Njemu izgleda samo leže Zeller, Okafor i Jokić..AlphonseKauders je napisao/la:Veceras protiv D.Howarda protiv koga se dosad nije proslavio i ne lezi mu nikako..
Daj Boze da me razuvjeri..
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Koliko se ja sjecam, Juka je u drugom poluvremenu igrao oko 15 minuta, a u prvom svega 7-8. Gotovo sve sto je Vucevic dao u drugom poluvremenu je bilo upravo preko njega. On ima odbranu za Nikolu i generalno ga moze zaustaviti u odredjenim situacijama, ali to sinoc nije pokazao.svedjanin001 je napisao/la:Pa i nije bas Vucevic sinoc skolovao Juku. Imao je na poluvremenu 6 poena i rijetko kada je i prilazio kosu zbog dobre odbrane Juke... Ali u drugom poluvremenu je Stotts razigrao Vucevica jer je ostavio Ed Davisa nekoliko minuta da igra odbranu na njemu,pa se Vucevic raspucao i digao samopouzdanje.. Kad se Juka vratio u zadnjoj cetvrtini nastavio je sa dobrom odbranom,ali je Vucevicu sve ulazilo.
Medjutim,sve to stoji da je Vucevic ofanzivno dosta ispred Juke i ja se nadam da ce popraviti igru u napadu jer je sinoc ponovo promasivao zicere i u nekoliko situacija silio igru u postu pa bacao cigle. Ali pored slabije ofanzive sinoc odlican
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
ja mislim da se od nasih sportista previse ocekuje,ljudi nije Juka Shaq jbte
i njegov potencijal ima granice,malo realnosti nije na odmet
covjek se vratio nakon 3 tekme pauze i ne bas 100% spreman,odigrao solidno i to je to
Pa nije ni "Vučko" neki amater pa da je sramota sto je preko Juke ubacio neke poene
trpao je on i bolje centre od Juke tako da ....
covjek se vratio nakon 3 tekme pauze i ne bas 100% spreman,odigrao solidno i to je to
Pa nije ni "Vučko" neki amater pa da je sramota sto je preko Juke ubacio neke poene
Druze, ja sam samo prokomentarisao sinocnju utakmicu i njegovu igru na istoj. Nigdje ga nisam kritikovao, niti omalovazavao. Ako u tome postoji problem, onda ja nisam shvatio smisao foruma.RealnoGledano je napisao/la:ja mislim da se od nasih sportista previse ocekuje,ljudi nije Juka Shaq jbte

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
nisam se obratio teb,obična kontatacija
-
- Kontakt:
Ljudi morate shvatiti da je NBA svijet drugačiji puno više nego što mislimo....GSW sa svooim small-ball košarkom je htjeli mi ili ne priznati , dosta promjenio košarku.... Centar sada mora da radi puno više stvari nego prije , i sve više centara šutira trojke pa je sada postalo normalno da jedan Cousins opali 10 trojki po meču, dok Jokić igra drugog playa, i sve više centri bježe iz reketa...U Portlandu su donjeli odluku da Juka smrša i da ne igra više toliko na snagu , jer smatraju da će tako imati puno manje šansi za eventualne teške povrede...On se privikava na to i ide mu sasvim solidno , i koliko mi god bili stručnjaci oni ga plaćaju i oni mogu da rade sa njim šta hoće...I duga je sezona , tamo nije tragedija ako se veže 6-7 poraza , ovdje bi trenera smijenili 90% klubova...Ako je jedna Phila mogla 5 sezona gubiti namjerno da bi stvorili odličnu MLADU ekipu , ne vidim razolga da za 4-5 godina Juka pokaže svoj puni potencijal...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- kupus army
- Kontakt:
Da li neko moze postaviti gdje bi trebao biti Stream vecerasnje tekme,da ne ustajem bezze?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- kupus army
- Kontakt:
Hvala vam burazeri 

Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jusuf "I mean" Nurkic
ono kad ti je dwight u 2017 godini glavni u ekipi 

Obozavam kada ovako pametno udje u utakmicu, a ne bacanje cigli i forsiranje do pizde materine. 

Heroj Bosne ! Jusufe mašino.. 

al gradi juka skok, nema šta 

-
- Kontakt:
pa vise je ono bila sreca (drugi skok)Ziggs je napisao/la:al gradi juka skok, nema šta
inace jako pametno usao u tekmu
Može sa dwightom, razgrče fino dole a Lillard ga traži. Trebala bi biti fina tekma za jukuRealnoGledano je napisao/la:pa vise je ono bila sreca (drugi skok)Ziggs je napisao/la:al gradi juka skok, nema šta
inace jako pametno usao u tekmu
Collins je odličan projekat Portlanda, mislim da ce biti ako Bog da od njega nesto...Volio bih ga vidjet vise na 4
Sinoc se Nikola razigro kada je Jusuf bio na klupi. Nadam se da se nece desiti ista stvar sa Dwightom veceras. Smijesno je vidjeti Davis na njemu... Dobar Jusuf na pocetku. Steta sto mu izadje onaj jedan layup.
Blazersi moraju uzeti veceras..
Blazersi moraju uzeti veceras..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
hjoj ovih plesačica

jao kritičnog faula, ali i Juka zasra sa ona dva brza prije
I da ih uzivo vidisRealnoGledano je napisao/la:hjoj ovih plesačica![]()
![]()
![]()

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: lopticaskocica, TripleThreat, yusufoh i 19 gostiju.