Al dobro, dvije sezone medju elitom a uz mala ulaganja mislim da moze parirati i ovom sampionu koji ponosno brani titulu.
Nema zime, nek se orijentira na svoj specijalitet teoloske rasprave i kvalitetno zalijepi koju tablicu.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Ja ne znam kad sam zadnji put bio saglasan sa Virtualom.kobe24 je napisao/la:Kakav @Virtual i kanta! Bez obzira sto se ponekad nismo slagali oko nekih stvari i sto realno nekad zna biti naporan (sto ciljano, sto nesvjesno), on ni u kom slucaju ne bi trebao doci u kontekst najgoreg forumasa protekle godine. Koliko je @Tobe daleko od one druge nagrade, @Virtu je jos dalji od ove.

Računam samo "normalne" teme, ne zalazim na prepucavanja.
  Računam samo "normalne" teme, ne zalazim na prepucavanja.   Elem, koliko god da Virtual zna biti naporan (a zna), on ne zaslužuje etiketu kante foruma (nije ni prošle godine). Ponavljam, ne mogu da vjerujem da navijači Sarajeva nisu mogli naći nekog kulturnijeg i normalnijeg od TobeTa, smio bih se kladiti da na njihovoj temi ima barem 10 kvalitetnijih od njega.
  Elem, koliko god da Virtual zna biti naporan (a zna), on ne zaslužuje etiketu kante foruma (nije ni prošle godine). Ponavljam, ne mogu da vjerujem da navijači Sarajeva nisu mogli naći nekog kulturnijeg i normalnijeg od TobeTa, smio bih se kladiti da na njihovoj temi ima barem 10 kvalitetnijih od njega. 
   tek sad vidjeh kakva anketa
  tek sad vidjeh kakva anketa  
  samo on je to u stanju proizvesti.
   samo on je to u stanju proizvesti. covjek dominira.
 covjek dominira.
Fale mi zeničani, ali nema ih otkako se raspadaju. Idealni scenario je nikad bliži, prvo jedni u cvajtu, naredne sezone drugi (oni što sa motorkama dolaze na utakmice), a kinezi... sa njima je najlakše.let3 je napisao/la:Časni Virto opet ujedinjuje pitare i tuzlakesamo on je to u stanju proizvesti.

Više nas potresa što to nije Besicvidisdamogu je napisao/la:Jel moguce da onaj tokmak @Kingjamesmvp nece biti kanta?

Vratice se Besic jos jaci iduce sezone, uz dobre pripreme i ako prodje bez povreda ne sumnjam u titulu. Je suis besicSarmelino je napisao/la:Više nas potresa što to nije Besicvidisdamogu je napisao/la:Jel moguce da onaj tokmak @Kingjamesmvp nece biti kanta?
Pusti se ti Zeničana,bliži ti je onaj Čelik iz Nikšića i fap mašina nego mi,.Virtu4l je napisao/la:
Fale mi zeničani, ali nema ih otkako se raspadaju. Idealni scenario je nikad bliži, prvo jedni u cvajtu, naredne sezone drugi (oni što sa motorkama dolaze na utakmice), a kinezi... sa njima je najlakše.
on ima taj X Faktor u sebiSuroviKemo je napisao/la:Pratim dugo forum, i brate ne moze se reci da je virtu4l materijal za kante

Ma koliko sam zakljucio troll je ali se takodje presalta u konciznog forumasa po potrebiPantelija je napisao/la:on ima taj X Faktor u sebiSuroviKemo je napisao/la:Pratim dugo forum, i brate ne moze se reci da je virtu4l materijal za kante
Hahahahahaha dobarPantelija je napisao/la:upravo to, i vazda je u pravu, a najvveca mana mu je sto je takav da kad mu ekipi ide, ne skida se s foruma, pije tabletee da ne spava, kad ih naguzi vitez nema ga ni za lijeka

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.