdublju propast i u zaborav.LegendKiller je napisao/la:Meni samo nisu jasni ovi koji su povjerovali da bi Ajnadzic mogao renovirati Koševo ili uraditi bilo šta za ovaj klub. Bio u dva javna poduzeća, oba uništio, i sada sjeo u fotelju "najbitnije općine" u državi. Lik bez bilo kakve reference u životu.
Fakat nekad pomislim da treba otići igrati na Otoku. Eto im Koševo, za godinu bi propalo bez Sarajeva. Dosta više ucjenjivanja ovog kluba.Priznaćeš da nije svako kapacitet za to.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Naravno da se ne mogu porediti.AlfredNobel je napisao/la:Pa ebote dan ludi, da li je ovo opet moguće da se Hadžić uspoređuje s Mbappeom? Svakakvi likovi prate fudbal..![]()
Jedan je punopravni clan ponajbolje ekipe u Europi, drugi ne moze igrati u najgoroj ligi.
Prestanite Hadzica zvati bilo kakvim talentom. Mi igraca ne znamo napraviti, tako da ni on nikad nece biti fudbaler. Moze se odmah konobarske tacne uhvatiti.
Bacanje para je bilo potpisivanje bilo kakvog ugovora.
I ne mislim da je momak kriv, jednostavno trenirao je u pogresnom klubu. Niti jeda. mladi igrac, koji misli o svojoj karijeri, ne bi trebao doci u FK Sarajevo. Nestrucni stabovi ne znaju raditi sa djecom.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
- muhamedhulk
- Kontakt:
Malo kasnim ali imas na s.c.s.p.o.r.t.baMortemHz je napisao/la:Gdje si to vidio?muhamedhulk je napisao/la:Znaci 2017. godine je FKS od maticne opcine - Centar dobilo ravno 0 KM (NULA KM) a isto toliko ce dobiti i za 2018. godinu. Aferim!
Naravno Klub placa redovno koristenje stadiona oko 30 000 KM godisnje.
Najsmjesnije je sto vladajuci nisu dali podrskuBaketovi
A prodaju pricu kako ce praviti stadion tj. renovirati ga
Politicka vnago.
PS. Nemojte vise u ime Kluba traziti marke od gamadi sramotite se bezveze za 'pisljivih' 30k maraka.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Zapamčen po tome da je ćekao regres, pa otišao u razmjenuuNbx je napisao/la:Nije tačno da nema nikakve reference, šta je god njegova ruka takla, to je otišlo u najdublju propast i u zaborav.LegendKiller je napisao/la:Meni samo nisu jasni ovi koji su povjerovali da bi Ajnadzic mogao renovirati Koševo ili uraditi bilo šta za ovaj klub. Bio u dva javna poduzeća, oba uništio, i sada sjeo u fotelju "najbitnije općine" u državi. Lik bez bilo kakve reference u životu.
Fakat nekad pomislim da treba otići igrati na Otoku. Eto im Koševo, za godinu bi propalo bez Sarajeva. Dosta više ucjenjivanja ovog kluba.Priznaćeš da nije svako kapacitet za to.
Zasto bi drzava i kanton davali i marku klubu koji je privatno vlasnistvo nekog stranca?
Isto kao sto ne bi trebali ulagati u privatno vlasnistvo, odnosno u stadion Grbavica.
To su budzetska sredstva i ne treba ih stavljati u privatne dzepove.
Zelili ste prodaju kluba, pa onda se prilagodite. Ne moze i jare i pare.
Isto kao sto ne bi trebali ulagati u privatno vlasnistvo, odnosno u stadion Grbavica.
klub nije prodan sa pravnog aspekta jer nema zakona o sportu, ustupljena su upravljačka prava...Evander je napisao/la:Zasto bi drzava i kanton davali i marku klubu koji je privatno vlasnistvo nekog stranca?
dakle, ima smisla....
za Hadžića se slažem da može na posudbu...
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 14 dec 2017, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
@evandere, fakat je bilo dosadno bez tebe..
cuj sto pa dan te nejebo jedini sportiski kolektiv koji je vratio dugove svim duznicima i poreznicima,da se uskracuje i ova novcana stimulacija bar da se trskovi oko stadiona pokriju mada hvala bogu i ne treba, al opet svi grcaju u dugovima traze sadake kurce palce, jedini klub koji ne trazi pare i koji nije na drzavnom budjetu( sadaka) i ovako se prolazi kod zelenih J*** im familiju usta
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ma nasi se Hadzica prodat za bilo kakvu ponudu cim dodje, a realno i za njeg je bolje da ide , da su pametni samo procenat dobar da u ugovoru trazeEvander je napisao/la:Naravno da se ne mogu porediti.AlfredNobel je napisao/la:Pa ebote dan ludi, da li je ovo opet moguće da se Hadžić uspoređuje s Mbappeom? Svakakvi likovi prate fudbal..![]()
Jedan je punopravni clan ponajbolje ekipe u Europi, drugi ne moze igrati u najgoroj ligi.
Prestanite Hadzica zvati bilo kakvim talentom. Mi igraca ne znamo napraviti, tako da ni on nikad nece biti fudbaler. Moze se odmah konobarske tacne uhvatiti.
Bacanje para je bilo potpisivanje bilo kakvog ugovora.
I ne mislim da je momak kriv, jednostavno trenirao je u pogresnom klubu. Niti jeda. mladi igrac, koji misli o svojoj karijeri, ne bi trebao doci u FK Sarajevo. Nestrucni stabovi ne znaju raditi sa djecom.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using
Tapatalk
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Onda se nastavite dosadjivati. Odustajem od ovog foruma.hilmo je napisao/la:@evandere, fakat je bilo dosadno bez tebe..
Ziv ti meni bio I zdrav
Zasto da drzava daje poreske pare firmi koja je privatno vlasnistvo?Rule_hz je napisao/la:cuj sto pa dan te nejebo jedini sportiski kolektiv koji je vratio dugove svim duznicima i poreznicima,da se uskracuje i ova novcana stimulacija bar da se trskovi oko stadiona pokriju mada hvala bogu i ne treba, al opet svi grcaju u dugovima traze sadake kurce palce, jedini klub koji ne trazi pare i koji nije na drzavnom budjetu( sadaka) i ovako se prolazi kod zelenih **** im familiju usta
Sto placa porez?
Pa to je obaveza.
Pocnite vec jednom razmisljati svojom glavom.
nije privatno vlasništvo do zakona o sportu koji nije donesenEvander je napisao/la:Zasto da drzava daje poreske pare firmi koja je privatno vlasnistvo?Rule_hz je napisao/la:cuj sto pa dan te nejebo jedini sportiski kolektiv koji je vratio dugove svim duznicima i poreznicima,da se uskracuje i ova novcana stimulacija bar da se trskovi oko stadiona pokriju mada hvala bogu i ne treba, al opet svi grcaju u dugovima traze sadake kurce palce, jedini klub koji ne trazi pare i koji nije na drzavnom budjetu( sadaka) i ovako se prolazi kod zelenih **** im familiju usta
Sto placa porez?
Pa to je obaveza.
Pocnite vec jednom razmisljati svojom glavom.
Samo treba glasat za EZ DE A, ha ja napravili nam ljudi novi teren, trEbine, pomazu nam kad god stignu, dodu da se uslikaju na stadionu pred izbore. Dok HDZ svoje klubove pomaze u velicanju fasista i zlocinaca i na sve moguce nacine, nase zaboli **** za najveci sportski kolektiv u drzavi fujj.
Nama nisu potrebne ove pare ali se covjek ruzno osjeca kad vidi da jedno Sarajevo mora placati koristenje stadiona dok se komsijama otvoreno daje i sakom i kapom.
Nama nisu potrebne ove pare ali se covjek ruzno osjeca kad vidi da jedno Sarajevo mora placati koristenje stadiona dok se komsijama otvoreno daje i sakom i kapom.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Al kakav lik ovaj evander, i kad cujem da ga neko brani
, on veze s Sarajevom nema, ubaceni element 
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Evo ponudili smo Ahmetoviću produženje i još nekolicini, čeka se odgovor
osim Ahmetu na ljeto 18-te ističe:
Novakoviću, Sariću, Hebiboviću,Kuzmanoviću, Ivetiću, Bekiću , Saidu, Liivaku i Adiloviću
Radovcu zima 18-te...
od svega ja bi samo Hebibu, Mići, Radovcu i Peri produžio
Novakoviću, Sariću, Hebiboviću,Kuzmanoviću, Ivetiću, Bekiću , Saidu, Liivaku i Adiloviću
Radovcu zima 18-te...
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 14 dec 2017, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
Zabranjeni sa Hrvatskom putovnicomRedEvil je napisao/la:Al kakav lik ovaj evander, i kad cujem da ga neko brani, on veze s Sarajevom nema, ubaceni element
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne kontam šta mi imamo od tih 30.000 !? Šta s njima ? Centar ima svakako propali stadion AFH, koje nije konkurentan nekom afričkom stadionu. Ne treba nam ba niko ništa poklanjat, nismo sadakaši da uzimamo. Sami smo sebi stvorili nešto, ne ovisimo od države ni id kantona ni od grada. Kad nam nisu od 1946-e godine napravili ništa, nema potrebe ni sad. Opština Centar nam samo izlazi u susret jer smo mi glavni korisnici AFH-a, inače bi nam bilo banovanje ko što su znali uraditi, zatvore kapije, pa treniraj u Vogošći. ABd, jednog dana ćemo imati svoj stadion, kad tad, pa će nam svi moći samo kur.ca ono dobro napušiti.
A ona priča protiv režima, ratova i sistema od gurbeta, prije bi reko da to ta nas važi a ne za njih, jer mi nemamo ništa niti od jednog sistema kotisti.
A ona priča protiv režima, ratova i sistema od gurbeta, prije bi reko da to ta nas važi a ne za njih, jer mi nemamo ništa niti od jednog sistema kotisti.
DenchiNL je napisao/la:Evo ponudili smo Ahmetoviću produženje i još nekolicini, čeka se odgovor
Radovcu zima 18-te...
hebibu i almiru bekicu bi samo ugovor produzio iako mu psujem svaku tekmu ali se popravio kako je husref dosao, uvijek smo je peglali sa bekovima zadnji put smo imali u vidu opuzigace i marinka ovo poslije ti je da bog mili sacuva da se sjebes
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, benko21, bordobijeli, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], hurem, InatSilniBosanski, nedimmmm1337, Rule_hz, Sazg i 39 gostiju.