12ta zaredom, #runasone
Kako su pritisak lidera makli jedan sa drugog CP i Harden, Harden je morao biti sam lider Raketa dosada, a CP Clippersa, sada njih dvojica lagano dijele tu ulogu i paše im bolje nego ikad
Idemo dalje, sa ovim streakom
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sta kazes?KingJamesMVP je napisao/la:Pelikani odlični zasada, pronašli su ritam i dobivaju utakmice
Kakvom Dallasu?alemsa je napisao/la:85%, jos ako izgube sutra u Dallasu +7, sretno sa stizanjemNEZALAGANJE je napisao/la:Slazem se ,idu vam pobjede i tesko ce biti stici,ali ne bih rekao da je nedostizno.
Sve prosuli u zadnjih 5min. Tako su i kod Jazza izgubiliJHam je napisao/la:Sta kazes?KingJamesMVP je napisao/la:Pelikani odlični zasada, pronašli su ritam i dobivaju utakmice
Ne treba se zaliti previse na nase sudjenje sinoc,jer je startna petorka svakako kriminalno djelovala u kombinaciji sa njihovom dobrom odbranom,ali je cinjenica da su sudije imale nesto uticaja na onih +15 iz 1.cetvrtine.Necu i ne mogu da shvatim da pojedinac dobije 10 slobodnih za cetvrtinu,da je od toga jednom napao obruc,a da protivnicka ekipa ima 0 ili 1 u istom periodu.Kawhi je napisao/la:Ne gledam ovaj Houston cesto, jer ne vidim kako neko moze podnijeti run'n'gun, ispucavanje trica i Paulove dosadne pickove tako da moram priznati da sam fasciniran sudjenjem koje imaju. Sad mi je jasno kako ne gube tekme. S ovakvim sudjenjem bi ona tank Phila od prije par sezona bila u playoffu.
Nema potrebe za rasizmom. Green je odvratan, JoJo podyebava i trazi reakcije slicnih Greenu.lumani je napisao/la:Embiid je vec sada gori od greena
Odvratno Africko stvorenje
Ma govorim generalno. Nasa igra je posebna prica.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne treba se zaliti previse na nase sudjenje sinoc,jer je startna petorka svakako kriminalno djelovala u kombinaciji sa njihovom dobrom odbranom,ali je cinjenica da su sudije imale nesto uticaja na onih +15 iz 1.cetvrtine.Necu i ne mogu da shvatim da pojedinac dobije 10 slobodnih za cetvrtinu,da je od toga jednom napao obruc,a da protivnicka ekipa ima 0 ili 1 u istom periodu.Kawhi je napisao/la:Ne gledam ovaj Houston cesto, jer ne vidim kako neko moze podnijeti run'n'gun, ispucavanje trica i Paulove dosadne pickove tako da moram priznati da sam fasciniran sudjenjem koje imaju. Sad mi je jasno kako ne gube tekme. S ovakvim sudjenjem bi ona tank Phila od prije par sezona bila u playoffu.
Trebaš pogledati i Celticse, ako nisu isti onda se u najmanju ruku dva puta bolje paze od Rocketsa.Kawhi je napisao/la:Ne gledam ovaj Houston cesto, jer ne vidim kako neko moze podnijeti run'n'gun, ispucavanje trica i Paulove dosadne pickove tako da moram priznati da sam fasciniran sudjenjem koje imaju. Sad mi je jasno kako ne gube tekme. S ovakvim sudjenjem bi ona tank Phila od prije par sezona bila u playoffu.
Nemas se pravo zalit na sudjenje kad cijelu tekmu gubis 20+, to je nepisano pravilo a i Bogme smijesno se zalit na sudije u tom slucaju.Kawhi je napisao/la:Ne gledam ovaj Houston cesto, jer ne vidim kako neko moze podnijeti run'n'gun, ispucavanje trica i Paulove dosadne pickove tako da moram priznati da sam fasciniran sudjenjem koje imaju. Sad mi je jasno kako ne gube tekme. S ovakvim sudjenjem bi ona tank Phila od prije par sezona bila u playoffu.
Sarmelino je napisao/la:Nema potrebe za rasizmom. Green je odvratan, JoJo podyebava i trazi reakcije slicnih Greenu.lumani je napisao/la:Embiid je vec sada gori od greena
Nisu izgubili jbgKK_Bosna je napisao/la:nesto mi nema epija da prokomentarise russovu indijanstinu
Neka. Barem nije debil kao ovi iz Ratnika.lumani je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Nema potrebe za rasizmom. Green je odvratan, JoJo podyebava i trazi reakcije slicnih Greenu.lumani je napisao/la:Embiid je vec sada gori od greena
Ovaj podjebava svakog koji mu je ****...Nije ovo vrtic,vrlo lako je zaboravio one koji su ga podrzavali tokom povrede,papak.
Nemam vise sta komentarisat, napokon ljudi uvidjaju kakav je indijanac. Lik suta ispod 40% iz igre. Kako je krenuo jos malo ce ga i Lonzo s procentima sticKK_Bosna je napisao/la:nesto mi nema epija da prokomentarise russovu indijanstinu
6i u ligi po PER sa USG samo 22, koji babuka, vrijedi 580 miliona a ne 200, i toyotu centar da mu daju gratis. Tekme necu propustit nea sanse dok je u Raketama, koji ga je uzitak gledatAA23 je napisao/la:CP3![]()
12ta zaredom, #runasone
Kako su pritisak lidera makli jedan sa drugog CP i Harden, Harden je morao biti sam lider Raketa dosada, a CP Clippersa, sada njih dvojica lagano dijele tu ulogu i paše im bolje nego ikad
Idemo dalje, sa ovim streakom
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.