PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
mislim da je vrijeme da preselimo na strane lige dok je pauza da uvelicamo svojim prisustvom svadju da li je bolji conteov ili murinjov autobus, da li ce pep potrositi 23040 0004000 004040 funti i zvati se trenerom, da li ce platiti watford cittadeli 30 mil funti za iskusnog defanzivca i kasnije kukati kako su promasili
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ima l' tamo neki univerzalan PDF tamo, osim onog pokušaja prepucavanja?Pantelija je napisao/la:mislim da je vrijeme da preselimo na strane lige dok je pauza da uvelicamo svojim prisustvom svadju da li je bolji conteov ili murinjov autobus, da li ce pep potrositi 23040 0004000 004040 funti i zvati se trenerom, da li ce platiti watford cittadeli 30 mil funti za iskusnog defanzivca i kasnije kukati kako su promasili
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
ako nema,napravit cemoskoroalen je napisao/la:Ima l' tamo neki univerzalan PDF tamo, osim onog pokušaja prepucavanja?Pantelija je napisao/la:mislim da je vrijeme da preselimo na strane lige dok je pauza da uvelicamo svojim prisustvom svadju da li je bolji conteov ili murinjov autobus, da li ce pep potrositi 23040 0004000 004040 funti i zvati se trenerom, da li ce platiti watford cittadeli 30 mil funti za iskusnog defanzivca i kasnije kukati kako su promasili
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Zanimljiviji je ovaj zimski period u nasem premiershipu nego strane ligePantelija je napisao/la:ako nema,napravit cemoskoroalen je napisao/la:Ima l' tamo neki univerzalan PDF tamo, osim onog pokušaja prepucavanja?Pantelija je napisao/la:mislim da je vrijeme da preselimo na strane lige dok je pauza da uvelicamo svojim prisustvom svadju da li je bolji conteov ili murinjov autobus, da li ce pep potrositi 23040 0004000 004040 funti i zvati se trenerom, da li ce platiti watford cittadeli 30 mil funti za iskusnog defanzivca i kasnije kukati kako su promasili
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Izmoljakase i isprosise na kraju 30 kOdržan sastanak između predstavnika Općine Centar i FK Sarajevo: Lijepe vijesti za navijače Bordo tima
Sta su im sad slagali, kada ce da zaplovi bodro brod. 
Kaze nacelnik, samo da napravimo brodogradiliste u Saraejevu pa cemo onda vas brod.
Kaze nacelnik, samo da napravimo brodogradiliste u Saraejevu pa cemo onda vas brod.
- Zeljeznicar -
irfo je napisao/la:Izmoljakase i isprosise na kraju 30 kOdržan sastanak između predstavnika Općine Centar i FK Sarajevo: Lijepe vijesti za navijače Bordo tima
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Bas bezveze je ovaj pdf od kad su ispale fuklje i smogovci...
A i nek su da ne citam nebuloze od onog PromilOrangutana,jos pola sezone prskanja i gotovo.
Nego na vrijeme investirati u aparate i respiratore,a mogu i stalci za intravenozno,zbog secera,kad duplu krunu opet dignemo.
A i nek su da ne citam nebuloze od onog PromilOrangutana,jos pola sezone prskanja i gotovo.
Nego na vrijeme investirati u aparate i respiratore,a mogu i stalci za intravenozno,zbog secera,kad duplu krunu opet dignemo.
U srcu nosim te ja ! 1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Prosjaci.irfo je napisao/la:Izmoljakase i isprosise na kraju 30 kOdržan sastanak između predstavnika Općine Centar i FK Sarajevo: Lijepe vijesti za navijače Bordo tima
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Jaozinho22
- Kontakt:
irfo je napisao/la:Izmoljakase i isprosise na kraju 30 kOdržan sastanak između predstavnika Općine Centar i FK Sarajevo: Lijepe vijesti za navijače Bordo tima
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
scudetto89
- Kontakt:
- Neandertalac
- Kontakt:
Bijednici. Beskućnici. Prodani. Sirotinja.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Jednom rijecju ; Fukare !Neandertalac je napisao/la:Bijednici. Beskućnici. Prodani. Sirotinja.
- Neandertalac
- Kontakt:
Onaj gazda ih tjera da prose a rekoše milioner.PticaSelica1921 je napisao/la:Jednom rijecju ; Fukare !Neandertalac je napisao/la:Bijednici. Beskućnici. Prodani. Sirotinja.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ko o cemu, plava qrva o postenju.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Fk sarajevo = kraljica trotoaraNeandertalac je napisao/la:Onaj gazda ih tjera da prose a rekoše milioner.PticaSelica1921 je napisao/la:Jednom rijecju ; Fukare !Neandertalac je napisao/la:Bijednici. Beskućnici. Prodani. Sirotinja.
- Neandertalac
- Kontakt:
Djevojčica sa sibicama.irfo je napisao/la:Fk sarajevo = kraljica trotoaraNeandertalac je napisao/la:
Onaj gazda ih tjera da prose a rekoše milioner.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
scudetto89
- Kontakt:
Nemoj tako ja te smatram ozbiljnim forumasem htio sam da ti dam glas za forumasa godine, a ti tako po namaNeandertalac je napisao/la:Bijednici. Beskućnici. Prodani. Sirotinja.
04.10.2009 !
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Oni su ga milionerom napravili,on je bio milijarder.Neandertalac je napisao/la:Onaj gazda ih tjera da prose a rekoše milioner.PticaSelica1921 je napisao/la:Jednom rijecju ; Fukare !Neandertalac je napisao/la:Bijednici. Beskućnici. Prodani. Sirotinja.
Izasao ih Saidaga Urinator k'o da je Zidane u svoj vakat
Kakve gluposti vi valjate to je nevjerica 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.