Grafiti navijackih grupa u BiH
-
- Kontakt:
Re: Grafiti navijackih grupa u BiH
daffy nemam snage da se spustam na TAJ nivo da ti objasnjavam zasto! Ocigledno si previse glup kao sto se vidi iz tvoja 2 posta. Al nema veze samo skontaj da ovo nije tema za takva raspravljanja i da ovdje treba da postavljas slike grafita.
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
-
- Kontakt:
Ti Ultra ? Ti i pojam rijeci Ultra i Ultras,ko' Nebo i zemlja.daffy je napisao/la:znam ja sta je ultra, ali sto pisete Forza Zeljo, Ragazzi del Sud i slicne stvari? nisam vidio to nigdje osim u Italiji..
sto se neko nasarao grafita po AP
kakvi su to mozgovi da mi je znati

kakvi su to mozgovi da mi je znati

Udri jace Manijace , sa Juga kao grom , od kad sam se rodio Zeljo je u srcu mom !
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Lepa zamisao ali moglo se ovo i malo bolje uraditi jer ako neko sa strane gleda deluje nepovezano,i meni je trebalo malo vise da provalim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- RagazziDelSud
- Kontakt:
- Urban Batalion
- Kontakt:
Jesi ti ogranicen lik hebote.Sta vrijedjas covjeka odmah hebote.Niko vam nista ko fol ne smije rec.Jeste zajebani.plava_pruga je napisao/la:daffy nemam snage da se spustam na TAJ nivo da ti objasnjavam zasto! Ocigledno si previse glup kao sto se vidi iz tvoja 2 posta. Al nema veze samo skontaj da ovo nije tema za takva raspravljanja i da ovdje treba da postavljas slike grafita.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
vidim u Bosni ima neka italijanska grupa

- Urban Batalion
- Kontakt:
- Urban Batalion
- Kontakt:
lijepi grafiti posebno RZ 

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
- drinin vuk
- Kontakt:
Msm da je jedan od najdužih grafita u BiH,45 metara,meni sigurno najdraži i najljepši!

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Dobro je odradjen grafit,lepo izgleda,ali mi se ne svidja sto je unutar stadiona,iskreno protiv takvih sam grafita,mnogo lepse bi tu stajalo neki obicni natpis potput Drina Zvornik ili tako nesta,nesta usko vezano za klub.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- drinin vuk
- Kontakt:
Devil čovječe,ok poštujem to da ti se ne svidjaju grafiti unutar stadiona,ima ih u Zv i van stadiona,al eto ne razumijem tu tvoju konstataciju o vezanosti.Pa jbg buraz,znam,pretpostavljam da nisi bio na stadionu,na strani gdje su navijači lijevo od ovoga je veliki grafit sa grbom kluba.A isto tako ovaj grafit je vezan za klub,odnosno za navijačku grupu kluba FK Drina,osim imena grupe,grada tu je i grb navijača,tako da sve ima i s te strane je sve ispunjeno,dobrodošao kad u ZV.Devil je napisao/la:Dobro je odradjen grafit,lepo izgleda,ali mi se ne svidja sto je unutar stadiona,iskreno protiv takvih sam grafita,mnogo lepse bi tu stajalo neki obicni natpis potput Drina Zvornik ili tako nesta,nesta usko vezano za klub.

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Pitanje: Sme li da se postavi grafit koji nije iz BiH?
- rob do bagro
- Kontakt:
Postavi ga na temi "Navijaci" msm da ne bi nikom trebalo smetati, ovdje se samo postavljaju grafiti iz BiH.NukeR je napisao/la:Pitanje: Sme li da se postavi grafit koji nije iz BiH?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Gdje ce biti najduzi kad na Gradskom u BL imas grafit dugacak 125 metara...drinin vuk je napisao/la:Msm da je jedan od najdužih grafita u BiH,45 metara,meni sigurno najdraži i najljepši!

- Urban Batalion
- Kontakt:
Jest gledo sam na netu.otwstw je napisao/la:Gdje ce biti najduzi kad na Gradskom u BL imas grafit dugacak 125 metara...drinin vuk je napisao/la:Msm da je jedan od najdužih grafita u BiH,45 metara,meni sigurno najdraži i najljepši!
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
-
- Kontakt:
ragazzi nisam upucen gdje se nalazi onaj grafit