Evo ja cu traziti oprost jer sam planuo jer ne volim da me neko nepozvan psihoanalizira. Nadam se da ces prihvatiti moje skrušeno izvinjenje. A mozes me i mjutirati, ali ajde da razvijamo raspravu za dobrobit kluba. Dosta ljudi cita ovo. Lijep pozdravAerials je napisao/la: Nemoj svega ti, valja mi onda čitati postove komuniste.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
Upravo, nismo stali iza svog kluba i neprijatelji su to iskoristili. Ali ja ne gubim nadu i nadam se da ce nestto dobro izaci iz ovoga i dalje. Pa nismo valjda toliki baksuzi cijelo stoljeće.Probisvjet je napisao/la:U pravu si da mi snosimo krivicu, ali ne svi. Krivica je onih koji su stali na stranu zgradonacelnika faraona i stavili njegovu politiku iznad Slobode.Amelija je napisao/la:Ono sto ja trubim citavo vrijeme jeste da od odlaska AH mi nismo stali iza kluba. Lakse je bilo svadjati se l, **** bundoglavog i koga vec ne, ali klub nismo podrzali. Imamovicu je ovo stanje odgovaralo jer mu skidamo sa kuurca probleme oko klubal, a kada njega ugasi odmah moze i stadion unovciti i kupiti par izbora. Ne, mi smo se podijelili, nismo uopstte pomogli klubu i ovo je logican kraj svega toga. Ja kada sam ovdje prozivao na građanski neposluh ( probisvjet me je citirao) i oko cum grano salis, svi ste se smijali. Sada ja Jasminov. A ovo sve ide njemu na vodu. Mi navijaci i simpatizeri smo ugasiili klub. To treba biti svima jasno. I prestanite vise sa uvredama, dosadni ste.
Mi po pravilu ne bismo trebali stati iza bilo koga ko pravi stetu Slobodi. Ja sam ove kritikovao jer sam znao sta i kako ce biti. Krivi su oni koji su im davali podrsku i sokolili ih da urade ovo sa kluba sto su uradili.
Problem je sto velika vecina nije upoznata sa lopovlukom u gradskim klubovima i pljacki miliona maraka. Opcinska svita uzima kapom i sakom i niko im ne moze stati u kraj. Usli su u svaku poru. Znaci svi, bez obzira na stranku oni se tale. Mi smo nemocni jer nemamo mozga za gradjanski neposluh.
Jednostavno smo pickasti. Bambamuca i cvaja je nekome san.
#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Znaci,mi smo krivi....kakav si ti carAmelija je napisao/la:Ono sto ja trubim citavo vrijeme jeste da od odlaska AH mi nismo stali iza kluba. Lakse je bilo svadjati se l, **** bundoglavog i koga vec ne, ali klub nismo podrzali. Imamovicu je ovo stanje odgovaralo jer mu skidamo sa kuurca probleme oko klubal, a kada njega ugasi odmah moze i stadion unovciti i kupiti par izbora. Ne, mi smo se podijelili, nismo uopstte pomogli klubu i ovo je logican kraj svega toga. Ja kada sam ovdje prozivao na građanski neposluh ( probisvjet me je citirao) i oko cum grano salis, svi ste se smijali. Sada ja Jasminov. A ovo sve ide njemu na vodu. Mi navijaci i simpatizeri smo ugasiili klub. To treba biti svima jasno. I prestanite vise sa uvredama, dosadni ste.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Znam da je tebi to tesko shvatiti, ali tebi je tesko napisati i veliko slovo pa razumijemstaragarda je napisao/la:Znaci,mi smo krivi....kakav si ti carAmelija je napisao/la:Ono sto ja trubim citavo vrijeme jeste da od odlaska AH mi nismo stali iza kluba. Lakse je bilo svadjati se l, **** bundoglavog i koga vec ne, ali klub nismo podrzali. Imamovicu je ovo stanje odgovaralo jer mu skidamo sa kuurca probleme oko klubal, a kada njega ugasi odmah moze i stadion unovciti i kupiti par izbora. Ne, mi smo se podijelili, nismo uopstte pomogli klubu i ovo je logican kraj svega toga. Ja kada sam ovdje prozivao na građanski neposluh ( probisvjet me je citirao) i oko cum grano salis, svi ste se smijali. Sada ja Jasminov. A ovo sve ide njemu na vodu. Mi navijaci i simpatizeri smo ugasiili klub. To treba biti svima jasno. I prestanite vise sa uvredama, dosadni ste.![]()
![]()

#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa možda malo teze shvatam i nisam najbolji sa malim i velikim slovima ali.....sto se Slobode tice, gostovanja,pracenja i pomaganja klubu za tebe sam doktor nauka+profesor atomske fizike i astronaut....nastavi nas nasmijavati svojim postovimaAmelija je napisao/la:Znam da je tebi to tesko shvatiti, ali tebi je tesko napisati i veliko slovo pa razumijemstaragarda je napisao/la:Znaci,mi smo krivi....kakav si ti carAmelija je napisao/la:Ono sto ja trubim citavo vrijeme jeste da od odlaska AH mi nismo stali iza kluba. Lakse je bilo svadjati se l, **** bundoglavog i koga vec ne, ali klub nismo podrzali. Imamovicu je ovo stanje odgovaralo jer mu skidamo sa kuurca probleme oko klubal, a kada njega ugasi odmah moze i stadion unovciti i kupiti par izbora. Ne, mi smo se podijelili, nismo uopstte pomogli klubu i ovo je logican kraj svega toga. Ja kada sam ovdje prozivao na građanski neposluh ( probisvjet me je citirao) i oko cum grano salis, svi ste se smijali. Sada ja Jasminov. A ovo sve ide njemu na vodu. Mi navijaci i simpatizeri smo ugasiili klub. To treba biti svima jasno. I prestanite vise sa uvredama, dosadni ste.![]()
![]()
Ma mi trebamo unajmit kakvih boksera iz Splita, pa pokušat preuzet tribinu od one šake jada i onda se zaputit pred Faraonove dvore i protestvovat.
jer onda mu valja pravit nove dogovore sa novim rukovodstvom Fukara
jer onda mu valja pravit nove dogovore sa novim rukovodstvom Fukara

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- Beduin
- Kontakt:
Vecina ga je prihvatila kao spasioca i ljubitelja Slobode, ali na scenu stupa onaj mali procenat koji trazi sebe tu, svoju materijalnu korist i usljed toga ne zeli prihvatiti neke njegove mane nego ih okrecu protiv njega, a tako i protiv kluba za koji navijaju.drinjak81 je napisao/la:Meni se kao neutralnom posmatracu cini da vi u Tuzli imate problem sto ne mozete da se pomirite sa cinjenicom da Sloboda ovisi o nekom "seljaku"iz Bratunca.Garantujem da neki rodjeni tuzlak zeli uloziti svoju lovu u Slobodu ne bi imao ni 5% problema koje ima Azmir,i da bi mu Tuzla kao grad izasla u susret oko izgradnje stadiona,reprograma,vracanja stadiona klubu,itd.itd.Cinjenica je da vi Azmira smatrate strancem,i kao takav nikad nece biti prihvacen kao prvi covjek kluba,taman kad bi vas uveo u ligu prvaka(to je taj malogradjanski mentalitet koji je prisutan kod 90% navijaca Slobode).S druge strane imate situaciju da bi svi rado htjeli da Azmir placa i daje lovu za slobodu,a da se za sve pitaju "rodjeni"tuzlaci i kokuzi zvani legende kluba.
Nas najveci problem je siromasna, nefunkcionalna, korupciona drzava koja svojim gradjanima ne nudi ama bas nista, a covjek mora ziviti od necega, zeli pratiti stoljece u kojem zivi, okruzenje oko sebe, zeli imati sto svaki normalan covjek i svako normalno drustvo imaju. Kao takav ne preze ni za cim, gleda prvenstveno svoju korist i egzistenciju i kao takav gubi moralne vrijednosti. Nazalost, tako je kako je. Sve strane moraju pricati, dogovarati se i naci zajednicki jezik, moramo jedni druge razumiti...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sitni interesi. A oni se onda opravdavaju preko pljuvanja Husica. Ako ga ne mozes preko ljudskih i moralnih kvaliteta onda ga udaraju preko porijekla. I onda neko ko nema nikakvog interesa od toga se primi na tu pricu.
Razumijete, znamo ko izmislja nadimke i price.
Ko je gospodin covjek i obrazovan se nece tim baviti. Imati ce sebi za egzistenciju i sa strane ce vidjeti da je Husic od svih najbolja opcija.
Isto tako mnogo je raje iz srednje ili nize klase koja ima dobru dusu i srce je za njega jer im je je Sloboda radost u zivotu kada pobjedjuje.
Nazalost neki se prime pa pljuju covjeka, a nemaju nista od toga. Jedan dio ljudi se uvijek zavara pa samo pomazu onoj maloj maloj grupici koja te price plasira.
Ali to je sve da se skrene paznja sa pravog problema, problem je sto u gradu, kantonu, drzavi moras izabrati tabor. I kako izaberes tabor tako ti bude. Sam covjek bio on iz Tuzle ili Podrinja ce imati iste probleme. Zato se ne isplati ulagati u BiH jer cim te krene bude ti ili biraj stranu ili si donji.
On njima uzima hljeb iz usta i u gradjevini i u sportu jer im ugrozava stadion i normalno je da su se citav tabor digli i uspanicili.
Razumijete, znamo ko izmislja nadimke i price.
Ko je gospodin covjek i obrazovan se nece tim baviti. Imati ce sebi za egzistenciju i sa strane ce vidjeti da je Husic od svih najbolja opcija.
Isto tako mnogo je raje iz srednje ili nize klase koja ima dobru dusu i srce je za njega jer im je je Sloboda radost u zivotu kada pobjedjuje.
Nazalost neki se prime pa pljuju covjeka, a nemaju nista od toga. Jedan dio ljudi se uvijek zavara pa samo pomazu onoj maloj maloj grupici koja te price plasira.
Ali to je sve da se skrene paznja sa pravog problema, problem je sto u gradu, kantonu, drzavi moras izabrati tabor. I kako izaberes tabor tako ti bude. Sam covjek bio on iz Tuzle ili Podrinja ce imati iste probleme. Zato se ne isplati ulagati u BiH jer cim te krene bude ti ili biraj stranu ili si donji.
On njima uzima hljeb iz usta i u gradjevini i u sportu jer im ugrozava stadion i normalno je da su se citav tabor digli i uspanicili.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 15 dec 2017, 14:54, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne rise sviju ti....eto bas je Mujkanovic tuzlak pa ga niko nije prozivao.... zgradonacelnik također nigdje veze sa tuzlomdrinjak81 je napisao/la:Meni se kao neutralnom posmatracu cini da vi u Tuzli imate problem sto ne mozete da se pomirite sa cinjenicom da Sloboda ovisi o nekom "seljaku"iz Bratunca.Garantujem da neki rodjeni tuzlak zeli uloziti svoju lovu u Slobodu ne bi imao ni 5% problema koje ima Azmir,i da bi mu Tuzla kao grad izasla u susret oko izgradnje stadiona,reprograma,vracanja stadiona klubu,itd.itd.Cinjenica je da vi Azmira smatrate strancem,i kao takav nikad nece biti prihvacen kao prvi covjek kluba,taman kad bi vas uveo u ligu prvaka(to je taj malogradjanski mentalitet koji je prisutan kod 90% navijaca Slobode).S druge strane imate situaciju da bi svi rado htjeli da Azmir placa i daje lovu za slobodu,a da se za sve pitaju "rodjeni"tuzlaci i kokuzi zvani legende kluba.
Tako je, pa opet moli da me se banuje na prepucavanjima.Amelija je napisao/la:Steta sto nisi sposoban za normalan razgovor, ali opet sta očekivati od pitarske dvorske ludewobly92 je napisao/la:Ima, igrate generalku protiv Veleža 10.-og februara.Amelija je napisao/la:Na stranu sve nase svadje, ima li kakvih vijesti o nasem Klubu?

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sve dok se ne uradi privatizacija kluba, situacija ce biti preljevanje iz supljeg u prazno. Klub treba pretvoriti u D.D., dati veci dio dionica investitoru koji zeli da ulaze (Azmir ili neko treci), a da opstina bude manjinski vlasnik, no da se urede osnivackim ugovorom (ili kako se vec kaze kod nas) odredjene stvari kako bi opstina mogla zastiti vitalne interese kluba (npr: stadion, koji uzgred receno treba na jedan ili drugi pravni nacin dati slobodi tako da od njega ima max. nafaku).
To je vrlo prosta matematika koja se na zapadu racuna vec xy godina. Samo kod nas je to nemoguce haman skontati.
To je vrlo prosta matematika koja se na zapadu racuna vec xy godina. Samo kod nas je to nemoguce haman skontati.
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 15 dec 2017, 15:57, ukupno mijenjano 2 puta.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Asmire vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe...
- Probisvjet
- Kontakt:
Premijer liga BiH
SENAD MUJKANOVIĆ OSTAJE PREDSJEDNIK SLOBODE:
http://sport.novi.ba/clanak/207962/kategorija/fudbal
SENAD MUJKANOVIĆ OSTAJE PREDSJEDNIK SLOBODE:
http://sport.novi.ba/clanak/207962/kategorija/fudbal
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Skupstinu su trebali organizovati u roku par dana. ...
Treba zavrsiti igracki krizaljku, finansijsku konstrukciju barem do kraja sezone.
Sta je ovo sunce ti poljubim.
Treba jednom za sva vremena postaviti klub na zdrave noge.
Urediti statut, clanstvo u klubu clanstvo u skupstini koje bi se placalo. Dva puta godisnje crveno crna noc,...
Roditelji se sve vise bune clanarine su previse visoke, opremu placaju sami po par stotina maraka, putne troskove takmicenja nemogu ljudi izdrzati jbt.
Mora se srediti taj omladinski.
Pa ne moramo 20 godina nista napraviti neka se grcevito borimo za opstanak, ali da se srede ostale stvari pobogu. ...
Nista ni sa cim u pm. ...Korist od ovakvog stanja ima mala grupa ljudi mi navijaci smo vjecito izigrani i jedino znaju krivicu na nas svaljivat i govoriti podrzite ovo.
STA mater vam glupu. ..To je najmanje nas klub. .....
Jednom ce i nas Allah dragi pogledati ....mora. ..
Zrinjski vec zna sta kako i gdje ce se pripremati, Mladost, Gosk, Krupa. ..Mi ne znamo sta ce sutra biti. ...
Treba zavrsiti igracki krizaljku, finansijsku konstrukciju barem do kraja sezone.
Sta je ovo sunce ti poljubim.
Treba jednom za sva vremena postaviti klub na zdrave noge.
Urediti statut, clanstvo u klubu clanstvo u skupstini koje bi se placalo. Dva puta godisnje crveno crna noc,...
Roditelji se sve vise bune clanarine su previse visoke, opremu placaju sami po par stotina maraka, putne troskove takmicenja nemogu ljudi izdrzati jbt.
Mora se srediti taj omladinski.
Pa ne moramo 20 godina nista napraviti neka se grcevito borimo za opstanak, ali da se srede ostale stvari pobogu. ...
Nista ni sa cim u pm. ...Korist od ovakvog stanja ima mala grupa ljudi mi navijaci smo vjecito izigrani i jedino znaju krivicu na nas svaljivat i govoriti podrzite ovo.
STA mater vam glupu. ..To je najmanje nas klub. .....
Jednom ce i nas Allah dragi pogledati ....mora. ..
Zrinjski vec zna sta kako i gdje ce se pripremati, Mladost, Gosk, Krupa. ..Mi ne znamo sta ce sutra biti. ...
FK Sloboda Tuzla
- RollingPaper
- Kontakt:
Danas mi lik govori aj po 500km da ce doci Azmir, toliko je uvjeren da ce doci.
Volio bih samo radi Čingle da dođeRollingPaper je napisao/la:Danas mi lik govori aj po 500km da ce doci Azmir, toliko je uvjeren da ce doci.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Lik je rekao da nece, ko bi drugi mogao preuzet imal neko ideju?
Vjerovatno ce Jasmin stavit nekog svog podanika...
Azmir ima svoje uslove i čovjek je upravu. Druže, ne možeš biti 100 godina mrtvi prosjek i samo prat narodne pare preko kluba, **** im ja mater. Potrošimo dva puta više nego Krupa, Radnik i Mladost, plaćamo igrača 10.000, a gori smo u svakom segmentu. Jedino pozitivno je što on neće dati da se ugasi, jer ima solidno ubrizgane love tu. Helem, vratiti Slobodi stadion, da klub ima svoju imovinu. Dić kredit i vratit dugove. Jasmina i ostale nabit na ****. Dati im neka prava, postotak, dionice. Pustiti članske u prodaju, Skupštinare nabit s noge na nogu i onaj ko može platit nek bude tu. Onaj koji ima lovu će sebi kupit većinu i naravno da će mu biti u interesu da zaradi. A u fudbalu se samo može zaraditi sportskim rezultatima, transferima i izlaskom u Evropu. Ostalo je sve šuplja kao OKK Sloboda. Jarane, deset godina su oni tu i ne mogu meda u onoj mrtvoj ligi. Naravno, dobro je Berbicu i njegovim potrckama. Sve dok se to ne dogodi nema napretka. Slična situacija se događa u Čeliku. Kasumović je u glavnoj ulozi kao i Imamović. Dok je upravljao klubom nabio višemilionska dugovanja "ekonomski stručnjak". Sad osuđene kriminalce dovodi u klub i predstavlja se kao spasioc. Mi smo imali sreće da se neko pojavio s iskrenim namjerama, koji je s osvih prostora, koji je brzo pohvatao konce, ali ga politika otjerala. Otjerala ga, jer znam da je tako u Tuzli i drugim gradovima, gdje ljudi dogovore da velikani dođu da prave kamp i to centralni za djecu, ode političar i razjebe to. Ode i ponudi drugima, pazi molim te...
Niko, niko, samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hoce on, ali uz kompromis. I mislim da je to najljudskije, ne moze niko dobiti sve. Ako je druga strana spremna da ispostuje odredjene stvari on hoce definitivno. Ako druga strana nece staviti ce nekog svog potrcku, nemamo mi tu sta predlagati, nasa se ne pika nista niti se pikala.75000 je napisao/la:Lik je rekao da nece, ko bi drugi mogao preuzet imal neko ideju?
Sutra neki Slobodas da dovede investitora stragog bezveze bi se samo osramotio pred covjekom jer bi ovi gledali samo kako da otkantaju covjeka. Ne vrijedi se ni truditi za ovaj grad.
Da Slobodas dovede nekog BiH biznismena ovi bi gledali kako da ga izmuzu i izvaraju jer nije njihov.
Kako god da okrenes uvijek je glavni problem grad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.